MM-Joukkue 2004

  • 115 471
  • 788

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Mitäs se Ruutu sanoi tuosta terveydestään Nelosen Urheilu-uutisissa eilen?
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Ruutu sanoi, että ei sen terveydentilassa mitään vikaa ole. Blackhawks ei vaan halua päästää tähteään MM-kisoihin, koska pelkää tämän loukkaantuvan siellä. Ruutulla itsellään tuntuisi olevan kovat poltot päästä leijonapaitaan...

Oma kisajoukkueeni on jotakuinkin tällainen:

Pärssinen - T. Ruutu - Kuhta
Söderholm - Karalahti

Lehtinen - S. Koivu - Peltonen
Nummelin - Niinimaa

Hagman - J. Immonen - Kallio
Lydman - Niskala (Timonen jos pystyy pelaamaan)

Rajamäki - Pirnes - Laaksonen
Haakana (Pirjetä 13. hyökkääjä)

Kiprusoff
Norrena
(Markkanen)
 
Viimeksi muokattu:

tiikeri

Jäsen
Kyllä vituttaa ja rankasti, mikäli Chicago estää tosiaan Tuomo Ruudun kisamatkan. Tuomo on mielestäni selvästi paras suomalainen NHL:ssä joulun jälkeen ja kunnon senttereitä ei muutenkaan ole liikaa tarjolla. Kaikinpuolin loistava ja monipuolinen kaveri, joita ei montaa maailmassa ole. Jos tämä reissu nyt kariutuu näin typerään juttuun, niin ei hyvää päivää. Ruudun ja Jokisen ympärille olisi hyvä alkaa joukkuetta rakentamaan, mutta saapa nähdä.

Toivotaan kuitenkin sormet ristissä, että homma kääntyisi vielä positiiviseksi ja Tuomo nähtäisiin leijonapaidassa kisoissa.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Bern mestariksi ja Sveitsin liigasta vakio-jellonat koneeseen
- Peltonen ja Nummelin

Kärpät mestariksi ja sieltä näyttöjä antamaan
- Viuhkola.

TPS:lle hopeaa ja sieltä näyttöjä antamaan
- MKoivu ja Aalto (pienin varauksin Kaitsu) sekä
- Hulkkonen ja Peltonen

Lisäksi HV-71 on viemässä mestaruutta ja Killeri ansaitsisi myös näyttöpaikan.
 

Vaicci#63

Jäsen
Olen ymmärtänyt niin, että jos Ruutu tosiaan on itse todennut halukkuutensa pelata MM-kisoissa, tällöin ei pitäisi olla mitään epäselvyyksiä.

Chicago saa yrittää estää, ja tuskin alkaa painostamaan tulevaa huipputähteään. Jos Ruutu polttaisi päreensä Chicagon johdon kanssa, fanit tuskin olisivat mielissään.

Uskon, että Ruutu tulee kisoihin.

Leiritykseen finaalijoukkueesta voisi poimia ainakin Mikko Koivun ja Jari Viuhkolan. En oikein muitakaan sieltä löydä, sentteriosasto koostunee lähinnä NHL:stä tulevista pelaajista, joten olisi turhaa ottaa mukaan Antti Aalto noiden kahden nuoren kyvyn lisäksi.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ei se toisaalta yllätä että Blackhawksien johto tälläistä keksii, mutta aika outo asenne jos tosiaan Ruutu on terve.
Kaikki kortit ovat kuitenkin Tuomolla. Ihmettelen jos Chicagon johdolla on tosiaan kiinnostusta lähteä tappelemaan tämän takia ja ärsyttää Tuomoa, jos tämän takia Tuomon menettävät saattavat samalla menettää jäljellä olevat fanit.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jos Tuomo on kunnossa (kuten Nelosella sanoi)

Niin eiköhän tuo rautakansleri Kalervo Kummola sen Tuomon tuonne kisoihin myös junaile. Chicagolla kun ei oikeasti ole mitään käytännön keinoja edes estää Tuomon pelaamista. Tuomo haluaa pelata ja tulee melko varmasti myös pelaamaan.

Blackhawsin johdolle ja Bill Zitolle sanoisin sen sijaan että haistakoon pitkän paskan.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Tuomohan on kaiken aikaa vakuutellut eri lähteissä haluaan pelata kisoissa, joten ei mikään yllätys jos mies on näin tehnyt Nelosen haastattelussakin (jota en nähnyt). Mutta kummalliseksi tämän tilanteen tekee Tuomon agentin kommentit, joita joku kirjoittaja jo siteerasikin tässä ketjussa. Eli Bill Zito kertoi Tuomon olevan rikki, eikä hän siis olisi missään nimessä tulossa. Kummallista, jos pelaaja itse ennen ja jälkeen agentin kommenttien kertoo olevansa eri mieltä. Ovatko he keskenään ollenkaan yhteyksissä ja millainen agentti Zito oikein on, jos hän latelee julkisuuteen kommentteja, jotka ovat täysin ristiriidassa pelaajan ajatusten kanssa?

Jos Tuomo todella on edellä mainitulla tavalla jutellut Nelosen toimittajalle, niin Tuomo koneeseen ja heti!!!
 

KierreVapari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En jaksanut lukee onko ketjussa ollut aikasemmin puhetta, mutta eikös M.Koivu pitäs kisois nähäd??
Tietenkin riippuu aikalailla änäri avuista
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Aika mielenkiintoista muuten että mestari-Kärpistä ei ole yhtään todella vahvaa ehdokasta kisajoukkueeseen.
Viuhkola on ehkä ainoa mutta todella valjut esitykset playofseissa ei kyllä paljon lupaa.
 

tsei_tsei

Jäsen
Viestin lähetti mixu
Aika mielenkiintoista muuten että mestari-Kärpistä ei ole yhtään todella vahvaa ehdokasta kisajoukkueeseen.
Viuhkola on ehkä ainoa mutta todella valjut esitykset playofseissa ei kyllä paljon lupaa.

Kyllähän niitä ehdokkaita on, mutta väärän maan kisajoukkueseen. Tenkrat nyt ainakin ja ehkä myös Stepanek ja Lievers. Kotimaisia ja etenkään oululaisiahan Kärpillä ei ollut ratkaisurooleissa.

Sinänsä tämä kisajoukkueen arvaileminen tässä vaiheessa on helvetin vaikeaa, koska pelaajien käytettävyydestä ei ole oikein tietoa. Finaalijoukkueista kelpuuttaisin ainakin kokeiltavaksi Viuhkolan, Koivun ja Aallon. Bäckström kun jää polvivamman takia pois. Ja kai Hulkkonen ja Peltonenkin mukaan mahtuvat kokeilemaan.
 

Tenki#62

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Uskon, että syy Viuhkolan vähän heikompaan pelivireeseen edelleen vähän vaivannut nivusvamma ja muutenkin oli aina puolustamassa, eihän maaleja tehdä omalta puolustusalueelta. Mutta mestarijoukkueesta kokeiltavaksi voisi ehkä olla Mikko Lehtonen, hyviä otteita selkävaivoihin asti ja tärkeitä maaleja.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Itse en Viuhkolaa lopulliseen joukkueeseen välttämättä ottaisi. Finaalisarja oli vaisuhko, ja muutenkin jäi kuva että Viuhkola pärjää paremmin runkosarjan peleissä.
Toisaalta Viuhkola kyllä puolustaa hyvin joten nelosketjun sentterin paikka menisi varmasti hyvinkin.

Vaikea sanoa. No leiritykseen kuitenkin mukaan, ja antaa sitten NHL-vahvistusten määrän ratkaista mahtuuko joukkueeseen.
 

Launo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yks pelaaja joka on esiintynyt aika monessa kisajoukkuehahmotelmassa jota en kylä kisoihin ottais:TOMI KALLIO. Mies on ollut ties kuinka monta kertaa mukana eikä ole koskaan esittänyt mitään kummallista. Onneksi Kiprusoff ja Eloranta on loukkaantuneina niin ei ainakaan näitä kahta tartte kattella
 

Tenki#62

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Suomella on joka vuosi ollut ongelmia todellisessa maalinteossa tai pulaa maalintekijöistä, niin olisiko Hannes Hyvönen hyvä maajoukkueeseen?
 

Vaicci#63

Jäsen
Viestin lähetti Launo
Onneksi Kiprusoff ja Eloranta on loukkaantuneina niin ei ainakaan näitä kahta tartte kattella

Elorannan olisin mieluusti nähnyt joukkueessa. Jos Kallio ei ole viime kisoissa mitään esittänyt, niin liian tasapaksu on ollut myös Ville Peltonen. Mutta tiedä sitten, minkälainen vaikutus Peltosella on pukukopissa ym.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Jos Kallio ei ole viime kisoissa mitään esittänyt, niin liian tasapaksu on ollut myös Ville Peltonen. Mutta tiedä sitten, minkälainen vaikutus Peltosella on pukukopissa ym.

Täysin samaa mieltä. Ikävä kyllä, Peltosella oli Aran kaudella aina automaattinen kisapaikka. Vaikka Peltonen on aina pelannut hyviä kausia seurajoukkueissaan, niin MM-kisoissa on ollut aika hiljaista, lukuun ottamatta 95-vuoden MM-finaalia. On vähän tuntunut, että Peltonen on ollut aina kisoissa noitten maalien takia.

No, nyt Ara on poissa, mutta Peltosen tilanne on entisellään, kun uusi päävalmentaja on Summanen. Summasella ei ole ollut Peltosesta koskaan pahaa sanaa sanottavanaan, ja Peltosen pelatessa Jokereissa oli joukkue yhtä kuin Peltonen. Eli on täysin selvää, että numero 16 on joukkueessa tänäkin keväänä. Toivottavasti tänä vuonna tulee tehojakin...
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kallio MM-kisoissa kovia joukkueita (RUS,CAN,SWE,CZE,SVK,USA) vastaan:

MM-99 7.0+1=1
MM-00 6.2+1=3
MM-01 5.1+0=1
MM-02 6.2+2=4
MM-03 3.1+1=2


Yhteensä: 27.6+5=11


Peltonen MM-kisoissa (ja euro-olympialaisissa 1994) kovia joukkueita vastaan:

OK-94 5.1+2=3
MM-94 5.2+0=2
MM-95 5.6+2=8
MM-96 3.0+1=1
MM-97 5.2+2=4
MM-98 7.2+1=3
MM-99 7.1+1=2
MM-00 6.0+3=3
MM-03 3.1+1=2

yhteensä: 46.15+13=28
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Olli Jokinen (Florida Panthers) liittyy MM-leiritykseen 17.4. ja on mukana Euro Hockey Tour –finaaliottelussa, Suomi-Ruotsi, Hartwall Areenassa sunnuntaina 18.4. klo 18.00.

Eli ilouutisia! Tuo tekstinpätkä löytyi tuosta InSideHockeyn antamasta osoitteesta, joten OJ on siis mukana!
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaa, melko hyvältähän tuo ryhmä vaikuttaa, mutta se kovin karsintavaihe on vasta edessä, joten mitään johtopäätöksiä Summasen valinnoista ei vielä kannata tehdä. Tuossa olevat pelaajat kuitenkin kutakuinkin kuuluvat kaikki mukaan ainakin vielä tässä vaiheessa. Ei ole yhtään pelaajaa, jonka valintaa suoranaisesti ihmettelisin. Jokisen mukaantulo on toki hieno asia, ja se taitaakín olla tuossa se suurin uutinen.


Mitenkähän sentterin paikat jaetaan, jos Montrealkin tippuu?(jolloin Koivu vapautuu). Itse nimittäin näkisin, että nyt SM-liigastakin löytyisi muutama kansainvälisissä peleissä takuuvarmasti pärjäävä keskushyökkääjä. Nyt vaan saattaa käydä sitten niin, että Immonen, M.Koivu ja Viuhkola jäävät "rannalle", jos NHL:stä on tulossa niin vahva edustus, kuin nyt näyttää. Mutta onhan senttereitä ollut aiempinakin vuosina "yli tarpeen", näistäkin Pirnes ja Pirjetä pystyvät melkein yhtä hyvin pelaamaan laidassa. Ketään ei olla kuitenkaan vielä valittu, joten sentterin paikoista voi tulla vielä kovakin kilpailu.(tietysti Jokisen ja mahdollisesti Koivun ulkopuolella) Parhaassa kunnossa olevat mukaan ja sillä siisti.
 
Tuulola-Eskelinen???

Vähän ihmetyttää Tuulolan ja Eskelisen poissaolot. Eskelisellä alla vahva kausi ja uskon että Tuulollakin olisi ollut annettavaa maajoukkueelle ainakin tällä hetkellä kun pakisto on heikkous. Olisin nähnyt heidät mielummin mukana kuin Porkan ja Korhosen.
 
Naurettavaa pelleilyä Chicagolta. Puhuvat polvien kuntouttamisesta juuri nyt, kun NHL-kausi 04-05 todennäköisesti alkaa vasta Joulun jälkeen ja lisäksi mikäli Blackhawksit olisivat pudotuspeleissä pelanneet tällä kaudella olisi siellä pelannut myös T.Ruutu.

Auttaisiko Suomalaisten lätkäfanien painostus? Kaikki joukolla barrikadeille. Luulisi Hawksin johtoa vituttavan pari tuhatta tulikivenkatkuista sähköpostia. Zitolle voisi myös lähettää vastaavat terveiset. Kummolalle ja Tuomolle itselleen voisi laittaa kannustavia meilejä samanlaisen satsin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös