Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

MM 2017 – joukkueiden voimasuhteet

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2017, Ranska ja Saksa' , aloittajana Murkula, 20.04.2017 klo 22.00.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Tätä perinteistä ketjua ei ehkä ole vielä kukaan tullut avanneeksi, tai ei ainakaan huomaa. SIlti aihetta on sivuttu lähes jokaisen maaketjun alla niin jospa siirretään se keskustelu tänne.
  Vielä on melko aikaista vedellä kovinkaan suuria johtopäätöksiä joukkueiden voimasuhteista, mutta...

  Tässä vaiheessa jo uskallan sanoa että Ruotsin pakistoa kovempaa ei tule kenelläkään muulla olemaan. Melko tarkkalleen koko Ruotsin joukkue tulee olemaan kova.

  Kanadalla on hyökkääjissä jo niin huima porukka, että sen voi veikata pelaavan pitkän turnauksen. Sillä ei kuitenkaan ole mielestäni mikään poikkeavan kova tuo pakisto, ei etenkään Kanadan mittapuulla. Niin monta nimeä on jo julkaistu, että se ei tulekaan olemaan Ruotsin tasoinen.

  Venäjä on isolla jäällä aina hyvä joukkue, mutta itse en ole aivan perillä mitä nimiä siellä nyt on. Enkä jaksa tätä varten tarkistaa.

  USAlla varsin laadukas ryhmä, mutta siitä puuttuu jotain, sitten eri asia jos vielä joku tai joitain kovia kavereita saavat mukaan niin voi olla ihan potentiaalinen neljän joukossa oleva joukkue.

  Tsekin ryhmäkin on aika tasainen ja siitä voi tulla hyvä joukkue. Tsekkiä pidän alkusarjassa Suomen päävastustajana sillä en usko Kanadalla pärjäävän ja mikäli joutuu jatkopeleihin lähtemään sijoilta 3. tai 4. niin vaikea puolivälierä on edessä.

  Suomi tulee olemaan tänä vuonna aika selkeä haastaja kärkijoukkueille, mutta kun lopullinen joukkueen muoto on edelleen avoin niin ei voi iskukykyä vielä täysin arvioida, mutta uskoisin, että on lähtökohtaisesti noiden edellämainittujen maiden takana puksuttaa tasavarma veturi. Mihin se riittää, on ihan arpa. Toivon, että alkulohkossa 2. ja vastaan heikoin kolmikosta USA, Venäjä ja Ruotsi. Tai tietysti toivon, että on lohkoykkönen ja puolivälierässä vastaan Sveitsi, Saksa tms.

  En kuitenkaan pistä näitä mihinkään järjestykseen sen tarkemmin kun yksikään joukkue ei ole valmis. Avasin vaan että saadaan nämä joukkuevertailut maaketjujen alta veks.

  E: ehkä otsikon voisi muokata: Maiden voimasuhteet muotoon
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Jaahas ja sieltäkö se USAn "jotain" tuli Kanen muodossa. Alkaa olla jenkeille jopa poikkeuksellisen kova porukka kasassa.
   
 3. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Kärpät, Real Madrid
  Lainaus:
  Patrick Kane ei osallistu kevään MM-kisoihin.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Eipä näytä osallistuvan. Mistähän tuon tiedon sainkaan, en kuitenkaan jatkoajasta. Väärä tieto ynnä kaikki.
   
 5. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Chicagon pudottua leikistä moni lehti kirjoitti Amerikkaa myöten kuin Kane tulisi kisoihin. Itse en sen kummemmin lähteitä lukenut, mutta Iltapaskat eivät olleet ainoat mediat jotka Kanesta kirjoitti.
   
 6. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Tuota tuota. Noita kieltäytymisiä kun on ollut aika paljon (kuten toki joka vuosi, toisaalta Ruotsilla tulossa erittäin kova joukkue, joten kaksipiippuinen juttu), niin onko missään ollut minkäänlaista juttua, että ovatko Saksassa sekä Ranskassa tapahtuneet levottomuudet (terroriteot yms) vaikuttaneet pelaajien päätöksiin? Tokihan sitä aina voidaan vetää kortti raskaasta kaudesta yms., mutta minkälainen näkemys muilla on? Onko mahdollista / todennäköistä edes?

  Kunhan mietin kun taas noita kaikenlaisia terroriuutisointeja on saanut mediasta lukea tässä menneinä viikkoina..
   
 7. J.J.Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk, BVB
  Jos maailmanpoliittinen tilanne jatkuu yhtä rentona, niin mielenkiintoista nähdä millä intohimolla pelaajat lähtevät E-Koreaan.