Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

MM 2017 – joukkueiden voimasuhteet

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2017, Ranska ja Saksa' , aloittajana Murkula, 20.04.2017 klo 22.00.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Tätä perinteistä ketjua ei ehkä ole vielä kukaan tullut avanneeksi, tai ei ainakaan huomaa. SIlti aihetta on sivuttu lähes jokaisen maaketjun alla niin jospa siirretään se keskustelu tänne.
  Vielä on melko aikaista vedellä kovinkaan suuria johtopäätöksiä joukkueiden voimasuhteista, mutta...

  Tässä vaiheessa jo uskallan sanoa että Ruotsin pakistoa kovempaa ei tule kenelläkään muulla olemaan. Melko tarkkalleen koko Ruotsin joukkue tulee olemaan kova.

  Kanadalla on hyökkääjissä jo niin huima porukka, että sen voi veikata pelaavan pitkän turnauksen. Sillä ei kuitenkaan ole mielestäni mikään poikkeavan kova tuo pakisto, ei etenkään Kanadan mittapuulla. Niin monta nimeä on jo julkaistu, että se ei tulekaan olemaan Ruotsin tasoinen.

  Venäjä on isolla jäällä aina hyvä joukkue, mutta itse en ole aivan perillä mitä nimiä siellä nyt on. Enkä jaksa tätä varten tarkistaa.

  USAlla varsin laadukas ryhmä, mutta siitä puuttuu jotain, sitten eri asia jos vielä joku tai joitain kovia kavereita saavat mukaan niin voi olla ihan potentiaalinen neljän joukossa oleva joukkue.

  Tsekin ryhmäkin on aika tasainen ja siitä voi tulla hyvä joukkue. Tsekkiä pidän alkusarjassa Suomen päävastustajana sillä en usko Kanadalla pärjäävän ja mikäli joutuu jatkopeleihin lähtemään sijoilta 3. tai 4. niin vaikea puolivälierä on edessä.

  Suomi tulee olemaan tänä vuonna aika selkeä haastaja kärkijoukkueille, mutta kun lopullinen joukkueen muoto on edelleen avoin niin ei voi iskukykyä vielä täysin arvioida, mutta uskoisin, että on lähtökohtaisesti noiden edellämainittujen maiden takana puksuttaa tasavarma veturi. Mihin se riittää, on ihan arpa. Toivon, että alkulohkossa 2. ja vastaan heikoin kolmikosta USA, Venäjä ja Ruotsi. Tai tietysti toivon, että on lohkoykkönen ja puolivälierässä vastaan Sveitsi, Saksa tms.

  En kuitenkaan pistä näitä mihinkään järjestykseen sen tarkemmin kun yksikään joukkue ei ole valmis. Avasin vaan että saadaan nämä joukkuevertailut maaketjujen alta veks.

  E: ehkä otsikon voisi muokata: Maiden voimasuhteet muotoon
   
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Jaahas ja sieltäkö se USAn "jotain" tuli Kanen muodossa. Alkaa olla jenkeille jopa poikkeuksellisen kova porukka kasassa.
   
 3. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Lainaus:
  Patrick Kane ei osallistu kevään MM-kisoihin.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Eipä näytä osallistuvan. Mistähän tuon tiedon sainkaan, en kuitenkaan jatkoajasta. Väärä tieto ynnä kaikki.
   
 5. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Chicagon pudottua leikistä moni lehti kirjoitti Amerikkaa myöten kuin Kane tulisi kisoihin. Itse en sen kummemmin lähteitä lukenut, mutta Iltapaskat eivät olleet ainoat mediat jotka Kanesta kirjoitti.
   
 6. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Tuota tuota. Noita kieltäytymisiä kun on ollut aika paljon (kuten toki joka vuosi, toisaalta Ruotsilla tulossa erittäin kova joukkue, joten kaksipiippuinen juttu), niin onko missään ollut minkäänlaista juttua, että ovatko Saksassa sekä Ranskassa tapahtuneet levottomuudet (terroriteot yms) vaikuttaneet pelaajien päätöksiin? Tokihan sitä aina voidaan vetää kortti raskaasta kaudesta yms., mutta minkälainen näkemys muilla on? Onko mahdollista / todennäköistä edes?

  Kunhan mietin kun taas noita kaikenlaisia terroriuutisointeja on saanut mediasta lukea tässä menneinä viikkoina..
   
 7. J.J.Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk, BVB
  Jos maailmanpoliittinen tilanne jatkuu yhtä rentona, niin mielenkiintoista nähdä millä intohimolla pelaajat lähtevät E-Koreaan.
   
 8. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  Kirjoitetaampa omat lyhyet joukkoekohtaiset arvioinnit aloittaen lohkojen viimeisestä lohko kerrallaan:

  A-lohko.
  8. Italia ( 1p): Taistelee yhden pisteen itsellensä. Materiaali ei riitä enempään.
  7.Latvia (6p). Voittaa kaksi maata varsinaisella peliajalla.
  6. Tanska (6p). Sama kuin Latvialla, mutta keskinäisen pelin tulos kallistuu Tanskalle.
  5. Slovakia ( 7p). Virta ei riitä puolivälieriin.
  4. Saksa (9p). Kisaisännät pääsevät pudotuspeleihin ja haastavat Tsekkiä tosissaan. Siitä lisää myöhemmin.
  3. USA (15p). Nuori, ennakkoluuloton ryhmä pelaa nopeudella.
  2. Venäjä (17p). Taitava joukkue häviää vain Ruotsin maagisella pakistolle.
  1. Ruotsi ( 20p). Jo pelkästään pakisyo takaa tämän paikan. Se, mihin asti sillä pääsee, selviää myöhemmin

  Myöhemmin kerron toisen lohkon+ jatkopelien arvioinnit.

  HUOM: Mietinnät on laadittu ENNEN kisojen alkua.
   
 9. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Näkisin edelleen, että turnauksessa on 12 aika tasaista nippua ja näiden lisäksi on Kanada sekä Ruotsi, jotka ovat materiaaliltaan porukan kovimpia, ja Slovenia sekä Italia sitten kehnoimmat niput.

  Ranking ennen turnausta:

  1. Kanada
  2. Ruotsi
  ------------------
  3. Venäjä
  4. Yhdysvallat
  5. Tshekki
  6. Suomi
  7. Ranska
  8. Saksa
  9. Tanska
  10. Slovakia
  11. Sveitsi
  12. Norja
  13. Valko-Venäjä
  14. Latvia
  ----------------------------
  15. Slovenia
  16. Italia

  Päivitellään tätä kisojen edetessä.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  En tiedä mihin ketjuun tämän laittaisin, mutta kai tämä jotenkin tänne kuuluu kun otteluohjelma tehdään rankingin mukaan.
  Mutta eikö ole vähän tyhmää laittaa aina kaikki huippupelit samalle päivälle, tai samaan kellonaikaan? Esimerkiksi eilen oli Suomi-Tshekki ja Ruotsi-USA päällekkäin, ja tänään on vähän heikompia pelejä. Jos nuo jännät pelit ripoteltaisiin eri päiville, tai edes eri aikoihin, niin uskoisin katsojamäärien olevien isommat TVn välityksellä. Sekin on tyhmää, että haluaisin katsoa Kanadan ja Venäjän pelejä turnauksessa, mutta ne on lähes aina samaan aikaan.
  Tiedän miten otteluohjelma tehdään, ja se on varmasti helpoin tehdä niin, mutta tulot varmasti kasvaisivat jos noita vähän ajattelisi.