MM 2016: Suomi

  • 925 583
  • 4 238
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Onhan se Pilhström mukana jakamassa pommeja nelosessa. Pulkkinen lopulta ansaitsi kisapaikkansa hyvillä otteillaan. Minulla ei ole valitettavaa kisajoukkueesta ollenkaan. Puolustuksesta ei tulitukea oikein löydy mutta jospa pitäisivät oman pään mahdollisimman puhtaana. Vatasta olisin kaivannut mutta soppari on katkolla joten on ymmärrettävää ettei halua riskeerata. Sieltä on kuitenkin Vadulle valtava palkankorotus tulossa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Ja kun ameriikoista ei kuulemma lennätetty ketään turhaan pelaamaan näitä harkkamatseja..

Oli Markus Granlund kyllä eilen esimerkiksi aivan ulapalla. Tykkään näistä!
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaipa kansalle (tälläkin palstalla) pitää joku syntipukki saada jos kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Nyt sen roolin saa Pihlström.
 
Eipä tarvitse paljoon odottaa tehoja hyökkäyspäässä Salliselta ja Lajuselta. No kai se on sit hyvä, että hieman puolustavampia hyökkääjiäkin joukkueessa on. Markus Granlund olisi ollut mielenkiintoista nähdä, mutta mitäpä tuosta.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyviä valintoja, taitaa tänä vuonna jäädä valintakohut syntymättä. Hyvä Jalonen!

Puolustus on käytännössä niin hyvä, kuin näillä palikoilla oli mahdollista. Jos kolmella parilla mennään, niin Kivistö ja Ohtamaa sitten mieluiten poppariosastolle/tuppea puremaan. Pokasta ja Lindellistä voi olla näissä kisoissa paljon iloa.

Hyökkäyspään ainoa kulmakarvoja nostattava juttu on tuo Markus Granlundin pudottaminen. Makke oli vain syöttinä, jotta saatiin Mikke sisään? Erityisen arveluttavaa, jos MaG:lle oli jo kisapaikka luvattu, mutta toisaalta KJ:llä viimeiset kisat, joten tuskinpa siltojen polttaminenkaan niin pahasta on. En noita Venäjä-pelejä ehtinyt kunnolla nähdä, mutta ainakin Tshekkiä vastaan Kouvolassa Granlund pelasi hyvin Komarovin ja Rantasen kanssa. Vähän harmi, että joukkueesta jäi, sillä itse olisin jättänyt miehen tieltä esim. Koskirannan pois. Mutta eipä tästäkään päätöksestä mitään isoa skandaalia saa raavittua.

Muuten valinnat täysin odotetut ja omasta mielestäni - sekä nähdäkseni myös Jatkoajan ja kansan syvien rivien mielestä - myös hyvät. Hyviä miehiä sisään, turhakkeita ulos. Pihlströmiä ilman olisin pärjännyt, mutta roolipelaajasta kyse, ja tuntuu Pillu olevan kaikkien Leijona-luotsien mieleen. Olikos nämä nyt kuudennet vai seitsemännet perättäiset MM-kisat jo Analle? Kuuselan olisin itse Pihlströmin sijaan ottanut, jos ei Lehkonen kerran ollut saatavilla.

Mutta kokonaisuudessaan ei suurta nokan (=Nokan) koputtamista. Hyvältä näyttää joukkue paperilla. Lindell ja Pokka todellisia täsmäaseita yv:lle, ja molemmilla aineksia johtaviksi pakeiksi? Bäckström hoitaa Jukka Tammen hommat, ja Saros ja Koskinen kisaavat ykkösvahdin tontista. Molemmat saanevat tilaisuuden alkusarjassa, mutta itse liputan tässä vaiheessa enemmän Saroksen puolesta.

Hyökkäyksessä taitaa olla viisi arvokisojen ensikertalaista ja puolustuksessa yksi?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Olen erittäin yllättynyt että Stars ja Predators päästivät tässä vaiheessa Lindellin ja Saroksen MM-kisoihin. Tuli oltua siten väärässä etenkin Saroksen suhteen, kun sanoin ettei Predators häntä päästä kisoihin. Mutta kyllähän molemmat kelpaavat erittäin hyvin Suomen joukkueeseen, että en valita vaikka väärässä olinkin.

Toivottavasti Saros olisi ykkösenä sitten.
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
No nyt on valinnut Nokka omaan makuuni täydellisen jengin! Itsellänikin oli Pillu, Pyörälä, Lajunen ja Rantanen nuo hyökkäyksen viimeiset valinnat. Onneksi Markuksesta oli mahdollista päästä eroon. Myös pakkivalinnat olisi itselläni ollut samat. Lindell ja Saros loistavia lisiä, Lindell on ykköspakki ja Saros voi olla jopa ykkösveska. Enpä olisi uskonut, että Nokan valinnat olisivat olleet näin hyvät!
 

Helsing#65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, sympatiat myös Senators & Hurricanes
? viisumiongelmien? Onko Lehoken haukkunut julkisesti Putinia? Lehkonen oli kyllä sellasissa liekeissä SHL pleijareissa, että olisi kyllä kisoihin pitänyt mahtua IMO
Arsi ei saanut viisumia, eikä näin päässyt pelaamaan tän viikon Venäjä-peleihin ja antamaan näyttöjä Jaloselle. Siksihän se varmaan jätettiin ryhmän ulkopuolelle... Aika perseestä kyllä, kun eihän Pihlströmkään ollut niitä näyttöjä antamassa, ja silti ratsasti jengiin huomattavasti heikomman seurajoukkuekauden saattelemana Lehkoseen verrattuna.

Mutta onhan tää silti ihan helvetin mielenkiintoinen, hieno ja ennenkaikkea raikas jengi näihin kisoihin.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Jormakka teki viime kaudella Tapparassa 43 tehopistettä ja tällä kaudella Jokereissa 32 pistettä. Ei vissiin ole laskeminen paras osa-alueesi?

Ihan perussarja näyttää et teki 25p ja enemmän pelejä kuin nyt. Sulla näyttää olevan mielenkiintoinen pistelasku kun otit playoffsit mukaan. Ei oikein tee oikeutta kun Jokereiden kevät ei yleensä kovin pitkä ole. No Jokereissa teki playoffeissa piste per peli ja Tapparassa alle.

Ota faktoista selvää seuraavalla.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Olikos nämä nyt kuudennet vai seitsemännet perättäiset MM-kisat jo Analle?
Eivät sentään. Pihlström nimittäin oli poissa vuoden 2014 MM-turnauksesta, toki hän pelasi samana vuonna olympialaisissa eli leijonapaita tuli sinä(kin) vuonna tutuksi.
 

redzel777

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole todellista - yksi marginaalinen valinta ja kaikki on nyt pielessä... Pienestä ovat nämä asiat näköjään kiinni.
Juurikin näin, Pillu on lähtökohtaisesti 5.ketjun laituri, jolla on kuitenkin paljon kokemusta kv peleistä ja pystyy aivan hyvin täyttämään oman pienen roolinsa, makuasia sitten olisiko esim. Kuusela ollut parempi valinta..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
No joo...hyvät valinnat mutta kyllä kai huonompaakin Granlundia olisi katsellut mieluummin kuin uransa ehtoopuolella olevaa Pihlströmiä. Sinänsä isossa kuvassa yks lysti, kumpikaan ei käännä turnausta puoleen tai toiseen.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikein mukavan näköinen joukkue. Paljon nuoria mukana ja siitä propsit Jaloselle. Rohkeasti nuoria sisään koviin koitoksiiin, paineessa timantitkin syntyvät.

Pihlström ainoa hieman kulmakarvoja kohottava nimi, mutta menee sekin tuolla joukon jatkona. Ei kaaduta tai voiteta hänen vuokseen. Neloskentän rouhija tai popparisosaston miehiä. Kuusela jäi sitten ulos, itse olisin ottanut mukaan.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Muuten hyvä mutta Pillu? Ei nyt helvetti.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Ihmettelen itsekin Pihlströmin mukana oloa.

Eniten harmittaa, ettei Kuuselan upeaa kautta palkittu MM-kisapaikalla, mutta ei mahda mitään. Itse olisin valinnut mukaan, mutta kaipa siinä on vähän puolueellisuutta mukana. Itse näkisin kisoissa mieluummin hänet kuin Pyörälän ja paljon mieluummin kuin Pihlströmin. Mielestäni Kuusela on kokonaisvaltaisena pelaajana kumpaakin hivenen parempi, hyökkäyssuuntaan jopa selvästi.

Mutta kovia duunareita nämä kaksi edellä mainittua ovat toki ja sitähän on tupattu arvostaa. Taitureita ja maalintekijöitä joukkueessa on muutenkin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kaipa kansalle (tälläkin palstalla) pitää joku syntipukki saada jos kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Nyt sen roolin saa Pihlström.
Eiköhän Kukkonen hoida oman roolinsa.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Ihan törkeän kova miehistö valittiin !! Tää joukkue tulee tarjoamaan todella hienoja elämyksiä !
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Hyvät valinnat! Se on oikestaan ihan sama noiden lisähyökkääjien kanssa ketä siellä on. Liigasta kaikki ne mitä pitikin ottaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös