MM 2008 - Kisajoukkue tällä hetkellä?

  • 701 393
  • 3 046
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
KalPa
Itse ajattelisin jotain tällaista. Kasataan joukkuetta tutkapareilla (niin kuin joku jo ehdotti) Koivu - Selänne, Koivu - Ruutu, Jokinen - Peltonen

Tartun nyt randomilla tähän viestiin. Jokinen ja Peltonen mainitaan alituiseen tutkaparina. Mistä tuo tutkaparin arvonimi on ansaittu? Se ei vielä tee tutkaparia, että valmentajat on pelaajia yhdessä peluuttanut. Myöskään ei ole ollut havaittavissa, että poikien peli mitenkään mainiosti yhdessä luistaisi. Pikemminkin päinvastoin... Eli mistä moinen?

Koivu & Selänne ja Koivu & Ruutu ovat tutkapareja, mutta termi kärsii hurjasta inflaatiosta, jos sitä aletaan käyttää Peltonen & OJ parista. Vai onko minulta jäänyt jotain huomaamatta?
 

dexteri

Jäsen
Jos Sakua nyt halutaan peluuttaa Mikon kanssa, niin parhaat ketjusommitelmat olisivat tässä:

1. S.Koivu - M.Koivu - Selänne

Niinkuin Tami sanoi että miksei pistetä kaikkia munia samaan koriin, tosin Jokinen korvattaisiin tässä sommitelmassa Sakulla. Taitoa, energiaa, maalintekotaitoa ja kokemusta tässä ketjussa olisi vaikka muille jakaa, toimiesssaan jälki olisi todella tuhoisaa.

2. Ruutu - O.Jokinen - Peltonen

Tasaisen kova kakkosketju. Ruutu voisi olla se kaveri jonka kanssa OJ nousisi NHL-tason liideriksi myös maajoukkuetasolla.

3. J.Jokinen - Kapanen - Hyvönen

Ketju josta löytyy potentiaalia sekä rikkoa ja ratkaista. Voi aiheuttaa yllätyksiä jos ykkös- ja kakkosketju pidetään lian tiukasti.


4. Pyörälä - Hahl - Pihlström

Energinen nelosvitja, joka pörrää ja pyörii.

Bergenheim on 13 hyökkääjä, ei ole vielä näyttänyt kisoissa mitään.


Näillä haetaan se pytty kotiin!!


Vaikuttaa hyvältä ketjuilta. Ei ruutua missään tapauksessa kakkosta korkeammalle. Tässä vaiheessa vaakakupissa ei paina enää mitään ruutu m koivu akselin hajoittaminen, kun on näin kovat muut miehet. Nuorempi ruutu on tästä porukasta se raakilein, vaikkain eilen ratkaisi pelin. Pää ei kestä. Ja se kyynerpää taklaus oli selvä osoitus miehen pään kestämisen puutteesta. Turhautumista, veren maku suussa taklaamista mieshän kihisi kun hellankoukku siellä jäähypenkillä. Asenne ja tekeminen väärissä asioissa. Vaikka asennetta pitää olla, ei tolla asenteella pusketa kun sitä päätä siihen laidan seinään. Jos mies saisi peli-ilon ja asiat fokusoitua oikeisiin asioihin, ja taklattua puhtaasti ja järjellä kuten Pihlström!!, eikä itkupotkuraivo tunteella niin sit on mies paikallaan, muuten ei oikein tahdo olla. Tässä kaikessa näkyy se suuri ero miehen kaukalo käyttäytymisessä ja lepsuhkossa ja säyseässä siviiliolemuksessa.

Homma oli ehkä hieman kärjistettynä oma tämänhetkinen kommenttini. Ruutu saa kumota tekemisillään ilomielin tämän vääräksi. Mielestäni Jussi jokineno li ruutua paremmassa vireessä norja pelissä.

Edit:

Ja jos Saku saa enemmän irti Selänteestä, Ja M Koivu saa enemmän Ruudusta. Mutta mielestäni Ruutu ei saa Mikko Koivusta sen suurempaa pelaajaa. Sen sijaan M koivustakin saataisiin enemmän irti muiden kanssa kuin ruudun.

Ja jos tätä ajatellaan menestyksen kannalta Niin ensiarvoisen tärkeää olisisi saada Koivut ja Selänne niin suureen nosteeseen kuin vain mahdollista jotka ovat potentiaalisia ratkaisijoita niin tämäkin tukee sitä että miehet samaan ketjuun
 
Viimeksi muokattu:

Getz-laf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Flyers
Nuorempi ruutu on tästä porukasta se raakilein, vaikkain eilen ratkaisi pelin. Pää ei kestä. Ja se kyynerpää taklaus oli selvä osoitus miehen pään kestämisen puutteesta. Turhautumista, veren maku suussa taklaamista mieshän kihisi kun hellankoukku siellä jäähypenkillä.

Kyynerpäätaklaus in my ass. Kova ja ennenkaikkea puhdas taklaus. Änärissä olisi tullut raikuvat aplodit ja varma paikka highlight reeleihin. Tämä tuomarilinja näissä tissiposkikisoissa eniten vituttaa.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tartun nyt randomilla tähän viestiin. Jokinen ja Peltonen mainitaan alituiseen tutkaparina. Mistä tuo tutkaparin arvonimi on ansaittu? Se ei vielä tee tutkaparia, että valmentajat on pelaajia yhdessä peluuttanut. Myöskään ei ole ollut havaittavissa, että poikien peli mitenkään mainiosti yhdessä luistaisi. Pikemminkin päinvastoin... Eli mistä moinen?
Itselleni tulee nyt ekana mieleen Torinon välierä ja 4-0-maali Venäjää vastaan. "Peltonen syöttää, Olli Jokinen laittaa jäätävät kätensä eteen..." :)

http://www.youtube.com/watch?v=iNb9hBljbZA
 

Howitzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kyynerpäätaklaus in my ass. Kova ja ennenkaikkea puhdas taklaus. Änärissä olisi tullut raikuvat aplodit ja varma paikka highlight reeleihin. Tämä tuomarilinja näissä tissiposkikisoissa eniten vituttaa.

Joo mistähän keksivät koko kyynerpäätaklauksen tuohon tilanteeseen. Ärsyttävää kattoa tommosta jääkiekko missä ei saa kunnolla taklata.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Tartun nyt randomilla tähän viestiin. Jokinen ja Peltonen mainitaan alituiseen tutkaparina. Mistä tuo tutkaparin arvonimi on ansaittu?

Tässä tuotiinkin jo esille Torino. Itselleni jäi Torinon kisoista hyvin selkeästi tuon kakkosketjun pelistä sellainen kuva että Peltosella ja Jokisella synkkasi hyvin yhteen ja loivat maalipaikkoja sekä myös maaleja. Jussi Jokinen sen sijaan ei oikein tahtonut päästä hyvin mukaan ja saikin lähinnä "kakkossyöttöjä." Poislukien tietysti tarjoilu finaalissa Peltoselle.

Toki myös World Cupissa 04 pelasivat muistaakseni suht' tuloksellisesti samassa vitjassa.
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Onko kenenkään muun silmään Väänäsen Ossi ollut luvattoman heikko näissä kahdessa ekassa pelissä (lukuunottamatta Selänteen maalia edeltänyt siirto)? Ihme kouhottamista ja "ylipelaamista" tilanteissa. Tästä malliesimerkkinä Norjan 2-2 tasoitus..

Ennakkoon ajattelin Ossin olevan tuossa pakistossa liiderikamaa, mutta pettymys on ollut ainakin toistaiseksi.

Ei ainakaan puolustavia peluuttajan kakkosvalmentajan silmään, ainakaan ensimmäisen pelin osalta. Näin Jukka Jalonen:

- Jos jonkun näkymättömän soturin nostaisin esille, niin Ossin aikana maalipaikat omiin ja toiseen päähän menivät hänen aikanaan 7-0 plussalle. Pidän tilastoa ottelun aikana. Se kertoo aina, mihin voin luottaa ja kenellä on hyvä päivä ja kenellä ei.

Tässä linkki: http://www.yle.fi/urheilu/tapahtuma...en_paljon_jai_viela_parannettavaa_105595.html

Tuo oli pelkän Saksa-pelin jälkeen, jossa minunkaan mielestäni ei Väänänen noussut esiin negatiivisessa mielessä. Sen sijaan Norja-pelissä tuntui kyllä olevan totaalisen hukassa eikä onnistunut oikein missään. Omasta mielestäni ehkä Suomen eniten pihalla ollut pelaaja eilisen pelissä varsinkin ensimmäisessä erässä.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
1) Ei tätä meinaa todeksi uskoa. Viikko-pari sitten en olisi uskaltanut edes unelmoida, että mm-kisoissa luistelee Teme ja Saku. Huh huh. Kaksi todellista Leijonaa. Ei paljon näitä legendoja NHL-pettymykset ja vammat haittaa kun maajoukkue kutsuu. ISO KUMARRUS (ja samalla pyllistys mukastaroille tyyliin Miikka Kiprusoff)!
Ettei nyt miestä suotta mollattaisi aivan maanrakoon, niin Kipperin maajoukkuekomennuksille taitaa olla suurimpana esteenä pitkä sopimus Calgary Flamesin kanssa.
 

KJR_63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa. LA Kings
Olen täällä kirjoittavien kanssa täysin samaa mieltä, että jos joku sentteri laitetaan laitaan, niin paras vaihtoehto tähän olisi OJ. Saku on sentteri isolla S:llä eikä ollenkaan laituri. Turhaa temppuilua. Luonnolliset ketjut mielestäni olisivat:

Peltonen-S.Koivu-Selänne
Ruutu-M.Koivu-O.Jokinen

Kolmos- ja nelosketjuiksi laittaisin

J.Jokinen-Kapanen-Bergenheim
Pyörälä-Hahl-Pihlström
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itseäni ei ole niin lujaa tuo Shedden nimeäminen valmentajaksi koko tänä aikana haitannut tai mietityttänyt yhtään, mutta nyt kyllä hän todella paljastaa kuinka p*sk* valmentajana onkaan, jos hän jukolauta ei laita Teemua ja Sakua samaan kenttään, tuo Teemun peluuttaminen aluksikaan Ollin kanssa, jossa kolmantena lenkkinä on Peltonen oli jo mielestäni todella tyhmä ratkaisu ...

Täsmälleen samaa mieltä Helloxin kanssa. Alunperin ajattelin Sheddenistä, että annetaan maajoukkueessakin mahdollisuus ja haukutaan vasta perästä päin, mutta ei jumalauta voi kukaan olla näin puusilmä kuin mitä lausunnot mahdollisista ketjukoostumuksista nyt osoittavat.

Saku & Teemu on, kuten jo muutamaan kertaa on sanottu, kovin parivaljakko Suomen maajoukkueessa ikinä. Samoin, molemmat Koivut ovat joukkueen parhaat aloittajat ja pelintekijät. Ei kun hei laitetaan ne samaan kenttään ja pidetään vaikka sitten meidän huippupelaajilla varustettu, mutta sysipaskasti toimiva ykkönen ennallaan, vaikkei näistä johtavista pelaajista saadakaan mitään irti. Melkoiselta puuhastelulta vaikuttaa. Shedden sai käsiinsä hienon palapelin, mutta nyt näyttää siltä, että palaset menevät aivan puihin.. liian monta väärää ratkaisua on nyt syntymässä. Toki, jos Shedden jotkut ufo-kentät näistä kokoaa ja homma toimii, myönnän mielelläni olleeni väärässä. Tällä hetkellä kuitenkin ajatukseni asiasta tiivistyvät täydellisesti Rantasen & Nyholmin lausahdukseen IS:n videoblogissa, että tällaista ehdottavalla ei ole minkäänlaista käsitystä Suomi-kiekosta.

Vaikuttaisi siltä, että Sheddenillä on hieman liikaa noussut hattuun tuo onnistuminen Leinon sijoittamisessa laitaan Jokereissa. Jotain melko samanlaista viritystä tässä näytetään Sakun kohdalla haettavan (joskin sillä erotuksella että Leinolla ei ollut pikkuveljeä Jokereiden ykkösessä). Tehkää joku jotain siellä, Jalonen, Lehkonen! Tai vaikka Kale, pieni oppitunti Dougin suuntaan olisi nyt paikallaan Suomi-kiekosta.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuli tässä mieleen sellainenkin skenaario, että kun Shedden on koko ajan puhunut "kokeilusta" jne. ja pääsy jatkoon varmistettiin eilen, niin olisiko tässä kyse vain jääkiekkohistorian tekemisestä ja symbolisesta vallansiirrosta Sakulta Mikolle (ja muutenkin vanhalta polvelta nuoremmalle), ja Slovakia-pelin jälkeen (tai jopa kesken ottelun) siirryttäisiin suunnilleen niihin ketjukokoonpanoihin mitä täälläkin on lähes jokainen ehdottanut. Toisia kisoja ja mahdollisuuksia laittaa Koivut samaan kentälliseen ei todennäköisesti enää tule.

Muussa tapauksessa en ymmärrä Sheddenin puheita siitä, että Koivut laitettaisiin samaan kenttään koska se on hieno juttu tms. Kyllä MM-kisoissa on ketjukoostumukset yleensä tehty vähän eri perustein...
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Tuli tässä mieleen sellainenkin skenaario, että kun Shedden on koko ajan puhunut "kokeilusta" jne. ja pääsy jatkoon varmistettiin eilen, niin olisiko tässä kyse vain jääkiekkohistorian tekemisestä ja symbolisesta vallansiirrosta Sakulta Mikolle (ja muutenkin vanhalta polvelta nuoremmalle), ja Slovakia-pelin jälkeen (tai jopa kesken ottelun) siirryttäisiin suunnilleen niihin ketjukokoonpanoihin mitä täälläkin on lähes jokainen ehdottanut. Toisia kisoja ja mahdollisuuksia laittaa Koivut samaan kentälliseen ei todennäköisesti enää tule.

Eikös Sheddenin pitänyt tuoda joukkueeseen sitä voittamisen kulttuuria? Siihenkö sitten kuuluu tällaisten symbolien luominen siinä vaiheessa kun edellinen ottelu on juuri näyttänyt ykköslaiturin huutavan tarpeen peliä tekevälle sentterille ja paketin olevan jos ei levällään, niin nyörit löysällä ainakin?

Miten joku voi ajatellakaan hajottavansa sen ketjun joka kaksi nyt pelattua ottelua on ratkaissutkin vain laittaakseen samaa DNA:ta kantavat kaverit pelaamaan keskenään siten että toinen pakotettaisiin vielä pelaamaan itselleen vierasta peliä.

Millaisena Shedden näkee Koivujen roolituksen tuossa kentässä, varsinkin jos Jussi Jokinen vielä sattuisi jäämään toiseen laitaan?

Kuka pyörittää peliä? Kuka tekee tilaa? Kenellä on päävastuu omaan päähän?



Valitettavasti Sakukin on vain sen luokan joukkuepelaaja että hän ei välttämättä ala kyseenalaistamaan DS:n hienoa visiota ja suostuu tuossa laidassa pelaamaan. Tässä kohtaa toivoisi pikkiriikkistä omanarvontuntoa häneltä. Tai edes Teemulta.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Kun täällä nyt ollaan näitä ketjukoostumuksia spekuloitu mitä suurimmissa määrin, niin toivoisin, että jokainen palauttaa mieleen muutaman oleellisen asian. Kannattaa muistaa, että tällaisia ketjuvariaatioita on aiemminkin koitettu, joten niistä on syytä ottaa opiksi.

Ensimmäinen asia on se, että en näe mitään järkeä peluuttaa Selännettä ja Saku Koivua erikseen. He ovat pelanneet Naganosta saakka aivan erinomaisesti yhdessä ja näkisin, että juuri Selänne on pitkälti riippuvainen Koivusta. Salt Lake Cityssä nähtiin, ettei homma toiminut toivotulla tavalla ilman Sakua. Toisekseen taas Peltonen ei ole koskaan pelannut hyvin Teemun ja Sakun kanssa. Naganossa tämä ketju hajotettiin alkupelien jälkeen, eikä se myöskään toiminut muutamaa vuotta myöhemmin kotikisoissa.

Tällä hetkellä on siis ainakin kolme parivaljakkoa, jotka ovat pelanneet useasti hyvin yhdessä. Selänne - S. Koivu, Ruutu - M. Koivu ja Peltonen - O. Jokinen. Jussi Jokiselle löytyisi varmasti rooli Peltosen ja toisen Jokisen kanssa. Uskon, että myös kahteen muuhun kentälliseen löydettäisiin sopiva mies tarvittaessa. Tässä systeemissä tosin olisi kolme vahvaa kentällistä, joiden varaan joukkuetta rakennettaisiin.

Toinen vaihtoehto olisi sitten nostaa esimerkiksi Ruutu työmyyräksi ykköskenttään Sakun ja Teemun rinnalle. Toinen kenttä muodostuisi supertähtemme, Mikko Koivun, ympärille. Laitureina olisivat sitten Olli Jokinen ja Ville Peltonen. Näin meillä ainakin olisi kaksi todella iskukykyistä hyökkäysvitjaa ja kolmoseenkin olisi vielä asettaa Jussi Jokista, Sean Bergenheimia, Antti Pihlströmiä, Hannes Hyvöstä ja Niko Kapasta.

Kunhan nyt jotain loogisuutta näissä käytettäisiin, eikä puhtaista senttereistä ryhdytä tekemään laitureita. Ja Saku ja Mikko ovat kaiken lisäksi molemmat myös erinomaisia aloittajia.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli tässä mieleen sellainenkin skenaario, että kun Shedden on koko ajan puhunut "kokeilusta" jne. ja pääsy jatkoon varmistettiin eilen, niin olisiko tässä kyse vain jääkiekkohistorian tekemisestä ja symbolisesta vallansiirrosta Sakulta Mikolle (ja muutenkin vanhalta polvelta nuoremmalle)...

Miksi suomen parasta sentteriä pitäisi kyykyttää laidassa vain siksi että tehdään kiekkohistoriaa. Nuoria on hyvä ja pitääkin kokeilla, mutta ei nöyryyttämällä niitä jolle kiekkohistoria on rakennettu. Varsinkaan siinä vaiheessa kun vetoa on eniten koko maassa.

En sano että Saku on jumala, mutta ellei mies itse halua pelata veljen kanssa ja ehdota hyökkäävämpää roolia laiturina niin ei ikinä!
 

Brad

Jäsen
Hyvä, että Teemu ottaa jotenkin kantaa tohon Mr.Fiaskon järjettömään hankkeeseen toivottavasti Shedden kuuntelee edes pelaajia ja tekee sen ainoan oikean päätöksen, että Saku pelaa keskellä Teemun ketjussa.

Saku voi aivan hyvin pelata pari peliä laidassa ja kokeilla miten yhteispeli Mikon kanssa sujuu. Tässä on vielä neljä matsia aikaa kokeiluihin ennen puolivälierää, joten ei Suomi siinä mitään häviä.

Eipä tuo Saku-Teemu edes Torinossa toiminut.
 

Wing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Eipä tuo Saku-Teemu edes Torinossa toiminut.
Oletko nyt aivan varma tästä? Kyseessä oli kuitenkin koko kisojen paras ketju (Lehtisellä lisättynä).

Sakun on ainoa oikea paikka näissä kisoissa on Selänteen sentterinä. On jotenkin mielipuolista, että muilla vaihtoehdoilla edes spekuloidaan.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Saku voi aivan hyvin pelata pari peliä laidassa ja kokeilla miten yhteispeli Mikon kanssa sujuu. Tässä on vielä neljä matsia aikaa kokeiluihin ennen puolivälierää, joten ei Suomi siinä mitään häviä.

Eipä tuo Saku-Teemu edes Torinossa toiminut.

Ei toiminut ei toinen voitti turnauksen maalipörssin ja pistepörssin ja valittiin turnauksen parhaaksi hyökkääjäksi, molemmat tähdistökentässä. Toki itsekkin odotin Teemulta ja Sakulta vähintään 40 pistettä tosta turnauksesta eli olet aivan oikeassa Saku-Teemu ei toiminut Torinossa. Laitetaan samantien jannut aurinkolomalle brasiliaan Ronaldon seuraksi. Tommosia turhureita ei meidän tarvitse sietää, katsellaan mielummin Olli Jokisen mahtavaa pelaamista ja meidän mahtavan puolustuksen avauksia siinä se silmä vasta lepää.
 

Rubicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hyvä, että Teemu ottaa jotenkin kantaa tohon Mr.Fiaskon järjettömään hankkeeseen toivottavasti Shedden kuuntelee edes pelaajia ja tekee sen ainoan oikean päätöksen, että Saku pelaa keskellä Teemun ketjussa.


http://www.mtv3.fi/urheilu/mmlatka/uutiset.shtml/arkistot/mmlatka/2008/05/642819

Hyvä Teemu. Melkoista kuraa tässä syydetään niskaan jo siinä, että ykkönen pysyy edelleen yhdessä. Sitten saadaan Saku Koivu ja isketään hänet laitaan veljensä rinnalle. Vaikka on Suomen paras sentteri. Ei helvetti sentään. Järki käteen nyt siellä ja joko noiden parivaljakoiden mukaan kolme tasaista ketjua tai se OJ laitaan. Siinä on mielestäni järkevät vaihtoehdot joita kannattaa pohtia.

Toinen asia mikä kyrsii paljon on se, että Lepistö istuu katsomossa. Upea kausi takana, mutta ei - annetaan Luoman ja Niemen ennemmin pelata. Sanoisin, että mahtuisi helposti kahteen ensimmäiseen pakkipariin ja vaikka yv:tä pyörittämään. Shaatana soikoon.

Olen koko kauden jaksanut olla hyvällä mielellä ja jonkin verran luottavaisena valmennusjohtoon, mutta näillä puusilmäisyyksillä alkaa jo mennä epätoivon puolelle fiilikset. Luulisi Kurriakin jo ketuttavan, kun hieno työ menee hukkaan. Kale nyt olisi aika vähän jyrähtää, jos homma ei ala korjaantumaan. Mutta annan nyt vielä aikaa siihen, että nähdään mihin Saku sijoitetaan ja miten ketjut muotoutuvat. Lepistön passi olisi myös syytä leimata.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lepistön passi olisi myös syytä leimata.

Itse kyllä uskon, että Lepistön passi vielä ennen huomista Slovakia-peliä myös leimataan. Mutta hosuahan tuon asian kanssa ei kuitenkaan tarvitse. Suomella on varmaan vielä parit treenit ennen seuraavaa matsia ja flunssakin lähtee yleensä jossain vaiheessa kisoja kiertämään. Joten varmaan valmennusjohto haluaa varmistaa, että hyökkäykseen on täydet neljä ketjua Slovakiaa vastaan. Jos koko porukka pysyy terveenä, jatkavat Pirnes ja Immonen katsomossa ja Lepistö pukee pelihaalarit huomenna ylleen.

EDIT: Näemmä sittenkin leimattiin jo nyt. Hieno juttu ja toivottavasti myös peliaikaa tulee.
No, toivottavasti en maalannut piruja seinälle ja koko hyökkäyskalusto pysyy terveenä. Puuta koputtamaan, kop kop.
 

Brad

Jäsen
katsellaan mielummin Olli Jokisen mahtavaa pelaamista ja meidän mahtavan puolustuksen avauksia siinä se silmä vasta lepää.

Eipä Suomen surkea puolustus pelaa yhtään sen paremmin vaikka Saku ja Teemu samassa ketjussa pelaisivatkin. Eilen se nähtiin, kun puolustus sai vähän painetta, niin kusessa oltiin. Norja pyöritti toisessa erässä kokonaisen minuutin Suomen päädyssä, luomat ja niemet juoksivat perässä, yritin olla nauramatta, mutta en pystynyt.

Suomella on maalivahti ja hyökkäys kunnossa, mutta pakisto on todella heikko. Pakisto on jalaton ja kädetön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös