Miten tästä suosta päästään ylös?

  • 76 482
  • 536

hanttap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urpolan Kiekko, HIFK, MP
Mitenkä tästä suosta sitten noustaan?
Harjoittelemalla.
Tänään amuharjoitusten lopuksi oli perinteistä rangaistusluistelua koko jengillä. Lopussa alkoi selkiä suoristua. Taitaa olla pelaajissa nyt vähän huonokuntoisuutta havaittavissa. Paitsi tietysti Jerellä.
Forward sanoi mummo hangessa.
Jos ei meno maita niin housut vaan pois ja kotiin istumaan.
Turhaa on valmentajaa syyttää jos herroja ei työnteko miellytä.
Nyt on aluksi alettava pelata sitä peliä. Painettava päästä päähän, ei siihen mitään roolitusta tarvita. Jos punaiset putket näkyy on kiekko laukaistava maaliin.
Kysyköön vaikka Hakilta ohjeet, jos ei herrat itse tiedä miten pelataan tai katsokoon videolta.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jake74 kirjoitti:
Nyt oletkin haluamassa Heleniuksen joukkueeseen, kun kesällä tyrmäsit ajatuksen täysin.

Mielipiteet eivät ole kiveen hakattuja ja ikuisia. Ihminen voi oppiakin jotakin, hän voi myös uskaltaa muuttaa mieltään, kun aika koittaa. Nyt se on koittanut.

Luuletko muuten, että Pelicans on edes halukas vaihtamaan Heleniuksen Schnabeliin?

Vittuakos minä tiedä, mutta sehän on vain järjestelykysymys. Eikös tässä pitänyt keksiä tapoja nousta suosta. Kai siihen vähän rahaa saa käyttää vai ?

4) Nielikäinen ostetaan Ässästä muuten vain? Tosta noin? Pasi tuskin edes haluaa tulla voittavasta joukkueesta rämpivään IFK:hon tai miksi Ässät edes luopuisi hyvästä laituristaan? Tosin en itse kyllä Pasia kaipaakaan.

Niin kysymys olikin minun ehdotuksestani eikä sinun. Ja edelleen Pasin kohdalle sama teksti kuin Heleniuksenkin. Rahalla saa mitä tahansa. Ja voihan sinne laittaa vaikka Joonaksen seteleiden perään, eikös Ässät joskus Vihkon perässä juossutkin.

Täytyy kyllä olla vielä enemmän huolissaan, jos Isakssonkin alkaa tällaisia ehdottamaan. Toivottavasti toimistolla ei olla vielä näin epätoivoisia.

En minä ole ollenkaan epätoivoinen, muutama pikku siirto ja moni asia olisi paremmassa kunnossa. Ei sen kummempaa. Kyllä Pentti tämän hoitaa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Alamummo kirjoitti:
Tätä minäkin ihmettelin, että Pena ei näyttänyt kesällä liikkuvan markkinoilla ollenkaan. Muut joukkueet ilmoittivat uusista pelaajista, mutta Hifki ei. Ja nyt on sitten housuissa. Minäkin toivottaisin J.Jalosen enemmän kuin mielelläni tervetulleeksi. Mun mielestä kaikki nämä pohjoisamerikkavärväykset ovat hätäratkaisuja, jotka eivät tuo helpostusta ongelmaan.

Jatkuvuuden kannalta ehkä kotimainen (pätevä) valmentaja on parempi ratkaisu kuin ulkomailta (Pohjois-Amerikasta) tuleva valmentaja, en kuitenkaan täysin tyrmäisi valmentajaehdokkaina näitä P-A:n miehiäkään, tässäkin tapauksessa scouttaus on syytä tehdä hyvin ja joukkueeseen palkata valmentajaksi mies jolla on kokemusta kahdelta korkeimmalta P-A:n liigatasolta valmentamisesta jollain muotoa. Jatkuvuuden kannalta olisi hyvä pyrkiä sitouttamaan nämä ulkomaan elävätkin pidempiin kuin yhden kauden sopimuksiin, mihin tietty sisältyy riskejä jos valmentaja ei täytäkään asetettuja vaatimuksia.

Tärkeää olisi myös se, että joukkueen runko olisi kasassa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ennen kauden alkua jotta kauden alusta ei tule rikkonainen pelaajien odotellessa epävarmoina mahdollisesti saapuvia vahvistuksia, edellinen ei sitten mielestäni sulje pois sitä etteikö joukkueeseen mahdollisesti hankittaisi vahvistuksia kauden mittaan rungon tästä kuitenkaan liikoja kärsimättä.

vlad.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Isaksson kirjoitti:
Minä nousisin suosta näin:

Kädellinen laituri - Kädellinen sentteri - Nielikäinen
Karalahti - Pikkarainen

Salmelainen - Hauhtonen - Rajamäki/Pikkarainen
Kädellinen pakki - Saarinen

Luttinen - Hirsovitsh - Järvinen
Helenius - Turunen

Loput kunkin mielen mukaan.

Askey (Lundell)
Snadisti yhä eri mieltä. Mun mielestä kakkosessa pitäisi olla enemmän taitoa, tuossa porukassa Salmelainen olisi liian yksin. Jos laidalle tulisi Rajamäki/Pikkarainen pitäisi sentterin olla pykälää kiekollisempi kun Hauhtonen. Hauhtonen mennee kyllä keskellä mutta silloin laiturilla pitäisi olla enemmän ajatusta kuin mainitsemillasi hemmoilla.

Noilla ukoilla leikkisin itse seuraavaa:

Salmelainen - Kädellinen sentteri - Rajamäki/Pikkarainen
Karalahti - Pikkarainen

Eli lähtökohtana Jantunen-Metropolit-Valtonen tyyppinen hyökkäys

Kädellinen laituri - Hauhtonen - Luttinen
Kädellinen pakki - Saarinen

Eli lähtökohtana Caloun-Davidsson-Ruutu tyyppinen hyökkäys

Nielikäinen - Häppölä - Järvinen
Helenius - Turunen



Loput kunkin mielen mukaan.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Brewer kirjoitti:
Just joo. Ihan sama kuin Osama Bin Laden soittaisi George W. Bushille ja tarjoutuisi hommiin.

Lue ja ymmärrä. Mikäli äidinkieleni paistaa kirjoituksesta läpi luulisi sinunkin siitä huolimatta ymmärtävän mistä on kyse.
Kerrataan: Pena, Frank ja Kimmo vex ja uudet tilalle. Mikäli halutaan heti UTJ niin soitetaan Göranille. Eli, edellytys on, että nuo kolme ensin ulos sitten vasta kysyttäisiin Göranin mielipidettä. Toisaalta vaikka Göran ei lähtisi olisi hänellä ehkä jotain vinkkejä annettavana, toisin kuin nyt näyttää olevan.

Muistaen myös vuosia takaperin kun Moberg hankki "vahvistukseksi" Mikko Kuparisen ja tokaisi, että kaveri oli ilmainen. Tähän Göran vastasi, että näinkö vahvistuksia/uusia pelaajia hankitaan?
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pari IFK:n peliä nähneenä pelillinen ahdinko on oikeastaan yllättävänkin syvä. Kyllä jo tälle materiaalille Sheddenin olisi pitänyt pystyä luomaan selkeä ja tiiviimpi pelitapa joukkueelle, nimittäin hyvään konseptiin on joukkueen aina helppo nojata huononakin päivänä. Nyt myös puolustuspeli on surkeaa luokkaa vaikka puolustaa osaa huonompikin pelaaja. Hyökkäyspeli sitten onkin eri juttu.

Kaikki vaativat lisää kovia vahvistuksia, toki näin onkin, mutta kyllä tuo pelisapluuna on saatava ensin kuntoon muutenkin. Sellaista sentteriä ei maailmassa olekaan, joka tuon kelkan kääntäisi tuosta vaan.

Nyt ajateltuna itse harkitsisin vakavasti, kannattaako yhtä ulkomaalaispaikkaa uhrata maalivahtiin. Itse hankkisin vähintään yhden kokeneen pakin, kovan sentterin ja hyvän maalintekijän. Mutta mistäpä nämä löytäisi? Pitäisi olla taattua laatua. Ja kyllä, jos menestystä haetaan toden teolla, tilaa olisi toisellekin kovalle sentterille. Mutta ainakin nuo kolme ensin mainittua olisivat todella tärkeitä tekijöitä.

Sitä myös ihmettelen, miksi pelaajahankinnoissa luotetaan suht paljon Sheddenin arvioihin. Käsittääkseni Shedden ei ole kovinkaan paljon SM-liigan pelejä nähnyt ennen tätä syksyä, tuskin yhtään. Siinä mielessä saattaa tulla hutejakin. Mutta turha vielä rasvata köysiä kuitenkaan, työ on kesken. Toki parempaan olisi pitänyt pystyä jo alkukaúden peleissä, ainakin pelitavallisesti.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hauskaa.
Täällä Hifk-fanit suunnittelee joukkuetta samalla tavalla kuin muiden joukkueiden fanit teki keväällä.
Ettekö huomanneet? Juna meni jo.
 

Cracker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän tämä IFK:n materiaali ongelma ole aikalailla koko Sm-Liigan ongelma. 14 Joukkueen sarjasta pitäisi löytyä noin 350 Sm-Liigatason pelaajaa, jos jokaisella jengillä on ne 4 ulkomaalaisvahvistusta pitäisi silti löytyä noin 300 kotimaista Sm-liigatason pelaajaa. Epäilen onko meillä saatavilla tuota määrää ja siksi joukossa on pakostikin paljon jengejä joille on jäänyt "mustapekka" käteen.

Pelisysteemi sisäistämällä ja muutamalla vahvistuksella saataneen paljon hyvää aikaan, mutta näillä eväillä sijat 5-7 on hyvä suoritus.

Toisaalta nimettömämmälläkin matskulla on pokattu kiiltävää kaulaan.

Edit:
Toi Matikaisen ehdottama Eu pejaajien määrän poisto voisi auttaa asiaa, toisaalta reppu saattaisi olla entistäkin tyhjempi, koska tuskinpa se sääntö pelkästään Suomen maata koskisi.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vuoristorataa, paniikkia tai luottamusta

Tämä suo on kyllä vaikea, ja suurin osa kirjoittajista ovat varmasti jollain osa-alueella oikeassa. Nyrkkisääntö kehittämisessä on kuitenkin se ettei kaikkea lyödä paskaksi yhtäaikaa. Sitä kutsutaan vastuuttomaksi paniikkijohtamiseksi, ja sillä ei saavuteta mitään. Mikäli nyt pannaan 4 ottelun jälkeen koko johto hallitusta myöten remonttiin, voimme samalla unohtaa tämän kauden kokonaan. Se taloudellinen lopputulos voi viedä todella syvälle. Tästä suosta
noustaan järjellä, ei hotkimalla ja paniikkinappulaa painamalla. Silti se vaatii radikaaleja tekoja.

Ei kannata miettiä kehittämistoimenpiteitä ennenkuin on yhteinen käsitys taustoista ja syistä miksi jouduttiin suohon.

Joitakin huomioita:

1. Muilla joukkueilla on ollut yhtä vaikeaa koota rosteria kun meitin Pentillä.
Ne joukkueet jotka saivat pitää rosterinsa viime vuodesta pärjää tällä hetkellä muita paremmin.

2. Meillä on ihan uusi ja nuori rosteri ja myös uusi valmentaja, joka myös tuo uuden pelityylin ja systeemin sisään. Tämän lisäksi hän ei ole ehtinyt tehdä töitä rosterin kanssa kuin muutama viikko. vrt Takatukka jolla oli valmis vanha ja tuttu rosteri, sekä huhtikuusta aikaa. vrt samalla Kärppiä, ja HPK.n Jukka Jalosta. Soiko joku kello ?

3. NHL kuvio viime vuodelta sekoitti poikkeuksellisen pahasti ja myöhään syksyyn pelaajamarkkinat. Myös IIHF.n kuvio ja Venäjän uusi tuleminen on tuonut muttia matkaan.

4. Kukaan meistä ei tiedä miten monta läheltäpiti diiliä Penalla on ollut. Mutta tiedän, että niitä on ollut!

5. Antakaa minulle yksi esimerkki sm-liiga joukkueesta joka on hankkinut hyvän ulkomaalaisvahvistuksen elokuun alun jälkeen.

6. Penan piti rakentaa joukkuetta yhdessä Kingin kanssa. Valmentaja pitäisi olla mukana rakentamassa joukkuetta. Penan kesä meni uuden valmentajan hankkimiseen.

Ongelmat:

1. Uusi pelityyli joka ei ole sisäänajettu. Uskallan väittää, että lähes jokainen pelaaja pelaa tällä hetkellä n. 40 % alle edellisten vuosien tason. Miksi ? Hirso ei ole yhtä huono kuin ennen. Hän on huonompi. Samaa koskee Häbää, Jonea ja Turoa. Puolet joukkueesta ovat A-junnuja tällä hetkellä.

2. Shedden ei saa irti porukasta edes peruspelaamisen. Miksi? Onko miehessä vikaa, vaiko pelityyli niin vaikea tai sopimaton meille, että se ei voi onnistua ?
Onko Sheddenin johtaminen Jortikkamainen pelkomalli. Se sopii vanhoille konkareille mallia Jergus ja Pasi, mutta ei 20 vuotiaille A-Junnuille.

3. Shedden ei tunne suomalaiset joukkueet ja niiden pelityylit saatikka pelaajat. Tätä infoa suoltaa hänelle siis Samu ja Sakke. Samu ei ole koskaan valmentanut sm-liiga tasolla.

4. Kun kaikki on sekaisin pukukopissa, valmennuksessa ja kaukalossa, olisi hyvä säilyttää työrauha toimistossa. Sitten kun joukkueasiat on edes jotenkin
kunnossa (nenä veden pinnan yläpuolella). Voidaan katsoa toimiston asioita, ja miettiä miten tähän jouduttiin.

Ratkaisu:

A. 10 pelin työrauha Sheddenille ja ne kaksi-kolme täsmähankintaa jota ensikädessä tarvitaan.

B. Pelisysteemin muuttaminen tylsemmäksi, perusasioita korostavaksi. Nyt pitää ensin saada puolustuspelaaminen kuntoon, ja viisikko pysymään kasassa, ja tyhmät jäähyt pois.
 

13~

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
mixu kirjoitti:
Hauskaa.
Täällä Hifk-fanit suunnittelee joukkuetta samalla tavalla kuin muiden joukkueiden fanit teki keväällä.
Ettekö huomanneet? Juna meni jo.

Jatkuvasti itkevien ja valittavien juna ei taida koskaan lähteä asemalta?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
13~ kirjoitti:
Jatkuvasti itkevien ja valittavien juna ei taida koskaan lähteä asemalta?

No kerro mulle mitä kehuttavaa viime aikaisissa otteissa on ollut?
Niin kauan itketään ja valitetaan kunnes jotain ratkaisevaa tapahtuu.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
mixu kirjoitti:
Hauskaa.
Täällä Hifk-fanit suunnittelee joukkuetta samalla tavalla kuin muiden joukkueiden fanit teki keväällä.
Ettekö huomanneet? Juna meni jo.

Keväällä oli IFKoossa suunniteltu seuraava kausi ihan kuten muillakin. Piti olla Kanadan MM-maajoukkuevalmentaja ja moni mm-tason pelaaja. Kukaan ei kuitenkaan voinut varmaksi sanoa, miten NHL-kuviot vaikuttavat sm-liigan joukuieden kasaamiseen kun sopimusta ei ollut olemassa. Piti elää niillä tiedoilla joita oli.

Kun assholien kuningas päättikin lopulta mennä muualle, jäi valmentaja-asian hoitamiseen varsin vähän aikaa. Lopulta valmentaja saatiin vasta elokuun alusta kun useimmilla muilla sm-liigajoukkueilla se oli ollut jo keväällä tiedossa.

HIFKin pelaajaprofiilien luominen aloitettiin vasta elokuun alussa ja se oli Sheddenille tyrmäys, shokki. Joukkueen perusrunko olisi palvellut Kingin eurooppalaistyylistä peluuttamista, mutta pelaajat nähtyään Doug oli lähes tulkoon valmis palaamaan kotiin. Hän päätti kuitenkin näyttää, sekä HIFKille että muille.

Alusta asti Doug on näyttänyt joukkueelle sen missä mennään. Valitettavasti alusta lähtien Doug on joutunut tekemään töitä puoliksi A-junnujen kanssa. Paljon on luvattu, mutta vähän saatu. Tyytyväisin Doug on Hauhtoseen, joka osaa otta aloitukset. Sheddenin pelityyli on vaan sen verran vaativa, ettei siihen junnut riitä. Kaikki tähän astiset pelit on pelattu kymmenellä aikuisella. Junnut ovat junnuja. Esim. SaiPaa vastaa kahdeksan pelaajaa pelasi yli 20min ja kaksi yli 17 min. Lopuille jäi jämät.

Edelleen Doug on sanonut, ettei alkukausi tule olemaan herkkua. Dougin mukaan jouluun mennessä pitää saada joukkue iskuun.

Lisäksi Dougin pelityylissä pitää olla hyvä veskari. Pisteitä on saatukin kun sellainen on ollut. Toivotaan että sellainen on jatkossakin.

Tämä ei ole puolustus, vaan enempi selvitys missä mennään. Omasta näkökulmastani.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
fiftyeight

Ihan hyvää tekstiä sinänäsä mutta en ymmärrä esimerkiksi kohtaa " ja moni mm-tason pelaaja" että mitä tämä tarkoittaa.

Ja oli sitten valmentajana kuka tahansa niin Hirsot,Vihkot ja kumppanit ei siitä muuksi muutu.
Ja eikös se monien mielestä ollut suuri onni että King ei tullutkaan vaan Shedden?
Tämä kausi on taas kerran todistanut Pentin kyvyttömyyden luoda jotain kokonaisuutta.
Miksi hankittiin sitten Shedden jos kerran materiaali ei sovi hänelle?
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
mixu kirjoitti:
Ihan hyvää tekstiä sinänäsä mutta en ymmärrä esimerkiksi kohtaa " ja moni mm-tason pelaaja" että mitä tämä tarkoittaa.

Ja oli sitten valmentajana kuka tahansa niin Hirsot,Vihkot ja kumppanit ei siitä muuksi muutu.
Ja eikös se monien mielestä ollut suuri onni että King ei tullutkaan vaan Shedden?
Tämä kausi on taas kerran todistanut Pentin kyvyttömyyden luoda jotain kokonaisuutta.
Miksi hankittiin sitten Shedden jos kerran materiaali ei sovi hänelle?

Musta mixu on täsmälleen oikeilla linjoilla. Tästä kaudesta ei oo hyvää odotettavissa, eikä se ole kiinni näistä neljästä pelatusta pelistä, vaan ongelma kasaantui jo kesän aikana Pentin tekemisiin tai tekemättä jättämisiin.

Aion silti käydä Nordiksella katsomassa pelejä.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
RoopeS kirjoitti:
5. Antakaa minulle yksi esimerkki sm-liiga joukkueesta joka on hankkinut hyvän ulkomaalaisvahvistuksen elokuun alun jälkeen.
4 matsin perusteella HPK:n Janis Spruktsista ja Ilveksen Jason Guerrierosta on tulossa aika kovia hankintoja. Tosin kausihan on vasta nuori..
 

Kuzmin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nallipyssyketju
Vahvistus

Roopelle tiedoksi , ilves on. Jet lagista riippumatta Jason Guerriero on tehtaillut neljässä erässä tehot 1+5 ,tosin sarjan heittopusseja vastaan , mutta lähinnä yliopistosarjoja pelanneen pelaajan löytäminen edellyttää näkemystä ja suhteita jota ikävä kyllä nykypäivän stadilaisjoukkueilta ei löydy.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Isaksson kirjoitti:
Noilla muutoksilla pelaisimme sijoista 2-6. Eihän sekään tyydytä, mutta pelastettaisiin se, mitä pelastettavissa olisi. Ja tuo kokoonpano saattaisi puolen vuoden treenin jälkeen rouhia Sheddenin tyylillä jo mitalien arvoisesti. Jos pelityyli todella uppoaisi rosteriin, niin voitaisiin pelata jopa kullasta.


Kuka ne "kädelliset pelaajat" hankkii? Matikainen? Älä viitsi.

Miksi olet muuten vaihtamassa Schnabelia? Hänhän on suuren johtajan uusin hankinta. Onko hän mahdollisesti loukkaantunut?

Voin jo unelmissani nähdä kuinka IFK voittaa mestaruuden Pasi Nielikäinen ykköskentässä.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
fiftyeight kirjoitti:
HIFKin pelaajaprofiilien luominen aloitettiin vasta elokuun alussa ja se oli Sheddenille tyrmäys, shokki. Joukkueen perusrunko olisi palvellut Kingin eurooppalaistyylistä peluuttamista, mutta pelaajat nähtyään Doug oli lähes tulkoon valmis palaamaan kotiin. Hän päätti kuitenkin näyttää, sekä HIFKille että muille.

Tuota en jaksa uskoa. Jos on ammattimies kyseessä hän tarkistaa ensi joukkueen, jotta tietää mitä paketissa on. Kirjoituksesi mukaan Shedden teki sopparin näkemättä joukkuetta. Jos näin todellakin on, Penan ammattikyvyttömyys tulee jälleen esille. Penan olisi ehdottomasti pitänyt vaatia kaveria ensin tänne katsomaan mitä paketissa on.
Ei jumalauta, ei tää voi olla näin.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
mixu kirjoitti:
Ihan hyvää tekstiä sinänäsä mutta en ymmärrä esimerkiksi kohtaa " ja moni mm-tason pelaaja" että mitä tämä tarkoittaa.

Ja oli sitten valmentajana kuka tahansa niin Hirsot,Vihkot ja kumppanit ei siitä muuksi muutu.
Ja eikös se monien mielestä ollut suuri onni että King ei tullutkaan vaan Shedden?
Tämä kausi on taas kerran todistanut Pentin kyvyttömyyden luoda jotain kokonaisuutta.
Miksi hankittiin sitten Shedden jos kerran materiaali ei sovi hänelle?

a) tarkoittaa sitä että moni mm-tason pelaaja oli tulossa, mutta sitten menikin muualle.
b) Kingin peli/peluutustyyli on kaksi ihan eri maailmaa, ja alunperin runko oli suunniteltu Kingin eurooppalaiseen tyyliin sopivaksi.
c) kun Kingi petti, oli Shedden seuraavaksi paras valmentaja. Tosin peluutustyylin ero oli tiedossa, mutta aikaa vaan on ollut riittämättämästi. Odotellaan jouluun.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Nuorempi Nelson kirjoitti:
Kuka ne "kädelliset pelaajat" hankkii? Matikainen? Älä viitsi.

Miksi olet muuten vaihtamassa Schnabelia? Hänhän on suuren johtajan uusin hankinta. Onko hän mahdollisesti loukkaantunut?
.

Paha kyllä tässä rupee positiivisemmankin kaverin mieli kääntymään siihen, että IFK:lta puuttuu se ammattitaito/suhteet, joilla hommataan ne _oikeat_ jätkät ulkomailta. Siinä, missä HPK, Ilves ym. tekevät lähes järjestäen osuvia täsmähankintoja, näyttää IFK lähinnä ampuvan silmät kiinni. Harkins oli osuma, mutta se ei tee prosenttia kovin korkeaksi. Naapurilla on ollut Virmasen ajan täysin sama ongelma.

No, ei nyt kuitenkaan vielä heitetä kirvestä kaivoon ja vaikka koko kausi menisi kuinka reisille tahansa, niin matseissa meinaan käydä anyway. Totaalinen katastrofihan antaa mitä parhaimmat ammukset suomalaiseen kansanhuviin, valittamiseen :).
 
Viimeksi muokattu:

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
mixu kirjoitti:
Niin kauan itketään ja valitetaan kunnes jotain ratkaisevaa tapahtuu.

Ja kun muut yrittävät ehdotella millä tavalla suosta noustaisiin, niin kuittaat sen naurulla. Ihan oikeasti sä voisit painua helvetin tuuttiin ja tulla takaisin sitten, kun IFK on voittanut mestaruuden. Jos siihen menee 10 tai 15 vuotta niin parempi meille muille. Olet tämän itkumuurin naurettavin olio, jolla ei ole puoleen vuoteen ollut mitään järkevää sanottavaa eikä mitään merkkejä siitä, että jossain vaiheessa olisi ole näkyvissä.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Isaksson kirjoitti:
Ja kun muut yrittävät ehdotella millä tavalla suosta noustaisiin, niin kuittaat sen naurulla. Ihan oikeasti sä voisit painua helvetin tuuttiin ja tulla takaisin sitten, kun IFK on voittanut mestaruuden. Jos siihen menee 10 tai 15 vuotta niin parempi meille muille. Olet tämän itkumuurin naurettavin olio, jolla ei ole puoleen vuoteen ollut mitään järkevää sanottavaa eikä mitään merkkejä siitä, että jossain vaiheessa olisi ole näkyvissä.

Täysin samaa mieltä. Mitä helvettiä sinä täällä vielä kitiset mixu? Eiköhän kaikille ole tullut selväksi mitä mieltä olet nyky-HIFK'sta. Jos sinulla ei ole mitään rakentavaa sanottavaa, voisit painua helvettiin. Kukaan jaksa lukea tuollaista valittamista.

- tinke-80
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuolta "vastauksia" kohdasta klikkaamalla näkee ketkä kirjoittajat ovat kyseisiin ketjuihin kirjoitelleet, ja viestien lukumäärän. Ei ole varmaankaan kenestäkään kivaa että muutama sama kirjoittaja valittaa joka välissä kaikesta, ja kritisoi tai tyrmää kokonaan muiden ihan fiksuja ehdotuksia tilanteen parantamiseksi tms. Kyllähän jokainen tietenkin saa mielipiteensä ilmaista, mutta olisi kiva ettei kokoajan jankuta samaa, ja perehtyisi asiaan enemmän ennen kuin haukkuu. Toivoisin myös enemmän malttia.

Itse odotan vielä muutaman ottelun ja katson miten tilanne edistyy, sekä odotan millaisia vahvistuksia on tulossa. Ei mun mielestä ole mitenkään poissuljettua etteikö hifk voisi taistella tällä kaudella mestaruudesta.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Isaksson kirjoitti:
Ja kun muut yrittävät ehdotella millä tavalla suosta noustaisiin, niin kuittaat sen naurulla. Ihan oikeasti sä voisit painua helvetin tuuttiin ja tulla takaisin sitten, kun IFK on voittanut mestaruuden. Jos siihen menee 10 tai 15 vuotta niin parempi meille muille. Olet tämän itkumuurin naurettavin olio, jolla ei ole puoleen vuoteen ollut mitään järkevää sanottavaa eikä mitään merkkejä siitä, että jossain vaiheessa olisi ole näkyvissä.

Onhan se naurettavaa että ehdottelet pelaajiksi muiden joukkueiden pelaajia.
Keväällä ja kesällä kun kritoisin että kun ketään ei hankita niin naureskeltiin että mitä me jollain Eskelisellä tai Pirneksellä tehtäisiin mutta nyt ehdotat Nielikäistä ykkösketjuun.
Muutenkin nämä ehotuksesi on vain jotain ensiapua jolla ei ole jatkossa mitään merkitystä.Niin kauan kuin avuttomat ovat johtopaikoilla ei tulosta tule.

Muuten mitä hyvää Hifk uutista on viimeiseen puoleen vuoteen mahtunut?
Eläkeläiset eläkkeelle ja ammattimiehet kehiin, siinä olisi ensimmäinen posetiivinen uutinen Hifk-leiristä pitkään aikaan.

Ymmärrän tietysti että kun on jo housuissa niin se pistää olon vaikeaksi.
Muuten kyllä ihmetyttää että hermot ovat faneilla jo näin kovilla.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Pete2004 kirjoitti:
Ei mun mielestä ole mitenkään poissuljettua etteikö hifk voisi taistella tällä kaudella mestaruudesta.

Ja lehmät lentää jne.En tiedä oletko trolli vai tosissasi, toivottavasti trolli, muussa tapauksessa otan osaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös