Mitä radioasemaa kuuntelet?

  • 5 695
  • 76

Radioasemat - mitä kuuntelet?

  • YleX

    Ääniä: 60 17,6%
  • Radio City

    Ääniä: 126 37,1%
  • YLE Suomi

    Ääniä: 10 2,9%
  • NRJ

    Ääniä: 18 5,3%
  • KissFM

    Ääniä: 8 2,4%
  • Radio Nova

    Ääniä: 16 4,7%
  • SuomiPop

    Ääniä: 26 7,6%
  • Joku muu, paikallisradio etc.

    Ääniä: 76 22,4%

  • Äänestäjiä
    340

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
City on suosikki, mutta kuuluu kovin huonosti mun asuinalueella
 

flatfoot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kirkkonummen Salamat
Vastasin NRJ siitä yksinkertaisesta syystä että 6v. tykkää Tenkasesta,Kristiinasta ja Apulannasta sekä Zen Cafésta.Yksin ollessani kuuntelen Cityä,Radio Helsinkiä, Suomi POPpia,mitälie Metroa, Sävelradiota, Novaa jne jne...
mä nyt vaan tykkään kaikenkuuloisesta musiikista.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Paha sanoa yhtä kun tulee eri kanavilla jatkuvasti pompittua. Vastataan kuitenkin YleX, koska se soi aamuisin kotona vaikka aamun taso ei ole enää sitä mitä se joskus oli.
Mutta autossa tulee sen lisäksi kuunneltua myös Radio Helsinkiä, Cityä, Sputnikkia ja joskus eksyn muillekin kanaville.
 

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Aika moneen kertaan työpäivän aikana kanava vaihtuu, mutta enimmäkseen kuuntelen Suomipoppia ja YleXiä.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perhana, että olen ihastunut tähän Hardrockin80s.com -nettiradioon, josta tulee Crimson Glorya ja muita hyviä kasaribändejä. Mahtava radioasema. Voi jopa itse toivoa biisejä, loistavaa :)

Ei kyllä kovin paljon tule kuunneltua perinteistä radiota, hittikanavia varsinkaan. Paremman puutteessa saattavat joskus harvoin menetellä.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kuuntelen pääasiassa Radio Suomea sen takia, että joudun yhtenään ajamaan autolla ympäri rakkaan isänmaamme, ja monesti se on ainoa kanava Novan lisäksi jonka autoradion paska digitaaliviritin löytää.

Novaahan en saatana kuuntele.

Radio Suomi tarjoaa uskomattoman hienoja ohjelmia kuten Luontoilta radiossa, Merisää, Jääkiekkokierros, Urheiluradio, Päivä tunnissa yms.

On uskomattoman hienoa ajella autolla syksyisessä illassa kun radiosta tulee Merisää... Kuuskajaskari neljä, länsiluode viisi, selkeää, viisikymmentä.

Parasta krapulalääkettä sunnuntai-illan tuskaan onkin autoradio, Merisää + Päivä tunnissa ja grilliltä haettu mössö, joka vedetään autossa jonkin järven rannalla, jossa ei ole ketään. Tähtitaivas ja talveksi unohdettu hiekkaranta... Siinä on tiukkaa mystiikkaa...

(Enää kun ei vapaapainiakaan tule TV:stä sunnuntai-iltaisin.)
 
Viimeksi muokattu:

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lawless kirjoitti:
Perhana, että olen ihastunut tähän Hardrockin80s.com -nettiradioon, josta tulee Crimson Glorya ja muita hyviä kasaribändejä. Mahtava radioasema. Voi jopa itse toivoa biisejä, loistavaa :)

Joo, tämä on meilläkin ollut työpaikalla monesti kuuntelussa. Muutamat kappaleet ovat alkaneet ärsyttämään, mutta kokonaisuutena kasari-asemien parhaimmistoa.

Viime aikoina tosin oltu hieman enemmän 80-luvun diskojytkeen puolella, ja asema on Radio Stad Den Haag 97.2 FM, [Italo Dance 80s Disco Mix]

Näissä ei myöskään juontajat kikata, kerro kellonaikoja, "hauskoja juttuja" eikä tule mainoksia.

Tuleehan sitä kotona joskus perinteistäkin radiota kuunneltua. Suomipop siellä useimmiten on päällä, paitsi liigakierrospäivinä kuuntelen matsiselostuksia ja merisäätä Radio Suomesta.
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Autoillessani Radio Cityä, röissä tulee kuunneltua Radio Megaa.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Mikäs radio-asema kuuluu helsingissä 102-103 megahertsin välissä? Tuli sekalaista musaa 50´rokista Clashiin eikä ilmeisesti liaalti selostajia. Radio Helsingin ohella tuo kuulosti hyvältä.
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Sillon kun kuuntelen niin kuuntelen Radio Cityä. Pelejä yleensä nettiradion kautta tai jonkun satunnaisen radiokanavan (YleSuomi?) kautta.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Iskelmä on ollut taajuutena niin pitkään kun kanava on ollut olemassakaan. Tämmöisestä kyselystä olisi ymmärrettävissä, että joku kuuntelisi siis jotain muutakin kuin Suomen Parasta...?
 

katjuska

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ääni meni nyt Yle X:lle kun ei voinut kahta valita. Toinen olisi ollut City.

Riippuu ihan kellonajasta kumpaa mielummin kuuntelen. Aamuisin ennen kymmentä yleensä Yle X aamua (paitsi jos soittavat jotain Crazy Froggia, kanava vaihtuu aika äkkiä) ja päivällä 14.00-18.00 välillä Yle X iltapäivää (parhaat juontajat, ehdottomasti), muulloin Cityä.
Siis silloin kun ei ole CD-soitin päällä.
 

Serge

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi
Silloin harvoin kun radiota kuuntelen, kuuntelen Radio Cityä. Toki täytyy myöntää, että pidemmillä automatkoilla radiokanavana on valitettavan usein Radio Nova.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ylen ykköstä ja Groove FM:ää, kun olen sen kantama-alueella. Radio Suomesta kuuntelen musiikin erikoisohjelmia, enkä tarkoita nyt mitään iskelmää. Vihaan iskelmää.

Cityä pätkittäin. Netin kautta amerikkalaisia country-, blues-, jazz- ja rock-asemia.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
YleQ, Radio Helsinki, Groove ja RadioSuomi, siinäpä ne.

YleQ ja Helsinki ovat melko mainioita musiikillisilta kattauksiltaan. Molemmilla on huomattavat vahvuutensa, Helsingillä Njassa sekä Lasse ja Jonna. Myös Levylaukussa on joskus aika huikeita vetoja. Erikseen pitää mainita vielä Vilunki, jonka levykokoelmalle olen aidosti kade.

YleQ:lla rulettavat mm. musiikin erikoisohjelmat; Pop-studio, Rockradio jne, sekä tietenkin Koe-eläinpuisto ja Alivaltsikat jotka taitavat löytyä myös RadioSuomesta.

Molemmilla on myös pahoja rasitteita. Helsingillä pahimpana tietenkin se, että sellaista mainosradioa ei taida olla, eikä tulla, jota kuunnellessa mainokset eivät alkaisi ennemmin tai myöhemmin kyrsimään - ja vahvasti. Njassan, Lassen ja Jonnan jälkeen pudotus dj:ten tasossa on varsin huikea. Pahinta osastoa edustavat mariaveitola-tyyppiset mimmit, jotka koittavat imitoida Njassan venyttävää puhetapaa. Ei noin.

YleQ:ta vaivaa puolestaan pahiten kanavan miesjuontajien kuivan etäinen ja persoonaton soundi. Päiväsaikaan ei Pop-studion lisäksi kanavaa oikein jaksa kuunnella. Tietty yleläinen jähmeys näkyy joskus aika yllättävissäkin paikoissa.

Groove FM, etenkin sunnuntain Jazz-aamiainen, toimii parhaiten kotona viikonloppuna puuhaillessa.

RadioSuomen kiekkokierrosta kuuntelee jokainen itseään kunnioittava lätkäfani.

Viime aikoina on myös Pirate FM ollut kova sana (102.4). Jätkä höpöttää jossain kellarissa Lontoossa ja soittaa ihan vitun hyvää musiikkia päivät läpeensä. Lähetykset tulevat Suomeen käsittääkseni netin kautta ja täällä ne muutetaan radioaalloiksi. Valitettavasti tämäkin lysti taitaa olla melko rajatun ajan voimassa.

Netin kautta nyt tulee kuunneltua vaikka mitä. Mm Serbia-Montenegrossa on yksi äärettömän siisti grunge-kanava.

Radio on iloinen asia!
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Muzakkia Groove FM:n kautta, kyllä jazz, funk ja muu vastaava on poikaa. Kiekkokierrosta taas Radio Suomelta, kohtahan se taas jo alkaakin...
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Silloin harvoin kun radiota kuuntelen, niin ehdottomasti Suomipop:pia, City on myös siedettävä.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Winampilla kuuntelen lähinnä ulkomaalaista radiota. Kuuntelussa ovat Frequence3:n, Mix FM, Sporting News Radio, ESPN 950, Comedy Defcon Radio ja Smooth Jazz.

Suomalaisista satunnaisesti NRJ:tä, Radio X3M:eä ja YleX:ää.
 

Mitchner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En ole radion himokuuntelija. Enimmäkseen on päällä GrooveFM, tosin sekään ei ole enää alkuaikojen veroinen. Vaihtelua kappalelistalla on sentään kohtalaisesti. Satunnaisesti kuuntelen myös Radio Suomea ja Cityä. Nova ei soi ikinä.
 

Petrick

Jäsen
Ylex, GameShout, Club 977, Kohina, Kohina ja SlayRadio.

YleX:stä jotain satunnaisia ohjelmia, GameShoutissa on tietokonepelijuttuja, Club977 soittaa kasarimusiikkia, Kohina kaikkea vanhaa pelimusiikkia ja SlayRadio C64:n musaa.
 

Idän ihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiaa KalPalle
Täytyy sanoa, että NRJ on kanava jota kuuntelen. Eli NRJ jyrää!
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Radio Suomen lisäksi kuuntelen kanavia Voice of Ouagadougou, Sound of Anarchy 10,7 kHz (Mogadishu), ja NASA:n pulsareja tutkivaa kaistaa 533,5544 GHz.
 

Lyrinna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Emmä oikein radiota. Mikään asuinalueellani kuuluvista radiokanavista ei minua tyydytä: vaikka joskus tulisi jotain hyvää, niin tulee myös scheissea. Scheissen määrä kun tuntuu aina suuremmalta, vaikka todellisuudessa sitä hyvää ja scheissea olisikin saman verran. Ainakin minun kohdallani moodin viemiseen riittää yksikin väärä biisi. Kaiken huipuksi useimmilla kanavilla suurin osa materiaalista vaikuttaa olevan mainoksia. Mainokset, ne viimeistään ovat minulle liikaa; ne ovat yksinkertaisesti Saatanasta.

Jos jotain pystyn kuuntelemaan, niin Radio Cityä, tosin vain hyvin rajallisina annoksina. Onneksi reidion saa pois päältä juuri silloin, kun sattuu huvittamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös