Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Mitä on hyvä taukomusiikki ottelussa

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana kapa76, 29.09.2002 klo 12.47.

 1. kapa76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eli mitä musiikkia ja mitä kappaleita kannattaisi soittaa otteluiden katkojen aikana (ehdotuksia) ennen ottelua ja erätauoilla. Ainakin Porissa musiikki on aivan hirveätä sontaa. Tätä aihetta on sivuttu otteluketjuissa ja tuskasteltu. No kaikilla on tietysti oma musiikin makunsa ja toiset tykkä toisesta jne.

  Pois lukisin ainakin kaikki katrihelenat sun muut suomi-iskelmät, hitaat olisivat ainakin mielestäni täysin pannassa, eivät sovi tiiviiseen/kiihkeään tunnelmaan. Rauhalliset rallatukset ala crash niin hyvä yhtye kuin onkin niin ei sovi ollenkaan tilanteeseen. Omassa hallissa pitäis olla sen verran asiantuntemusta että ei missään nimessä soitettaisi toisten joukkueiden maalilauluja kuten esim. final countownia tai life is lifea kuten isonmäessä. Muusikin mikä soi hallissa pitäisi olla rock ja ehkä vähän heavy etten sanoisi.

  ACDC big gun, Guano apesin covery big in japan, ehkä hieman iskevää teknoa ja hmm mitäs ne muut nyt olivatkaan. Tuossa oli nyt vaan pari.

  Mielipiteitä.....
   
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Minulle on loppujen lopuksi sama, mitä musiikkia hallissa soitetaan. Jääkiekon takia sinne kuitenkin menen. Pelin aikana tauot ovat niin lyhyet että vaikka mitään musiikkia ei sinä aikana soitettaisi, niin sen kyllä kestää. Erätauot puolestaan kuluvat tuttujen kanssa turistessa, joten ei silloinkaan musaa ehdi kuuntelemaan.

  Kuten edellä kapa76 toteaa, makuasioitahan nämä ovat.
   
 3. Vaicci#63 Jäsen

  Kun olen kuullut(siis tältä palstalta) että joissain halleissa on soitettu Rockin da Northin Kingsizea, niin voisiko joku kertoa minkätyylinen kappale on kyseessä? Räppiä, Poppia,?

  sori että meni vähän off-topiciksi
   
 4. MiikaL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:

  Minä kirjoitin tuon niinku puolitsoukilla, sillä tätä kyseistä kappaletta on soitettu omassa pelissäni(D-90 ikäluokka...).

  Kyseessä on räppi, hyvä sellainen!
   
 5. Alex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara + Pelaajista Nimo
  Tietysti "apinamiestä" ym. Suomi-iskelmää 70-luvulta. Ai niin, eihän sitä soita kun Jokereitten DJ, joten pitäkööt he oman tyylinsä.

  Muut seurat voisivat soittaa rockia ja heavyä vaikka joka katkolla, sille ne sopivat hyvin jääkiekon luonteeseen. AC/DC, Iron maiden, Metallica, Rammstain yms. soimaan.
   
 6. MiikaL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viime kaudella Jokerit keksivät laittaa biisin, jossa lauletaan "bad boys, bad boys..." soimaan kun tuli jäähy. Nyt sitten taas iskelmää, bad boys!
   
 7. Derby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NJ Devils
  Kun kotijoukkue saa jäähyn, olisi loistava valinta Metallican "And justice for all" - biisistä kohta
  "Justice is lost
  Justice is raped
  Justice is gone
  Pulling your strings, justice is done"
   
 8. JLand Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
  NHL-arenoilla musiikki on viime vuosina huonontunut silmin nähden. Madison Square Gardenin suurin hitti oli joulun tienoilta lähtien Shakiran "Whenever, wherever" ja siihen jos mihin ainakin allekirjoittaneella paloi hermot.

  Onneksi legendaarinen John Amirante on saanut pitää työnsä urkurina, jottei homma ole mennyt aivan reisille. Mutta muuten musiikki on ollut hirveää. Itse kuuntelisin juuri Metallicaa, AC/DC:tä tai Offspringia.
   
 9. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Vastarannan kiiski arvelee, että kovaäänisen taukomusiikin tarkoitus on estää yleisöä keskustelemasta keskenään (kuten diskoissa tms.) - ja kun ei voi jutella, niin on ostettava sikahintaista syömistä ja juomista. Tunnelman luominen taukomusiikilla taitaa olla teoreettinen ja kaukaa haettu tavoite - ehkä jotkut urkurit siinä kuitenkin onnistuvat.
   
 10. Rebel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Ihmettelen kovasti juuri sitä, että pitää soittaa puolityhjässä hallissa musaa perkaleen kovalla. HAreenalla soi aika hemmetin kovaa apinamiehet, mutta pahin oli kyllä Lahden jäähalli. Ns. Arkku/teinibaari-teknoa ja täysillä. Korvat kipeinä sai hallissa istua.
   
 11. Skeletor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, urheilullisesti avoin sarja
  Ennemmin minä kuuntelen vaikka vanhoja Finnhitsejä tauoilla kuin jotain Eminemiä. Ainakin perjantaina Hakametsän dj oli ottanut tämän roskan valikoimaansa. Captain Jack takaisin!
   
 12. Sledge Hammer! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Usein pelkkä hiljaisuus olisi parasta. Musiikin käyttäminen valikoidusti on ok, mutta mielestäni jokaikisen paitsiovihellyksen jälkeen ei ole ihan pakko luukutta 10 sekuntia AC/DC:tä.
   
 13. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Etenkin jos oma joukkue on häviöllä olisi paras kun ei soiteta yhtään mitään, siinä tilanteessa vituttaa muutenkin tarpeeksi, ei siinä enää kaipaa pienintäkään ylimääräistä mökää korviinsa. Musiikkia ehtii kotonakin tarpeeksi kuuntelemaan. Toisaalta erätauolla voi mennä ulos juomaan omasta pullosta joten sama se mikä siellä pauhaa siinä tapauksessa.

  Lyhyesti: jäähalli on jääkiekkoa varten, discot erikseen.
   
 14. Korak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
  Lainaus:
  Huhhuh se Lahden reissu. Ilmeisesti talkoohengessä oli jotkut laatikot kyhätty sinne tulostaulun alle, joista saattoi jopa särön ohella kuulla jotain meteliäkin. Sitten tämä paikallinen MC saattoi vaihtaa biisiä muutaman sekunnin välein, ilmeisesti yrittäen jonkinlaista potpuria. Kuulosti kylläkin kun cd:ltä olisi aina valittu seuraava biisi joltain greatest hits-kokoelmalta tyyliin; "oho, ei se ollutkaan tää biisi, olikohan se toi kolmonen, no kokeillaan.....nope, ei tämäkään...."


  Jääkiekkohan siellä on se oleellinen asia, mutta itseäni ainakin ottaa päähän tämä ns. nopeutettu aloitussääntö. a) ensinnäkään se ei edes toimi aina, ja b) toiseksi, kyllä esim. "Ain´t What You Do" saa kädet hakkaamaan toisiaan yhteen, samalla kun tuijottelee cheerleadereitä, (ai niin siellä on pelikin menossa, no Senior tietää mistä puhun) ja meno nousee kun musiikki soi edes vähän pidempään.


  Teemu73...edellä mainittuun viitaten, juuri tappio-tilanteessa pitäisi saadakin meteliä halliin.
   
 15. Ande Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Jääkiekko = ROCK


  Tämä ei siis ole mielipideasia, vaan tosiasia.
  Kaikenlaiset humpat, jumputukset, tiktakit ja roikkupöksymusiikit kuuluvat korttelirundia heittäviin noppacorolloihin, eivät jääkiekko-otteluihin.

  Parhaimmat musiikit otteluissa ovat ylivoimaisesti HIFK:lla ja Ilveksellä. Lisäksi näillä kahdella joukkueella on erikseen musiikkivastaavana DJ soittamassa levyjä peleissä.
  JYP on saanut myös ihan hyvän paketin, mutta lähinnä kopioimalla HIFK:n soittolistaa.

  Surkeimmat musat tulevan ensi muistelolla Tapparan matseissa.
  Ko. musiikkivastaavat eivät ilmeisesti ole lainkaan tutkineet esim. tutkimuksia katsojien suosikkijäähallimusiikista jne.
   
 16. TheBlade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
  Raumalla mielestäni DJ vetää todella hyvää musiikkia ja vielä kun "poppivehkeetkin" on hyvät niin kyllä Raumalla kelpaa.. :) Äijänsuolla soi musiikkia laidasta laitaan, kunnon perusrockia ja vanhoja ja uusimpia hittejä niin dance, trance, rock pop jne. aloilta.. ehkä musiikit eivät ole kaikkien makuun mutta minuun kyllä uppoaa.. :) välillä vaan DJ innostuu yhdestä biisistä ja se soi vähän väliä, kuten viimeksi Huonosti käyttäytyvien miesten tunnusmusiikki..argh!

  EDIT: ja Porissa tosiaan tulee sellasta musiikkia niistä diskanttikaiuttimista että huh huh.. :) ja sitten kun vielä Ärrä-setä toräyttää huutonsa ilmoille niin voi tuska!
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2002 klo 18.22
 17. masaty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS Turku
  Smoke On The Water :)
   
 18. SSee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Semir Ben-Amor
  Tässä muutamia hyviä taukomusiikkeja:

  Foo Fighters- My hero
  Gary Glitter- Rock'n roll part ll
  Metallica- Whiskey in the jar
  Van Halen- Jump
  AC/DC- Hard as a rock
  Steppenwolf- Born to be wild

  edit. yksi lisää
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2002 klo 11.48
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Jukurit
  • 1.45
  • 4.70
  • 5.40
  Lukko - KalPa
  • 1.80
  • 4.20
  • 3.40
  Pelicans - SaiPa
  • 1.63
  • 4.50
  • 4.00
  Sport - Ässät
  • 2.13
  • 4.00
  • 2.70
  TPS - Kärpät
  • 1.88
  • 4.00
  • 3.30