Mitä odotat suosikiltasi ensi kaudella?

  • 1 906
  • 12

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Laitetaan tämä nyt tännekin. Eli nyt on aika kääntää katseet jo tulevaisuuteen. Ennen kuin pelaajasopimuksia pahemmin julkistetaan, olisi mukava tietää mitä fani/kannattaja suosikkijoukkueeltaan ensi kaudella odottaa. Taloudelliset resurssit pitää tietenkin ottaa huomioon:

1. Millaisia pelaajia haluaisit joukkueeseen? Tyydyttääkö nykyiset sopimuspelaajat?

2. Pitäisikö joukkueen pelityyliin tehdä muutoksia fyysisempään, aktiivisempaan tai johonkin suuntaan? Onko valmentajakuviot kunnossa?

3. Organisaation toimivuus? Pitäisikö ison luudan lakaista vai pyörittääkö nykyinen koneisto hommaa kuin unelma?

Lyhyesti omia:

1. Pakistoon ainakin yksi profiili, hyökkäys aika hyvässä balanssissa.

2. Hyvällä mallilla, valmentajien turha purnaaminen ja ylikuumeneminen saisi jäädä vähemmälle.

3. Lipunmyyntipolitiikka ei toimi. Tavallinen kansalainen ei pääse millään ratkaisupeleihin ja silti hallissa ilmoitetaan olevan tyhjiä paikkoja.
 

kiakkojumala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, La Beneamata sekä Harchester United
1. Millaisia pelaajia?
- Mario Lemieux ja Joromiros Jagaros olisivat ykköstoiveet, mutta joudutaan ilmeisesti tyytymään HIUKAN heikompiin.
- Senttereitä. Ja lisää senttereitä. Jos huhut pitävät paikkansa, ei tepsissä pelaa ensi kaudella kuin Rautee, Mikko Koivu ja ehkä Joni Lius senttereinä. Tällä pohjalla ei taistella mestaruudesta ainakaan paperilla. (Sakullahan ei vielä ollut sopparia??? ;) )

2. Kovalla liikkeellä on pärjätty. Fyysiseen peliin ei kannata liikaa panostaa mielestäni. Kuitenkin edellytyksiä siinä pärjäämiseen pitää olla.

3. Valmennuspuolella ei onkelmia.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
1. Puolustajia. Ehdoton ykkösasia Ässiin, on saada puolustajia, jotka pysyisivät vastustajien liukkaiden hyökkäjien vauhdissa. Nykyisellä pakistollakin taitaa olla luvassa ensi kaudeksi tukalat oltavat. Nykyinen materiaali on toistaiseksi vielä niin keskeneräinen, että siitä ei voi oikein sanoa juuta eikä jaata.

2. Fyysinen pelityyli on aina mukavaa katsottavaa. Pari taklaajaa vielä hyökkäykseen jarrukenttään. Kai se Jursi Jr ensi kautena parhaansa yrittää, mutta saa nähdä millaisin tuloksin.

3. Junioritoiminta on suolesta. Piste.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
1.Omat pojat, Carlo Grünn, Viitaluoma Pikkarainen etc...
ja tietenkin sen, että Sm-liigan paras pelaaja(vaikka meni kausi pilalle) eli Honza
jatkaisi ifkissä
2.Lisää kovuutta ja taklauksia ja tappeluista
taklauksia taklauksia taklauksia taklauksia taklauksia
3.ei mitään kommentia(vielä)
 

Pioneer

Jäsen
1. Millaisia pelaajia haluaisit joukkueeseen? Tyydyttääkö nykyiset sopimuspelaajat?

Puolustukseen yksi tai kaksi vahvaa rekka-auton kokoista järkälettä putsaamaan maalinedustaa, nykyisistä sopimuspakeista siihen hommaan ei ole kenestäkään.

2. Pitäisikö joukkueen pelityyliin tehdä muutoksia fyysisempään, aktiivisempaan tai johonkin suuntaan? Onko valmentajakuviot kunnossa?

SaiPan vahvoja osa-alueita ei ole ollut fyysisyys koskaan eikä sitä varmasti tule jatkossakaan olemaan. Voittojen arvostus täällä on ihan eri luokkaa kuin suurseuroilla, joten veikkaanpa ettei pelityylillä sinänsä ole väliä, jos vain keltapaidat vaan voittavat. Valmentajaparissa Räsänen-Skriko on ainesta myös vaikka mihin.

3. Organisaation toimivuus? Pitäisikö ison luudan lakaista vai pyörittääkö nykyinen koneisto hommaa kuin unelma?

Organisaatio toimii SaiPassa erittäin hyvin. Valmennuksesta sikariportaaseen homma on terveellä pohjalla ja se on näkynyt taloudessa. Eiköhän tällä porukalla voine jatkaa hyvillä mielin.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
1. Ykkössentteri, yksi sniper (Banhamin lisäksi) ja yksi huippupakki ovat ensimmäisenä toiveissa.

2. Kannatan ehdottomasti aktiivista peliä. Valmennuspuolella ei ole ikinä ollut kovin nimekästä valmentajaa.

3. Salonojaan en luota kovinkaan paljon. Mielestäni hän saisi pysyä vain taustahenkilönä, jolla on kuitenkin rahaa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
1. Puolustukseen yksi järkäle ala berg...tallinder on kyllä iso mutta toinen tarvittaisiin. Hyökkäykseen hieman fyysisyyttä enemmän. Pari hieman isompaa sentteriä, jotka rynnisivät vastustajan maalille eikä oltaisi heti nurin. Jokerien tätä peliä oli ilo katsella koko kauden.

2. Kuten kirjoitin niin vähän enemmän fyysisyyttä kehiin. Alivoimaa pelattiin hyvin, mutta ylivoimapeli oli huonoa. Enemmän agressiivisuutta ja kovuutta maalin edustaan ja hyvää tulee. Menneellä kaudella maskimies oli maalilla hätää kärsimässä lähes aina. Myös kiprun poisolo paistaa...voi niitä ylivoimia kun marko laukoi siniseltä. Ei ne kauhean kovia mällejä olleet mutta suht tarkkoja. Tätä lisää.

3. Tepsin organisaatiossa ei ole valittamista ja uskon tulevan valmennuksen ammattitaitoon. Tepsishopissa joskus kun soittaa hieman äreää palvelua, nettisivut ok ja otteluraportit päivitettiin loppukauden aikana jo kiitettävällä tasolla. Jos näitä nyt sitten koneistoon voi liittää. Ai niin radio auran aallot...jaloa on kyllä ikävä.
 

jukkavuorio

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves, musta blokki
Taloudelliset resurssit pitää tietenkin ottaa huomioon:

1. Millaisia pelaajia haluaisit joukkueeseen? Tyydyttääkö nykyiset sopimuspelaajat?

1 hyökkääjä ja 1 pakki vielä, ja suomalaisia pitää olla eikä mitään tuntemattomia tsekkejä. tosin nykyinen materiaali on jo oikein hyvää, mutta mitaleista pelataksemme tarvitaan vielä pari vahvistusta. voisivat olla nuoriakin tyyliin salmelainen ja dahlman. veikko ja jakke olisivat tervetulleita kokeilemaan myös.

2. Pitäisikö joukkueen pelityyliin tehdä muutoksia fyysisempään, aktiivisempaan tai johonkin suuntaan? Onko valmentajakuviot kunnossa?

valmentajakuvioiden pitäisi olla kunnossa. askel hyökkäävämpään suuntaan ei olisi pahitteeksi. kunhan ei sitten vastapainoksi omissa soi.

3. Organisaation toimivuus? Pitäisikö ison luudan lakaista vai pyörittääkö nykyinen koneisto hommaa kuin unelma?

risto jalo pyörittää hommaa näillä resursseilla kuin unelmaa. jos edeltäjät eivät olisi kasanneet vaikeuksia, asiat olisivat vielä paremmin. fanit luottavat risto jaloon kuin teräkseen.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Jypin osalta

1.Haluaisin Jypiin peliätekevän ja aloituksia voittavan sentterin ja maaleja tekevän laiturin Petr Tonin kaveriksi. Sen lisäksi kaipaisin vielä kakkospakkipariin hyökkäävää oikealta laikovaa pakkia Gladin kaveriksi. Samoin Mika Lehdolle kaivataan kakkosvahtia, jonka uskaltaisi laittaa pelaamaankin ajoittain. Sopimukset ovat pirun hyvällä mallilla jos pikkulintujen lauluun on uskomista. Oikeasti julkistettut eivät tyydytäisi vielä täysin.

2.Joukkueen pelityyliin kaipaan vain yhtä muutosta: ylivoimamaaleja viimein p*rkele!Muuten valmennustiimi hommansa tasalla.

3.Jypin organisaatiossa on viimein havaittavissa uutta ilmettä. Tietenkin risut ja ruusut tulee jakaa vasta 4.5 olevan tiedotustilaisuuden jälkeen. Varsinkin Jukka Holtari on tuonut organisaatioon sellaisen energialatauksen joka mm. mahdollisti Petr Tonin jatkosopimuksen. Tietenkin toivoisi että valtakunnan aatelia olevan kiekkokoulun hedelmistä saataisiin nauttia Hippoksella muulloinkin kuin silloin kun Tappara luistelee vieraaksi.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
odotan IFK:lta...

...Suomen mestaruutta!! Keinolla millä hyvänsä!!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
1. Jos saatas edes kaks hyvin peliä tekevää kenttää joiden kädet ja jalat ei oo puuroa ratkasuhetkillä.Pari muuta kenttää kovan motivaation omaavia taistelijoita.
Ja pari pakkia jotka kykenee tekemään kiekolla muutakin ku heittämään viivalta päätyyn eivätkä ole superkankeita.
2. Tietysti Ässien pitäisi etenkin kotonaan olla aggressiivinen, energinen ja kova.Kookkaita ja suht hyvin luistelevia kavereita jotka pystyy karvaamaan ja antamaan kovia pusuja.Tosiaan, etenkin kotona pelin on kuljettava ja vieraista pisteitä pitäs tulla sillon tällön, sen verran että playoffseissa ollaan.Semmonen pelisysteemi ja kunnonajotus kevääseen että kyetään loppupeleissä haastamaan kenet vaan.
3.Enpä osaa sanoa, tuo Heikkilä tuolla on pyöriny iät ja ajat.Semmosia miehiä johtoon jotka osaa asiansa ja pysyvät ajan kehityksessä mukana.Ja pitää olla intohimoa asian suhteen.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparasta

1. Pakit on kunnossa, jos ja kun Välivaara ja Puistola on mukana. Hyökkäykseen Lehterän tilalle kolmossentteri ja jos Tarvainen lähtee niin sitten tarvitaan yksi ykköskentän pelimies.

2. Ei tarvita muutoksia. Ei edes koutsien kuumenemiseen, koska se on liioteltua.

3. Toimii todella hyvin. Ei tarvita muutoksia, jos lipunmyyntiä ei lasketa
 

Roy

Jäsen
1. Rightilta laukovaa pakkia. Oman maalin luutijaa, iso körmyniskaa. Hagmanin paikkaajaksi maailmanluokan pelaaja.
Yht. 2-3 vahvistusta. Nykyisiin sopimuspelaajiin olen tyytyväinen

2. Luotan Kakeen. Kärppien harjoittelu muuttuu ensi kaudeksi Tammisen kivikauden aikaisista valmmennusmetodeista nykyaikaisempaan tiimijohtamis-malliin, kun Haapakoskikin siirtyy 3. valmentajaksi.

3. Organisaatio tekee taloudellisesti kovinta tulosta Suomessa. Ainoa ongelma on Jason Junnon surkea pelaajaskouttaus, jossa Kärpät jää auttamattomasti muista jälkeen. Markkinointi, talous ja show hoituu, mutta rahan pihtaus menee jo liiallisuuksiin. Odotellaan kuitenkin rauhassa.. Sinisalon palkkaus olisi poikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös