Missä olet juuri nyt?

  • 255 660
  • 3 231

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Töissä. Eihän tässä ole kuin reilut 13 tuntia töitä tältä päivältä takana. Hetken jaksaa vielä ja sitten kotiin.

Väsyttää.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Istun parasta-aikaa täällä asiakkaan guest housessa hieman päiväntasaajan eteläpuolella Sumatran saarella Indonesian viidakossa. Tulin tänne asiakaspalaveriin viime tiistaina ja huomenna lähden täältä kotiin päin.
Ensin moottoriveneellä 2 h Palembang nimiseen kaupunkiin ja sieltä sitten Garudan lennolla seuraavana päivänä Jakartan kautta Singaporeen, josta matka jatkuu Finnairilla kotiin.
Matka aikaa Palembangista Suomeen on jota kuinkin 24 h.
Eikä siinä vielä kaikki, Helsingistä pitää vielä matkustaa reilut kaksi tuntia kotiin Turun seudulle.
Tein tämän saman reissun jo kuukausi sitten ja tänään kuulin asiakkaalta, että taas kuukauden päästä olisi seuraava projektipalaveri.

Jos joku on kateellinen siitä, että saan tai paremminkin joudun matkustamaan työnantajan pikkiin ja saan siitä vielä jotain korvaustakin, niin tervetuloa kokeilemaan kuinka mukavaa tuo lentokoneessa istuminen ja muut matkustamiseen liittyvät jutut ovat.

Olen tehnyt matkahommia elokuusta 1991 alkaen ja kyllä minun matkustuskiintiöni on tullut täyteen jo vuosia vuosia sitten. Korona-aikana totuin siihen, että saan viettää aikaa kotona, mutta sitä iloa kesti vain muutaman vuoden, jonka aikana Finnairin platina korttikin ehti mennä vanhaksi, joten enää ei ole pääsyä edes mihinkään lentoaseman loungeihinkaan.
No ammatinvalinta kysymys, joten näillä mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös