Minnesota Wild 2012-2013 - Parempi huominen?

  • 656 415
  • 1 301

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Kyllähän Wildin maalivahti-tilanne näyttää treidinkin jälkeen vähintään hyvältä. 1 Kierroksen varauksen vaan joutuu yleensä antamaan jos haluaa jotain hyvää niin turha periaatteessa surkutella. Kuitenkin vastine ei ollu mikään ikäloppu joten ainakin hyvän pelaajan joukkue sai. Sanon vielä kerran, että Coloradon antama 1st rounder Adam Footesta 2008 on yksi pahimmista treideistä ikinä.

Minkälainen tämä Larsson on verrattuna Mickeen ? Pelejä en ole pahemmin nähnyt mieheltä niin ei osaa sanoa oliko parempiki prospekti ? Kuitenkin onhan noita potentiaalisia pelaajia ja tällä hetkelläkin hyviä hyökkääjiä niin luulisi yhden Larssonin voivan myydä ?
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pakkia odottelin, mutta sellaista ei saatu. Ilmeisesti luottoa nykyiseen puolustukseen löytyy.

Stonerilla on outo tapa kiittää luottamuksen osoituksesta, aivan hirveä peli menossa. Kohokohtina kaksi turhaa jäähyä, yksi surkealla viivalevityksellä tarjottu läpiajo ja ohjaus omaan maaliin. Ja vasta kaksi erää pelattu.
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Pakkia odottelin, mutta sellaista ei saatu. Ilmeisesti luottoa nykyiseen puolustukseen löytyy.
Odottelin samaa, koska nimenomaan puolustuksessa ne tämän hetken ongelmat ovat. Odotin, että Stone/Falk vaihtaa maisemaa ja saadaan kiekollista pakkia tilalle.

Toisaalta Pominville on kovanluokan hyökkääjä, joita ei tarjolla ole ihan joka päivä. Hinta tuntuu kovalta, mutta uskon ja toivon, että Wild pääsee ensi kesänä varaamaan myös ensimmäisellä kierroksella. Draftin aikana jotain tulee tapahtumaan. Organisaatiossa talenttia on vielä rutkasti myös Hackettin sekä Larssonin takana.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ihmetellä saattaa, miten yhden Cullenin loukkaantuminen voi pistää taas täydellisen ketjuloton käyntiin. Jokaikinen ketju uusiksi.. Alun jälkeen Yeollekin oli selvää, että Coyle kuuluu ykkösen laitaan. En ymmärrä, miten maanantain pelin jälkeen ei ehditty nostaa ketään paikkaamaan tuota Cullenin aukkoa? Ihan hyvin MG olisi voitu nostaa nopeasti pelaamaan vaikka kolmosen senaa, jos Brodz stunttaa Cullenia kakkosessa. Sama ihmetys Prosserin osalta. Jätkä ei ole ansainnut paikkaa pakistossa, niin miksi helvetissä saa sitten peliaikaa nelosessa hyökkääjänä. Tuonne nyt olisi tyrkätä heti vaikka Dowell.

Pääosin koko jengi näytti peuralta ajovaloissa, kukaan ei oikeasti vastannut tässäkään pelissä fyysiseen haastoon. Brodinia pätkittiin miten sattuu jo Blues-pelissä, eikä kukaan käynyt kuittaamassa. Vaikka Konopka ja Rupp olivat tässäkin pelissä vahvimpia karvaamaan ja pitämään peliä vastustajan päässä, puuttuu molempien pelistä nyt se veemäisyys ja turpaanvetäminen, mitä tää taitoluistelujengi eniten kaipaa!

Stoner oli aivan totaalisen paska tänään. Haasteita näytti olevan ihan pystyssä pysymisenkin kanssa. Kuten edelläkin mainittiin, hän teki kyllä kaikkensa Sharksin voiton eteen, viimeistellen ottelun voittomaalinkin Thortonin passista. Gilbert ei näytä myöskään siltä, mitä oli ekassa kymmenessä pelissä. Pakkia tämä kokoonpano olisi todella huutaen kaivannut.

Sitten tämä Pominville kauppa. Yhdellä sanalla sanoen: Vituttaa. Butchista ei päästy eroon tai siis harmittaa ettei miehestä saatu edes sitä kuuluisaa kassillista kiekkoja. AHL:ssä näytönpaikkaa TOP-6ssa odottaa jo Zucker ja Granlund. TOP-6 hyökkäysosasto on ollut mielestäni täynnä seuraavaa kautta ajatellen, tai ainakin hyvällä tolalla verrattuna puolustukseen, joka on vain muutaman jampan harteilla. Nyt on selvää, etteivät Cullen tai Bouchard saa jatkoa Wildissa. Todellinen tarve olisi ollut pakille ja nyt haaskattiin aivan helvetisti talenttia B-korin ukkoon, joka saa kyllä lätkyttää seuraavat 5 kautta tahdilla 25-30 maalia ja 70+ pistettä, jotta tässä kaupassa oikeasti päästäisiin voitolle. Mikäli Pominvilleä ei maisemat napostele, hän voi vetää ensi kauden päin persettä ja katsella ufa-markkinat sitten uudelta pohjalta. Ollaan menetetty tulevaisuuden ykkösvahtiprospekti (kyllä, pidin Hackettista) ja organisaation toiseksi kovin hyökkääjäprospekti. Sentteriosasto ei nyt kovin vahva ole loukkaantumisten sattuessa, sehän nähtiin tänään. Päälle vielä 1st rounder, mikä on aivan vitusti liikaa näiden prospektien päälle + 2014 vuoden 2nd rounder..

Todella toivon, että omassa pääkopassani on musta aukko tämän Ville Pomin kohdalla ja mies osoittautuu timanttiseksi. On kuitenkin selvää, ettei pelkällä hyökkäysvoimalla pitkälle pötkitä. Yksi Pominville ei pelasta jengiä, joka pelaa kuten nyt on pelannut pari viimeistä fyysisempää koitosta. Yksi kovemman luokan pakki olisi ollut se oikea paikka törsätä näitä lahjakkuuksiamme.

Nyt odotellaan tietoa murtuiko Heaterin ranne tuossa päätössummerin jälkeisessä keppitaistelussa Vlasicin kanssa. Ei hyvältä näyttänyt...
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Oli kyllä aika sekavaa menoa Cullenin poissaolon myötä etenkin 1. erä. 1.kenttä Coylen palattua ja tuo Heatleyn ketju sai vaan jotain aikaan. Cullen on ilmeisesti jopa parikin viikkoa sivussa sen aiemman parin pelin sijaan? Pitäisikö Granlund nostaa hetkeksi ylös ja antaa 2.ketjussa paikka. Granlund oli kuitenkin pikku hiljaa sopeutumassa NHL-tahtiin, mutta istuskeli sitten pääosin katsomossa ja tarjoili välissä lättyä Ruppille.
Heatley taitaa olla hetken sivussa Yeon kommentin mukaan, joten kenties Zucker ylös myös. Fontaine pelannut myös suht hyvin Houstonissa.

Stoner oli aivan järkyttävän paska tässäkin pelissä. Tuo fyysisyyttä joo, mutta millä hinnalla. Kaksi tyhmää jäähyä, joista toisesta SJ teki maalin ja sitten tuo hasardisyöttö viivalle mistä läpiajo. Lisäksi Thorntonin syötöstä nätti ohjausmaali omiin. Kings-pelissä tarjoili myös läpiajon, josta vastustaja iski maalin. Puukäsi, joka hakee noita estämisjäähyjäkin lähes joka pelissä. Clark tilalle ens yöksi.

Pominville treidistä on hieman tunteet jo laantuneet, mutta silti tuo 1.kiekan menetys harmittaa. Toivottavasti noista kahdesta 3.kiekan ja yhdestä 2.kiekan vuorosta saataisiin jotain kasaan ja kenties jotain treidejä, millä pakistoa saataisiin parannettua.
Bouchardin menetys for nothing oli täysin odotettavissa eikä hänelle ole tilaa ens kaudella. Cullenin jatko on myös ongelmallinen. Tämän kauden vireellä koko kauden pelatessa ilman muuta jatkoa, mutta ikää tulee lisää ja aiemmilla kausilla näitä vaisuja kausia on riittänyt. 1 vuoden jatko max. koska todennäköisesti 2 vuoden soppari olisi tiellä sitten 2014-2015.
Bäckström on pakko signata pariksi vuodeksi, koska Kuemper/Gustafsson kaksikosta ei ole ykkösmokeksi vielä vaikka Gustafsson loistavasti pelannutkin Ruotsissa. Harding ostetaan kai ulos kesällä ja kenties Heatleykin, vaikka samapa tuo vaikka 3.kentässä takoo 20 maalia.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Oli kyllä yksi huonoimmista ekoista eristä tällä kaudella. Sharks pelas ihan hyvää lätkää, ja Wild anto siihen mahdollisuuden. Tossa ylemmissä viesteissä onkin aika hyvin laitettu infoa pelistä. Stoner oli surkee, mutta niin oli kyllä Spurgeonkin.
Toivottavasti ne peluuttaa mielummin Prosseria kun Stoneria.

Juu tuskimpa Heatleystä maksetaan ykkös kiekkaa, kuhan vitutuksissani koitin järkeillä päässäni jotain syvempää tarkotusta noin suurelle maksulle. Eikä ne varaukset edes eniten vituta vaan Hackett ja Larsson. Hyvästä pitää maksaa.

Sm-liigasta sitten ens kaudeks Raanta kassariks ja Melart pakkiin. ;)
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Eikös sieltä juurikin tämä Johan Larsson oltu nostettu? Toki kerittiin sitten jo myydä eteenpäin ennen seuraavaa peliä.

Tämä pitää paikkansa. Eiköhän tämä kauppa tullut sitten sen verran puskista ettei siihen pystytty ajoissa varautumaan. Olisi mielenkiintoista kuulla, ketä saadaan nostettua ensi yön peliin. Uskoisin että MG & Zucker voisivat saada näytön paikan ylhäällä, nyt kun Cullen ja Heatley ovat mitä todennäköisimmin sivussa. Yeo oli Russon twiittailuiden mukaan lopettanut lehdistötilaisuuden pelin jälkeen heti alkuunsa, kun oli niin kyrpiintynyt ottelusta ja varsinkin mitä lopussa kävi Heatleylle. Tuostakin voisi päätellä, että ihan mustelmalla ukkeli ei selviytynyt. Pahimmillaan tämä kausi on paketissa, jos ranne on murtunut.

Ketjulotto:

Parise - Koivu - Coyle
Bouchard - Granlund - Pominville
Setoguchi - Brodziak - Zucker
Mitchell - Konopka - Rupp

Brodin - Suter
Spurgeon - Falk
Prosser - Gilbert

Jos MG:tä ei nosteta, pelaa Coyle kakkosen keskellä ja Pommer ykkösessä. Tietty ei ole varmuutta, ehtiikö Pominville edes pelaamaan ensi yönä. Seto sitten kakkosen laitaan, Mitchell kolmoseen ja vaikka Dowell neloseen. Siinähän olisi taas kaikki vedetty uusiksi. Jätkät eivät ole vetäneet treenejä muuten n. 10 päivään, jos ei lasketa pelipäivien aamujäitä ja pelien jälkeisiä valinnaisia palauttelevia treenejä.. Se alkaa näkyä, varsinkin kun ketjuja aletaan vetämään uusiksi isolla kädellä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Pomminvillen siirto hankaloittaa edelleen Granlundin tietä nousta vakiopelaajaksi NHL:llään. Laitureiden tontit kärkiketjuista on sinetöity ja kakkosketjun sentteriksi Granlundilla ei vältämättä on vielä ensi kaudeksikkaan ole rahkeita.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Kyllähän tää kauppa söi kun siitä eilen kuuli, mutta nyt huonosti nukutun yön jälkeen fiilikset siitä on muuttuneet totaalisesti. Mahtava treidi. Tai mahtava on ehkä liioittelua, koska menetettiin Hack, mutta sanotaan sitten vaikka että hyvä treidi. Varausvuorot ei meikäläistä haittaa. Vihdoinkin niitä käytettiin ennen kesää. Prospekteja riitää ja yhden vuoden ykköskiekka ny sinne tai tänne. Larssonin lähtö ei minua myöskään oikeastaan haittaa. Parhaimmillaan tulee olemaan hyvä kakkosen hyökkääjä. Wuppiduu. Eiköhän meiltä siihen tontille löydy ukkoja sitten 2015. Ja onhan meillä paremmin maalaava Zucker mikrossa lämpiämässä jo siihen kakkoseen Grannyn vierelle. Ykköseen saatiin taas yksi kapteeni lisää ja eiköhän se ketju pysy semmoisena seuraavankin kauden, jos ei ihmeitä tapahdu. Kuinka vitun uskomattoman siistiä on hei rakentaa rosteria semmoisen ykkösen alle. Huh huh. Ikinä en ole Pomista kummemmin välittänyt, mutta odotukset on kovat ja luotan kaveriin lähes sokeasti, (kiitos värilasien). Nikke varmaan sitten jatkaa kauden pari, toivottavasti. Hinta sinne nelosen korville niin im one happy bastard. Jotainhan ne oli siä kovasti sumplinut kun tuo paketti treidiin oli ollut valmis jo hyvissä ajoin ja si kait vaan selviteltiin "taustoja" ja varmaan hitusen sumplittiin tulevaakin.

Ja olihan tuo kauppa sinänsäkin lähes pakollinen kun miettii paljonko meni simpukoita tossa kesällä pariin kaveriin. Ei voida aina olla se pitkäjänteinen rakentaja pelkästään. Nyt kulkee, rosteri on erinomainen ja prospekteja löytyy kiitettävästi niin yksi kova hankinta (vaikkakin olisi se saanut olla pakkikin) oli mahtavan rohkea ja (toivottavasti eli varmasti) fiksu veto. Täältä ainakin lähtee isoa peukkua Fletchille.

Niin ja mitähän jotain tähän kuulumatonta mun piti sanoa Saikalle. Mikä se nyt olikaan... Ai niin. Damon "motherfucking" Williams! BOOM! :D
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Jotainhan ne oli siä kovasti sumplinut kun tuo paketti treidiin oli ollut valmis jo hyvissä ajoin ja si kait vaan selviteltiin "taustoja" ja varmaan hitusen sumplittiin tulevaakin.

Regierin mukaan tuo kuvio ei mennyt noin. Ensiksi kuulemma sovittiin varausvuoroista. Regier tarjosi kuulemma pitkään toista pelaajaa (todennäköisesti Stafford), mutta Minnesota halusi nimenomaan Pominvillen, vaikka Regier ei Pominvillesta olisi halunnut luopua. Regier kuitenkin taipui lopulta, kun tarjous kohosi älyttömän hyväksi. Totesi, että Pominville nostettiin Regierin toimesta alustalle myöhään yöllä ja treidi sinetöitiin aamulla. Täten Minnesotan edustajat tuskin kerkesivät olla Pominvilleen missään yhteydessä, koska Regierkin pääsi ilmoittamaan Pominvillelle siirrosta varsin myöhäisessä vaiheessa.

En pidä todennäköisenä, mutta aivan mahdollisena, että Captain-Pommer palaa Sabres-nuttuun vapaana agenttina sopimuksensa päättymisen jälkeen. Mies tietää organisaation, ja organisaatio arvostaa kaveria. Sabres pystyy myös tarjoamaan riittävän hyvän sopimuksen rahallisestikkin. Paljon riippuu siitä, kuinka hyvin tuo Buffalon rebuild lähtee käyntiin.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Regierin mukaan...

Niin siis meinasinkin ks. kuvioita Wildin puolelta. Tai ainakin niin olin ymmärtävinäni Fletchin haastattelusta. Varaukset oli pöydällä ensimmäisenä ja Wild varmaankin tiesi että treidiin liitettävät pelaajat ovat prospekteja ja siten (tietysti) maalivahti sekä puolustaja. Nimet ovat mahdollisesti voineet vaihdella, mutta ukkojen pelipaikat oli varmaankin hyvin selvät, ainakin Fletchille.

Niin ja oli Minnesota kuulemma ollut hyvinkin ahkerasti Clowen perässä ja tarjottu pakettikin oli parempi kun Rangersin antama, mutta pelaaja itse halusi itään. Hienoa että sitä tärkeämpää oli edes koitettu ennen hyökkääjään päätymistä.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
Russo kirjotteli että pelkkä Granlund nostettu. toivottavasti Pomminville kerkee nyt peliin mukaan.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Niin siis meinasinkin ks. kuvioita Wildin puolelta. Tai ainakin niin olin ymmärtävinäni Fletchin haastattelusta. Varaukset oli pöydällä ensimmäisenä ja Wild varmaankin tiesi että treidiin liitettävät pelaajat ovat prospekteja ja siten (tietysti) maalivahti sekä puolustaja. Nimet ovat mahdollisesti voineet vaihdella, mutta ukkojen pelipaikat oli varmaankin hyvin selvät, ainakin Fletchille.

Niin ja oli Minnesota kuulemma ollut hyvinkin ahkerasti Clowen perässä ja tarjottu pakettikin oli parempi kun Rangersin antama, mutta pelaaja itse halusi itään. Hienoa että sitä tärkeämpää oli edes koitettu ennen hyökkääjään päätymistä.

Hieman epäilen, että paketti oli edes määrällisesti tuo sama, jos kerta Staffordista ensiksi neuvoteltiin. Regierin tavoite selvästi oli saada Stafford pistettyä lihoiksi vastineesta ainakin varausvuoroja (1. pickiä). Kuitenkaan tässä ei onnistuttu ja viime metreillä siirryttiin plan-b:hen eli Pominvillen kauppaamiseen.

Clowehan on hyökkääjä, vai mitä mahdat tarkoittaa tuolla toisen kappaleen viimeisellä lauseellasi?
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Niin ja mitähän jotain tähän kuulumatonta mun piti sanoa Saikalle. Mikä se nyt olikaan... Ai niin. Damon "motherfucking" Williams! BOOM! :D

Hei, jätkä joka ottaa pallo kädessä neljä askelta ennen buzzer beateria ja aikaisemmin matsin aikana vetää kyynärpäällä puolustajaansa kurkkuun saamatta normaalia virhettä enempää...ihan täys vitun farssi. Koskematon tuomareiden silmissä.

PS. Williamsin kanssa tuli viime kaudella käytyä pieni sananvaihto Vilppaan voitettua Pyrinnön jatkoajalla Salohallissa. Kaveri otti lämpöä ja koitti tarrata kädestä kun lähdin naureskellen pois. I'm a fucking pest, yo.

******************

Larssonista tulee Koivun tyylinen pelaaja, mutta ei ole yhtä mulkku jäällä. JOS miehestä kehittyy niin hyvä pelaaja kuin oletan, oli tämä kauppa ihampaska.

Jos taas Pominvillen avulla Wild saa jollain sairaalla tavalla Thomas Vanekin houkuteltua joukkueeseen, niin rakastelen hellästi Chuck Fletcherin patsasta jonka rakennutan olohuoneeseeni.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Hieman epäilen, että paketti oli edes määrällisesti tuo sama, jos kerta Staffordista ensiksi neuvoteltiin. Regierin tavoite selvästi oli saada Stafford pistettyä lihoiksi vastineesta ainakin varausvuoroja (1. pickiä). Kuitenkaan tässä ei onnistuttu ja viime metreillä siirryttiin plan-b:hen eli Pominvillen kauppaamiseen.

Clowehan on hyökkääjä, vai mitä mahdat tarkoittaa tuolla toisen kappaleen viimeisellä lauseellasi?

Ei kai siellä (mahdollisesta?) Staffordista mitään neuvoteltu, vaan kuten aiemmin sanoit niin "Regier tarjosi kuulemma pitkään toista pelaajaa (todennäköisesti Stafford), mutta Minnesota halusi nimenomaan Pominvillen, vaikka Regier ei Pominvillesta olisi halunnut luopua." Eli eiköhän, tai ainakin niin toivon, että Wild tiesi mitä halusi ja samalla tiesi mistä ovat valmiita luopumaan. Mutta mitäs noiden väliä, kaupat tuli, hyvä niin ja se siitä. Eipä meistä kumpikaan tiedä 100% varmasti mitä siellä on ukoilla mielissä pyörinyt.

Toisella kappaleella halusin vain alleviivata omaa tyhmyyttäni. Luulin tosiaan että kaveri on pakki.

Larssonista tulee Koivun tyylinen pelaaja, mutta ei ole yhtä mulkku jäällä.

Jos taas Pominvillen avulla Wild saa jollain sairaalla tavalla Thomas Vanekin houkuteltua joukkueeseen, niin rakastelen hellästi Chuck Fletcherin patsasta jonka rakennutan olohuoneeseeni.

Eli siis Koivu ilman munaa. Ei rajoilla menevän röyhkeä, ei ilkeä, ei vittumainen... Ei tarpeellinen.

Juu iski kyllä väreitä torsoon kun luin tuon Russolta. 2014 taisi olla se vuosi kun tämä tapahtuu.


Edit.

Russo: "Lastly, and I’ll leave you with this, Fletcher is always looking and thinking ahead. Pominville was Thomas Vanek’s linemate. They are very close. Vanek has been quoted in the past saying he wasn’t too keen being a part of a rebuild in Buffalo. He’s a free agent in the summer of 2014."
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Eli siis Koivu ilman munaa. Ei rajoilla menevän röyhkeä, ei ilkeä, ei vittumainen... Ei tarpeellinen.

Ei, kyllä Larsson ihan voittajatyyppi on pelaajana siinä missä Koivukin. Mielestäni parempi viimeistelijä ja omaa paremmat kädet. Ei omaa samanlaista draivia kuin Koivu parhaimmillaan, mutta nähtyjen matsien perusteella sanoisin että omaa potentiaalin olla ihan yhtä hyvä ns. perustasoltaan.

No, toivotaan että olen väärässä. Muuten tämä kyllä vituttaa. Hackettin menettäminen ei tunnu missään, Gustafsson on parissa vuodessa ihan yhtä hyvä tai parempi. Ellei ole sitä nyt jo, olen miehen pelejä nähnyt valitettavan vähän.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Ei kai siellä (mahdollisesta?) Staffordista mitään neuvoteltu, vaan kuten aiemmin sanoit niin "Regier tarjosi kuulemma pitkään toista pelaajaa (todennäköisesti Stafford), mutta Minnesota halusi nimenomaan Pominvillen, vaikka Regier ei Pominvillesta olisi halunnut luopua." Eli eiköhän, tai ainakin niin toivon, että Wild tiesi mitä halusi ja samalla tiesi mistä ovat valmiita luopumaan. Mutta mitäs noiden väliä, kaupat tuli, hyvä niin ja se siitä. Eipä meistä kumpikaan tiedä 100% varmasti mitä siellä on ukoilla mielissä pyörinyt.

Edit.

Russo: "Lastly, and I’ll leave you with this, Fletcher is always looking and thinking ahead. Pominville was Thomas Vanek’s linemate. They are very close. Vanek has been quoted in the past saying he wasn’t too keen being a part of a rebuild in Buffalo. He’s a free agent in the summer of 2014."

Taidettiin puhua eri asioista. Lähinnä tarkoitin sitä, että tuossa ajassa Minnesota ei ole mitenkään pystynyt alustavasti sopimaan Pominvillen jatkamisesta sopimuksensa jälkeen Minnesotassa.

Pidän aika epätodennäköisenä, että Vanek Minnesotaan siirtyisi. Äkkiseltään laskettuna Koivun, Suterin, Parisen, Pominvillen ja Vanekin sopparit veisivät semmoisen yli 30 miljoonaa capista, mikä on siis melkein puolet. Ehkä hieman liikaa neljään pelaajaan.

Pidän Pommerin paluuta Vanekilla varustettuun Buffaloon todennäköisempänä, huomattavastikkin. Aika kuitenkin näyttää.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Äkkiseltään laskettuna Koivun, Suterin, Parisen, Pominvillen ja Vanekin sopparit veisivät semmoisen yli 30 miljoonaa capista, mikä on siis melkein puolet. Ehkä hieman liikaa neljään pelaajaan.

Äkkiseltään laskettuna tuossa on viisi pelaajaa.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Kyllä on huippumatsi tulossa L.A:ta vastaan jos siellä on Pommer ja Mikke kehissä. Tämä ottelu on jo melkeinpä katsottava koosteena jos näin on. Ja Pommer vielä ykkösketjussa.

Valitettavaa on, mutta alkaa olemaan sellainen fiilis, että Vanekin kauppaaminen olisi järkevää. Kaverilla on vielä arvoa, mutta alavartalovamma uusiutuu liian monta kertaa jo. Tällä kaudella siitä ollaan kärsitty jo monesti. Mutta epäilen siirtymistä Wildiin, koska silloin Wild tappelisi palkkakaton kanssa.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Taidettiin puhua eri asioista. Lähinnä tarkoitin sitä, että tuossa ajassa Minnesota ei ole mitenkään pystynyt alustavasti sopimaan Pominvillen jatkamisesta sopimuksensa jälkeen Minnesotassa.

Pidän aika epätodennäköisenä, että Vanek Minnesotaan siirtyisi.

Juu, eri asioista näymmä höpistiin ja olet varmaan ihan oikeassa tuossa mitä kirjoitit. Olisihan se luonnotonta tai ainakin mulkkumaista pistää aikuinen mies lupaamaan muutaman tunnin varoajalla että missä aikoo pelata vaikkapa kolmevitosena.

Kuten kuulosti myös hyvin epätodnäk sillon vuonna -09 Russon vihjailut siitä että Parise on Wild -12. Mutta tästä nyt on turha höpistä kun ei ole "ihan" tämän hetken juttuja.

Ei, kyllä Larsson ihan voittajatyyppi on pelaajana siinä missä Koivukin. Mielestäni parempi viimeistelijä ja omaa paremmat kädet. Ei omaa samanlaista draivia kuin Koivu parhaimmillaan, mutta nähtyjen matsien perusteella sanoisin että omaa potentiaalin olla ihan yhtä hyvä ns. perustasoltaan.

No, toivotaan että olen väärässä. Muuten tämä kyllä vituttaa. Hackettin menettäminen ei tunnu missään, Gustafsson on parissa vuodessa ihan yhtä hyvä tai parempi. Ellei ole sitä nyt jo, olen miehen pelejä nähnyt valitettavan vähän.

Olet varmasti aivan oikeassa. Itseäni ei vaan ikinä ole kiinnostanut ne ruotsalaiset. Brodin nyt on niin huikea että hän saa olla vaikka mistä kotoisin. Jos Larssi olisi vaikka norjasta tai tanskasta, islannista puhumattakaan, niin varmasti harmittaisi nyt enemmän.

Ja totta tuokin. Eiköhän meidän kolmikosta (joka siis nyt on enää kaksikko) jokainen omaa aikas samanlaisen potentiaalin. Jostain luin että Hack ei ole edes ollut tällä kaudella paras nuori vahtimme. Hack vaan oli minulle erilainen tapaus, koska tuli joskus fanitettua hänen setäänsä. Vetelen siis hyvinkin pitkälti outojen mielipiteideni johdolla tämmösissä tapauksissa kun faktoja ei ole saatavilla.
 

Banjo

Jäsen
Tässä ketjut Kings -matsiin:

Zach Parise – Mikko Koivu – Jason Pominville
Pierre-Marc Bouchard – Kyle Brodziak – Devin Setoguchi
Cal Clutterbuck – Mikael Granlund – Charlie Coyle
Michael Rupp – Zenon Konopka – Torrey Mitchell

Ryan Suter – Jonas Brodin
Justin Falk – Tom Gilbert
Clayton Stoner – Jared Spurgeon

Niklas Backstrom (Darcy Kuemper)

Danny Boy ja Cullen tohon vielä jatkossa tunkemalla mukaan niin alkaa jo näyttää jääkiekkojoukkueelta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös