Minnesota Wild 2012-2013 - Parempi huominen?

  • 656 515
  • 1 301

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Sitten on/off -sentteri Matt Cullen löysi taas pelinsä ja kakkosketju on ollut aika pirun hyvä viimeisen noin kuukauden ajan. Tuo helpottaa ykkösketjun peliä ja kun ykkösketjun peli helpottuu, rullaa koko jengi siinä mukana. Sitten kun nelosketjuna "rullailee mukana" noin pirun hyvin omaa rooliaan toteuttava kolmikko, niin en mä hirveästi jaksa valittaa. Brodziakin isännöimä kolmonen on osoittanut myös nousujohteista virettä viime aikoina. All's good, y'all.

Täsmälleen näin. Tuolla tasolla kun Cullen pelaisi sen about 75% kauden peleistä niin hyväntekijälle löisi lyödä ilolla jatkolappua käteen. Aivan uskomattomassa vireessä kyllä, huikea pelaaja. Pakko lisäksi ylistää loistavasti pelaavaa Setoa, jota jotkut olivat jo treidaamassa tuossa alkukaudesta. Onneksi seurajohto ei hätäillyt sen asian kanssa vaikka kausi onkin näin lyhyt. Kolmonen pelailee aika sekavasti ja Heaterin peli on muuttunut ainakin mun mielestä. Tai sitten se vaan johtuu siitä että kikat tuntuu nytten onnistuvan. Alkukaudesta menetteli kiekkoja jos laita & vastustaja olivat iholla eikä esim järkevistä syötöistä ollut puhettakaan. Nyt kaveri rakentelee paikkoja ja hoitaa itsensä kiekon kanssa pihalle tiukastakin paikasta.

Ykkösen peliä on hieno katsella jälleen. Vaikka välillä ärsyttääkin se kiekon aktiivinen toimittaminen maalille. Ei sillä että siinä mitään väärää olisi, Coylen toimesta varsinkaan, mutta aika komeesti Koivu ja Parise toisensa löytää (katso Saikan ensimmäinen linkki) niin eikö välillä voisi rakennella vähän enemmänkin. 3/5 hyökkäyksistä purkautuu siitä kun Koivun maalin takaa heittämä sokko seläntakaa ei tavoitakaan maalin edessä taistelevaa Parisea. Alkaa oleen yhtä väsynyt "kuvio" kuin se Parisen kääntö YV:llä maalinkulmalta suoraan molarin patjoihin. Nähty jo. Nelonen on myös ollut todella hyvä. Hivenen jopa yllättäen Kono on ollut ketjun heikoin lenkki, tai sitten mulla oli vaan väärät odotukset hänestä. Torrey on pelannut todella upeasti, kuten myös Rupp. Kuka muuten vaihtaisi hänet nyt takaisin Poween? Täh? Niinpä.

Vielä alkukaudesta itseään hakenut Suter vetelee pakkien pistepörssistä toisena (7 pistettä Weberiä edellä). Rauhallisuuden perikuvalla on maltilliset 20 syöttöä kasassa. Ai paljon pelaa keksimäärin ottelussa. Yli 27 minuuttia. Brodin on ollut ihan ok. Jos siis on katsellut persereiällä pelejä. Sitten kun raotat vähän simmuja ja tihrustat kaverin otteita niin ota penkistäs kiinni ettet tipahda lattialle ja fistaa ittees sillä marsullas. Jumalauta mikä pelaaja. Jos Granny ei olisi Mate In Finlant niin voisi huudella että "Who, Mikael who?". En viitsi edes ajatella minkälainen pelaaja Joonaksesta kasvaa. Vain taivas rajana ja jopa minun silmissä taivas Ruotsin yllä alkaa sinertämään. Tänään päivälliseksi hapansilakkaa ja tietysti Pommacia kyytipojaksi.

Eli kaiken kaikkiaan fiilis joukkueesta on todella hyvä. Ehkä paras ikinä. Jos hävitään niin se ei johdu siitä että ei saatu kumpaakaan hyvää paikkaa käytettyä ja sitten taululla seisoisi lopuksi lukemat 1-0. Rakennellaan paikkoja, ketjut toimii, pisteet kertyvät useamman pelaajan kesken, yms. Todella vaikea jatkaa tipatonta kun yöllä näkee tuollaisen joukkueen kaukalossa, aamulla heräät kauniiseen auringonpaisteeseen ja vkl kolkuttelee ovella. Elämä on välillä niin ihanaa. Rakastan teitä kaikkia! <3
 
Viimeksi muokattu:

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Mitä mitä? Wild pelaa tällä hetkellä kenties historiansa parasta jääkiekkoa, tai ainakin melkein. Ja mikä parasta, vielä ei edes olla siellä tasolla, mihin tämä joukkue todellisuudessa kykenee. Alkukauden tehottomuudesta ei ole enää jälkeäkään. Setoguchi ja kumppanit aivan ilmi liekeissä. Hyvä etten ole GM, olisin nimittäin kaupannut Seton jo ajat sitten. Yeon ketjurumpa on myös rauhottunut eli nyt ollaan löydetty jokaiselle jotakin. Heatleykin näyttää melko hyvältä tuossa kolmosessa. Suter jengin pistepörssin kärjessä ja kakkonen kaikissa mitattaessa. Se on kuulkaa Norris kauden jälkeen Suterin olohuoneessa. Tulokaspystissä lukee jo Brodinin nimi.

Silti tämä ketju on vajonnut alas kuin Mikko Pukan liigaura. Joko kaikki ovat niin tyytyväisiä Wildin peleihin, ettei yksinkertaisesti löydy mitään kommentoitavaa tai sitten kaikki ovat lähteneet Granlundin kanssa farmiin. Noh, joka tapauksessa ensi yönä vastassa rakas Canucks. Joko Koivu on valmis matsiin Burrowsin kanssa? Ja mitä onko Jackie tipattomalla? Nyt niitä känniposteja tarvitaan enemmän kuin koskaan.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Ja mitä onko Jackie tipattomalla? Nyt niitä känniposteja tarvitaan enemmän kuin koskaan.

No itse asiassa kyllä olin. Vajaat kaksi viikkoa kesti. Nyt annan itseni juoda vain viikonloppuisin. Kännipostien palaute on ollut niin kärkästä että ei niitä taida näkyä enää. Jos ei sitten erittäin hyvä fiilis satu olemaan...

Juu tosiaan se olis vielä 7 pitkää tuntia kunnes Van luistelee kaukalossa vastaan. Jos esitykset on samoja kuin tässä aiemmin niin uskon että eiköhän taas saada kopin seinälle yksi kiekko lisää merkiksi voitosta. Ja olisi se muutenkin hyvä niitä pointseja nyt yöllä kerätä kun juurikin heidän kanssa tasapisteissä siitä kärkipaikasta taistellaan.
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Harmi kun ei oo ehtinyt nyt edellis matseja katsoon. Saas nähdä jatkuuko sama myllytys Canuckseja vastaan? Ja pelaako Zucker? Toivottavasti selvisi säikähdyksellä.

Setolle hattu!
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Wild todellakin pelaa parasta lätkäänsä. Pelejä voitetaan ihan aidosti olemalla vastustajaa parempia usealla osa-alueella, eikä kuten viimekaudella: Tehdään 1-2 maalia ja rukoillaan että kestetään jatkoajalle ja ehkä kahmitaan voitto.

En jaksa perinteistä peliraporttia kirjoittaa, kun tämä ketju tuntuu olevan muutenkin vähän lässähtänyt. Pelin nähneet tietävät ja niille, jotka eivät peliä katsoneet ei osaa oikein irroittaa mitään erityistä. Paitsi että loppukauden ajan muuan Justin Schultz saa oikeasti tehdä parhaansa, jos meinaa Calderin viedä ;)

Spekuloin hieman lähestyvää trade deadlinea. Uskotteko tai oletteko kuulleet huhuja, mitä Wildin osalta voisi tapahtua?

Vaikka kuinka ikoninen Clutterbuck Minnesotassa onkin, aloin pohtimaan, olisiko vielä tällä deadlinella mahdollisuus saada miehestä vastinetta? Calin tuottavuus ja kehittyminen on 10-11 huippukauden jälkeen ollut alamäkeä.

Taklausmäärät ovat laskeneet tasaiseen tahtiin kauden 10-11 ka 4,42 niittiä per peli tämän kauden 3,18 pommiin. Laukausmäärät ovat laskussa ja sitä myötä myös pisteet. Potentiaalisesta 40 pisteen rymistelijästä on degeneroitunut 10-15 pisteen myyrä, jonka ainoat näytöt tulee marraskuisin viiksien muodossa.

Korostan, että Clutterbuck on ollut osa sitä pientä kovaa runkoa läpi vuosien ja on yksi Wildin suosituimmista ja karismaattisimmista pelaajista. Kun koittaa tihrustaa Wild-lasien ohi, on ilmiselvää, että Cal ei ole enää parin vuoden takaisella tasollaan. Soppari on tulossa päätökseen ja tässäkö on ne näytöt, millä se 2,5 M$ x 4-5 vuotta (täydellisesti omasta hatusta vedetty heitto siitä miehen jatkosuunnitelmista) pitäisi sitten kesällä Minnesotasta lunastaa?

Muuten hyökkäyksen runko ensi kaudelle on erittäin selkeästi kasassa, eikä kovin suurille muutoksille ole tarvetta. Cullenin ja Butchin jatkojen tai jatkamattomuuksien, Spurgeonin tulevan jatkopahvin, Bäcksin potentiaalisen lyhyen jatkosopparin ym. osalta voisi aloittaa keskustelua kunhan ensin on Kannua nosteltu kohti Xcelin kattoa ;)
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Wild todellakin pelaa parasta lätkäänsä.

Vaikka kuinka ikoninen Clutterbuck Minnesotassa onkin, aloin pohtimaan, olisiko vielä tällä deadlinella mahdollisuus saada miehestä vastinetta?

Eiliset kaksi ensimmäistä erää oli kyllä kauden huonointa lätkää varmaan. Ennemmin lukisin sitä ketjua missä on Timo T.A-vitsejä kun kattelisin ne erät uudestaan. Ehkä hyvästä lätkästä/joukkueesta taasen kertoo se muutos kolmannessa erässä ja kerätyt pisteet noinkin heikolla pelillä. Enää ei Vania vastaan runkkarissa sitten pelatakaan ja siitä olen oikein iloinen.

Samaa pohtinut tässä muutaman pelin ajan ja tullut tulokseen että antaa mennä vaan. Ykkönen ja kakkonen toimii niin vaihdossa voitaisiin hakea ukkoa suoraan Clutterin pelipaikalle ja luulisi hänestä irtoavan ihan hyvä kolmosen laituri jostain joukkueesta.

Pakko muuten mainita vielä pakistosta Falk & Prosser kaksikko. Eihän se kaunista ole eikä se aina kovin hyvältä näytä, mutta kuka olisi uskonut että he pelaisivat YHDESSÄ noinkin hyvin. Todella hienosti on jätkät nostaneet tasoaan ja pelaavat juuri kuten pariston kolmosparin voi odottaakin pelaavan. Kavereiden palkkakin kun on yhteensä maltilliset 1,65m.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Eiliset kaksi ensimmäistä erää oli kyllä kauden huonointa lätkää varmaan.

Kertoo tuo kuitenkin monen asian muutoksesta, kun parin paskan erän jälkeen voitetaan Nucks varsinaisella peliajalla ja vielä kahden maalin erolla. Toki minullakin oli samat fiilikset, kuin mistä kirjoitit Vancouverin ketjuun, että ekat pari erää näytti siltä, että kannattiko heräillä katsomaan. Olin Nucksin 1-0 maalin jälkeen varma ettei homma tästä kauniimmaksi muutu. Ja kas. Saatiin se oma peli kaivettua sieltä esiin. Paljon oli varmasti kiinni jengin itseluottamuksesta ja siitä, ettei hermoja menetetty, vaikka tuomarit koitti viedä pelin koko ekan puoliskon ajan Nucksille ihan väkisin. Henkkamaukan säälittävät neiteilyt maalinedustalla (Suterin poikkari) ja pelkkä Burrowsin pärstä sai taas veren kiehumaan. Onneksi tätä jengiä ei tarvitse nähdä enää runkkarissa.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Brodin oli todella vakuuttava eilisessä Vancouver pelissä. Todennäköisesti maailman paras alle 20-vuotias pakki.
 

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Spekuloin hieman lähestyvää trade deadlinea. Uskotteko tai oletteko kuulleet huhuja, mitä Wildin osalta voisi tapahtua?

Eklund (tiedätte kaverin luotettavuusasteen) oli ehdotellut Kyle Okposoa Minnesotaan, josta on alun perin kotoisin. Lisäksi Okposo taitaa kuulua Parisen kaveripiiriin. Ykköskiekan varaus 2006. Pari hyvää kautta Islandersissa mutta nyt tämä kausi on mennyt heikosti (26 GP 2+7 -8). Ura on siis hieman laskussa mutta lähtisikö se uudestaan nousuun kotikulmilla? Ja tärkein kysymys, kuka lähtee sitten toiseen suntaan? Nyt tuntuu jokaisella olevan sopiva paikka kokoonpanossa, joten tuntuisi tyhmältä lähteä sitä sotkemaan. Alkukaudesta niitä lähtijä-ehdokkaita olisi tullut paperi täyteen. Setoa ei missään nimessä kaupata, ja PMB on viime peleissä osoittanut olevansa jatkosopimuksen arvoinen. Clarkin tulon myötä Falkin ja Prosserin tilannetta ollaan kyseenalaistettu, mutta saataisiinko näistä herroista sen parempaa takaisinpäin? Pleijareissa tietty toinen kokeneempi moke olisi kelpo hankinta, Harding kun tuskin tällä kaudella enää pelaa, tai niin minä uskon.

Vaikka kuinka ikoninen Clutterbuck Minnesotassa onkin, aloin pohtimaan, olisiko vielä tällä deadlinella mahdollisuus saada miehestä vastinetta? Calin tuottavuus ja kehittyminen on 10-11 huippukauden jälkeen ollut alamäkeä.

Taitaa Cal kuulua yhdessä Brodziakin kanssa Yeon alimpien ketjujen luottomiehiin. Joten en usko, että tällaisessa tilanteessa (divisioonan ykköspaikka) miestä kovin helposti treidataan.

Eli jos mä oisin GMCF ja trade deadline olisi huomenna niin en lähtisi tekemään mitään suuria pelaajavaihtoja. Tiedustelut kakkosvahdista voisi tehdä (onko niitä edes saatavilla?) mutta mitään suuria uhrauksia tämän eteen en tekisi. Hackettille luovuttaisin kakkosenpaikan (varalla Kuemper).
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ei tällä kaudella olla varmaankaan kauppaamassa muita kuin Bouchardia. Ei tule saamaan jatkoa Wildissa, joten voi olla liipasimella. Eikä ole läheskään niin tärkeä pelaaja kuin esimerkiksi ketjussa aikaisemmin mainittu Clutterbuck. Olkoon tilastot mitkä tahansa, niin on luotettava kolmosketjun äijä ja tuo ketju toimii ihan hyvin nyt.

Ei ole syytä vaihtaa toimivia paloja pois. Fletcher haluaa varmasti nähdä mihin tämä joukkue pystyy ja ensi kaudeksi sitten ehkä 1-2 muutosta pelaajistoon, jos sitäkään. Nuoret äijät kehittyvät kuitenkin koko ajan.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Tiedustelut kakkosvahdista voisi tehdä (onko niitä edes saatavilla?) mutta mitään suuria uhrauksia tämän eteen en tekisi. Hackettille luovuttaisin kakkosenpaikan (varalla Kuemper).

Miksi kakkosvahtia hakisit? Wildilla on riveissään kenties kuumempi kaksikko kuin millään muulla NHL-organisaatiolla. Hackett ja Kuemper ovat molemmat valmiita hyppäämään Wildin paidassa kaukaloon ja suoriutumaan kiitettävällä tasolla. Eikä Hardingia tulla kusemaan silmään tuolla tavalla.

Maalivahtirintamalla ei ainakaan tapahdu _yhtään mitään_.
 
Jos jostain pitäisi luopua se olisi juuri Bouchard. Okposoa on huhuttu nyt Eklundin toimesta Minnesotaan. Aikaisemmin oli jonkun muun yhtä luotettavan kaverin kirjoituksissa myös Drew Staffordista. Kyllähän nuo molemmat kelpaisivat ainakin itselleni ja juuri Bouchardiin vaihdettuna. Mikäli joku olisi kiinnostunut esim Heatleystä niin olisin myös hänet valmis treidaamaan pois.

Onko Wild yleisesti ollut kuinka aktiivinen aikaisemmilla kausilla signaamaan näitä vapaita yliopistopelaajia?
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Wellman nyt ainakin pari kautta sitten. Ja kyllä Wild on sopimustarjousta muillekin houkutteleville nimille heitellyt. Näitä tapauksia varten Fletcher juuri haluaa pitää vähän vapaata tilaa noissa sopimusmaximeissa.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Vastaavanlaisia yliopistosainauksia Wellmanin lisäksi taisivat olla Nate Prosser, Jarod Palmer, Chay Genoway, Chad Rau ja Justin Fontaine, joten onhan niitä kohtalaisesti saatu ongittua. Ja miksei niitä jatkossakin kannattaisi kalastella, lähes ilmaisia assetteja ja saattaahan sieltä tulla vastineeksi vaikka nhl-pelaaja. Keskimäärin ovat ehkä kuitenkin ainoastaan hyviä call-up pelaajia, jotuen siitä että neljän vuoden yliopistouran (vähemmän pelejä, enemmän punttia) jäljiltä kenenkään ei pitäisi olla fyysisesti raakile ja ovat kuitenkin vielä sopivan nuoria ja nälkäisiä näyttämään kykyjään ja hakemaan tosissaan sitä paikkaa ylhäältä. Tämä toisaalta sotii juuri sitä vastaan, mikä esti Wellmania menestymästä. Muita kykyjä oli, mutta kaveri vaikutti liian heiveröiseltä NHL:än. Wildilla taitaa tällä hetkellä olla kaksi sopimuspaikkaa vapaana, joten ehdottomasti verkot vesille myös yliopistokiekkoilijoiden suuntaaan.

Oon parin vuoden ajan jo yrittänyt tsempata itseäni kirjoittamaan enemmän, mutta on tää vaan niin raskasta toimintaa. Matsit toki katson edelleen, sehän on selvä. Nyt kirjauduin pitkästä aikaa Jatkoaikaan ja huomasin, että Jackie Moon oli järjestämässä vuosikymmennen tapahtumaa. Mä oon jo tässä vaiheessa myöhässä ja on muutenkin hieman kiirellistä aikaa seuraavat 20 päivää, joten ei tällä kertaa natsaa. Mutta ensi kerralla ehdottomasti, hatun nosto idealle!

Wildin pelihän on tällä hetkellä mallikkaalla tolalla. Mun mieltä lämmittää mielettömästi se, että tällä hetkellä Wildilla on yksi NHL:n parhaista pakkipareista. Suter on vaikean alun jälkeen ollut aivan huikea. Kaveri on vaan todella hyvä jokaisella pelin osa-alueella. Vielä kun vierellä on Brodinin tasoinen junnu, niin huhhuh. Norris & Calder-ehdokkuudet pitäisi olla aika lähellä totuutta, mutta saa nähdä kuinka peitossa läntinen konferenssi ja Wild on sen suhteen. Kauneinta tuon pakkiparin toiminnassa on se nopeus ja tehokkuus, millä kiekko lähtee omalta alueelta vauhdissa olevan hyökkääjän (ja vielä oman sellasen!) lapaan. Brodinin peli on tehokkuuden lisäksi todella kaunista katseltavaa. Mies on niin sulava, että saa maailman parhaita vastaan puolustamisen näyttämään välillä jopa helpolta. Muistan edelleen kesäkuun 2011 Wildin valitessa Brodinin. Olin pettynyt, koska Fletcher meni valitsemaan pienikokoisen puolustajan, jolla ei ollut näyttöä hyökkäysosaamisesta tilastomerkintöjen puolesta. Taisin huudella Brodinia Schultz-klooniksi ja todeta ettei tuollaista kaveria saa varata kymmenentenä koko draftissa. Kyllä ihminen osaa olla tyhmä.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Kohtalaisen suvereeni esitys Wingsin kotihallissa, vaikka laukauksissa hävittiinkin selvin lukemin 38-19!! Omat paikat käytettiin erittäin tehokkaasti ja Setoguchi on aivan tulessa jakaen nyt joukkueen sisäisen maalipörssin kärkipaikan Parisen kanssa 11 kaapilla. Puolustus toimi erittäin hyvin. Prosser vaikuttaa epävarmalta/heikolta lenkiltä tuossa nipussa. Minulta on mennyt hiukan ohi tuo Gilbertin poissaolon syy, voiko joku sivistää? Toinen kysymys kuuluu, milloin Clark tekee debyyttinsä Wild-paidassa? Jos Gilbert on sivussa lauantaina, toivon että Clark saisi näytön paikan. Prosessoria huonompi lenkki hän tuskin voi olla.

11 voittoa viimeisistä 15 ottelusta, eipä paljon parempaa suorittamista voi toivoa. 19 matsia kautta jäljellä ja vihdoin ollaan divisioonan kärkipaikalla pari pistettä Nucksia edellä!

Aiempi heittoni Clutterbuckin treidaamisesta perustui hyvin pitkälle siihen, mikä tulisi olemaan miehen jatkosopimuksen hinta. Onhan hän merkittävä runkopelaaja, mutta hyvää jatkopahvia ajatellen suoritusten pitäisi olla nousujohteisia. Caphit ei saisi kauhean paljon 2 miljoonasta mennä yli, tai sitten minusta maksetaan liikaa. Mikäli on jotain hajua, että palkkatoive on jotain luokkaa 2,5-3,5 miljoonaa, voisi kuvitella että treidillä saisi saman tai jopa paremman vastineen pienemmällä kustannuksella. Mikäli menestystä pleijareista tulee, voi olla helpompaa tarjota Clutterbuckille järkevää sopparia.

Bouchardin treidi olisi kyllä hyvä veto Fletcheriltä. Viimeiseen neljään peliin 1+6 tehot kasvattavat Butchin treidiarvoa varmasti. Pitkässä juoksussa Wild ei tule hyötymään Butchista, kun tarjolla on lahjakkaita nuoria ja kun huomioidaan karu loukkaantumishistoria. Nyt olisi siis rahastuksen paikka.

Maalivahtiosastolle en tekisi kyllä yhtään mitään. Hardingin epävalitettavasta tilanteesta johtuen voidaan jopa nähdä, että Bäcks saa tämän kauden huippusuoritusten pohjalta vielä lyhyen 1-2 vuoden jatkosopparin, jotta Kuemperin ja Hackettin urien aloitus NHL:ssä voidaan tehdä hiljalleen ja ilman jättimäisiä paineita.

Lauantain Sharks-pelistä odotan sitten hurjaa kännireportaasia Jackielta ja kumppaneilta suoraan studiosta! Ainiin ja Coyle tekee hattutempun Sharksia vastaan ;)
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Lauantain Sharks-pelistä odotan sitten hurjaa kännireportaasia Jackielta ja kumppaneilta suoraan studiosta!

No kunhan et hengitystäs pidättele raporttia odotellessa. Ei ollut tarpeeksi osallistujia että iltamat olisi voinut järjestää. Pettymyksen määrä on suunnaton, mutta minkäs sille tekee. Eipä siitä ketään voi sillai syytellä, vaikka se kaikkien teidän vika onkin. Myhiö. Taidan pistää visailun palkinnot jemmaan ja koitetaan vaikka pleijareissa uudestaan sitten.


Put your hands up for Minnesota, i love that team. Tipitipi ti tiipi tipi ti.

Suvereeni voitto jälleen. Täähän nousee hattuun kohta kun joukkue pelaa noin. Vanin ja Detroitin taiat on nyt sitten molemmat murrettu. On niin ylimalkaisen hyvä fiilis että ei mitään järkeä. En edes muista miltä se tappio tuntuu. Seto oli jälleen huikea ja Brodinin ansiosta lähti rakentumaan Koivun maali. Millä vitun järjellä 19v pakki lähtee omanalueen laitakahinan aikana viivalle haisteleen passia. On se itseluottamus vaan ihme asia. Siitä muuten tulikin mieleeni että taidan vetästä kännit vkl... Bäcksille myös jälleen hattua. Hänen varmuus kun auttaa luonnollisesti myös pakkien peliä. Mailapeliä on varmaankin muutettu/opeteltu kun aina tuntui kerkeävän tökkäsemään sen eteensä tippuneen kiekon pois, jos ei sitä hanskaansa ottanut. Niin yksinkertaisen kaunista. Mutta koska olen Suomeen syntynyt, eli kaikesta täytyy löytää jotain valitettavaa, niin Parise voisi nousta tasolleen. Tai ehkä koko ykkönenkin, mutta Coyle on vielä raakile ja odotukset on pidettävä samalla tasolla. Oikeassa ketjussa silti kyllä pelaa mielestäni. Ja hankala Mikkoakaan on kritisoida herran tilanteesta johtua. Tallinki-löytö valehdellut syövänsä pillereitä ja nyt sitten odotellaan Minnesotaan uutta prinssiä. Ja löydöllä on ehkä karvaiset turkulaiset munat.
 

Samioux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Vimpelin Veto
Täytyy se käydä myös tässä ketjussa esittäytymässä. Morjes vaan kaikille siis ja asiaan. Pingviinifani olen ollut jo kohta 20-vuotta, mutta viime vuosina myös on tullut seurattua Wildin otteita kovimmassa kiekkoliigassa. Erioten tämä kausi on ollut kyllä varsin mielenkiintoinen kovien hankintojen (Parise,Suter), sekä tapaus Granlundin ansiosta.

Erityismaininta ja hatun nosto tälle nuorelle Brodinille. Aivan huikeaa ja rohkeaa kiekkoa pelaa nuorukainen. Tulee siis seurattua Minnesotan pelejä myös ahkerasti ja kohta voin varmaan myöntää, että jopa ihan fanistatuksen tasolla (hymiö).
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Mitäs herrasväki on tuuminut mahdollisista treidestä?

Bouchard, Clutterbuck lienevät ihan hyvää kauppatavaraa. Lisäisin tähän vielä Scandellan, koska vielä on jälleenmyyntiarvoa. Stoner/Falk voivat myös olla liipasimella ja jotain kiekollisempaa tilalle.

Toisaalta joukkue pelaa niin hyvin, että Fletcher voi katsoa ettei tällä hetkellä toimivaa rosteria lähdetä muokkaamaan.

Jännää.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Täytyy itsekkin tulla ilmoittamaan, että täällä seuraillaan myös Wildin otteita silmätarkkana. Hienoa on ollut nähdä Koivun ja Parisen pelaaminen yhdessä, ja Koivu on saanut rinnalleen kunnon maalitykin. Puolustaja Ryan Suterikaan ei huonosti ole esiintynyt, niin on tullu tämä kaksikko kyllä erittäin tärkeiksi pelaajiksi Wildissä.

Hienoa on ollut myös nähdä Heatleyn tason nosto, kun on viime kausina pelannut todella heikosti. On löytänyt uudet ketjukaverit mukavasti ja peli rullaa. Myös tämä YV -pelote Spurgeon on pelannut omiin silmiin loistavasti, ja viime pelin maali oli kyllä huikea.

Hyvin toimii, ei Mikellä ole asiaa tuonne.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Mitäs herrasväki on tuuminut mahdollisista treidestä?

Bouchard, Clutterbuck lienevät ihan hyvää kauppatavaraa. Lisäisin tähän vielä Scandellan, koska vielä on jälleenmyyntiarvoa. Stoner/Falk voivat myös olla liipasimella ja jotain kiekollisempaa tilalle.

Toisaalta joukkue pelaa niin hyvin, että Fletcher voi katsoa ettei tällä hetkellä toimivaa rosteria lähdetä muokkaamaan.

Jännää.

Jännää on, kieltämättä.

Butch tullaan hyvin todennäköisesti kauppaamaan. Miehen tilalle kokoonpanoon löytyy kuitenkin Zucker, vaikka ratkaisuiltaan eri tyylinen pelaaja onkin. Samalla kun yleisessä tiedossa on, että Wild ei näillä näkymin aio Bouchardille tarjota jatkosopimusta, ei tuossa pitäisi olla mitään ihmeteltävää. Kättelyt ja kiitokset hienoista vuosista, mutta nyt on aika jatkaa eteenpäin.

Clutterbuck voidaan ehkä kaupata myös, mutta toisaalta haluaisin nähdä tämän joukkueen vetävän suurin piirtein samalla rungolla pudotuspeleihin (huomatkaa luotto). Tuo kolmosketju on kuitenkin ollut ihan luotettava ja kun tuo Clutterbuck saisi yhden kiekon toimitettua maaliin asti noista (puolittaisista) läpiajoistaan niin voisi se ketsuppipullo vähän aueta. Paikkoja on kyllä ollut.

Pakistosta Stoneria voisi miettiä liikuteltavan jos ei olisi pelannut niin perhanan hyvin viimeisen ~1kk aikana. Falk voisi liikahtaakin mikäli Yeo pääsee peluuttamaan Clarkia seuraavan viikon aikana. Jos taas Clark ei saa kunnolla aikaa pelata itseään joukkueeseen sisään ennen trade deadlinea, mennään tällä nykyisellä pakkikalustolla varmasti kauden loppuun asti. Scandella voi liikahtaa, riippuu ihan siitä miten Fletcher näkee miehen roolin organisaatiossa. Mun mielestä Scandella jää vähän väliinputoajaksi, kiekollisessa roolissa ei ole ihan tarpeeksi vakuuttava NHL-tasolla (ainakaan vielä), ja takaa tulee jo Dumba kovaa vauhtia.

Joku kauppa varmasti nähdään, mutta ei odotuksia kannata ihan taivaisiin nostaa. Bouchard liikahtanee johonkin pudotuspeleihin varmuudella matkaavaan joukkueeseen piristämään ko. jengin ylivoimaa. Takaisin ei mitään merkittävää tule, sen voi sanoa aika varmaksi tuolla loukkaantumishistorialla ja sopimustilanteella.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miltä Dumban kehitys vaikuttaa? Pisteiden valossa näyttäisi takapakkia tulleen, toisaalta tehomerkintä on parempi kuin viime kaudella. Alkukausihan oli vaikea ja miekkonen putosi viimeisten joukossa Kanadan U20-joukkueesta.

Onko odotusarvo laskenut?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös