Minnesota Wild 2012-2013 - Parempi huominen?

  • 656 507
  • 1 301

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Eipä mitään hirveitä fiiliksiä suuntaan tai toiseen herätä tuo treidi. Ihan sama. Mutta mun mielestä tuossa rouhijaosastossa ei ole ollut mitään niin suurta vikaa, että tämä treidi olisi ollut sen takia tarpeellinen. Ehkä jotain muutakin on vielä tulossa? Kuten Seton treidi?

Niin, voihan se olla, että Wild teki tällä treidillä vain tilaa sopimuksiin. Itse en muuten näe mitään järjellistä syytä Palmierin mukaan heittämiselle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Niin, voihan se olla, että Wild teki tällä treidillä vain tilaa sopimuksiin. Itse en muuten näe mitään järjellistä syytä Palmierin mukaan heittämiselle.

Näin sen myös näkisin. Coylelle tehtiin tila ylös. Tilalle saatiin parempi pukukoppipelaaja Rupp, nuorten tutoriksi.

Rangers leikkii Palmierin kanssa sen aikaa, kunnes Callahan tekee paluun ja sitten dumppaa kaverin waiversiin.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Ehtiikö Rupp seuraavaan peliin mukaan?

Tiistaina tapaa koutseja/pomoja ja keskiviikkona mukana reeneissä. Eli eiköhän se torstaina pelaile VANia vastaan.

**********************************

Ja tähän muistutukset Wildien kokooontumisesta 23.3.2013. Te jotka ette ole vastailleet vielä kutsuun tai tarvitsitte miettimisaikaa niin pyytäisin mitä nöyrimmin että ilmoittaisitte itsestänne mahdollisimman nopeasti. Saan pyörät pyöriin, budjetin selville ja mikä tärkeintä niin voi sitten varata sen paikan missä iltaa vietetään. Parhaat viedään päältä...

-Kiitos

***********************************
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Paska joukkue, paska valmentaja ja paskoja pelaajia. Mikko Koivu, Zach Parise ja Jonas Brodin, olen pahoillani puolestanne.

Ei taas vittu mitään aikaiseksi. Toisessa erässä vastustajan ensimmäinen veto maalissa, tietysti. Jeesuksen vittu.
 

Banjo

Jäsen
On kyllä todella tahmeeta. Intensiteetti puuttuu kokonaan. Otteluissa ei paljon taklailla, tapella tai jäähyillä. Ei sillä etteikö ilmankin edellämainittuja voisi pelata voitollista kiekkoa mutta tunne on ainakin kahlittu onnistuneesti otteista pois...
 
En tiedä jos olette samaa mieltä mutta Heatley pelasi kyllä mielestäni paskimman pelin tähän asti. Aivan järjettömiä sokkosyöttöjä jotka johtivat vastustajan hyökkäyksiin ja vaikutti väsyneeltä ja hitaalta koko pelin..

Muita ajatuksia yön pelistä:

- Ykkösketju oli usein vaikeuksissa omassa päädyssä
- Bäckströmiltä taas karmea ripari joka johti kojoottien toiseen maaliin
- Granlundilta ja Setolta huomattava parannus
 

Zaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei helvetti tota Heatleytä. Ihan luokaton surffailija, ei nyt edistä ton ketjun peliä millään lailla. Onko sillä ajatukset peleissä ollenkaan? Sori, mutta Mikko ja Parise ansaitsee parempaa kuin tuollaisen turistin ketjuunsa kolmanneksi lenkiksi. Heatley voi mennä vaikka kakkoseen ja tulla kentälle ylivoimalla maalin eteen.
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Taas aamupuurot reisille.. VMP. Intensiteetti on todellakin hakusessa. Brodziak, Clutterbuck on olleet aivan tuhnuja.. Brodziakin läpiajon ratkaisu kertoo miehen itseluottamuksesta kaiken. Smith koitti tarjoilla ihan väkisin maaleja Wildille aika tyhmänrohkeallakin kiekon pelaamisella ja sörkkimisellä, mutta eipä vaan pomppinut sisään. Itku meinasi tulla, kun Brodin ja Bouchard pompautteli kiekkoa tolpissa. Kumpikin olisi ansainnut maalit tuon pelin perusteella.

Koivulta ja Pariselta hyvä peli pienen suvantovaiheen jälkeen. Herra Heatley oli kyllä omaan tapaansa aivan lapanen, eikä juuri pysty auttamaan pelikavereitaan kentällä. Tänään vielä muutama tyhmä/helppo kiekonmenetys ja huonoja syöttöjä. Ylivoima oli silkkaa paskaa. Ylivoimakuvioita voisi jätkät keksiä enemmän kuin sen yhden, missä Heatleylle koitetaan väkisin työntää kiekkoa maalin edustalle. Varsinkaan kun Heatley ei edes yritä tehdä itselleen tilaa tai hakea linjaa syötölle. Kun 5-5 peli on noin tahmeaa, pitäisi ylivoimia hyödyntää ja tällä porukalla luulisi osuvan useammin kuin kerran kymmenestä. Ja ei, älkää laittako Granlundia pelaamaan viivaa.

Granlund, Seto ja Konopka saivat tasakentällisillä vaarallisia pyörityksiä aikaan. Näyttäisi siltä, että Granlundin peluutus laidassa voisi olla järkevää ainakin loppukauden, mikäli ylhäällä pidetään. Seton voisi korvata aivan kuka tahansa, eikä tuo pelaaminen näyttäisi ainakaan huonommalta. Parasta ennen-päivä on jo mennyt tämän miehen osalta.

Kakkonen oli mielestäni hyvä ja Coyle vakuuttava ne muutamat kerrat, kun pääsi väläyttämään. Hyvää kiekonhallintaa ja liikuttelua, pari kertaa oli paikka laittaa kiekko häkkiin, mutta oli vielä ehkä velttoutta ranteissa jännityksen myötä. Tollaista kokoa ja taitoa tarvitaan top6:seen ja uskon että Coyle näyttää parastaan meille jo hyvin pian. Cullenilla ja Bouchardilla on kemiaa keskenään, mutta eihän tuo Cullen mikään ideaali kakkosen sentteri ole.

Rupp-diili oli aika mielenkiintoinen, ehkä hyvä molemmille osapuolille. Olin jotenkin kuvitellut, että tuosta Palmierista aiotaan pitää kiinni. Zidi-kaupasta tuli Foster, Veilleux ja villiori Palmieri. Kaksi ensimmäistä ei nyt yllättänyt ketään, mutta kyllähän tuosta Palmierista puhuttiin, että voisi olla jonkinmoinen "steal". Nyt tästä kaupasta on meillä jäljellä alunpeirn WSH:in 2nd pick 2013 draftiin sekä Veilleux, joka on pelannut kokonaista 8 peliä Houstonissa. No ehkä sekin parempi kuin pelihaluton Zidi. Powe ei ehkä lainkaan lunastanut sitä rymistelijän roolia, mitä Phillystä siirtyessä häneltä odotettiin. Pelasi kuitenkin paljon alivoimaa ja blokkasi viime kaudella hyökkääjistä eniten vetoja Wildissa. Uskon kuitenkin että tämä miehen "näkymätön" panos saadaan korvattua Konopkan, Suterin, Gilbertin ja tietysti Ruppin myötä.

Ruppista en oikein tiedä mitään. On pelannut viimeiset 6 kautta idässä, mistä syystä jäänyt tuntemattomaksi. Olen kuullut että on aina ollut todella pidetty tyyppi pukukopissa, pelannut ilmeisesti enemmän laitaa, vaikka sentteristä puhutaan?

Kyllähän tuo rosteri kokoa, ilkeyttä ja etenkin kokemusta kaipaa. Parhaimmillaan mies tuo hyvää henkeä jengiin, rymistelee kolmosen/nelosen laidassa, aiheuttaa pahennusta ja tekee pari maaliakin.
 

Big Duncan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Houston Aeros
Itse en oikein ymmärtänyt tuota treidiä. Tarvitaan ykköskentän taakse tukea ja saatiin neloskenttään 33-vuotias jättiläinen. Ehkäpä treidit ei kuitenkaan jää tähän.

Jos joukkueesta löytyy Rupp, Konopka ja Kassian niin kyllä helvetti sitte odotan kunnon kaaosta, joukkueen sytyttämistä ja hanskaamista. Nyt ei tapahdu mitään, ei sitte niin mitään.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Jos joukkueesta löytyy Rupp, Konopka ja Kassian niin kyllä helvetti sitte odotan kunnon kaaosta, joukkueen sytyttämistä ja hanskaamista. Nyt ei tapahdu mitään, ei sitte niin mitään.

Kaupalla saatiin yksi sopimus pois, joten nyt Wild on yhden päässä sopimuksien maksimimäärästä. Antaa liikkumavaraa tulevissa kaupoissa, joita ihan varmasti tullaan näkemään.

Lainauksesta täysin samaa mieltä. Se on hyvä juttu, että herätellään äijiä heittämällä eri ketjuun, mutta kyllä tuolla rosterilla nelosen pitäisi olla ihan "haistakaa vittu" -tason ketju. Konopka keskelle ja koska Fletcher sekä Yeo pitävät ilmeisesti Ruppista, niin Rupp siihen laidalle ainakin. Kassian sietäisi kyllä saada yhden sauman edes näyttää osaamistaan. On oikeasti kehittynyt pelaajana myös.

Koivu ja Parise eri ketjuihin. Heatley ei edelleenkään tee yhdestäkään ketjusta hyvää omalla panoksellaan, eli miehen liikuttelu ei vaikuta kovin isosti jos Koivu ja Parise miehittävät 2/3 ykkösketjusta. Jotain seuraavaa haluaisin unissani nähdä kärkiketjujen osalta, sillä oletuksella että suurin piirtein samat jätkät todennäköisesti pysyvät kokoonpanossa muuten;

Granlund-Koivu-Heatley
Parise-Cullen-Bouchard

Se on sitten ihan sama kumpaa nimitetään ykköseksi ja kumpaa kakkoseksi. Toki voidaan jatkaa samoilla kuin nyt pelattiin Phoenixia vastaan. Ei se peli paskaa ollut kun sitä uudestaan katsoo, mutta tehotonta kuin saatanan jääkaappi. Jottain tarttis tehrä.
 

Zaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin no, jotain tässä on pakko tehdä. Olen aika lailla samaa mieltä Saikan kanssa noista ketjuista. Jos Parise ja Koivu halutaan erottaa, niin isketään Mikke sinne ykkösen toiseen laitaan. Kuitenkin Mikko ja Mikke on toisilleen tuttu kaksikko ja maajoukkueessa yhteispeli lähti toimimaan kivasti todella nopeasti. Heatley sitten seilailee noiden mukana tai ei, mieluummin pysyy mahdollisimman kaukana kiekosta (ellei ole suorassa laukaisupaikassa) noilla viimeisimmillä esityksillä. Käytännössä fyysinen duuni jäisi kokonaan Mikon harteille, mutta toisaalta Mikke voi sitten taas ottaa sitä pelintekijän vastuuta itselleen.

Parise pystyy pistämään kiekon sisään aika hankalistakin paikoista, mutta varmasti kuitenkin kärsisi tarjoilun huonontumisesta. Minusta tuossa kakkosen toisessa laidassa voisi Bouchardin lisäksi välillä pitää Coyleakin, siis ainakin jos tulosta ei synny.

Pitää kumminkin sanoa, että tämän joukkueen syvyys hyökkäyspäässä on ihan perseestä. Siellä on ne pari huippupelaajaa ja sitten onkin aikamoinen kuilu välissä. Ei hyvä. Käytännössä Wildissa on niin, että jos Mikko tai Parise pistetään saikulle, niin se on hyvää yötä sitten vaan.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Vittu mikä peli. Toka oli hyvä, mutta ensimmäinen ja kolmas erä pelattiin kuin edellisessäkin pelissä. Kaikkea ei voi edelliseltä yöltä enää muistaa, mutta sen muistan elävästi että tolpat kilisi ja mua vitutti. YV oli kuraa. Uskomatonta miten PMB:n tontille ei laiteta rightin ukkoa. Tosi vitun peloite tommonen leftin mies vasemmalla... Toki jos tilaa annetaan, kuten eilen, niin pääseehän siitä maaliakin yrittämään, mutta vantaimerit tai muu nopea pelaaminen ei tule kysymykseen. Ässä hihasta ja Clutter siihen paikalle. Ei olisi kuin kaksi tehtävää, eli ampua suoraa Suterin syötöstä tai syöttää hänelle takaisin. Nelonen oli hyvä, kolmonen huono. Kakkonen ok ja ykkönen teki jälleen maalin. Heatley on kyllä helmi, uskomattomia syöttöjä jälleen... Brodzilta kauden paskin peli. Grannyn voi mun puolesta lähettää Houstoniin ja Ruppi neloseen tilalle. Kumman hyvin Seto ja Kono jätteli kiekkoja toisilleen ja paikkojakin saivat aikaan. Pötkeri vei Brodinia ja Gilbertilllä pomppi kiekko koko matsin ajan. Nikke ylipelaili jälleen, mutta hyvin hoiti tonttinsa. Toisesta maalista ehkä vähän miinusta, mutta olihan siinä pakki edessä joka olisi voinut mennä ripariin väliin, tai edes tajuta vastustajan tulevan siihen maalin eteen. Puolustajat saisi harjoitella kiekon toimittamista maalille, eikä aina dumpata sitä sinne kulmaan/maalin taakse.

Koivu ja Parise eri ketjuihin. Heatley ei edelleenkään tee yhdestäkään ketjusta hyvää omalla panoksellaan...

Granlund-Koivu-Heatley
Parise-Cullen-Bouchard

Eilen päädyin juurikin samoihin. Sääli ainut toimiva on hajoittaa, mutta jotenkin olisi saatava kakkonen eloon. Joku ruotsalainen siinä voisi onnistua...
 

SampoHoitaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
.

Kakkonen oli mielestäni hyvä ja Coyle vakuuttava ne muutamat kerrat, kun pääsi väläyttämään. Hyvää kiekonhallintaa ja liikuttelua, pari kertaa oli paikka laittaa kiekko häkkiin, mutta oli vielä ehkä velttoutta ranteissa jännityksen myötä. Tollaista kokoa ja taitoa tarvitaan top6:seen ja uskon että Coyle näyttää parastaan meille jo hyvin pian. Cullenilla ja Bouchardilla on kemiaa keskenään, mutta eihän tuo Cullen mikään ideaali kakkosen sentteri ole.

Syvyys puuttuu.

Ollaanpa rehellisiä tuon "uuden" kakkoskentän osalta. Cullen on kerta kaikkisen perseestä. Pelaa yli-innokkaasti itsensä ulos joka ikisestä kulmakahinasta, syöttää pitkin vittuja, eikä pääse vedoille. Coyle saa synninpäästön, koska kyseessä on ensimmäinen peli. Hyvää hänen pelissään oli aktiivinen kiekoton pelaaminen. Muutama hieno kiekonriisto saatiin tätä kautta, toki hän onnistui kiekon menettämään riiston päätteeksi järjestäen. Pääsi pari kertaa vedoille ja toisessa erässä hakeutui hienosti vetopaikkaa pisteen kaarelle. Muutaman kerran sössi kiekon kulmaan vaikka olisi selkeästi pitänyt tulla ahneasti maalia kohti ja ampua.

En ole samaa mieltä Butchin ja Cullenin kemiasta. Cullenin kohdalla en näe kemiaa kenenkään pelaajan kanssa. Butch tekee itsestään paremman pelaajan aktiivisella liikkeellä ja toikin pariin otteeseen kiekon hyvin vihulaisen päätyyn. Butch on siitä mukava pelaaja, että hänet voi huoleti laittaa mihin kenttään tahansa, energiaa riittää. Iso miinus tulee hänelle tuhannen taalan paikoista. Noista täytyy laittaa kiekkoa sisään, tolppia ei lasketa.

Kuten Yeo on sanonut. Ykköskenttä tarvitsee apuja muilta kentällisiltä. Ensisijaisesti siis kakoskentältä. Tämän vuoksi en pidä heidän peliään onnistuneena. Tuohon täytyy löytää porukka, joka kapitalisoi paikat. Kaikki ei voi olla ykkösen varassa. Isot on kengät kakkosessa. Ne ovat edelleen tarjolla.

Puhtaat paperit minun kirjoissani menevät:

Koivu, Brodin, Seto, Granlund, Parise.

Seto otti neloskomennuksen hienona haasteena vastaan, Granlundkaan ei huono ollut. Seton kohdalla (vaikkei hanat vieläkään auki ole) hienoa oli nähdä muutama hyvä kiekollinen suoritus. Kiekkoa viivaan, sieltä vetoa. Välillä näytti, että Seto oli enemmän kapelimestarina, kuin Mikke. Ihan positiivisia juttuja. Ykkönen näytti ajoittain väsyneeltä, varsinkin Heatley. Brodin on masentavan hyvä. Miten kaveri voi muka olla 19-vuotta? Mitä ruotsalainen junioritoiminta tekee oikein verrattuna meikäläisiin? Mies pelaa, kuin Nick Lidström parhaina päivinään (ehkei sentään). Oli miten oli, niin paketti on tosi valmis hänen osaltaan.

Mikäli Suterin 7,5 miljoonan vuosipalkka perustellaan hyvällä peruspelaamisella, niin mies saisi edes sen verran esittää. Webberin kanssa en häntä koskaan kummemin seurannut, mutta hype perkelöityi treidin jälkeen ja odotin kyllä enemmän. Ei näytä johtavalta puolustajalta.

MG-palapelistä vielä:

Pelasi kyllä parhaan pelinsä tällä kaudella ja laita näyttää olevan oikea paikka peruspelaamiselle, kuten pitkään aavisteltiin. Energiaa säilyy nyt paremmin sinne vihulaisen kenttäpäätyyn ja jotain kiekollisia ratkaisujakin oli havaittavissa.

Täällä joku fiksusti kirjoitteli, ettei Heatley tee mistään kentästä parempaa. Allekirjoitetaan. Mitä lisäarvoa hän tuo ensimmäiseen kentälliseen näillä esityksillä? Ei yhtikäs mitään. Onneksi Parise on kuitenkin osoittanut, että hän kykenee kantamaan maalintekovastuun ykkösessä.

Ehdotan seuraavaa kokeilua:

Parise - Koivu - MG

Butch - Brodziak - Heatley/Coyle

Tämä saattaa olla sinettinä Miken farmikomennukselle, mikäli otteet eivät parane vielä entisestään. On tämä kokeilemisen arvoinen kuitenkin. Heatley on vähän turha palanen nyt tuossa kakkosessa, siitä ei pääse mihinkään (penkitys?). Tässä huomioitavaa on, että itsepäisesti haluan pitää Parisen ja Koivun samassa vitjassa. Mielestäni miehillä on sellainen synergia, jota on V-mäistä lähteä rikkomaan. Tämä varmaan on Mike Yeollakin hampaan kolossa, voi olla, että eroavat pian.
 
Viimeksi muokattu:

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Wild on kyllä pelannut vieraissa aivan järkyttävää kiekkoa, joten ansaitusti 0 voittoa plakkarissa. Ykkösketjukin on ollut tahmea nyt pari viime matsia. Heatley on aivan paska, Parise ja Koivukin kenties jo hieman väsyksissä kun joutuu kantamaan suurta vastuuta oikeastaan kahdestaan.
Heatleyn voisi puolestani myydä, jos joku vatipäinen seura suostuisi vaihtamaan laadukkaaseen kakkossentteriin. No-trade pykälät ovat tietysti esteenä, mutta jotain pitäisi tehdä. Granlundista on sellaiset fibat, että pystyisi pelaamaan laadukasta laituripeliä kenties jopa tuossa Koivun rinnalla, mutta kakkosen sentterinä pelit on nähty. Uusi mies tarvittaisiin, jos menestyksestä Wild tahtoo haaveilla.
 

SampoHoitaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Granlundista on sellaiset fibat, että pystyisi pelaamaan laadukasta laituripeliä kenties jopa tuossa Koivun rinnalla, mutta kakkosen sentterinä pelit on nähty. Uusi mies tarvittaisiin, jos menestyksestä Wild tahtoo haaveilla.

Samaa mieltä. Joukkueen menestys menee mahdollisen nopean kehityksen edelle. Laitakokeilua sellaiset pari peliä ja sitten kylmää vettä niskaan, jos ei ala tapahtua. Viime pelissä oli paljon hyvää Miken osalta.

Farmikomennus voi tehdä hyvää (pakollinen melkein), mikäli Wild haluaa sentterin MG:stä.
 
Itsekin nyt pohtineena tarvittaisiin muutosta treideillä. Setosta saatiin nyt vähän enemmän irti ja onhan miehen prisitynyt fyysinen peli yllättänyt ainakin itseni positiivisesti. Selvästi asennetta löytyy tehdä itsestä tärkeä joukkueelle. Samaa mieltä osan kanssa tuossa Bouchardista, hyvä kaveri joka kenttään ja hoitaa aktiivisen roolinsa varmasti. Cullen myös ollut oikeastaan juuri sitä mitä odotin eli ei mitään hyötyä, taisin näin jo kesällä kirjoittaa. Eli treidi uhka tällä hetkellä mielestäni Heatleyn ja Cullenin päällä. Molemmilla taitaa kuitenkin tuo NMC olla päällä joka vaikeuttaa entisestään kauppaamista, varsinkin kun Heatleyn sopimusta vielä tämän kauden jälkeen vuosi jäljellä. Mutta siihen asti kasaisin kentät jotenkin näin kunnes miehistä päästään tavalla tai toisella eroon:

Parise-Koivu-G/Coyle
Seto-Konopka-Heatley
Bouchard-Brodziak-Clutterbuck
Kassian,Rupp,Mitchell,Cullen.

Treideistä sen verran kun en ole mitenkään erityisesti uuteen CBAhan tutustunut kun nyt on mahdollista treidata vain osa pelaajan caphitistä, miten käy jos pelaajalla sopimusta vielä esim 1 jäljellä (Heatley) . Tästä kaudesta pidettäisiin 40% caphitistä meillä ja ensi kauden vastaavasta vaikka 20% jolloin keskiarvo asettuisi sinne rajalle joka on 30%? Onnistuisiko tämä ja olisiko siinä jotain järkeä ? Cullenissahan tuota haittaa ei ole koska sopimus loppuu tähän kauteen.
 

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Russon blogin mukaan näillä ketjuilla harjoiteltu tänään:

Parise-Koivu-Coyle
Bouchard-Cullen-Heatley
Setoguchi/Granlund-Brodziak-Clutterbuck
Mitchell-Konopka-Rupp

Hyvä juttu, jos Coyle pääsee tuohon ykköseen. Ansaitsee ehdottomasti tuon mahdollisuuden. Heatley ei tuo mitään kakkoseen mutta eipä ole viime peleissä tuonut mitään ykköseenkään. Kolmosessa Seto ja Mikke ovat vuorotelleet toisen laiturin paikalla. Russon mukaan Mikke jäänee 13. hyökkääjäksi. En nyt osaa sanoa kumpi tuolle paikalle olisi parempi, ehkä on parempi että mennään suorituksien mukaan, eli jos Seto floppaa niin Mikke kehiin. Tietty jos Coyle ei onnistu ykkösessä, MG olisi mukava nähdä tuossa paikalla ennen kuin mitään farmikomennusta aletaan suunnittelemaan. Viime pelissä pirteästi pelannut Mitchell on tiputettu sitten neloseen Konopkan ja Ruppin kanssa, joista jälkimmäinen tekee hyvin suurella todennäköisyydellä debyytin Wildin paidassa Canucksia vastaan.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Katsonkohan minä samoja pelejä Mike Yeon kanssa vai miksi miehen peluutus näyttää minusta järjettömältä? Kyllä, eihän miehellä ole palapelin kaikkia palasia käsissään, mutta jotenkin linjatonta tuo touhu on ollut tähän mennessä.

Granlund istuu kauden parhaan pelinsä jälkeen, jossa teki nelosketjusta jatkuvan hyökkäyspään uhan. Hyvin palkittu. Samaan aikaan täysin päättömästi pelaavat Seto, Cullen ja Brodziak sen kuin porskuttavat. Yeo tuntuu reagoivan ensin hitaasti, sitten paniikinomaisesti joidenkin minulle arvoituksellisten ennakkokäsitysten pohjalta.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yeolla taitaa olla kohta mono metrin päässä perseestä, niin paniikki iskee ja viimeisiä temppuja kaivetaan temppulaatikosta.
 

Zaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsonkohan minä samoja pelejä Mike Yeon kanssa vai miksi miehen peluutus näyttää minusta järjettömältä? Kyllä, eihän miehellä ole palapelin kaikkia palasia käsissään, mutta jotenkin linjatonta tuo touhu on ollut tähän mennessä.

Granlund istuu kauden parhaan pelinsä jälkeen, jossa teki nelosketjusta jatkuvan hyökkäyspään uhan. Hyvin palkittu. Samaan aikaan täysin päättömästi pelaavat Seto, Cullen ja Brodziak sen kuin porskuttavat. Yeo tuntuu reagoivan ensin hitaasti, sitten paniikinomaisesti joidenkin minulle arvoituksellisten ennakkokäsitysten pohjalta.

Samoilla linjoilla ollaan. Jotenkin nyt tuntuu siltä, että Yeolla polttaa tuli perseen alla aika pahasti. Jos vilkaisee noiden HF:n Wild-osion ketjujen sisältöä niin sielläkin alkaa olla epäilyksiä laajalla rintamalla näistä peluutuspäätöksistä.

Paskin juttu tässä on se, että joukkueessa ei ole kunnon kakkossenaa, minkä takia joudutaan pitämään näitä turhake-Culleneita rosterissa illasta toiseen, kun sitten taas joku tyyliin Mikke joutuu katsomoon vaikkei sitä ansaitse tai sitten muuten vaan paskaan jamaan.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
SPaskin juttu tässä on se, että joukkueessa ei ole kunnon kakkossenaa, minkä takia joudutaan pitämään näitä turhake-Culleneita rosterissa illasta toiseen, kun sitten taas joku tyyliin Mikke joutuu katsomoon vaikkei sitä ansaitse tai sitten muuten vaan paskaan jamaan.

Jos joukkueessa olisi "kunnon kakkossena", niin mitä sitten? Silloin ko. jätkä pelaisi kakkosen keskellä ja Granlund olisi todennäköisesti matkalla farmiin tai siellä jo.

Eikä tässä voida taas puhua, etteikö joku olisi "ansainnut" paikkaansa katsomossa. Kaksi hyvää ottelua kauden mittaan ei paina paljoa. Setoguchilla suurin piirtein saman verran, joten annetaan veteraanin koittaa ensin. Jos toimii niin hyvä, jos ei niin kyllä Granlund saa tilaisuutensa vielä. Sitten se paikka pitää ottaa, ei sitä kukaan tule antamaan koska olet lupaava.

Tai alkukaudesta oikeastaan tuli, koska Granlund oli aika näkymätön jo training campilla ja kauden alusta olisi sietänyt vilttiin jos oltaisiin puhtaasti peliesityksiä katsottu. Potentiaali + ketjukavereiden samanaikainen perseily piti kuitenkin miehen kokoonpanossa ja toivot korkealla myös täällä. Cullen oli jo ihan hyvä Bouchardin kanssa ja sentterin tontilla käyttökelpoinen jätkä edelleenkin, toki nyt vain ketjun liian korkealla.

Granlund taistelee tällä hetkellä paikasta Setoguchin kanssa, ei Cullenin. Sentteripelissä Cullen on tällä hetkellä maileja Granlundia edellä. Kuten toki kuuluukin. Pointtina tässä on se, että on ihan turha valehdella itselleen, että Granlund tekisi Cullenin paikalla mitään paremmin.
 

Zaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Granlund taistelee tällä hetkellä paikasta Setoguchin kanssa, ei Cullenin. Sentteripelissä Cullen on tällä hetkellä maileja Granlundia edellä. Kuten toki kuuluukin. Pointtina tässä on se, että on ihan turha valehdella itselleen, että Granlund tekisi Cullenin paikalla mitään paremmin.

Ei pärjäisikään Cullenin paikalla paremmin, en mä sellaista yrittänytkään vihjata. Käsitit ihan väärin. Mutta Cullen ei parhaalla tahdollakaan ole hyvä kakkonen. Parempaa vaan ei ole, vaikka olisi pitänyt olla jo aiemmin. Eikä siihen, että Mikke siihen vielä tässä vaiheessa kelpaa olisi pitänyt luottaa ollenkaan. Sitä mä yritin sanoa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Mutta miten Granlundia tässä nyt jotenkin sorretaan? Laidassa riittäisi taso, mutta muut suorittavat omissa rooleissaan paremmin pl. Setoguchi. Setoguchin paikka yrittää ensin. Jos ei toimi, Granlund ehkä tilalle.

Toisaalta, Setoguchia jos Wild kauppaa pois (kuten yrittävät), niin miestä on vähän pakko peluuttaa.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Pointtina tässä on se, että on ihan turha valehdella itselleen, että Granlund tekisi Cullenin paikalla mitään paremmin.

Juurikin näin. Pelisilmä ei paljon lämmitä, jos voitat aloituksia vain koska voit "varastaa" niissä huoletta, alat liukuun sinisen jälkeen ja katselet toiseen aaltoon, et voita kulmissa kiekkoja tai edes pysy pystyssä. Myöskin ne "juoksupallot" laitureille maalin eteen on aika nähty. Brodzista ja Cullenista on turha valittaa, koska parempia senttereitä ei kokonaisvaltaisesti ajateltuna löydy. Potentiaalilla kun ei pelipaikkoja ratkaista.

Ja uskomattomat Mikke-lasit saa olla, jos meinaa että hän pelasi edellisessä paremmin kuin Seto. Muutoin kyllä antaisin ennemmin Grannylle ennemmin peliaikaa kun hänelle. Mutta hankala se on pornookaan myydä, jos filmit on tiskin alla piilossa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös