Minnesota Wild 2012-2013 - Parempi huominen?

  • 656 586
  • 1 301

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Cullen - Granlund - Seto
-Täysi kysymysmerkki. Cullen voi olla hyväksi nuoren sentterin kehitykselle. Hän voi ottaa aloitukset, ainakin kriittiset sekä hoitaa enemmän puolustusvelvoitteita Miken opetellessa naruja noin muuten. Seton olisi löydettävä energiaa ja tasaista suorittamista, muuten voidaan heivata kolmoseen. 2.sen laidoilla saatetaan nähdä kauden aikana ainakin Zucker, jonka kanssa Mikellä on jonkinlaista kemiaa kehittynyt Houstonissa.

Menisköhän se tuolla poikkeuksellisella Briere/Leino -työnjaolla?

Kiekollisena Mikke pelaa sentteriä ja Cullen laitaa, mutta kiekottomana Cullen on puolustusvelvotteisemmassa "oikeassa" sentterin roolissa ja Mikke vetää laiturin roolia. Samoin muistaakseni Tikkanen kertoi pelaanneensa Oilersissa Gretzkyn kanssa. "Omassa päässä sentteriä", eli Cullenin hommat oli Tikillä.

Cullen voi hoidella tärkeitä puolustuspään aloituksia ja Granlundille pientä sisäänajoa ei-niin-vaarallisissa hyökkäyspään aloituksissa.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ps. Löytyykö Saikalta jo Spurgeonin paita?

Se on tulossa, unohtunut tämä projekti. Tulevan Norris-voittajan paita olisi hyvä löytyä pudotuspeleissä viimeistään kaapista.

Suter-Spurgeon tulee muuten olemaan yksi kovimpia pakkipareja koko liigassa tällä kaudella. Tuota kaksikkoa vastaan on aika perseestä pelata. Karvauksen alta tullaan helposti pois ja omassa päässä on linjat tukossa joka suuntaan ja maila napsii kiekkoja hyökkääjien lavoista pois.

Dany Heatley for Selke.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Oon tässä jo aikoja miettinyt että olisi hieno tavata palstan muita Wild-faneja ja mikä olisi siihen parempi aika kun nyt alkava kausi uusine pelaajineen. Päivämäärästä voi tietty aina keskustella, mutta avaan pelin tämmösellä kun Marraskuun 23. Ei ihan heti ovella, mutta onpa aikaa järkkäillä asiat sillai että jokainen halukas pääsee paikalle. Vastassa Sharks ja peli alkais ysiltä illalla. Vuokrais porukalla vaikka jonkun paikan missä pelin sitten katselisi ja sieltä lähdettäis sitten baariin. Joku sauna & uima-allas hässäkkä kenties? Entäs sitten sijainti? Tästäkin otetaan ehdotuksia vastaan. Itselle oikeastaan aivan sama missä ks. kemut pitäisi. Tampere tietysti itselle se tutuin ja kuka täällä nyt ei viihtyis, yhtä iltaa... Saisin tilat katsastettua ja limusiinin yms hoidettua. Wildin fanithan ei liiku kun tyylillä. Puvut päälle, mutta kauluspaidan tilalle Wildin pelipaita... Mut joo, kaikesta otetaan ehdotuksia vastaan YV:llä. Budjetin voisi hoitaa SPR;n tyylillä, eli kerätään jokaiselta osallistuvalta sama summa ja potilla hoidetaan sitten pakolliset kulut. Yöpaikka löytyy useammallekin, jos ei hotelli kiinnosta (lompakkoa).

Once in a lifetime kemut siis tiedossa. Eli jos sinunkin sydämmessäsi oikeasti lukee Minnesota Wild niin ilmottaudu mukaan NYT!

PS. Jos pula-gm ilmottaudut mukaan niin mun puolesta sun ei tarvitse maksaa mitään ja mä tarjoan sun juomat. Oikeesti.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Once in a lifetime kemut siis tiedossa. Eli jos sinunkin sydämmessäsi oikeasti lukee Minnesota Wild niin ilmottaudu mukaan NYT!

Sydämeen ei mahdu kahta ämmää. Fakta. ;)

Ei, kunhan piruilen. Itse olisin mielelläni mukana, jos tuollaista kaavaillaan. En tänne Jatkoajan puolelle nyt hirveästi ole viestitellyt, mutta HF:n puolella pyörin aktiivisesti ja sieltä saatan olla joillekin tuttu.

Hoh hoijaa. Tänään se sitten alkaisi. 48 matsia ja toivottavasti siihen pleijarit päälle. Kokoonpano on hyvä, varsinkin hyökkäyksen osalta. Tällä kertaa myös mahdolliset loukkaantumiset kestetään paremman syvyyden ansiosta. Ei enää Warren Petersiä ykkösketjun sentterinä, toki ei äijä taida enää palkkalistoilla ollakaan. Puolustus on hienoinen ongelma kuten muutkin ovat tainneet mainita, mutta uskon, että kunhan Scandella ja Brodin tervehtyvät, niin he ovat iso apu alakertaan. Veskatilanne on sama kuin viime kausina, enkä usko että Bäcksin tai Hardsin esitykset olisivat radikaalisti muuttuneet. Toki Bäckström oli hieman haparoiva tuossa harkkapelissä, mutta sparri on aina sparri. Tositilanteessa kaveri pystynee pelaamaan edelleen totutulla tasollaan.

Mielenkiintoinen artikkeli Michael Russolta (linkki Startribune.comin artikkeliin) kauden alkuun liittyen. Erityisesti GM Chuck Fletcherin kommenteista pisti seuraava silmään:

Chuck Fletcher kirjoitti:
"[Former NHL General Manager] Brian Burke used to tell me, 'After the 20-game mark, you need to really evaluate your team and see what you need to do,' " Fletcher said. "Well, the 20-game mark this year may be too late. In this type of season, you've got to take advantage of every game and every day to get better.

"If players aren't performing this season, you're going to have to make adjustments more quickly than you normally would. That's not a threat. That's just reality. In 48 games, you can't allow 20, 25, 30 games to go by and say, 'OK, we can make a move now.'

"You have to have some patience, but this year, we won't hesitate to look elsewhere or to Houston if players are not up to expectations."

Eli toisin sanoen jos homma ei syystä tai toisesta kulje, niin jannua vaihtoon ja uutta tilalle. Hyvä. Toivoisin, että Cullenista päästäisiin eroon, mutta toisaalta kaveri on viimeisellä sopparivuodella ja taitaa Mattilla olla osittainen (?) NTC:kin sopparissa, joten tätä siirtoa tuskin nähdään.

Noh, ei huolta. Ensi yönä se alkaa, Colorado Avalanche on siis vastassa ja vaatii keskisuuren ihmeen, että minut saa sohvalta pois tuon matsin aikana. Let's go Wild!
 
Bäckström ei kai oikein vakuuttanut harkkamatsissa ja olisi todella tärkeää, että kiekko tarttuu heti alusta alkaen. Harding oli ollut parempi, mutta taustalla on tuo ms-tauti, joka ei kai vielä vaikuta otteisiin.

Toivottavasti Bäckström on vireessä pitkän pelitauon jälkeen. Ikävä kyllä, hieman epäilyttää Bäckströmin pelituntuma.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Sydämeen ei mahdu kahta ämmää. Fakta. ;)

Ei, kunhan piruilen. Itse olisin mielelläni mukana, jos tuollaista kaavaillaan. En tänne Jatkoajan puolelle nyt hirveästi ole viestitellyt, mutta HF:n puolella pyörin aktiivisesti ja sieltä saatan olla joillekin tuttu.

No siis tuon sanan kirjoitustyylihän riippuu pelkästään kirjoittajan omista tavoista ja haluista. Ja itse siis kirjoitan sen kahdella ämmällä... :D

Hienoa, ehdottomasti mukaan vaan! Ja juu, tuttu nimmari kyllä HF:n puolelta.

Täydellinen ei edes riitä kuvailemaan tämän hetken tuntoja. Eikä tää darrakaan tunnu oikeastaan missään. Taidan nukkua Ilveksen pelin yli että ei ilta muutu vitutukseksi ja kun jäi edellisenä yönä unet aika vähille, if you know what i mean, do yaa do yaa... Aivan käsittämättömän uskomaton fiilis jo nyt, saati mitä se on 12 tunnin päästä.

GO WILD
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Vaikka Wildia kohtaan tunnenkin sympatiaa ja toivon joukkueelle pelkkää hyvää, en ole muutamaan vuoteen tuntenut suurtakaan luottoa Bäckströmin työskentelyyn. Jos hän jollain ihmeliimalla onnistuu nousemaan sille tasolle, jolla hän oli muutama kausi sitten, voin arvioida suhtautumistani häneen uudelleen, mutta tokkopa näin käy.

Koivun joukkuehan Wild edelleen on, vaikka Granlund takana jo kummitteleekin. Kumpikin pelaaja on ehdottomasti Suomen parhaimpia pelaajia tällä hetkellä, mutta Granlundin taiteellisuus ja näyttävyys yhdessä nuoruuden kanssa ovat tehmeet hänestä suuremman julkkiksen kuin Koivun, joka pyyteettömästi tekee lähes kaikkensa joukkueen eteen. Hieno kapteeni joukkueelle, jonka soisin pääsevän pelaamaan playoff-kiekkoa jo tällä kaudella.

Zach Parisen pelejä on tullut seurattua äärimmäisen vähän, koska hän pelasi eräässä NHL:n tylsimmistä joukkueista niin pitkään. Sellainen valistunut arvaus, että hänen tehonsa ovat ainakin tämän kauden ajan suhteessa heikommat kuin viime kaudella, mutta jo ensi kaudella hän tehtailee pisteitä samaan tahtiin kuin Gaborik parhaimmillaan.

Pakisto lähes huutaa yhtä Suterin tasoista pelaajaa, mutta tuskin sellaista vielä tällä kaudella joukkueeseen saadaan. Tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoista seurata, miten hyvin Suter suoriutuu urakastaan ja ennen kaikkea millaisin tuloksin.

Vaikka suomalainen valtamedia tulee klikkihuoraamaan kaikki Granlundin tekemiset aivan rasittavuuteen asti, tulen seuraamaan Wildin otteita ihan alusta kauden loppuun asti.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Toivoisin, että Cullenista päästäisiin eroon, mutta toisaalta kaveri on viimeisellä sopparivuodella ja taitaa Mattilla olla osittainen (?) NTC:kin sopparissa, joten tätä siirtoa tuskin nähdään.

Mikäs Cullenissa mättää? Nopeutensa ja monipuolisuutensa ansiosta edelleen todella käyttökelpoinen pelaaja ja näkisin, että kunhan Bouchard saa hieman tuntumaan niin P-M siirtyy ravintoketjussa ylöspäin ja vastaavasti Cullenin ottaa paikan ehkä liigan parhaasta kolmosketjusta. Mieshän hankittiin kakkosketjun sentteriksi, joka oli jo aikanaan pienoinen toiveuni ja pisteiden valossa Cullen on ollut todella epätasainen, mutta tällä kaudella siltä osa-alueelta ei ainakaan tule ylimääräisiä paineita. Pelaa kuitenkin hyvin omaan päähän, ottaa aloituksia hyvällä prosentilla ja osaa sentään edelleen luistella. Menestyäkseen täytyy joka joukkueesta löytyä syvyyttä ja Cullenin tämän kauden rooli tulee ensimmäistä kertaa miehen Wild-aikana olemaan oikeassa mittakaavssa, joten minä en kovin mielelläni dumppaisi Cullenia minnekään. Ensi kausi on toki aivan eri asia.

Mahtava tunne kieltämättä, etenkin kun kausi alkaa loistavilla matseilla. Flyers ja Pingviinit, Rangers-Boston (tämän kauden kovimmat jengit) ja kruununa tietenkin Wildin peli. Elämän laatu parani taas jokusen pykälän.
 

hwallen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Arsenal
Huh huh... pitkästä aikaa lävähtää pelit käyntiin taas. Nyt pari tuntia unta ja sitten Wild to the Max!

Onko tietoa, että missä muodossa ketjut tulevat olemaan? Onko Dumba vieä mukana?
 
Huh huh... pitkästä aikaa lävähtää pelit käyntiin taas. Nyt pari tuntia unta ja sitten Wild to the Max!

Onko tietoa, että missä muodossa ketjut tulevat olemaan? Onko Dumba vieä mukana?

Sanoppa muuta. Onhan tätä jo odotettu! Ensimmäiset matsit alkavat ja Wildin peliin ei ole kuin muutama hassu peli aikaa \o/

tämän postauksen takaa löytynee päivän kokoonpano. Can´t wait!
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Ensimmäinen erä oli kiltisti sanottuna huono Wildilta. Ei missään mitään järkeä eikä kukaan pelaajista erottunut mitenkään kaukalossa. Ja vastustajakin pelasi kieltämättä ihan hyvin ja pääsi kokeileen YV:täkin pariin otteeseen. Pointsit ZK:lle tappelun aloittamisesta. Menihän siinä puolikas erä, kunnes PMB:tä koitettiin kakkosessa Cullenin tilalle. Uskomatonta että noin ei harjoiteltu viikolla, aika selvä homma oli mielestäni kuitenkin että PMB sopii ylempään vitjaan paremmin. Tajusin muuten tossa erän aikana että omille tuntemuksille ei taida olla mitään merkitystä että voitetaanko vai hävitäänkö tämä avaus. Niin kauan odottanut sitä kun näkee uudet kaverit kentällä että fiilis on aivan loistava eniveis.

Toinen erä tuntui juuri niin hyvältä kun kakkosen kuuluukin. Heatley by Parise & Koivu x 2. Tuota tullaan ehkä kuulemaan vielä kauden edetessäkin... YV toimi ihan kivasti. Nyt kun ei omissa sois enää niin Mikke saisi voittomaalin tilastoihinsa. On se kova.

Kolmas erä oli mitä oli. Mahtavaa että PMB sai maalattua heti ensimmäisessä pelissä. Ja tietysti mieltä lämmittää että voitettiin.

Pakko vielä mainita erikseen Parisesta sevverta että jumalauta miten paljon jätkä jaksaa taistella ja luistella. Jokaiseen väliin tunkee itsensä ja syöksyileen välillä aika turhienkin kiekkojen perään naama irvessä. Onnistumisen jälkeen kun kamera kuvaa aitiota niin sieltä löytyy Zack tutun hymynsä kanssa. Hieno mies. Bäcksillä ei oikein kiekot tarttuneet ja Mikke on pelottavan huono aloittamaan. Jos sittenkin pitäisi sen Cullenin kakkosessa ja hoitaisi ketjun aloitukset. Mutta eka pelihän se vasta oli, katsellaan katsellaan...


Minnesota Wild!
 

Konnamuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se mikä johtaa.
Bäcksillä ei oikein kiekot tarttuneet ja Mikke on pelottavan huono aloittamaan. Jos sittenkin pitäisi sen Cullenin kakkosessa ja hoitaisi ketjun aloitukset. Mutta eka pelihän se vasta oli, katsellaan katsellaan...

Ottelua näkemättä ja tilastoja tuijottelemalla Granlundilla aloitusprosentti 55%, ja Koivulla 52%. Granlund muuten ottelun kakkostähti.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ottelua näkemättä ja tilastoja tuijottelemalla Granlundilla aloitusprosentti 55%, ja Koivulla 52%. Granlund muuten ottelun kakkostähti.

No juu, toki yksi kriittinen aloitustappio tuli Mikkelle, kun sieltä helähti kavennusmaali sen seurauksena. Nuo jää vaan aina päällimmäisenä mieleen, vaikka prosentti saattaakin kertoa toista.
 
Olipas hieno aloitus tähän kauteen! Peli alkoi tosiaankin vähintäänkin kangerrellen, sillä parin minuutin jälkeen kiekkoa saatiin kaivaa Beksin selän takaa. Vaikka Konopka yritti herätellä joukkuetta tappelemalla Mcleodin(?) kanssa, kesti aina toisen erän alkuun asti, ennen kuin Wildin peli alkoi näytää jääkiekolta. Steve Downie lopulta käänsi pelin Minnesotalle ottamalla toiseen erään tyhmät jäähyt, mistä Wild rankaisi armotta. On muuten loistava homma, että Heatley on heti kauden alusta asti hereillä, saattaa nimittäin tulla murhaavaa jälkeä, sen verran hyvältä näytti Parisen ja Heatleyn yhteispeli. Colorado oli fyysinen, mikä tuotti aluksi vaikeuksia varsinkin Falkille, joka mielestäni arkaili mennä päätykiekkoihin kun tiesi että lihaa on tulossa niskaan. Falk pelasi muutenkin itsensä ulos muutamassa tilanteessa ja vaikka mies onkin isäntä maalin edessä, on selvää että kolmas pakkipari on Wildin suurin heikkous tällä hetkellä.

Parise on yksinkertaisesti loistava. Ei voi kuin ihailla miehen työmoraalia. Jokaisessa vaihdossa teki likaista työtä ja kaivoi kiekkoja omille, ja se luistelu! Vaikka Koivu ei vielä kaikilla männillä lähtenytkään käyntiin, on tässä kyllä mielettömän potentiaalinen ketju.

MG:n alku oli kankea ja ongelmia tulikin heti ensimmäisessä vaihdossa. Mikke paransi kuitenkin peliään kuin sika juoksua ja jo ensimmäisen erän lopulla oli helppo huomata, että puheet luistelunopeuden riittämisestä voidaan lopettaa tähän. Granlundin jalka riittää NHL:ään täysin ja liike tulee tuosta vielä parantumaankin. Selkeät heikkoudet ovat tasapainossa ja kamppailuvoimassa, mutta niitäkin voi parantaa tiettyyn pisteeseen asti. Ensimmäinen maalikin tuli heti ensimmäisessä pelissä, mikä oli kyllä huikean tärkeää. Toivotaan että sopivat ketjukaverit löytyvät tässä alkukauden aikana, niin saadaan toinenkin offensiivisesti vaarallinen ketju kasaan. Aloituksetkin hoituivat hyvällä prosentilla ja olisivat vieläkin paremmat, jos laiturit olisivat kammenneet muutaman "tasurialoituksen" omille. Toki mukaan sattui myös hävitty aloitus, mistä vielä kaksinkamppailutappio ja maali omiin. Tästä maalista myös miinus täysin pihalla olleelle Suterille.

Suter pelasi ihan ok pelin. Huomasi että mies oli Coloradon tähtäimessä ja aina mahdollisuuden tullen Suteria taklattiin, varsinkin ensimmäisessä erässä. Eihän tuo mikään huikean nopea ole, mutta perusvarmaa peliä ja parantaa varmasti tulevaisuudessa. Suter on juuri sitä mitä Wildin pakisto kaipaa ja Spurgeon sopii kyllä hienosti Suterin rinnalle.

Kaikenkaikkiaan ei voi olla kuin innoissaan tästä kaudesta. Työhommatkin järjestyivät juuri soppelisti siten, että ehdin katsoa joka aamu Wildin pelin ennen töihin lähtöä. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
No juu, toki yksi kriittinen aloitustappio tuli Mikkelle, kun sieltä helähti kavennusmaali sen seurauksena. Nuo jää vaan aina päällimmäisenä mieleen, vaikka prosentti saattaakin kertoa toista.

Täsmälleen näin. Se on aika sama vaikka hoitelisit kaikki keskialueen aloitukset pelissä, jos tiukan ottelun kolmannessa erässä häviät omassa päässä aloituksia 100-0. Opettelua voisi toistaiseksi jatkaa edelleen siellä reeneissä ZK:n kanssa ja niissä ottelun vähemmän tärkeissä aloituksissa. Tärkeitä häviämällä ei menetä kun itseluottamusta. Muutenkin turha vertailla esim. Koivuun joka voitti yhtä monta aloitusta kun mihinkä Mikke kyykistyi. Aloituksien panoskin oli hieman eri. Ja lopullinen ero 2,1% MG:n hyväksi.

Tänään saa jälleen nauttia Wildin otteista kaukalossa kun vastaan luistelee Dallas Stars. Eilen 2+2 nakuttanut Jagr kannattaisi ehkä koittaa pitää aisoissa. Vanhus tuskin kilauttelee tyhjistä tolppiin niinku meidän edellisessä teki jokainen vastustajan pelaaja. Cant wait!


GO WILD!
 

mchi

Jäsen
Vähän nihkeästihän se avausvoitto Wildille tuli, mutta näissä ensimmäisissä peleissä on tärkeää nimenomaan kaivaa se voitto vaikka väkisin, kyllä se peli siitä paranee kun alkukankeus saadaan lannistettua. Toivottavasti.

Granlundille juuri sellainen aloitus kun toivoinkin. Paransi peliään läpi matsin, eikä ollut epäilystäkään etteikö Mikellä riittäisi rahkeet tälläkin tasolla. Ei mitään maagisia esittänyt, mutta sitä en kyllä odottanutkaan. Luotettavaa peliä suurimmaksi osaksi, ja bonuksena vielä avausmaali heti alta pois. Tosi tärkeä kyllä, ettei tarvitse mitään apinoita kasvatella häiritsemään peliä.

Vähän oli vielä ketjujen pelissä hakemista, mutta tuo ylivoima ainakin vaikutti ihan lupaavalta. Saadaan varmaan nähdä Koivu-Parise-Heatley akselilta samaa enemmänkin tällä kaudella, ja sitä kyllä tarvitaan, jos Wild haluaa päästä viime vuoden jumbosijalta maalinteossa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Miten Clutterbuck pärjäsi pelissä? Oliko mukana enemmän hyvässä kuin pahassa?
 

SamTheMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Miten Clutterbuck pärjäsi pelissä? Oliko mukana enemmän hyvässä kuin pahassa?

Mielestäni pelasi varsin pirteästi toisesta erästä lähtien, kun koko joukkue paransi pelaamistaan. Hieman säästeli taklauksia, mutta hyvää karvaamista ja jopa yllättävän hyvin pystyi haastamaan Coloradon pakkeja. Taisi olla osallisena Wildin kolmanteen maaliin ohittamalla hienolla harhautuksella pakin ja toimittamalla kiekkoa maalille, josta sitten PMB suti kiekon reppuun.

Toiveena loppuun, laidat rymisemään Cal!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Taisi olla osallisena Wildin kolmanteen maaliin ohittamalla hienolla harhautuksella pakin ja toimittamalla kiekkoa maalille, josta sitten PMB suti kiekon reppuun.
Tuo näppärä pakin ohitus oli koko maalin perusta, tosin se oli neljäs maali.

Harmi, kun kakkos-yv ei saanut kunnolla kertaakaan rauhoittumaan ylivoimaa. Olisi ollut kiva nähdä, kuinka Granlund peliä pyörittää. Mutta eiköhän tuo nähtäne.
 

SamTheMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tuo näppärä pakin ohitus oli koko maalin perusta, tosin se oli neljäs maali.

Harmi, kun kakkos-yv ei saanut kunnolla kertaakaan rauhoittumaan ylivoimaa. Olisi ollut kiva nähdä, kuinka Granlund peliä pyörittää. Mutta eiköhän tuo nähtäne.

Aivan joo, neljäshän tuo oli. Kiitos korjauksesta.

Eikös Granlund päässyt pyörittämään 5-3 ylivoimaakin jossain vaiheessa? Vai olenko nähnyt vain unta? Ainakin itsellä on mielessä joku mielikuva Granlundista kiekottelemassa Spurgeonin kanssa ylivoimalla... Ehkä pitäisi mennä nukkumaan vaan suosiolla, jos väärin muistan.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Eikös Granlund päässyt pyörittämään 5-3 ylivoimaakin jossain vaiheessa? Vai olenko nähnyt vain unta? Ainakin itsellä on mielessä joku mielikuva Granlundista kiekottelemassa Spurgeonin kanssa ylivoimalla... Ehkä pitäisi mennä nukkumaan vaan suosiolla, jos väärin muistan.

Ihan oikeassa olit että pääsi kiekottelemaan, mutta en muista kenen puolustajan kanssa enkä missä ylivoimatilanteessa. Mutta se puoliminuuttinen todisti miten hyvä Mikke on perusasioissa ylivoimalla (pää ylhäällä, syöttöjen laatu, liikkuu kiekon kanssa) eikä tuntunut jännittävän yhtään sitä tilannetta. Jos vertaa siihen puolustajaan kenen kanssa kiekotteli niin silmiinpistävää oli syöttöjen laatu ja nopeus, Mikke aivan järkyttävästi parempi. Tosin siitä ei sitten mitään tullut loppujen lopuksi, mutta kyllä Mikestä on käyttöä yv:lle myös NHL:ssä, se todistettiin jo.

Pelistä muuten sen verran, että eniten pisti silmään juurikin Parisen energisyys ja taistelu. Halu näyttää oli varmasti kova.
 

SamTheMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Oli kyllä ihailtava tosiaan Granlundin rauhallisuutta ylivoimalla. Ei kiire minnekkään kiekon kanssa ja kun syöttö lähti niin se lähti voimalla ja sellaisella tarkkuudella, mikä ei monella suomalaisella onnistu. On sillä vaan huikea pelikäsitys ja syöttötaito.

Parise tosiaan oli hyvä eilen! Raastoi, väänsi, taisteli, karvasi, laukoi, syötteli. Kantoi oikeastaan koko joukkuetta reppuselässä tuolla peli-ilmeellään. Luulen, että tuollaisen asenteen omaava pelaaja on suuressa osassa Wildin tämän kauden menestystä. Parise tuolla esimerkillään näyttää, että vaikka nimeä löytyy ja suuri soppari pullottaa takin povarissa, niin silti töitä täytyy tehdä illasta toiseen 110% lasissa. Hieno pelaaja!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Joo, pääsihän Granlund todellakin 5-3 -yv:n aikana ihan rauhassa pyörittämään hetken, mutta taisi jäädä kohtalaisen lyhyeksi sekin ja mielestäni kyllä illan ainoaksi kunnon pakkopeliksi. Muuten tilaisuudet kuihtuivat aina johonkin.

Parise tosiaan oli hyvä eilen! Raastoi, väänsi, taisteli, karvasi, laukoi, syötteli.
Parise tuo tarvittavaa nopeutta tuohon ketjuun. Koivu ei kuitenkaan mikään raketti ole, vaikka tekeekin armottomasti duunia ja pitää kiekon hallussaan aika kovalla prosentilla. Heatley ei kovin sähäkkä hänkään, joten sikäli osuu nappiin taitava, työläs ja nopea Parise tuohon. Koivun ja Parisen duunin vuoksi Heatleykin voi keskittyä siihen, missä hän on parhaimmillaan, kuten yöllä tapahtuikin.

En millään jaksa valvoa työpäivää vasten yön matsia. Kiinnostaisi vain nähdä Koivun ja Jagrin kamppailut kiekosta, siinä on nimittäin kaksi massiivista persettä vastakkain. En muista kovin montaa kertaa Koivun hävinneen noita kamppailuita, mutta en kyllä muista sitäkään, että joku olisi Jagrin kolannut syrjään kiekontavoitteluissa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Edellinen Wild-pelaaja, joka onnistui ensimmäisessä NHL-pelissään maalinteossa, oli muuan Marian Gaborik. Eli aika harvinainen temppu siis Granlundilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös