Minnesota Wild 2012-2013 - Parempi huominen?

  • 656 348
  • 1 301

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Matt Duchene on 21-vuotias ja takana on jo yksi 67 pisteen kausi, ei huono saldo mielestäni. Ja O'Reilly kaipaa tasaisuutta? Hänkin on 21-vuotias jolta löytyy kaksi ensimmäistä, vaisumpaa kautta, ja sen jälkeen askel läpimurtoon. Seuraava kausi kertoo, onko tasaista kehitys vai ei, mutta tällä hetkellä se on ollut tasaista.

Luitko oikeasti yhtään mitä kirjoitin? Toiseksi, älä luule hetkeäkään etten tietäisi tasan tarkkaan kuinka hyviä pelaajia Duchene ja O'Reilly ovat.

Puhuttiin tämän hetken tasosta. Eikä puhuttu senttereistä kokonaisuutena. Tällä hetkellä Koivu on Duchenea ja O'Reillya edellä. Sitä et pysty oikeasti kiistämään vaikka olisi miten vahvat värilasit.
 

Japi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
Samoilla linjoilla. Listasta puuttu muuan Patrice Bergeron jonka sijoittaisin top10:n tienoille.

Koivu on tasoltaan huippujoukkueen erittäin hyvä kakkossentteri tai heikomman joukkueen mainio ykkössentteri. Absoluuttisen matemaattista totuuttahan näistä pelaajien välisistä paremmuuksista ei joukkuelajeissa saada millään. Career seasonin vetäessään ja joukkueen samalla menestyessä Koivu voi yltää samalle tasolla kuin vaikkapa Datsyuk tai Toews. Tämä siis suhteutettuna siihen mikä merkitys pelaajasta on joukkueen menestykseen. Kärkinelikko lienee hyökkäyssuuntaan omassa luokassaan ja heitä listalla ei hätyytä kukaan.

Listaa tekiessäni Bergeron kävi mielessä, mutta sitten tuli mieleen häivähdys jostakin East Side Hockey Managerista, että Bergeron olisi RW ja jäi sen takia pois listasta, vaikka on sentteri ja kuuluisi sinne Krejci edelle tai rinnalle.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
En saa kokoon kolmeakymmentä Koivua parempaa sentteriä mutta yli 20 kuitenkin ja listasta jää puuttumaan mm. Getzlaf ja Stastny, joita jotkut pitävät huippusenttereinä. Korostan että nämä ovat mielipide asioita.
...
lista
...

Tässä kyllä osoitat vaan oman tietämättömyytesi. Ensinnäkään Krejci ei kuuna päivänä ole parempi kuin Bergeron, kyse ei ole mistään "mielipide asiasta", vaan siitä, että jos Bruinsin tarvitsee toinen myydä, niin kenenkään asiasta organisaatiossa päättävän ei tarvitse pelaajien välillä puntaroida: Krejci meni jo. Toisaalta Bergeronin vaihtamista Koivuun joutuisi jopa paatunut Bruinsfani harkitsemaan vakaasti.

Omasta mielestäni Koivu on top-10 sentteri NHL:ssä. Kyse ei ole mistään tilastoista tai muusta hutusta, vaan siitä, että kun pelataan paras seitsemästä sarjaa, niin kenet ottaisin ja missä järjestyksessä joukkueeseeni sentteriksi. Koivu on iso, fyysinen, liikkuu hyvin ja osaa pelata. Sillä on väliä kun pelataan tosissaan. Kuka tahansa stamkos, duschene tai sedin keräilee runkosarjapelien ekoissa erissä yv-syöttöjä ja näyttää pistepörssissä vitun kovalle, mutta oikeasti sentterin ei tarvitse muuta kuin voittaa vastustajan sentteri aina jäällä ollessaan.

Josta päästää siihen, että Bergeron kyykyttää tolta sun listalta ehkä kaikkia muita paitsi Crosbyä, Datsjukia ja Thorntonia. Niitten kanssa on tasaväkistä. Siinä on NHL:n top4. Koivu on aika lähellä top viittä.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
OT:

Jos ykkössenttereiksi lasketaan sellaset pelaajat, ketkä eivät pelaa sitä alivoimaa, vaan säästelevät sen aikaa ja tekevät sitten bongot... niin mm. Claude Giroux, Stamkos(?) ja Malkin(?) jää ulos tästä NHLn TOP30 senttereistä.

Lopettakaa, jokatoinen kommentti mikä koskee tätä sentteriasiaa on järjetön.

"TOP4 kuuluu Bergeron..." - Mielipide-asioita, joista ei kuulu keskustella Minnesota Wildin ketjussa.

Lopettakaa. Lopettakaa. Yllättävää muuten myös se, että se kuka sanoo että joku tietty sentteri on parempi kuin tuo ja se, niin myös kyseinen kaveri löytyy omasta suosikkijoukkueesta. Alentaa vielä enemmän tätä naurettavaa sentterijutustelua.

EDIT: Niinpä juuri, on aivan turhaa keskustella siitä, kuka on NHLn paras sentteri ja vieläpä tässä ketjussa. Vahvoja ehdokkaita on, mutta tuskin tästä porukasta löytyy ketään sellaista, joka näkee +70 peliä kaudessa jokaselta kaverilta, ja huomioivat tarkkaan heidän ominaisuudet jne.
 
Viimeksi muokattu:

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Yllättävää muuten myös se, että se kuka sanoo että joku tietty sentteri on parempi kuin tuo ja se, niin myös kyseinen kaveri löytyy omasta suosikkijoukkueesta.
Mikä on ihan luonnollista, koska oman joukkueen pelaajia tulee seurattua eniten. Ongelma tässä on siinä, että jääkiekosta löytyy liikaa mittareita, joiden perusteella vetää johtopäätöksiä pelaajien paremmuudesta. Seiväshypyssä on helppo sanoa kuka on paras, kun mittarina on vain riman korkeus.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Jeps nämä sentterivertailut ovat kyllä mielenkiintoisia mutta eivät johda ikinä mihinkään. Rakentavaan keskusteluun on miltei mahdotonta päästä, koska tottakai jokainen haluaa nostaa oman suosikkijoukkueensa ykkössentterin mahdollisimman korkealle. Menee "meidän iskä on parempi kuin teidän iskä" -vääntämiseksi.

Larzzonin huomio oli kuitenkin erittäin osuva. Jos senttereitä haluaa lähteä vertailemaan, niin kannattaa tulevallakin kaudella seurata miten hyvin he pärjäävät suhteessa samaan aikaan jäällä olevaan vastustajan sentteriin. Tästä johtuen jokainen Wild-fani voi olla erittäin tyytyväinen siihen, että meillä on Koivun kaltainen ykkössentteri joukkueessa. Hän ei välttämättä ole tehokkaimpia senttereitä liigassa, mutta avut ovat kokonaisvaltaisessa pelaamisessa sitä luokkaa että kysyy keneltä tahansa vastustajan ykkössentteriltä, niin eivät he varmasti valitsisi Koivua ensimmäisenä sentterinä vastaansa jos saisivat valita muista 29:stä ykkössentteristä. Mitään tarkempaa rankingia tältä pohjalta on kuitenkin täysin turha lähteä tekemään, ja tottakai tämä sama pätee moneen muuhunkin sentteriin kuin Koivuun.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Yllättävää muuten myös se, että se kuka sanoo että joku tietty sentteri on parempi kuin tuo ja se, niin myös kyseinen kaveri löytyy omasta suosikkijoukkueesta.

Joskus niin vain on. Pitäisikö tässä nyt sitten niiden joukkueiden fanien olla hiljaa, joilla on hyvä sentteri? Voidaan myös keskustella siitä, että Bruinsilla ei ole ollut liigan top5 maalivahtia sitten Andy Moogin, vaikka Thomas jonkun Vezinan voittikin, tai että Rask ei ole top20 -kassari liigassa.

Ei mulla ole mitään ongelmia suhtautua realistisesti oman suosikkijoukkueeni pelaajiin.

Käsittämätöntä tässä on se, että melkoisia mikkihiirikavereita täällä hypetetään, kun tekstiteeveessä lukee aamulla 1+2.

Jotta olisi edes siteeksi asiaa itse ketjun aiheesta, niin todetaan että Ryan Suterin onnistuminen määrittelee hyvin pitkälti Wildin onnistumisen tänä kesänä. Suter sai tähän astisiin näyttöihinsä suhteutettuna kovan sopimuksen, mutta hänellä on eväät olla huippuykköspakki liigassa. Ja jos Wild sai Norristason (siis oikeasti top3, ei mikään "pörssi-Karlsson" tai "ammun kovaa, mutta en paljon muuta Weber") puolustajan 7.5 miljoonan caphitillä antamatta muuta, niin se on sellainen voitto, että Parisé saa penailla 60 pisteen kausia vaikka lopun uraansa ja homma oli siltikin parinsadan miljoonan arvoista.

Kuppiin tarttee hyvän ykkössentterin, ykköspakin, maalivahdin ja syvyyttä sentteriosastolle ja puolustukseen sekä onnea. Joillain laitahyökkääjillä ei tee pleijareissa yhtään mitään.
 
Ja edelleen, Koivu on NHL:n top-15-sentteri. Et saa millään kokoon kolmeakymmentä Koivua parempaa sentteriä, turhaa valitat. .

TOP 15 -sentteri maailmassa. Jatka toki paskanjauhantaasi.

Oho, oho...
Nyt kyllä kaivattaisi niitä kuuluisia perusteluja, eikä vaan mutu-arvioita tai puhtaasti omia mielipiteitä. Pitää olla aika sinivalkoiset lasit tai vähän höpsö tosifani, jos uskoo Koivun olevan varmuudella 15 parhaan joukossa. Tai sitten jees-mies, joka ei uskalla sanoa että Koivu EI taida olla 15 parhaan joukossa.
Viime vuonnahan Jatkoajassa laskettiin, että Koivua on vähän vaikea mahduttaa 20 parhaan sentterin joukkoon. Ja tuossa ylempänäkin on listaa...

Siis oikeesti, jos mietitään mitä muut ovat saaneet aikaan, ja sitten muistetaan että Koivu on kärsinyt aika paljon loukkaantumisista ja cap hit on kuitenkin 6,75, niin ehkä ne näytöt ei tähän mennessä ole ihan kovimmasta päästä kuitenkaan.

Hyvin löytyy 15 parempaa.
Crosby, Malkin, Sedin, Giroux, Tavares, Toews, Kopitar, Getzlaf, Eric Staal, Stamkos, Datsjuk, Zetterberg, Bäckström, Bergeron, Spezza, Brad Richards, Thornton...
Siinä nyt on 17 nimeä.
Itse pitäisin Mikeä ja Jeffiä todella arvokkaina ja hyödyllisinä senttereinä. Laittaisin mielelläni Koivun yläpuolelle, vaikka pisteitä ei nyt ropissut. Toisaalta, kahdesti kolmen vuoden sisään finaaleissa, että aika pystyväinen kaksikko he ovat, ja voi odottaa paljon.
Jos sallitte, niin Patrik Elias pelasi hienon kauden myös.

Sitten siellä olisi Duchene, Kesler, Krejci, Jordan Staal ja aina pudotuspeleissä viihtyvä Briere.
Että Mikko Koivu olisi siellä sijoilla 20-22. Jos joutuisi valitsemaan että ottaako mieluummin Duchenen tai Keslerin ennen Koivua, niin kovasti joutuisi miettimään. Varsinkin kun ovat selvästi Koivua halvempia (vaikka siitä ei olekaan kyse).

Jos nyt ensi kaudella Koivu saisi vaihteeksi melkein täyden ottelumäärän täyteen. Nyt on tosiaan mahdollisuus kerätä vaikka piste per peli- tahtiin tehoja, varsinkin jos Parise laitetaan samaan ketjuun. Ensi kaudella voi osoittaa olevansa jopa top10-sentteri. Nämä nykyiset näytöt ei vaan riitä 15 parhaan joukkoon.
Voin hehkuttaa Koivua suomalaisena NHL-supertähtenä, jos tekee 80 pistettä jollakin tulevalla kaudella.
Tai jos voittaa Selke Trophyn niin ylistän Koivua.

Osoittaisi kyllä tyylitajua, jos Koivu luovuttaisi kapteenin C:n Pariselle. Olisi hieno ele, jos Koivu maahanmuuttajana antaisi vähän tilaa ja tunnustusta home town boylle, joka vielä äskettäin johti joukkueensa finaaleihin. Joukkue ja kannattajat ja yleisö osaisi arvostaa semmosta.
 
Viimeksi muokattu:

VilleSeina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
Jeeshh vittu mitä paskaa. On ehkä joskus ollut ja on kyllä pontentiaalia olla parempi kun M.Koivu mutta ettäkö tästä ylimielisestä paskakasasta on enemmän hyötyä joukkueelle kuin Koivusta?

Noh otetaanpas ihan rauhallisesti. Getzlafilla on takana yksi (1) heikko kausi joten miehen teilaus täällä tuntuu jo aika naurettavalta. Katsotaan nyt ainakin yksi kausi vielä mihin suuntaan se ura lopulta lähtee kääntymään.

Koivua ja Minnesotaa tulee varmasti hiukan tarkemmin ensi kaudella itsekin seurattua ja odotan mielenkiinnolla miten myös Mikon hyökkäyspään tehot kehittyvät näiden siirtojen myötä.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Osoittaisi kyllä tyylitajua, jos Koivu luovuttaisi kapteenin C:n Pariselle. Olisi hieno ele, jos Koivu maahanmuuttajana antaisi vähän tilaa ja tunnustusta home town boylle, joka vielä äskettäin johti joukkueensa finaaleihin. Joukkue ja kannattajat ja yleisö osaisi arvostaa semmosta.

Lähe ny jo meneen. Sitä vastoin Parise vastasi eilen tähänkin kysymykseen: "No, they've already got a captain. They've already got a really good captain." (lainaus epätarkka)

Vaikea kyllä nähdä itseäni laittamassa esim. Duchenea, Bergeronia, Spezzaa, Bäckströmiä, nyky-Getzlafia, nyky-Zetterbergiä tai nyky-Thorntonia Koivun edelle, kyllähän Koivu ehdottomasti sinne 10-15 välille menee. Tekee pisteitä kunnon ketjukavereiden kanssa ja pelaa loistavasti molempiin suuntiin, ensi kaudella sitten se 90 pinnaa tauluun?
 

Dängleri

Jäsen
Osoittaisi kyllä tyylitajua, jos Koivu luovuttaisi kapteenin C:n Pariselle. Olisi hieno ele, jos Koivu maahanmuuttajana antaisi vähän tilaa ja tunnustusta home town boylle, joka vielä äskettäin johti joukkueensa finaaleihin. Joukkue ja kannattajat ja yleisö osaisi arvostaa semmosta.

Siis mitä vi...? Kaveri joka ei pelannut joukkueessa vielä peliäkään kapteeniksi? Etenkin Koivun tasoisen kapteenin tilalle? Dream on.
 

Chipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura ja New York Rangers
Osoittaisi kyllä tyylitajua, jos Koivu luovuttaisi kapteenin C:n Pariselle. Olisi hieno ele, jos Koivu maahanmuuttajana antaisi vähän tilaa ja tunnustusta home town boylle, joka vielä äskettäin johti joukkueensa finaaleihin. Joukkue ja kannattajat ja yleisö osaisi arvostaa semmosta.

Nyt se turpa kiinni
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Hahah. Pitipä ihan mielenkiinnosta lukaista pula-GM:n viesti pitkästä aikaa Wild-ketjusta. Ja täytyy sen verran todeta, ettei tämä pelle ole näköjään mihinkään muuttunut. Sen vielä jotenkin ymmärtää, ettei kaveri puusilmäisyytensä takia osaa tulkita mitään muuta kuin pisteiden mättämistä, mutta siinä vaiheessa kun lähdetään rankkaamaan jotain "28 pinnan" -Matt Duchenea tai viime kauden Getzlafia Koivua paremmiksi senttereiksi niin ei terve. Jatka toki, näitä on kyllä loppupeleissä näköjään ihan hauska lukea kun ottaa huumorilla. En olisi uskonut, että viime kauden viestittelysi jälkeen olisit vielä voinut pohjanoteerauksen tempaista, mutta tämä ei kyllä kovin kauas siitä jää!
 

Wristlock

Jäsen
Koivulla oli jo viime vuonna rinnallaan Heatley ja Setoguchi ja hienostihan se meni vai mitä? Tuskin maltan odottaa niitä Koivun pahimpien fanipoikien meriselityksiä ensi kauden jälkeen, jos Parisekaan ei auta parantamaan 7 milliä/kausi ykkössentterin heikkoa piste-ennätystä. Nimetkää 7 milliä/kausi tai enemmän tienanneita NHL-senttereitä, joilla on huonompi piste-ennätys kuin Koivulla ja/tai joiden joukkueen menestys on ollut yhtä onnetonta. Arvostan Koivua, mutta kaverin saavutukset eivät lähellekään vastaa täällä pyörivän fanipoika-lauman hehkutusta.
 

Tumppii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, Leijonat
Vaikea kyllä nähdä itseäni laittamassa esim. nyky-Zetterbergiä Koivun edelle

Okei okei. Tähän haluaisin lisää perusteluja, sillä itse arvostan molempia herroja korkealle, mutta en osaisi laittaa jannuja järjestykseen.

Miksi se olisi niin vaikeaa mielestäsi laittaa Zeta Koivun edelle?
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Kaudella 09/10 Koivu pelasi 80 ottelu, tehden niissä 71 pistettä. Tällä pistemäärällä sijoituttiin senttereiden pistepörssissä sijalle 12, nhl.comissa miehen edellä oli myös: Pat Kane, mutta en kyllä itse laske kaveria sentteriksi.

Kaudella 10/11 Koivu pelasi 71 ottelua, tehden niissä 62 pistettä. Tällä pistemäärällä sijoituttiin senttereiden pistepörssissä sijalle 21, nhl.comissa miehen edelle oli myös: Pat Kane ja Jeff Skinner, itse en pidä kumpaakaan sentterinä.

Kaudella 11/12 Koivu pelasi 55 ottelua, tehden niissä 44 pistettä. Tällä sijoituttiin senttereiden pistepörssissä sijalle 49, nhl.comissa miehen edellä oli myös: Skinner, Hudler, Kane, Filppula(taisi suurimman osan viime kaudesta laidassa), Seguin, itse en pidä näitä miehiä senttereinä.

Kunnossa ollessaan puhtaasti tilastojen valossa Koivu on ainakin suhteellisen lähellä TOP15:sta NHL senttereiden hierarkiassa. Suurin haaste Koivulle on siis pysyä terveenä. Ei niinkään välttämättä nostaa tasoaan entisestään.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Älkää ottako niin vakavasti! apulais-GM:llä on vain mielipide, joka on kaikkien muiden mielestä perseestä.


Seguin, itse en pidä näitä miehiä senttereinä..

Varattu sentterinä mutta on pelannut laidassa koska tie ylempien ketjujen keskelle on tukossa vaikka lahjakkuutta löytyy
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Näiden jonninjoutavien sentterilöpinöiden väliin asiaakin...

Kenelle annetaan A:t jatkossa? Kapteenista nyt ei ole mitään epäselvyyttä vielä vuosikausiin, mutta mitenhän käynee esimerkiksi Heatleyn A:n kanssa? Jatkaako vielä se rinnassaan vai meneekö molemmat suoraan uusille jätkille (Parise & Suter)? Parisen nyt ainakin luulisi toisen A:n pokkaavan.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Apulais-GM, Larzzon kirjoitti hyvän viestin tuossa vähän ennen sinun viestiäsi. Koivu on yksi parhaista mahdollisista johtavista senttereistä, sama juttu kuin Bergeron Bostonissa. Krejci voi tehdä enemmän pisteitä mutta idioottikaan ei arvostaisi tätä Bergeronin edelle, koska tämä ei vain ylitä merkityksessäään Bergeronia. Koivu on sen verran kokonaisvaltainen pelaaja, että jos sentterit laitettaisiin jonkin sortin draftiin tämänhetkisen tason mukaan ottamatta huomioon ikää ja potentiaalia niin Koivu menisi todellakin siinä ensimmäisen kierroksen puolivälissä. Ja koska arvostat pisteitä, pistekeskiarvolla katsottuna Koivu pyörii vuodesta toiseen siellä viidentoista ympärillä.

Ja haluan sanoa, että en todellakaan ole mikään fanipoika. Olen itseasiassa niitä kiekonseuraajia, jotka vähättelevät mm-kisoja höntsäkisoina eivätkä välitä paskaakaan Suomen sijoituksesta, seuraan toki yleisestä mielenkiinnosta. Viime kisoissa suosikkejani olivat Patrick Reimer, Valtteri Filppula ja John Tavares (+Ruotsin detroitlaiset), jos jokin joukkue pitäisi valita niin Kanada ja Saksa. Mutta ajattelen asioita ilman värilaseja, enkä sokean Koivuvihan vallassa.

Wristlockkille: Heatleyn otteet viime kaudella eivät ainakaan minua yllättäneet, koska jälkimmäinen Sharks-kausi antoi niin vahvat viitteet. "Fucking All-star" ei enää todellakaan ole se mies joka iski 50 häkkiä kaudessa, oli vierellä kuka hyvänsä (Crosbystä en mene vannomaan). Ja Setoguchin ylistystä hyvänä laiturina olen aina ihmetellyt, yhden suonenvetokauden jälkeen on pysynyt kolme sesonkia siinä 20 maalin MiettisAna-tasolla. Vastaavia esimerkkejä yhden kauden ihmeistä on sarja täynnä.

Edit. apulais-GM:n idea kapteeniuden luovuttamisesta Pariselle oli kyllä surrealistisinta settiä mitä täältä olen lukenut HIFKin inttikaveritekimakkaroihinviillot-tarinoiden ja schollin speedojen jälkeen.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Varattu sentterinä mutta on pelannut laidassa koska tie ylempien ketjujen keskelle on tukossa vaikka lahjakkuutta löytyy

Itselläni ei ollut tarkoitus ottaa kantaa muuhun kuin siihen pelasiko Seguin keskellä viime kaudella. Eittämättä lahjakas pelaaja kyseessä, ja ehkä siirtyy tulevaisuudessa pelaamaan vaativaa keskushyökkääjään paikkaa. Lahjakkuudesta se ei ainakaan jää kiinni se on varmaa.
Anteeksi siis jos viestistäni sai väärän käsityksen.


EDIT: Sama juttu Filppulan kanssa. On pelannut aiemmin sentterinä, mutta 11/12 kaudella pelasi käsittääkseni pääosin laidassa.
 
Viimeksi muokattu:

Japi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
Apulais-GM, Larzzon kirjoitti hyvän viestin tuossa vähän ennen sinun viestiäsi. Koivu on yksi parhaista mahdollisista johtavista senttereistä, sama juttu kuin Bergeron Bostonissa. Krejci voi tehdä enemmän pisteitä mutta idioottikaan ei arvostaisi tätä Bergeronin edelle, koska tämä ei vain ylitä merkityksessäään Bergeronia.

Ilmeisesti IS NHL 11-12 lehden tekijät ovat sitten idiootteja. "Ilman Krejciä Boston olisi ollut kaavamainen kuin Marimekon Jokapoika-paita. Krejci on joukkueensa ehdoton ykkössentteri ja parhaimmillaan maaginen, mutta aina hän ei ole syttynyt runkosarjassa samalla tavoin kuin viime keväänä".

Toki minusta Bergeron on joukkueelleen arvokkaampi pelaaja kuin Krejci. Krejci sitten parempi kuin Bergeron. Käsitän nimittäin arvokkuuden ja paremmuuden eri asioiksi. Arvokkuudeltaan Koivu olisi noin sijoilla 8-12, mutta paremmuudeltaan ei ja sama juttu Bergeronin kanssa.
 

Haukijärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Nimetkää 7 milliä/kausi tai enemmän tienanneita NHL-senttereitä, joilla on huonompi piste-ennätys kuin Koivulla ja/tai joiden joukkueen menestys on ollut yhtä onnetonta.

Chris Drury

Minnesotan joukkue on kieltämättä todella mielenkiintoinen ensi kaudella, mutta puolustus kaipaisi hieman vahvistusta. Loistavia lupauksia puolustuksesta kyllä löytyy, ja Minnesota tulee varmasti olemaan todella kova joukkue parin vuoden kuluttua.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Ilmeisesti IS NHL 11-12 lehden tekijät ovat sitten idiootteja. "Ilman Krejciä Boston olisi ollut kaavamainen kuin Marimekon Jokapoika-paita. Krejci on joukkueensa ehdoton ykkössentteri ja parhaimmillaan maaginen, mutta aina hän ei ole syttynyt runkosarjassa samalla tavoin kuin viime keväänä".

Toki minusta Bergeron on joukkueelleen arvokkaampi pelaaja kuin Krejci. Krejci sitten parempi kuin Bergeron. Käsitän nimittäin arvokkuuden ja paremmuuden eri asioiksi. Arvokkuudeltaan Koivu olisi noin sijoilla 8-12, mutta paremmuudeltaan ei ja sama juttu Bergeronin kanssa.

Eli enemmän pisteitä -> parempi? On eri osa-alueita, joissa paremmuutta voidaan tarkastella. Toisella on paremmat kädet, toinen ottaa kiekon pois paremmin tai suojaa kiekkoa paremmin jne. Minä ratkaisen paremmuuden kokonaisuudella enkä pistepörssillä, koska Stevenskin loisti Lemieuxin rinnalla eikä juuri muulloin.

Aika harva täällä pitää huomionarvoisena seikkana "mutku iltapaskassa sanottiin..." Ja is:n sm-liigatoimittajat eivät todennäköisesti ole juuri Bruinsin (tai NHL ylipäänsä) pelejä katsoneet. En kyllä itsekään Bruinsia paria kaudessa enempää, mutta kaikki merkit viittaavat täysin siihen että Bergeron on joukkueensa paras sentteri. Voin tarvittaessa yyveellä noita merkkejä täsmentää, en tässä ala koska tämä on jo syvää offtopiccia.
 

Japi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
Eli enemmän pisteitä -> parempi? On eri osa-alueita, joissa paremmuutta voidaan tarkastella. Toisella on paremmat kädet, toinen ottaa kiekon pois paremmin tai suojaa kiekkoa paremmin jne. Minä ratkaisen paremmuuden kokonaisuudella enkä pistepörssillä, koska Stevenskin loisti Lemieuxin rinnalla eikä juuri muulloin.

Aika harva täällä pitää huomionarvoisena seikkana "mutku iltapaskassa sanottiin..." Ja is:n sm-liigatoimittajat eivät todennäköisesti ole juuri Bruinsin (tai NHL ylipäänsä) pelejä katsoneet. En kyllä itsekään Bruinsia paria kaudessa enempää, mutta kaikki merkit viittaavat täysin siihen että Bergeron on joukkueensa paras sentteri. Voin tarvittaessa yyveellä noita merkkejä täsmentää, en tässä ala koska tämä on jo syvää offtopiccia.

Kyllä minäkin katson muutakin kuin pisteitä, mutta eikö Krejci ole ykkösketjun sentteri? Minä ainakin olen käsittänyt niin ja jos on niin ei kovin huono voi olla. Ja kuten sanoin niin minulle arvokkuummuus ja paremmuus ovat eri juttu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös