Minnesota Wild, 2010-2011

  • 195 780
  • 523

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Onkohan nyky-Wild kiinnostunut entisestä Wildin "pojasta" Paddy O'Sullivanista tämän ollessa waiversissa? ~3M näyttäisi olevan caphit. Miltä kuulostaisi?

Taisivat Edmonton-fanit heitellä O'Sullivania "NHL:n huonoimmat pelaajat"-ketjuun HFBoardsilla - mikä ei tietenkään ole aivan oikeutettua. Todella löysältä mies kuitenkin näytti niissä parissa hassussa pelissä, mitkä mieheltä näin (seurasin kaveria sillä mielenkiinnolla, että oli päätyä Carolinaan toissakaudella). Esim. parjattuun Jokiseen verrattuna O'Sullivan oli oikeasti huono, mutta ehkä ympäristön vaihtuminen piristäisi?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Nyt voi sanoa että Derek Boogaardin päivät Minnesotassa ovat aika varmasti ohi. Saa nähdä jatkuuko pelit missäpäin NHL:ää.

Wild teki kahden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Matt Kassianin kanssa. Kahden suunnan sopimus kylläkin kyseessä. Kassianista on leivottu Boogaardin perijää hanskausosastolle. Ja vielä kun joukkue teki sopimuksen Brad Staubitzin kanssa niin palikat alkaa olla siinä. Itse uskon että Staubitz pelaa täyden kauden ylhäällä ja Kassiania käytetään sitten ns. kovia porukoita vastaan.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Nyt voi sanoa että Derek Boogaardin päivät Minnesotassa ovat aika varmasti ohi. Saa nähdä jatkuuko pelit missäpäin NHL:ää.

Kyllä, nyt viimeistään. Näkisin että palkanalennuksen kun ottaa niin varmasti joku on valmis tuon kokoisen turpaan latojan rosteriinsa lisäämään. Valitettavasti Boogeyn kannalta niin nykyään ovat muodissa nuo paremmin luistelevat ja hieman pelitaitojakin omaavat isommat jätkät jotka eivät taas hanskauksessa pärjää näille "alan miehille". Toivottavasti löytää itselleen kuitenkin NHL:n puolelta työnantajan, mukava jätkä ja kaikkea.

Kassianin haluaisin kyllä nähdä vaikka ~10 matsissa ensi kaudella, tuota Wildin rosteriin murtautumista on tullut odotettuakin jo siitä asti kun äijä joukkueeseen varattiin. Luistelee paremmin kuin Boogaard, ei ole yhtä iso mutta taklaa paremmin ja useammin juuri tuon luistelun vuoksi. Tappelijana myös selvästi Boogeymania viihdyttävämpi. Sinänsä on toki maailman paskin ja turhin kakkoskierroksen varauksen käyttäminen tuo Kassianin ottaminen tuolla pickillä koska varmasti olisi ollut aikanaan vielä myöhemmillä kierroksilla varattavissa. Toki Wildilla nyt oli tuon kakkoskiepin pickin jälkeen seuraavaksi vitoskierroksella varausvuoro mutta ei Kassian nyt niin kova prospecti kuitenkaan ollut etteikö olisi voinut olettaa miehen olevan tuolloinkin vielä vapaana.

Anywho, helvetin hyvä tappelija mielestäni ja ansaitsee useamman kuin pari näytönpaikkaa ensi kaudella.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Russo taas postannut mielenkiintoisia juttuja.

Q&A with free-agent center Olli Jokinen
OJ:n fiiliksiä tällä hetkellä ja ei sulje pois Minnesotassa pelaamista.

Re-signing Koivu isn't revisiting Gaborik
Mikon kesätunnelmia ja jatkosopimusmietteitä

Will brother join Koivu? It's up to Saku

Lisää Sakusta ja Mikon viime kauden loukkaantumisista


Kyllähän tuolle 2.sentterin paikalle vaihtoehtoja löytyy. Itse pikkuhiljaa hyväksymässä OJ:n tulemisen joukkueeseen halvalla, jos näin tapahtuisi. Saku voisi taas ottaa Selänteen mukaansa Anaheimista vielä ja saataisiin kunnon Team Finland kasaan.
Kun tuon viimeisen linkin lukee, niin selviää taas missä kunnossa Mikko pelasi suurimman osan kaudesta. Silti yli 70 pistettä ja kun katsoo ketjukavereita, niin voi vaan ihmetellä pistesaldoa. Antakaa nyt sille kunnon ketjukaverit ja terve kausi niin voi tapahtua vaikka mitä.

Huomisen Free Agencyn alku jää näkemättä, mutta palaillaan illalla tänne jos Minnesota on jotain mielenkiintoista saanut ongittua.
 

Baldrick

Jäsen
Kyllähän Mikko on oikea kultakimpale Wildille. Vielä kun saisi vierelleen vähäsen paremmat jannut ja pelaisi hieman terveempänä, en ihmettelisi jos hän yltäisi jopa 100 pisteeseen. Ei Mikon viereiset kaverit kuulu minkään joukkueen ykkösen laitureiksi.

OJ:n tulo kakkossentteriksi olisi mielestäni ihan mielenkiintoinen vaihtoehto ja haluaisin jopa nähdä tämän tapahtuvan. Wildissä voisi kuitenkin olla Ollille tarvittava ympäristö. Luulen, että hän tarvitsee vain luottoa organisaation puolelta ja positiivisen, kotoisan ilmapiirin ympärilleen, jotka saisivat hänet takaisin omalle tasolleen, ellei jopa "ylittämään itsensä". Ja tuossa ylempänä linkitetystä haastattelusta voi päätellä, että motivaatio ainakin on kohdallaan ja hänen omat ajatuksensa ovat myös etukäteen positiivisa Wild-signausta kohden. Ollille vaan semmonen 2-2,5 miljoonan soppari kaudelta(eka yhden kauden mittainen, jotta Olli haluaa varmasti osoittaa ansaitsevansa jatkolapun), jossa pienet boonukset onnistumisista, niin hyvä tulee. Itellä ainakin on luottoa. Ei vain pidä laittaa paineita hänen niskaansa, vaan olla positiivinen. Voi myös olla tarvitsee hieman aikaa starttaukseen, mutta jos olisin GM olisin tässä tapauksessa hetken kärsivällinen.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Tulihan se Latendressen jatko sieltä. Kaksi vuotta 2,5:n miljoonan caphitillä. Keväällä tuli hurmoksessa veikkailtua jopa kolmen miljoonan vuosituloja, mutta eipä sentään. Latendressen taso laski hieman loppukautta kohden, toivottavasti loukkaantumisen vuoksi ja ensi kaudella mies tekee 30 maalia. Hyvä sopimus mielestäni, ei turhan pitkä tai arvokas, jota joutuisi kovaa manailemaan vaikka tehoja ei viime kauden tahtiin syntyisikään, mutta mahdollinen steal jos tahti jatkuu samana tai jopa paranee. Lähteenä TSN
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Tulihan se Latendressen jatko sieltä. Kaksi vuotta 2,5:n miljoonan caphitillä. Keväällä tuli hurmoksessa veikkailtua jopa kolmen miljoonan vuosituloja, mutta eipä sentään.

Helvetin hyvä sopimus jos pystyy vetämään edes lähes koko kauden samalla tasolla kuin Wildiin saapuessaan. Iso ruho jätkällä ja käyttää sitä hyökkäyspäässä hyvin hyväkseen. Ei kovin nopea, mutta vauhtiin päästessään hankala pysäytettävä koska omaa myös kohtalaiset 1v1-kädet.

Ja vaikkei nyt tekisikään kuin sen 20 maalia niin katson tuhat kertaa mielummin Latendressea 2,5 miljoonan sopimuksella koska tietää että siellä on koko ajan se uhka päällä että kohta voi hyökkäyspäässä taas tapahtua, kuin Antti "mä oon vähän väsy" Miettistä ihan millä sopimuksella tahansa.

Kuten Noob toivoilikin niin se 30 kaappia ensi kaudella ja samanlaista peliä kuin viime kaudella Wildin paidassa suurimmaksi osaksi niin tuo on aivan kauhea daylight robbery tuo sopimus. Hieno osoitus kuitenkin Fletcherin kyvyistä neuvottelupöydässä, joltain Risebroughilta Lats olisi kyennyt saamaan ainakin miljoonan verran enemmän sopimuspaperille hintaa per vuosi ja varmasti pari vuottakin vielä lisää. Tämä oli hyvä sopimus tähän paikkaan, kudos to mr. Fletcher.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Latendressen jatkosopimusta on odotettukin jo jonkin aikaa ja Fletcher hoiti homman kotiin. 2,5 miljoonan caphit on pienempi kuin odotin ja parasta tässä on vielä, että Latendresse on RFA sopimuksen päättyessä.

Wild needs a center, and homegrown Cullen fits bill
Russon kirjoitus mahdollisista vahvistuksista. Erityisesti Cullenista ja Martinista. Jos Culleniin päädytään, niin toivottavasti hintalappu ei ole liian suuri. Martinin hankinta olisi loistava temppu, jos Schultz saataisiin pois jonkun muun kanssa.
Toivottavasti noiden jälkeen olisi vielä capissa tilaa ykköskentän laiturille.
 

Shaddix

Jäsen
Suosikkijoukkue
GM Connected: Dallas Stars
Hyvä Fletch! Juuri sopiva sopimus Latendresselle ja jättää sopivasti pelimerkkejä kirstuun. Toivottavasti Koivu saadaan 5-5,5M välille sitoutumaan lähes loppuiäkseen Wildiin!

--

Sitten hieman cap- ja kokoonpanohahmotelmia.

Hyökkääjät

Brunette (2,3) - Koivu (3,2) - Bouchard (4,1) tai Miettinen (2,3)
Latendresse (2,5) - X - Havlat (5)
Kobasew (2,3) - Brodziak (1,1) - Ana/PMB
Staubitz (0,6) - Sheppard (0,8) - Clutterbuck (1,4)

Taustalla: Cody Almond (0.6) ja Casey Wellman (1.4)

Puolustajat

Greg Zanon (1.9) - Marek Zidlicky (4.0)
Nick Schultz (3.5) - Brent Burns (3.5)
Cam Barker (3.1) - Y

Taustalla: Clayton Stoner (0.6) tai Nate Prosser (0.7)

Maalivahdit

Niklas Backstrom (6.0)
Josh Harding (?)

(Taustalla: Khudobin?)

Palkat: $51.946 M (sis. Mark Parrish $927,778)
Jäljellä: $8.429 M

(lähde: CapGeek.com)


--

Tilaa käytännössä sellaiset 8 miljoonaa, johon pitää Harding ja vahvistukset X ja Y sisällyttää.

Hyökkääjistä spekulaatioissa ovat pyörineet Lombardi, Frolov, OJ, vanhempi Koivu, Cullen, O'Sullivan ja jopa Modano. Lombardi saanee ylihinnoiteltuja ehdotuksia ja Modano ei ole rationaalinen ratkaisu, joten heidät voi unohtaa. En usko, että Fletch on innostunut Frolovin ja O'Sullivanin hyökkäystehokkuudesta suhteessa huonoon puolustamiseen. Saku jatkaa Kalifornian lämmössä perheensä ja parhaan kaverinsa Teemun kanssa. Jäljelle siis jäävät Minnesotan oma poika Matt Cullen ja Olli "you know" Jokinen. Uskoisin, että jompi kumpi on kohta Wildin mies.

Kyseessä on kaksi eri tyyppistä pelaajaa. Kärjistäen pelinrakentaja ja maalintekijä. Cullen on todistetusti playoffs-pelaaja ja Stanley Cup -voittaja. Tasainen 40-50 pisteen suorittaja. Cullen olisi se varma ratkaisu, ikään kuin Belangerin korvaaja. Hyvä aloittaja ja jäähyntappaja. Tästä sentteri Latendresselle ja Havlatille 2 vuoden sopimuksella noin 2,5M cap hitillä?

Fletch tietää OJ:n Floridan ajoilta ja tilastot kertovat, että oikeassa ympäristössä maaleja syntyy. Maalintekijäähän täällä huudellaan? Ollissa on totta kai riskinsä, mutta hänet saa edullisesti 1-2 vuoden sopimuksella. Jokinen on aloitusympyrässä vaisu ja on juuri ja juuri menettänyt playoffs-neitsyyden. OJ on enemmänkin tuettava kuin tukeva pelaaja ketjunsa pelissä. Siksi hän saisi rinnalleen Miettisen ja Brunetten ja näin ollen Koivu saisi paremmat ketjukaverit Havlatista ja Latendressesta. Mielestäni OJ on pelaajana low risk / high reward, kun annetaan vuoden sopimus kouraan.

FA-puolustajissa on myös mielenkiintoinen minnesotalainen eli Paul Martin. Martin hakee nyt uransa isoa sopimusta, joten caphit lienee 5M hujakoilla. Olisi erinomainen vahvistus, mutta jonkun kolmikosta Schultz, Burns tai Barker pitäisi lähteä pois tieltä. Jos hyökkääjä signataan vapailta markkinoilta, niin puolustajaan sijoitetaan pari milliä (Lydman?).

Fletch ois messias, jos saisi treidillä meille kunnollisen sentterin/laiturin paketilla Kobasew/Ana+Schultz ja samaan syssyyn Martinin nimen sopimukseen. Illalla/yöllä sitten jännitetään!
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Fletcher sai aikaan pari ufa-signausta ensimmäisenä päivänä.
Matt Cullen hankittiin 2.sentteriksi 3 vuoden ja 3,5milj$/vuosi palkalla. Ainakin se 0,5milj$/vuosi liikaa tuossa. Cullen on tehnyt parhaimmalla kaudellaan 49 pistettä ja 25 maalia. Kevään Playoffeissa teki 6 ottelussa 3+5=8. Veikkaan, että Cullen takoo uran parhaat pisteet Latendressen ja Havlatin välissä pysyessään terveenä. Tulee olemaan myös tärkeä kaveri alivoimassa ja aloituksissa, joten Koivun ei tarvi kokoajan olla kentällä näitä hoitamassa. Loppujen lopuksi olen ihan tyytyväinen tähän hankintaan. Kauden alkupuolellahan se nähdään miten Cullen joukkueeseen sopeutuu.

Nystrom hankittiin selvästi 3/4-kentän kaveriksi. Hieman isompi versio Clutterbuckista. Sopimus 3 vuotta ja 1,4milj$/vuosi. Jos Richards laittaa Nystromin, Brodziakin ja Clutterbuckin samaan kenttään ei varmasti vastustajalla ole helpoimmat oltavat. Mielestäni ihan ok signaus.

Sitten Russon twitteristä Fletcherin lainaus, joka ei Wild-faneja miellytä:"Fletcher said he might be done in free agency. He said he's comfortable with 6 #nhl defensemen #mnwild." Tämähän tarkoittaa, että Fletcher ei ufa-markkinoilta tule uusia pelaajia ottamaan, mutta tuleeko treidejäkään enää. Ensi kauden capista on käytetty Capgreek.comin mukaan $56,846,028 ja tilaa on $3,528,972. Hardingille tuosta varataan sen 1-1,5milj$ ja kuten Fletcher on sanonut, niin cappiin jätetään tilaa 1-2milj$.
Pahimmassa tapauksessa tämä tarkoittaa, että Koivun joutuu taas pelaamaan Brunetten ja Miettisen kanssa. Voi vittu.

No nyt sitten seuraava Fletcherin tavoite on tehdä Koivulle pitkä jatkosoppari. Olisko 7 vuoden soppari 6milj$/vuosi mitään?

Laitetaan nyt vielä Russon veikkaukset ensi kauden kentistä tällä kokoonpanolla.

Forwards

Andrew Brunette-Mikko Koivu-Pierre-Marc Bouchard*
Guillaume Latendresse-Matt Cullen-Martin Havlat
Chuck Kobasew-Kyle Brodziak-Antti Miettinen
Eric Nystrom-James Sheppard-Cal Clutterbuck
Brad Staubitz

Vying for spots: Casey Wellman, Cody Almond, Colton Gillies
*Assuming Bouchard is healthy.

Defenseman

Greg Zanon-Marek Zidlicky
Nick Schultz-Brent Burns
Clayton Stoner-Cam Barker

Vying for spots: Nate Prosser, Marco Scandella, Tyler Cuma, Justin Falk

Goalies

Niklas Backstrom
Josh Harding


Kyllähän tuo kelpaisi, etenkin 1.kentän muutoksen jälkeen, jos Butch on pelikunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

Notorious

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers, Wild, Kerho, Finns
Vois mun puolesta treidata Miettisen johki, ja sainata esim Afinogenovin. Vaikka Miettinen oli sm-liiga aikoinaan henk.koht. suosikki, niin enää en jaksais hetkeekään kyllä kattella sen räpellystä. Ja Afinogenovin tulon myötä ois Koivullakin joku oikee pelaaja rinnallaan.. Vaihtoehtosesti Brunetenki treidi kävis.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Vaihtoehtosesti Brunetenki treidi kävis.

Brunoa en lähtisi treidaamaan muussa tilanteessa kuin siinä, että mies kuuluisi johonkin isompaan treidiin palasena joka toisi taas Wildiin jotain todella merkittävää. Vetää todennäköisesti uran loppuun "kotona", kuten mies on Minnesotaa kutsunut jo pidempään. Seurassa arvostetaan miestä todella paljon, ja tuo arvostus on molemminpuolista, hieno pelaaja kaikenkaikkiaan. Jos nyt vaikka Miettiseen verrataan niin jengille tuhat kertaa tärkeämpi jätkä ja pelaajana yksinkertaisesti selkeästi vaan parempi. Vauhtia ei ole mutta maalin ympärillä edelleenkin yksinkertaisesti helvetin hyvä.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Wild on tehnyt yksivuotisen ja kaksisuuntaisen sopimuksen saksalaisen maalivahdin Dennis Endrasin kanssa. Widlin kotisivujen juttu aiheesta. Hyvä viime kausi huipentui vahvoihin MM-kisoihin. 24 vuotta ikää, atleettinen ja kilpailuhenkinen, mutta melko pienikokoinen kassari kyseessä. Endras osallistuu ensi viikon Development Campille Johan Gustafssonin, Matt Hackettin ja Darcy Kuemperin kanssa eli eiköhän ensi viikolla miehestä ole lisää tietoa tarjolla. Tuo Aerosin maalivahti oli jo entuudestaankin mielenkiintoinen, mutta mitähän nyt tapahtuu. Korjatkaa toki jos oon väärässä, mutta eikös Matt Hacketilla ja Wade Dubielewiczilla ole jo sopimukset ensi kaudesta ja Anton Khudobinille sellainen on tarkoitus vielä saada aikaan. Ja Harding luultavasti jatkaa vielä vuoden verran ennen vapaille markkinoille pääsyä, joten Wildissakaan kukaan noista ei tule pelaamaan. Eli oonko nyt aivan ulalla vai mikähän tässä on homman nimi ja kuka tulee pelaamaan missäkin?
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Eli oonko nyt aivan ulalla vai mikähän tässä on homman nimi ja kuka tulee pelaamaan missäkin?

Ensinnäkin, Endras on taas yksi hyvä haku mielestäni Wildin nykystaffilta, riskiä ei ole mutta saattaa kehittyä, jos nyt ei muuksi niin jonkun tulevan treidin osaksi ainakin. Hyvät MM-skabat kaveri veti ainakin.

Ja maalivahtitilanne alkaa vaikuttamaan pikkuhiljaa siltä että joitain jätkiä pitää lainata muualle koska muuten ei riitä peliaika tarpeeksi tasokkaassa porukassa. Joku Hackett nyt ainakin on sellainen että AHL-lätkää on pakko päästä pelaamaan, kaikki tuota alempitasoiset pelit ovat ajanhukkaa. Eurooppaan voisi toki päästää vuodeksi treenaamaan myös, mutta tuossa on taas se riski että kehitys ottaisi takapakkiakin koska Wildilla on käytössään maalivahtivalmentajapuolella ihan maailmanluokan koutseja kuitenkin, ja ison ja pienen kaukalon välillä vaihtelu ei välttämättä ole kovin hyvä asia.

Khudobinista jos taas halutaan NHL-tason kassari vielä joskus niin ensi kaudella on Aerosissa pelattava vähintään puolet matseista mikäli siis tietenkin terveystilanne sallii. Gustafsson nyt pelaa varmasti vuoden ainakin Ruotsissa vielä, Kuemperista en osaa sanoa muuta kuin tilastoja, mutta pikkuhiljaa tarvitsisi tuollekin äijälle saada AHL-pelejä alle.

Noh, tarjonnan vähyydestä ei voi valittaa ainakaan. Yksi mahdollinen vaihtoehto on toki myös joku treidi millä vahvistettaisiin hyökkäyspäätä, ja tuossa voisi koittaa heittää joillekin maalivahtiprospecteja etsiville organisaatioille jotain syöttejä.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Russo ehtikin tuota maalivahtitilannetta sitten selventämään. Eli Endrasin on tarkoitus pelata ensi kausi Saksassa, jonka jälkeen edessä on uudet sopimusneuvottelut. Ja tuossa jutussa Dubielewiczia ei mainittu ollenkaan, joten hänellä tuskin on sopimusta. Eli Bäckström ja Harding todennäköisesti pelaavat Wildissa, Khudobin ja Hackett Aerosissa ja Euroopasta löytyy sekä Gustafsson että Endras ja Kuemper jatkaa WHL:ssä. Ihan hyvältähän tuo maalivahtitilanne tosiaan näyttää.

Development campin rosteri on julkaistu:

Forwards (21)
75 Cody Almond
42 J.T. Barnett
59 Brandon Buck
51 Brett Bulmer
49 Darian Dziurzynski
52 Justin Fontaine
72 Kristopher Foucault
18 Colton Gillies
56 Anthony Hamburg
60 Erik Haula
46 Tyler Johnson
54 Petr Kalus
57 Dylen McKinlay
47 Johan Larsson
45 Carson McMillan
79 Jarod Palmer
48 Chad Rau
68 Matt Read
58 Jere Sallinen
63 Casey Wellman
62 Jason Zucker

Defensemen (11)
53 Josh Caron
71 Tyler Cuma
73 Justin Falk
61 Bjorn Krupp
65 Sean Lorenz
67 Kyle Medvec
74 Maxim Noreau
78 Nate Prosser
64 Marco Scandella
76 Cameron Schilling
41 Jared Spurgeon

Goaltenders (4)
Dennis Endras
43 Johan Gustafsson
50 Matt Hackett
70 Darcy Kuemper

Toivottavasti leiristä tulee reilusti infoa, kaikki tämän vuoden 2. kierroksen varaukset näyttäisivät olevan mukana ja tuo Haulan taso kiinnostaisi myös kovasti.
 

Notorious

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers, Wild, Kerho, Finns
Toisaalta hiukan kiinnostais Gagnen saaminen Wild-paitaan. Taitas vaan kauppahinta nousta turhan korkeeks.. Cappiinkin sais tilaa ku treidais Mietsun, mutta tarttis kyl tod.näk luopua jostain muustakin sopimuksen alasesta pelaajasta, ja pick/istä/keistä..

Turhaa paskan jauhantaa, mutta kuhan pyörittelen..:)
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Toisaalta hiukan kiinnostais Gagnen saaminen Wild-paitaan. Taitas vaan kauppahinta nousta turhan korkeeks.. Cappiinkin sais tilaa ku treidais Mietsun, mutta tarttis kyl tod.näk luopua jostain muustakin sopimuksen alasesta pelaajasta, ja pick/istä/keistä..

Turhaa paskan jauhantaa, mutta kuhan pyörittelen..:)

Ai hiukan kiinnostais... Huh huh kun saataiskin. Tosin todennäköisemmin herään Kiira Korven vierestä kun että Simon tulis meille... Se oliskin harmi...

Ja juu, Brunesta ei kyllä ihan helpolla luovuta. Nykyajan W.W alkaa oleen joukkueelle.
 

Ferris

Jäsen
Wild hankki nuorta maalintekovoimaa WHL:ssä kaksi vikaa kautta n. 45 maalin keskiarvolla pelanneen Joel Brodan muodossa (linkki hockeydb:hen).

Broda on Capsien 5. kiepin varaus toissakesältä, mutta ei saanut jostain syystä sopparitarjousta joukkueelta. Hockeydb listaa Brodan sentteriksi, mutta meikällä on mielikuva että laiturina olisi kyllä pääasiassa pelannut.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Nyt kun tuo Harding sai vain vuoden jatkon, niin onko herra sitten UFA vai RFA vai miten ne menikään? Bäckströmm nyt kuitenkin vielä jatkaa mielestäni hirmuisella palkalla kolme kautta eteenpäin. Onko Nikke niin arvokas pelaaja Wildille, että se on 6 miljoonan väärti? Kukaan varmaan kyllä haluaisi herraa edes ottaa kontolleen, mutta ajatusleikkinä Niemi-Harding olisi ihan ok kaksikko. Hinnaltaan tosin ei välttämättä hirmun kauan tuosta 6 miljoonasta ehkä jäisi, mutta kuitenkin. En siis missään nimessä tarkoita Niken siirtoa Hawkseihin. Varmasti kyllä haluaisivat ottaa kaksi 6 miljoonan miestä, heh.

Tämä siis vain täysin omia ajatuksia. Kun melko nimetön tämä meidän porukka on ja puolustuksen kautta on menty, niin tuolla Niken hinnalla saisi pari kunnon pelimiestä lisää. Siihen samaan kyytiin Miettisen Antti, niin olisi lystiä.

Tulipa nyt jotenkin järjetöntä tekstiä, mutta ajatuksena: Tarvitaanko 6 milj. maksavaa veskaria. Toisaalta kyllä, kun maaleja ei montaa kaudessa tehdä. Toisaalta se 6 milj. toisi apuja niiden maalien tekemiseen.
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Nyt kun tuo Harding sai vain vuoden jatkon, niin onko herra sitten UFA vai RFA vai miten ne menikään?

UFA-statuksen mies Josh on ensi kesänä. CapGeek kertoo myös, että miehen caphit olisi 1,2 miljoonaa, joten 100 000 dollarin korotus edelliseen kauteen. Hyvä kausi nyt Niken takana ja ensi kesänä voi lähteä hakemaan ykkösveskarin paikkaa (ja palkkaa) UFA-markkinoilta. Ellei miestä treidata trade deadlinella tai jo nyt kesällä ja haeta hyökkäykseen lisää paukkuja, mitä se valehtelematta kaipaa ja paljon.

Tuosta Nikestä ja sopimuksesta sen verran, että tuntuuhan se siltä, että siinä on reilusti ilmaa. Mutta kun sopimusta tehtiin Nikke oli edellisenä keväänä (?) ollut ehdolla Vezinan voittajaksi, sekä miehellä oli koko liigan paras torjuntaprosentti, joten siinä tilanteessa Niken signaaminen tuntui lottovoitolta - vaikka hinta olikin kova.

Mielestäni Wild tarvitsee hyvää ja varmaa maalivahtia, olkoon se sitten vaikka kuuden miljoonan Niklas. Otettakoon esimerkiksi vaikka puuha-peten mainitsema yhdistelmä Wild ja Antti Niemi. Niemi on teknisesti varsin raakile, eikä ole pelannut vielä yhtään kokonaista kautta ykkösmaalivahtina. Kaiken lisäksi vähätkin NHL-pelinsä joukkueessa, joka on yksi eniten maaleja tehtailevista joukkueista, jolla on siinä samalla yksi parhaista puolustuksista myös. Siihen sitten lyötäisiin Niemen eteen ensimmäiselle kokonaiselle NHL-kaudelle ykkösmaalivahtina Wildin surkea hyökkäys ja vain keskitason puolustus, niin veikkaisin, että Wild olisi kusessa.

Mutta tämähän on vain spekulaatiota, enkä tosissaan usko, että Nikke on minnekkään menossa, saati Niemi tulossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös