Minne menet, Oulun Kärpät?

  • 864 809
  • 3 169

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oliko Kärkkäinen sponsoroimassa aiempien ”ulostulojen” aikaan liigaseuroja? En tiedä, mutta aiemmat Juha Kärkkäisen lausunnot ovat mielestäni tätä nykyistä vakavampia mm. liittyen mm. holokaustiin. Jos Kärkkäinen oli silloin mukana Kärppien tai muiden liigaseurojen sponsoroinnissa - , niin näitä ei silloin nostettu uutiseksi esim. Jatkoajan tms. puitteissa?
Liittyen näihin rokotuksiin, niin tunnen kyseisestä firmasta Ylivieskasta muutaman työntekijän ja kysymys tästä tänään käydessäni siellä aiheutti heille yhden reaktion - leveän hymyn…
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Jokartapauksessa imagotappio, jonka Kärpät tästä saa on todella iso.

Onkohan se ihan todella iso kuitenkaan? Nykyään melkein joka päivä nousee uusi kohu ja väitän ettei 6kk tästä eteenpäin muista kuin pieni perehtynyt vähemmistö koko Kärkkäiskohua puhumattakaan Kärppien osuutta siinä.

Ei sillä, että se oikeuttaisi Kärppien tai Kärkkäisen toimintaa, joita molempia pidän arvojen suhteen epäilyttävänä, mutta en minä ainakaan usko mihinkään ison mittakaavan imagotappioon. Tai ehkä Kärkkäisen osalta laiva vähän jo keinuu pääjohtajan ääliölausuntojen takia mutta Kärppien osuus unohtuu viimeistään kun kiekko tippuu jäähän. Ihan kuten unohtui aiemminkin Kärppien ja ilmeisesti muutaman muun liigaseuran osalta kun magneettimediassa mm. kiellettiin holokausti..

Joskus tullut vähän selailtua sitä lehteä ja melko ala-arvoista "uutista" se aina on täynnä mutta nyt vasta korona räjäytti pankin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Alkaa menemään todella sakeaksi jos näistä asioista pystytään vetämään yhtäläisyysmerkkejä 1930-luvun virheisiin. Sinun taistelusi ääriajattelun normalisointia vastaan on todella urhoollista mutta pelkäänpä pahoin näiden nykyaikojen ääriajattelijoiden olevan räkää päivälliseksi nauttivia rokotevastaisia idiootteja. He eivät pystyisi järjestämään edes päiväkodin hiihtokisoja, saatika sitten minkäänlaisia 1930-luvun hippojen toisintoja.

Räkää päivälliseksi nauttivista puhuminen on tässä hieman outoa, kun meillä on suoraan puheissa erittäin vaikutusvaltainen ja rikas rokotevastainen idiootti. Mitä hän ei siis pysty järjestämään? Tämä nyt menee ohi Kärpistä, mutta muistuttaisin melko outojen hemmojen ja hemmottarien olevan yllättävän korkealla. Yksi sai reippaasti ääniä persujen puheenjohtajavaalissa. Koko koronakriisi on osoittanut hörhöjä löytyvän kaikista yhteiskuntaluokista. Ja vaikka heitä olisi harvassa, osalla kuten Kärkkäisellä on valtaa levittää tuota valetietoa.

Voin luvata pelkojesi olevan täysin turhaa mutta jos koet Kärppien edustavan nyt tälläisiä tietynlaisia arvoja niin eihän sellaista seuraa kannata tukea! Suosittelen jättämään pelit väliin josko sitten saisit haluamaasi muutosta Kärppiin.

Ei Kärpät suoraan edusta tällaisia arvoja. Kärpät ei kuitenkaan asetu myöskään niitä vastaan. Kyse on siitä, että tuollaisen ajattelun <---> Kärkkäisen uskottavuus ja legitimiteetti ovat testissä. Kärppien kaltaiset jätit antavat Kärkkäiselle jalansijan, uskottavuutta ja legitimiteettiä. Siksi juuri Kärppien pitää olla vastuullinen esimerkki ja heittää hörhö hiuksista turvesuolle. Jos Kärppien kaltaiset jätit kirjoittavat pelisääntöjä uusiksi ja tekevät selkeän pesäeron, on Kärkkäisen toiminnalla muutospaineita.

Eli hyväksytäänkö ja normalisoidaanko ääriajattelua, vai sanotaanko sille selkeä "ei".
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Niin tämä kohu, minkä toki valveutuneet yritysten päättäjät jo ennelta tiesivätkin, saattaa aiheuttaa melkoista turbulenssia muissa sponsoreissa. Paine saattaa muodostua Kärppiin, ei faneilta vaan muilta sponsoreilta. Vai onko muutkin sponsorit myötämielisiä Kärkkäisen ajattelutapaan?

Alkaa viimekevään Tapparan koronaluistelut olla pientä miljooniin juutalaisiin verrattuna. Kun mutkia aletaan suoristaa, niin niitä suoristetaan ja siltoja rakennetaan.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Ensin ajattelin etten koske tähän aiheeseen pitkällä tikullakaan kun tiedän miten voimakkaita tunteita tämä tietyllä laidalla aiheuttaa. Minä olen tässä nyt kyllä @McTorso ja @JPL kanssa samoilla linjoilla enkä voi kiistää, etteikö Wennströmin mouhoaminen helpottaisi kannanmuodostusta.

Ikävä juttu, että yhteistyökumppani on tuollainen idiootti, mutta moni on. Minkäs teet. Jos tuo on jonkin ajatusmaailmassa niin iso juttu kuin se tuntuu eräille olevan, niin sitten voi vapaasti boikotoida Kärkkäistä, Kärppiä ja kaikkia sanomalehtiä, jotka maksusta julkaisevat Kärkkäisen mainoksia. Minulle Kärkkäinen on sekä liikkeenä että asiana helposti sivuutettavissa, koska en kuvittele kuulevani rautasaappaiden kalsketta.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ikävä juttu, että yhteistyökumppani on tuollainen idiootti, mutta moni on.

Nyt kyllä kiinnostaa: keitä yhtä vaikutusvaltaisessa asemassa olevia uusnatseja ja koronadenialisteja esimerkiksi Pohjois-Suomesta löytyy? Kenellä muulla on mahdollisuus esimerkiksi julkaista lehteä?
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Niin tämä kohu, minkä toki valveutuneet yritysten päättäjät jo ennelta tiesivätkin, saattaa aiheuttaa melkoista turbulenssia muissa sponsoreissa. Paine saattaa muodostua Kärppiin, ei faneilta vaan muilta sponsoreilta. Vai onko muutkin sponsorit myötämielisiä Kärkkäisen ajattelutapaan?

Kärpillä ei taida tällä seudulla olla varsinaista kilpailijaa näkyvyyden eikä varsinkaan urheilun saralla, joten monet sponsorit eivät varmasti itseään halua nilkkaan ampua boikotoimalla seuraa. Etelässä ja pienemmissä seuroissa tilanne on eri. Olisi silti hienoa jos seura ottaisi kantaa näin tärkeään asiaan ihan arvopohjalta. Ja tietenkin nytkin ottavat kantaa olemalla tekemättä mitään. Ikävä kyllä.

Sivuhuomiona on mielenkiintoista miten kahtiajakautunut porukka on tämänkin asian suhteen. Onneksi keskustelu aiheesta on kohtuu järjellistä kuten jatkoajassa yleensä
 

JPL

Jäsen
Hyviä ajatuksia @Osmo Rapeli lta. Ymmärrän tuon ja olen itsekin erittäin huolestunut ääri-ilmiöiden sekä kahtiajakoisuuden lisääntymisestä varsinkin muualla maailmassa ja osin myös Suomessa. En kuitenkaan usko, että täällä päin nuo äärioikeistolaiset (tai myöskään äärivasemmistolaiset) ajatukset tulevat saamaan juuri nykyistä suurempaa jalansijaa. Nykyään vain on niin helppoa pitää isoa ääntä, kun kuka tahansa voi alkaa öyhäämään keskustelupalstoilla yms. Toki tämä Kärkkäisen ikioma Magneettimedia on sitten oma lukunsa ja varmaan hän on sen avulla saanut ihmisiä kuvittelemaan asioita. Vähän vastaavasti kuin tämä MV-lehti oli, samoin kuin Tokentube öyhöttäjät.

Toisin sanoen noille ääriajatuksille löytyy nykyään kanavia ja ihmiset, joilla on herkkyys näihin ajatuksiin sitten ne paikat nykyään helpommin löytävät ja kasvattavat tuota ääntä. Aikaisemmin ne huuteli tuolla turuilla ja toreilla omiaan ja kuulijoita sekä seuraajia oli vähemmän. Itsellä on kuitenkin luottoa siihen, että Suomessa on riittävästi (mielestäni) älykkäämpiä ihmisiä, jotka näkevät noiden ääriajatteluiden sisälle, johtuen pääasiassa hyvästä koulutustasosta. Noiden ääri-ilmiöiden syyt on syvemmällä yhteiskunnassa, kuin vaikkapa Kärkkäisen kaupassa tai Magneettimedia lehdessä. Huono-osaisuus ja ihmisten ajatus epäoikeudenmukaisuudesta johtaa siihen, että haetaan syitä muualta kuin peilistä ja on hyvin helppoa syyttää "järjestelmää" tai "salaliittoa" omasta huonosta olosta tai tilanteesta. Ei sitä kuitenkaan saada kuriin sillä, että kielletään pseudotieteellinen skeida, vaan kaikki kiellot ja rajoitukset on vain bensaa liekkeihin ja voimistavat näiden sanomaa.

Mutta en silti itse osaa laittaa yhtäkuin merkkiä J.Kärkkäisen mielipiteiden ja Kärppien välille. Tuo on oikeastaan se ero tässä. Jos Kärppien oma tai jonkin Kärppien johtavan henkilön viestintä jotenkin puoltaisi tällaisia asioita, niin olisin erittäin huolissani. Tähän on hyvä napata tuo Tampereen case. Minusta se oli isompi asia, kuin tämä. Siis urheilun saralla.

Eiköhän tuo ole aika keskittyä tämän osalta itse asiaan, eli jääkiekkoon. Focus pitäisi minusta keskittää siihen, että se peli saadaan kehittymään. Siinä on nimittäin melko paljon vielä tekemistä.
 
Viimeksi muokattu:
H

Hidas_ja_kankea

Sivuhuomiona on mielenkiintoista miten kahtiajakautunut porukka on tämänkin asian suhteen. Onneksi keskustelu aiheesta on kohtuu järjellistä kuten jatkoajassa yleensä
Nykyajan meininki. Polarisaatio ja vastapuolen syyllistäminen. Jatkuvasti yliampuvia vertauskuvia.

Itse olen kärkkäis-sponssi vastainen, mutta en osaltani puhuisi boikotista. Mielenkiinnon katoaminen mieluummin. Asia tulee yhdentekeväksi. Pitkäaikainen kehitys, jossa tämä jupakka on vain yksi osanen. Oikeastaan pidän Virkkusen aikaa osaltani vedejakajana.

Tämän syksyn aikana tutkailen, onko pitkäaikainen kannatukseni tullut tiensä päähän.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä alla olevan uutisen jälkeen jokaisen seuran pitäisi tehdä kunnon puhdistus yhteistyökumppaneissaan.


Siis tämä alkaa jo olla melkoista jeesustelua. Monellako seuralla on varaa alkaa "puhdistelemaan" ?
Näin on ollut ja aina tulee olemaan. Yrityselämään mahtuu monenmoista ja jos tässä aletaan raakaamaan yrityksiä
joka ei todellakaan ole seuran tehtävä niin mitä tästä tulee ? . Niin kauan kuin sponsoriyhtiöt hoitavat asiallisesti hommansa niin mitä se meille kuuluu.
Tämmöistä jargonia yhden kärkkäismäntin takia. Kas kummaa kun aikaisemmin ei olla vaadittu puhdistuksia.
Kohtahan sitä pelataan a-junnuilla...
 
Viimeksi muokattu:
J

Just-Ice-Hockey

Anteeksi vieraisiin pöytiin huuteluni. Halusin vain todeta, että minun silmin katsottuna Kärpät ovat jo imagotappionsa kärsineet, eikä J. Kärkkäisen logo paidassa tilannetta enää juuri pahenna. Jotenkin hiljaiseksi vetää, että tapauksessa, joka pohjaa yhden Suomen suurimman antisemiitin ja hörhön lausuntoihin uskomattomimmat sanat tulevat Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtajan suusta. Mistään mitään tietämättä sanoisin, että teillä on Tommi Virkkusessa käsissänne paljon isompi ongelma kuin yhden pelaajan rinnasta löytyvä sponsori.

Toki samaan aikaan osaan yhtyä siihen ahdistukseen, mitä vastenmielinen sponsori oman suosikkijoukkueen paidassa aiheuttaa kiitos Turkish Airlinesin.
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Räkää päivälliseksi nauttivista puhuminen on tässä hieman outoa, kun meillä on suoraan puheissa erittäin vaikutusvaltainen ja rikas rokotevastainen idiootti. Mitä hän ei siis pysty järjestämään? Tämä nyt menee ohi Kärpistä, mutta muistuttaisin melko outojen hemmojen ja hemmottarien olevan yllättävän korkealla. Yksi sai reippaasti ääniä persujen puheenjohtajavaalissa. Koko koronakriisi on osoittanut hörhöjä löytyvän kaikista yhteiskuntaluokista. Ja vaikka heitä olisi harvassa, osalla kuten Kärkkäisellä on valtaa levittää tuota valetietoa.

Vaikutusvaltainen? Missä piireissä? Ja kerrotko nyt, että mitä Kärkkäinen voi halutessaan järjestää, koska olen todellakin kiinnostunut siitä mitä täällä pitäisi pelätä? Yksi tälläinen hörhö oli muuten Yhdysvaltojen presidentti ja ei tainnut Kolmas valtakunta nousta, pelotteluista huolimatta.

Ei Kärpät suoraan edusta tällaisia arvoja. Kärpät ei kuitenkaan asetu myöskään niitä vastaan. Kyse on siitä, että tuollaisen ajattelun <---> Kärkkäisen uskottavuus ja legitimiteetti ovat testissä. Kärppien kaltaiset jätit antavat Kärkkäiselle jalansijan, uskottavuutta ja legitimiteettiä. Siksi juuri Kärppien pitää olla vastuullinen esimerkki ja heittää hörhö hiuksista turvesuolle. Jos Kärppien kaltaiset jätit kirjoittavat pelisääntöjä uusiksi ja tekevät selkeän pesäeron, on Kärkkäisen toiminnalla muutospaineita.

Eli hyväksytäänkö ja normalisoidaanko ääriajattelua, vai sanotaanko sille selkeä "ei".

Tämä on on yhdenlaista ääriajattelua, jota vihaan yli kaiken. "Jos et ole samaa mieltä minun käyttämistä toimintatavoista, etkä tee aktiivisesti kaikille selväksi olevasi kuunatseja,hörhöjä tai muita asioita vastaan joita minä sillä hetkellä koen suureksi uhaksi, olet vihollinen." Ihan tosissaanko kuvittelet Kärkkäisen uskottavuuden olevan kiinni siitä, saavatko he sponsoroida Kärppiä? Nyt toivoisi hieman realismia sinnekin suuntaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiedä onko tämän topicin asia varsinaisesti, mutta kärppä-ääni Stenkkahan toimitti (en tiedä toimittaako enää) KauppaSuomea. En muista, kuinka oli Magneettimedian aikana. Ehkä tämä osoituksena siitä, että kulttuurinvaihto toimii monilla tavoin Kärpissä, koska Stenius oli samoihin aikoihin myös työsuhteessa Kärppiin.
Milloin Stenkka on ollut työsuhteessa Kärppiin? Minun käsityksen mukaan Stenius on ollut jo vuosikymmeniä freelancer-toimittaja, käytännössä yrittäjä, joka tekee töitä mille taholle tahansa, joka maksaa siitä sopivan korvauksen.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Milloin Stenkka on ollut työsuhteessa Kärppiin? Minun käsityksen mukaan Stenius on ollut jo vuosikymmeniä freelancer-toimittaja, käytännössä yrittäjä, joka tekee töitä mille taholle tahansa, joka maksaa siitä sopivan korvauksen.

Ei varmastikaan ole ollut varsinaisessa työsuhteessa Kärppiin. Ehkä @Leopold Isopanda nyt on käsittänyt väärin, koska Stenkka selostaa Kärppien pelit radiossa ja on muutenkin suurella kärppäsydämellä hääräämässä kulisseissa ja Kärppien ytimessä.

Seison korjattuna jos joku tulee korjaamaan, en löytänyt netistäkään mitään konkreettista mitä tulee varsinaisiin työsuhteisiin.
 
Ei varmastikaan ole ollut varsinaisessa työsuhteessa Kärppiin. Ehkä @Leopold Isopanda nyt on käsittänyt väärin, koska Stenkka selostaa Kärppien pelit radiossa ja on muutenkin suurella kärppäsydämellä hääräämässä kulisseissa ja Kärppien ytimessä.

Seison korjattuna jos joku tulee korjaamaan, en löytänyt netistäkään mitään konkreettista mitä tulee varsinaisiin työsuhteisiin.
Kauden 2014-2015 loppuun saakka oli Kärppien palkkalistoilla ja päivitti esim. juttuja nettisivuille. Ei halunnut kuitenkaan nimeään näkyviin, koska sai toki Junnolle pikkurahalla työskennellessään esim. kulkea vapaasti joukkueen kopissa hakemassa Iltalehdelle haastattelut ja jutut ennen muita.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos ollaan ihan realisteja, niin eihän se voi olla vaikuttamatta alkukauden suorituksiin kun joukkueeseen on tullut nippu pelaajia ketkä ei oo pelannu koskaan samassa joukkueessa. Sen lisäksi uusi päävalmentaja ajaa sisään uutta pelitapaa. Ei kieltämättä hyvältä vaikuta, mutta toivottavasti peli olisi erinäköistä ensimmäisten sanotaanko 5-6 liigakierroksen jälkeen. Itse vähän kahden vaiheilla että uskoako siihen että suunta on ylöspäin, vai uskoako siihen että tämäkin kausi on menetetty. Tällä hetkellä vaaka kallistuu vahvasti ensin mainitun suuntaan koska viime kaudellakin Kärpät oli parhaimmillaan juuri niissä peleissä joissa penkin takana oli Mikkola. Viime kauden muniin puhaltelu saa kyllä luvan loppua. Jos ekoissa liigapeleissä näkyy hajuton, mauton ja väritön Kärpät, jotain muutoksia täytyy tehdä. Tämän kauden Kärpissä ei voi olla niin että valmennusjohdolla olisi Kärppähistorian takaamaa suojatyöpaikkaa. Liigakiekkojoukkueen vastuupestit tulee olla tulos tai ulos paikkoja.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Kausi ei oo ees vielä alkanu ja nyt jo vedetään ranteita auki?
Mitä vittua kysyy Kaleva ja jatkaa sivulla kuusi.
No joo ymmärtäähän sen että kaikki pitäs voittaa ja heti kaikki mulle tänne nyt.

Viimmesimmän pelin eka erässä nähtiin jo jotain hyvää mutta pelejä ei voiteta sillä yhdellä erällä.
Galimov, Koivunen ja Saku. The jätkät viimmesessä pelissä.

Viisikkopeli kuntoon nyt saattana, viimesessä pelissä tuli kyllä vastustaja heittämällä omista etteenpäin.

Vittu saatanan perkele, tekis mieli runoilla enemmänkin mutta ei vaan pysty.
Posiketjuun kirjoitan seuraavan kerran.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Siellä on toimistolla pullan syönnin ja kahvittelun lomassa saatu kuningas idea valmentajien valinnoissa. Tämähän on kuin jossain englannin hovissa, jossa valta siirtyy seuraavalle sukupolvelle. Periaatteessa tiedetään jo Kärppien valmentaja 2028. Kukas siellä C-junnuissa onkaan nyt valmentajana. Tällä lailla organisaatiosta tulee sisäsiittoinen organisaatio. Eräänlainen Pohjois-Korea.

Jos Virkkunen ja selänpesijät olisivat perehtyneet Kärppä historiaan olisivat huomanneet, miten organisaation ulkopuolelta tulleet valmentajat ovat uudistaneet organisaatiota. Uusia tuulia ja ajatuksia. Menestystä ja dynastiaa on syntynyt.

Kari Mäkinen tuli Tapparan organisaatiosta. Nousu liigaan
Pena Matikainen Tuli SaiPasta. Hopea ja kolme pronssia. Kärpissä
Aurinkokuningas Kaikki tietää
Kari Jalonen Tuli Tepsin organisaatiosta. Kolme kautta Jortikan koulussa. Kolme kultaa, yksi pronssi. Kärpissä
Lauri Marjamäki Tuli Ilveksen organisaatiosta Bluesin kautta Ouluun. Kaksi kultaa Kärpissä

Kärppä taustaiset valmentajat
Omista pojista Jaakko Palsola
Mikko Haapakoski
Kai Suikkanen valmennusura ei oikein lähtenyt lentoon Oulussa tällä kolmikolla.

Nuori nouseva kyky. Sen kerran , kun olisi ollut
Hannu Aravirta ei saanut silloiselta joukkueen johdolta luottoa. Pelaaja ura oli lopettamisen jälkeen lähellä, johdon mukaan ei olisi omannut tarpeeksi auktoriteettia vanhoihin joukkuekavereihinsa. Sai mennä...Meni Jyväskylään ja kaikki tietää !!!

Ulkopuolelta tulleet valmentajat
Esko Nokelainen ei jäänyt Noksusta paljon kerrottavaa.
Matti Alatalo ..... Pääsikö Kari Jalosen liukkaille ?..hopea

Mikko Manner Pääsikö Lauri Marjamäen liukkaille ? kulta

Onhan tuo mielestäni älytön linja, että valmentajan olisi tultava aina omasta organisaatiosta.. Niin kaunis ja romanttinen ajatus kuin se onkin.

Muistan sen lehdistötilaisuuden , jonka Marjamäki piti Raksilassa. Marjamäki oli tehnyt selväksi ettei tule valmentajaksi, ellei kaikkia asioita tehdä viimeisen päälle organisaation taholta.
Jokainen kivi pitäisi kääntää. Yksi esimerkki Marjamäen vaatimuksista. Joukkue lentää ja saapuu pelipaikkakunnalle pelipäivää edeltävänä päivänä ja majoittuu hotelliin. Pitkät matkat etelään mennään lentämällä.

Jalosen Kari pisti nuoren Aaltosen ojennukseen. Juhis oli teipannut mailan lavan mustalla erkkarilla ja tehnyt siihen valkealla erkkarilla raitoja. Hauskaa.
Mailan nähtyään Jalonen puhalsi pilliin, keskeytti aamutreenit. Tämä ei oo mikään Moskovan sirkus, mee vaihtaa lapaan erkkarit, niin pääsee harjoitukset jatkumaan.

Onko meidän uudella valmentajalla munaa olla auktoriteetti. Olla tarpeeksi vaativa johtoa kohtaan. Osattava potkia pelaajia oikeanlaisella kengällä persuuksille. Olkoon se sitten vaikka ns. -70 lukua.
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Onko meidän uudella valmentajalla munaa olla auktoriteetti. Olla tarpeeksi vaativa johtoa kohtaan. Osattava potkia pelaajia oikeanlaisella kengällä persuuksille. Olkoon se sitten vaikka ns. -70 lukua.

Mainio viesti, ainoa mistä voin olla jollain tasolla eri mieltä, on tämä lainaus. Tietysti valmentajan pitää osata puskea pelaajia oikealla tavalla eteenpäin, mutta johdon puskemiseen ei tarvitse kenenkään päävalmentajan taipua! En vain suostu uskomaan, että tämän tasoinen/kokoinen organisaatio vaatii ulkopuolisen päävalmentajan, jotta toimiston muniin puhalteltu ja perseily loppuu. Päävalmentaja vastaa urheilullisesta menestyksestä ja siihen hänellä pitää olla mahdollisuus keskittyä ilman häiriötekijöitä.

Jollain perverssillä tavalla kyllä nauttisin, kun nykyinen päävalmentaja kävisi heittämässä toimiston veljet(erään henkilön kohdalla ihan kirjaimellisesti) hiuksista vittuun ja hommaisi ammattilaiset tilalle mutta se on hallituksen hommia se.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Alkava kausi on 23. kun istun samoilla paikoilla kausikortillani. En tiedä, onko se iän mukana tuomaa, mutta kauden alku ja Kärpät ei ole kiinnostanut näin vähää oikeastaan koskaan. Pieni orastava innostus katosi taas tuttuihin teemoihin - epämääräiseen puuhasteluun saakelin rumien pelipaitojen kanssa, toimiston oudot höpinät koronaan liittyen, yleinen passiivisuus kannattajia kohtaan. Kiteytettynä - jos seuraa ei kiinnosta, miksi minua kiinnostaisi?

Ja alleviivattakoon, että tulosten kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Noh, ehkä se kipinä taas alkaa tuttuun tapaan lepattamaan kun kiekko putoaa jäähän. Kunhan avauduin.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mihin oot oikein menossa, Oulun Kärpät ja TJ. Virkkunen?
 

alcostaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän tämän vuoden joukkue alakerta on surkein vuosiin, paniikissa ja osittain persiilleen kasattu ei siitä pääse mihinkään..
Alkoi jo Puution ja Huttulan sopimuksien ryssimisestä . Paniikissa ronkainen kiinnitettiin 2v pahvilla...ilman mitään näyttöjä Peruspilari ja hyvin ruutunsa hoitanut Heska pistettiin pihalle. Tilalle tiuraniemeä ilman mitään kunnon näyttöjä josta toivottiin Kivihalme vol2. Pitkä on matka niihin saappaisiin . Kyllähän samaa paskaan voidaan laittaa tämä Rinteen odottelu..liian kauan.. Plan B ei toteutunut... Sitten idän arpa kehiin..
Kyllähän ihan aiheesta voi kysyä minne menet Oulun Kärpät ?
Harkkapelit ovat olleet ihan sitä mitä itse tilattu. Mikkolalla ei helppo päävalmentaja pestin aloitus. Toivottavasti ens la nähdään jo jotain pelillistä ideaa joukkueella! tuloksella V####### väliä

ps.
Missähän se kahteen ekaan pariin kuuluva pakki viipyy?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös