Minne menet, Oulun Kärpät?

  • 864 878
  • 3 169
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aina löytyy näitä tosimiehiä joita jotkut "vikinät" ei haittaa. Sinun kaltaisesi ihmiset eivät yleensä perehdy asioihin vaan sanotaan pelkästään mielipide jostain ihmisestä tai ryhmästä joka on perusteiden kanssa kritiikkiä antanut jotain toista (Kärkkäistä) kohtaan.

Ei Pelicans ja JYP huvikseen perkele rahaa heitä kaivoon Kärkkäisen mainostuksen poistamisella. Tässä ei ole kyse jostain nimittelystä tai lapsellisesta maalittamisesta, vaan ihan ihka oikeasti juutalaisvihaajasta ja holokaustin kieltäjästä. Siihen kun lisätään vielä koronavastaisuus asiana, jonka LIIGAJOUKKUE OULUN KÄRPISSÄ pitäisi olla ehdottomalla kieltolistalla, kun ilman rokotteita tämä laji ei voi jatkaa samanlaisena tai ollenkaan.
Mitäpä jos itse vaivautuisit ajattelemaan? Juha Kärkkäinen on jo vuosia, liekö vuosikymmeniä, laukonut mitä eriskummallisempia mielipiteitä milloin mistäkin asiasta. Magneettimediassa ja mitä näitä Kärkkäisen mainoslehtiä nyt on vuosien saatossa ollut, on ollut niin kauheaa huttua alusta asti, etten millään usko että Juha Kärkkäinen oikeasti edes ajattelee kuten jatkuvasti viestii. Aivan selvästi tavoitteena on vain herättää keskustelua ja näkyä. Joko hyvällä tai pahalla.

Mitä enemmän me väännämme keskustelupalstoilla asiasta, mitä enemmän Jatkoaika ja muut mediat kirjoittavat Kärkkäisen höpinöistä, sitä enemmän ajamme kaikki Juha Kärkkäisen omaa agendaa. Aiheutamme näkyvyyttä ja huomiota Kärkkäiselle. Sillä se juuri on Kärkkäisen perimmäinen tavoite ja ajatuskin.

Kuten täällä on muutama muukin todennut, Kärkkäinen olisi puhtaasti kirjoituksiinsa perustuen pitänyt dumpata jo vuosia sitten, jos se sen takia piti dumpata. Kärppäfaneille, Kärpille, Jypille ja Pelsuille on aivan huoletta kelvannut holokaustijutut ynnä muut J.Kärkkäisen paskapuheet aikoinaan. Munatonta olisi nimenomaan hyljätä firma juuri nyt ja juuri sen seurauksena, että mediat höpöttelee jostain herran koronakommenteista. Media voi huudella mitä haluaa, mutta Kärppien pitää itse pystyä tekemään itseään koskevat päätökset. Ja pysyä niissä, eikä muutella niitä median painostuksien mukaan.
 

Angelo Bronte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & Luleå HF
Suosittelen kaikkia tähän olotilaan samaistuvia laittamaan Kärpille palautetta. Eihän siellä mihinkään vastata, mutta kun tarpeeksi tulee sontaa niskaan niin varmasti sielläkin lasketaan että varmasti on jo vaikutuksia talouspuolelle.
Tämä. Kärppien toimistolla ei kiinnosta varmasti pätkän vertaa jatkoajan keskustelupalstoilla suoritetut uhkaukset boikoteista. Toivottavasti kaikki laittavat nämä samat jutut sähköpostilla toimistolle tai Virkkuselle suoraan.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Paskalta ja pahalta varmasti osasta kannattajista tuntuu. Silti Virkkunen toimii minusta nyt oikein tässä kohtaan. Se että Kärkkäisen kommentit nousevat nyt esille on juuri tätä median ajojahtia ja vastakkainasettelua..Miksi helvetissä nyt pitää tulla ojentamaan ja vaatimaan yhteistyösopimusten purkua? Tämä korona kommentti on yksi miedoimmista tämän herran suusta. Eikö Pelicans ja Jyp tienneet näistä holokausti ja natsikommenteista..
Miksi rahat kelpasi tuolloin?

Erikoisinta että Kärkkäinen lestadiolsisena tuskin käy peleissä edes.
Olen vain väsynyt tähän. Kärpät ei vittuakaan hyödy tai osoita mitään arvokkuuta sillä, että katkoo yhteistyösopimuksen noiden kommenttien takia nyt. Se olisi pitänyt tehdä ajat sitten.

Mutta jos tälle linjalle lähdetään, meillä ei ole kohta ainuttakaan logoa paidassa. Mites Hesburger? Kuka vittu voi hyväksyä sen pelipaitaan kaiken sen kohun jälkeen?

Eikös tuo uutinen, että Kärkkäinen on kehoittanut työntekijöitään olemaan ottamatta rokotetta, tullut vasta tässä jokunen viikko sitten? Sikäli kyseessä on uusi juttu, eikä niin että median ajojahti olisi sattumalta juuri nyt yltynyt Kärkkäistä kohtaan. Helppo paikka rajanvetoa ajatellen, kun mielipiteet eivät ole enää johtajan yksityisiä kannanottoja, vaan niistä tehdään organisaation toimintatapaa.

Sinänsä olen samaa mieltä että Magneettimedian julkaiseminen silloin aikanaan 2013-14 ja holokaustin kieltämisjutut olisi ollut jo vähintään yhtä hyvä peruste yhteistyön lopettamiselle. Aikainen pesäeron ottaminen olisi tietysti voinut olla fiksuakin, sillä silloin kukaan ei yhdistäisi Kärppiä Kärkkäisen näkemyksiinniin kuin nyt väkisinkin tapahtuu. Mutta aina ei ole helppoa olla kaukonäköinen.

Sekin on mahdollista, että Kärkkäinen töppää lähivuosina vielä rankemmin, jolloin Kärpät on kuitenkin pakotettu pyörtämään nykyisen ratkaisun.
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Toivon syvästi, että kaikki jotka ovat menettäneet yöunensa tämän kohun takia boikotoivat Kärppiä ja Kärkkäistä oikein näkyvästi! Moottoritie poikki elokapina -tyyliin ja tehdään selväksi ettei tälläiset natsisaastat/rokotevastaiset saa poistua Oulun alueelta yhtään mihinkään.

Toinen vaihtoehto on tietenkin se, että ymmärettäisiin maapallon olevan täynnä kaikenlaisia hihhuleita sekä heidän mielipiteitään. Kaikki normaalilla järjenkäytöllä varustetut ihmiset ymmärtävät etteivät Kärpät jaa Kärkkäisen sekavia mielipiteitä ja henkilökohtaisesti olen tyytyväinen, että Kärpät nyhtää tälläisilta hihhuleilta joka ainoan markan mitä irtoaa.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Eikös tuo uutinen, että Kärkkäinen on kehoittanut työntekijöitään olemaan ottamatta rokotetta, tullut vasta tässä jokunen viikko sitten? Sikäli kyseessä on uusi juttu, eikä niin että median ajojahti olisi sattumalta juuri nyt yltynyt Kärkkäistä kohtaan. Helppo paikka rajanvetoa ajatellen, kun mielipiteet eivät ole enää johtajan yksityisiä kannanottoja, vaan niistä tehdään organisaation toimintatapaa.
Saathan sinä firman johtajana kehoittaa työntekijöitäsi juomaan kaksi litraa vettä aina kun tulet töihin, koska hänen mielestään se on parempi, kuin jättää juomatta. Organisaation toimintapa se ei kyllä edelleenkään ole. Kärkkäisen edellisen tuomion jälkeen Kärppien olisi pitänyt päättää yhteistyö, mutta tämä "kohu" ei ole siihen edes millään tavalla verrattavissa. Nyt se näyttäisi pelkästään naurettavalta ja totaaliselta housuun paskomiselta paineen alla. Samanlaisia rokotevastaisia höyrypäitä täällä pyörii vaikka kuinka paljon.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Koblizek vilttiin niin ei näy Kärkkäinen missään.

"Juha Kärkkäisen omistaman Kärkkäinen-tavarataloketjun logo porskutti esittelykuvassa keskeisellä paikalla, punavalkoisissa väreissään Kärpät-pelaajien rinnassa."

Vittu katsoisi edes ne kuvat. Yhden pelaajan paidassa. Mikään pääsponsori sentään ole.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen vain väsynyt tähän. Kärpät ei vittuakaan hyödy tai osoita mitään arvokkuuta sillä, että katkoo yhteistyösopimuksen noiden kommenttien takia nyt. Se olisi pitänyt tehdä ajat sitten.
Minä ihmettelen samaa. Juha Kärkkäinen on ainakin minulla mennyt höpöukkokoriin jo kauan sitten. En ole hänen höpötyksiin kiinnittänyt huomiota pitkään aikaan. Olen siinä käsityksessä, että jonkin sortin kreationisti on kyseessä. Hitlerin julmuudetkaan eivät ole hänelle itsestäänselvä asia. Aivan älyttömiä kommentteja on mies saanut laukoa ja silti esimerkkisi myös JYP ja Pelicans ovat sponsorirahat ottaneet tyylikkäästi vastaan. Nyt heillä tuli raja vastaan. Juutalaisten kärsimykset saa kieltää, mutta koronarokotteisiin ei saa ottaa valtavirrasta poikkeavaa kantaa. (Minulla on kaksi rokotetta ja suosittelen kaikkia tekemään samoin) Pikkaisen kaksinaismoralismia ilmassa muutamalla jypiläisellä täällä.

Voihan tämän ajatella niinkin, että Kärpät jätti höpöukon huomiotta ja jatkoi yhteistyötä paikallisen yhtiön kanssa, joka työllistää alueella satoja ihmisiä.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Olen vain väsynyt tähän. Kärpät ei vittuakaan hyödy tai osoita mitään arvokkuuta sillä, että katkoo yhteistyösopimuksen noiden kommenttien takia nyt. Se olisi pitänyt tehdä ajat sitten.

Pitäisikö tässä tilanteessa Kärppien vielä jotenkin hyötyä? Enemmän tässä ollaan vahinkoja minimoimassa. Väärässä kelkassa ollaan oltu jo vuosia ja nyt olisi ollut loistava paikka pistää tämä kansi kiinni yhdessä JYPn ja Pelicansin kanssa. Kärkkäisen sakeat ulostulot eivät tähän lopu ja muutaman vuoden sisällä ollaan ihan samassa keskustelussa. Sitten ollaan ainoana liigajoukkueena suurennuslasin alla. Väsymyksesi asiaan ei ainakaan lakkaa sillä, että yhteistyösuhdetta jatketaan.
 

JPL

Jäsen
Ei tämä nyt ihan yksioikoinen asia kuitenkaan ole, ainakaan omasta mielestä.

Voimakas juttu tämä rokoteasia, kun huilaa heittämällä yli esimerkiksi holokaustin kieltämisestä, mikä kyllä omasta mielestä on edelleen suurempi asia telluksen historiassa. Erittäin tyhmää ja moraalitontahan tuo on ohjeistaa työntekijöitä tuolla tavalla, mutta minkäs teet? J.Kärkkäinen on rikas hullu. Siis aivan täysi idiootti. Mutta tavallaan aika erikoista, että tämä olisi tässä vaiheessa sitten este rahan ottamiselle hänen omistamalta yritykseltä ja ymmärrän tuon @Ujcik#11:n pointin median ajojahdista. Minusta yhteistyötä Kärkkäisen kanssa ei olisi ikinä kannattanut edes aloittaa, koska omistaja on täysin harhainen. Tämä rokotecase nyt on vain jatkumoa aikaisemmalle, eikä pitäisi tulla mitenkään yllätyksenä ihmisille, jotka on yhtään seuranneet hänen mielipiteitään.

Kuunteletteko Reino Nordinia vai vaihtuuko kanava heti kun se alkaa hoilottamaan? Samaa kastiahan sekin on. Epäilemättä myös monen muun yrityksen (varsinkin perhe-) johdosta löytyy noita melko sekopäisiä henkilöitä. Jostain syystä yritysten johtoon ajautuu semmoisia ihmisiä, jotka eivät välttämättä ole sitä valtavirtaa. Onneksi suurin osa näistäkin sentään ymmärtää, että kaikkia hulluuksia ei kannata suoltaa julkisuuteen.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Pitäisikö tässä tilanteessa Kärppien vielä jotenkin hyötyä? Enemmän tässä ollaan vahinkoja minimoimassa. Sitten ollaan ainoana liigajoukkueena suurennuslasin alla. Väsymyksesi asiaan ei ainakaan lakkaa sillä, että yhteistyösuhdetta jatketaan.

Niin voithan ajatella noinkin.
Pelko median kirjoittelusta olisi siis hyväksyttävä motivaattori katkaista yhteistyö.
Minusta se on jopa tekopyhää sätkyilyä. Kärppien mainoksia kun on ollut magneettimediassa ja Ari Steniuksen kirjoittamia kärppiä koskevia tarinoita.
Stenius ei ole Kärpissä töissä, mutta tekee kyllä niin voimakkaasti yhteistyötä Kärppien kanssa, joten yhteys Kärppiin on todellinen.

Mihinkö olen väsynyt?

Kun eskimo tikkujäätelö vaihtaa nimensä kun media huomaa sen sortavan vähemmistöä, frölunda vaihtaa nimensä kun joku hoksaa sen loukkaavan intaaneja ( saako tätä nimitystä edes käyttää?)
Fazer vaihtaa Gheisan..
Tämän kaikki ainoastaan median nostattaman julkisen keskustelun pinteessä. En siis selvästi osta tällaista, pidän sitä tekopyhänä.

No mitä Kärpät voi tehdä kuten jatkoajan entinen päätoimittaja kysyi? - ei mitään. Kylmästi vain irtisanoo itsensä irti näistä puheista = Juha Kärkkäisen näkemykset eivät ole Kärkkäinen Oy:n virallinen kanta ja toisekseen, ne eivät edusta Kärppien virallista kantaa.

Lisäksi monilla ei mene millään jakeluun että Kärpät ei tue Kärkkäistä vaan Kärkkäinen tukee Kärppiä. Ei kärpissä ole mitään työryhmää joka laatii listan alueen yrityksistä, keiden arvomaailma on sama kuin Kärppien ja sen listauksen perusteella sitten valitaan tukijat. Todellisuus on sitä, että kaikki kelpaa jotka nyt vain sattuvat jostain syystä mukaan lähtemään.
 

Beni49

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vähän jo naurattaa jos ei itketä. Kyllä yllättävän moni jaksaa länkyttää, että ei kanna Kärppien kirstuun enää penniäkään ennen kuin Kärkkäinen on laitettu kiitämään Ykkösketjusta. Väitämpä että nämä uhoajat ja oman kilpensä kiillottajat eivät ole sitä tehneet ennenkään. Tai sitten toinen vaihtoehto on, että peleissä käynti ja Kärppiin kuluttaminen jatkuu normaalisti, kunhan nyt pääsee vähän keskustelupalstalla avautumaan ja tuomaan itseään esiin parempana ihmisenä. Minua ei haittaa ainakaan tippaakaan, että Kärkkäinen tuo Kärpille viisinumeroisen summan rahaa vuodessa. Eikä haittaa suurta yleisöäkään, sillä jokainen järkevä ihminen osaa itse päättää tukeeko Kärkkäistä jatkossa ja liittyykö Kärpät siihen yhtään mitenkään.

Mitä tulee henkilökohtaiseen mielipiteeseeni Kärkkäisestä, en jatkossa tule tukemaan kyseistä puljua mitenkään. Ennen tuli haettua sieltä jos jonkinnäköistä kampetta niin itselle kuin firmalle useamman kerran kuussa. Tästä lähtien suuntaan ennemmin Tokmannille tai Puuiloon. Kärppiä fanitan kuitenkin aivan niin kuin ennenkin ja firmalta löytyy muutama kausikortti. Eikä olisi tullut missään vaiheessa edes mieleen menetellä muuten. Oikeastaan olen vain iloinen siitä rahasta minkä Kärpät saa nyhdettyä Kärkkäiseltä, varsinkin tässä taloustilanteessa.

Ja kenenkään on turha tulla väittämään, että jakaisin samanlaisia ajatuksia tai arvoja Juha Kärkkäisen kanssa. Muuten sanon sinua natsiksi, koska et varmasti ole ennen tätä kyseenalaistanut Kärppien ja Kärkkäisen välistä yhteistyötä millään tavalla.

Nähdään peleissä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Virkkunen erottaa Juha Kärkkäisen ja yhtiö Kärkkäisen kommentit toisistaan. Hän siis näkee Juhan kommentit yksityishenkilön kommentointina, joka ei estä yhtiö Kärkkäisen kanssa tehtävää yhteistyötä. Olisi mielenkiintoista tietää, kestitäänkö Juha Kärkkäistä Kärppien peleissä ja kuinka paljon.

Juu, tuolla periaatteella yhteistyötä voisi tehdä vaikka Kolmannen valtakunnan kanssa. Pitäisi vain korostaa, että Hitlerin kommentit ovat yksittäisen henkilön mielipiteitä.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Mitä tulee henkilökohtaiseen mielipiteeseeni Kärkkäisestä, en jatkossa tule tukemaan kyseistä puljua mitenkään. Ennen tuli haettua sieltä jos jonkinnäköistä kampetta niin itselle kuin firmalle useamman kerran kuussa. Tästä lähtien suuntaan ennemmin Tokmannille tai Puuiloon. Kärppiä fanitan kuitenkin aivan niin kuin ennenkin ja firmalta löytyy muutama kausikortti. Eikä olisi tullut missään vaiheessa edes mieleen menetellä muuten. Oikeastaan olen vain iloinen siitä rahasta minkä Kärpät saa nyhdettyä Kärkkäiseltä, varsinkin tässä taloustilanteessa.
Joskus olen Kärkkäiseltä netin kautta tilannut tavaraa kun sai kilpailukykyiseen hintaan, mutta en enää. Asuinpaikasta johtuen, en ole päässyt kannattamaan Kärppiä paikanpäällä, mutta joitakin fanituotteita olen joka vuosi ostanut. Niiden ostaminen saa olla nyt jäähyllä toistaiseksi ellei Kärkkäisen suhteen tehdä järkeviä päätöksiä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuollainen mediamyllytys Kärppiä kohtaan Kärkkäisen tapauksessa on niin sanotusti "ilimanaikuista".
Jossakin vaiheessa on Kärpät saaneet sponsorikseen tuon tavarataloketjun joka on laskettu tulobudjettiin ja sillä hyvä.
Diilit on tehty varmasti jo kauan sitten ja jos firman omistaja henkilökohtaisesti nyt törkeilee, ei kannata Kärppiä syytellä.
Kunhan sponsorisopimus ja sen sitoumus päättyy, on varmasti aika punnita antaako kyseinen firma väärää signaalia Kärpille.
Tämän päivän media on sellaista hömppää että mustamaalataan ja aiheutetaan kohua tuntematta asiaa.
 
H

Hidas_ja_kankea

Kyllä yllättävän moni jaksaa länkyttää, että ei kanna Kärppien kirstuun enää penniäkään ennen kuin Kärkkäinen on laitettu kiitämään Ykkösketjusta. Väitämpä että nämä uhoajat ja oman kilpensä kiillottajat eivät ole sitä tehneet ennenkään.
Ensimmäinen liveottelun katsoin kauden -77 avauksen Tapparaa vastaan, mutta seuraaminen alkoi urheilusivuilta viisi vuotta aikaisemmin. Koskaan ei ole ollut näin yhdentekevä mieliala seuran suhteen. Pystypäin tunnustin kannattavani Kärppiä konkurssin aikaan, jolloin olin ipa-fanien ympäröimänä (työkavereita). Silloin oli vielä muistot kultaa.

Nyt seuran toiminta hävettää.

Luultavasti tulen katsomaan otteluita, kun tulevat cmoren kautta kylkiäisinä. Joukkuepassia en hankkisi, jos sellainen olisi saaatavilla.

Tällä hetkellä korjattavaa on niin paljon, että korjaus ei hetkessä tapahdu. Toimari puhuu julkisesti vallan pehmoisia jne jne ...
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, SaPko, Ivan Huml
Seuran Virkkusen haastattelu oli surullista luettavaa. En ole koskaan kummemmin välittänyt Virkkusesta, mutta en nyt arvannut hänen sentään olevan tuollainen ällöttävä kaikkia kumarteleva pösilö. Toivottavasti päästään em. herrasta mahdollisimman pian eroon ja saadaan kokonaiskuvaa paremmin ymmärtävä ja pätevä toimitusjohtaja sisään. Muutenkin toimistoa saisi tuulettaa ja kunnolla, nyt on pöhötaudin merkkejä sen verran ilmassa.

En vain voi käsittää noita kierteleviä kommentteja rokotteista ja rokotevastaisuudesta. Kamelin selkä katkesi itsellä tuossa Halpahalli-vertauksessa. Sellainen paska ala-astetason "mutku toikin" -argumentti, että oksat pois. Tuon jälkeen en kyllä pysty Virkkusta enää ottamaan vakavasti - onneksi sentään Wennström luo painetta terävällä kolumnillaan. Helvetin huonoon suuntaan olet menossa, Oulun Kärpät.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Vähän jo naurattaa jos ei itketä. Kyllä yllättävän moni jaksaa länkyttää, että ei kanna Kärppien kirstuun enää penniäkään ennen kuin Kärkkäinen on laitettu kiitämään Ykkösketjusta. Väitämpä että nämä uhoajat ja oman kilpensä kiillottajat eivät ole sitä tehneet ennenkään. Tai sitten toinen vaihtoehto on, että peleissä käynti ja Kärppiin kuluttaminen jatkuu normaalisti, kunhan nyt pääsee vähän keskustelupalstalla avautumaan ja tuomaan itseään esiin parempana ihmisenä. Minua ei haittaa ainakaan tippaakaan, että Kärkkäinen tuo Kärpille viisinumeroisen summan rahaa vuodessa. Eikä haittaa suurta yleisöäkään, sillä jokainen järkevä ihminen osaa itse päättää tukeeko Kärkkäistä jatkossa ja liittyykö Kärpät siihen yhtään mitenkään.
Voin itse omakohtaisesti sanoa, että yhdessäkään Kärppä-pelissä en aio käydä niin kauan kuin Kärkkäisen logo irvistelee paidassa. En aio tukea Kärppiä edes tilaamalla Liigapassia, vaan kuuntelen pelit Cityltä - joskus voin kuppilassa käydä jonkun kiinnostavan matsin tsiigaamassa, silloinkin lähinnä tukeakseni paikallista baariyrittäjää. Joten ainakaan minun kohdalleni tuo paasauksesi ei päde. Ja miten luulet, että keskustelu anonyyminä jollain palstalla kohentaa kenenkään egoa? Eiköhän aika lailla suurimman osan reaktiot ole aitoja - joihinkin nämä jutut vain vaikuttavat konkreettisemmin kuin toisiin.

Edit. Korjattu Mega -> Cityksi. Tulee selkärangasta tuo.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Seuran Virkkusen haastattelu oli surullista luettavaa. En ole koskaan kummemmin välittänyt Virkkusesta, mutta en nyt arvannut hänen sentään olevan tuollainen ällöttävä kaikkia kumarteleva pösilö.

Tämä. Olen jo vuoden verran hämmästellyt Virkkusen esiintymisiä julkisuudessa. Erittäin hajuton, väritön, mauton ja...valitettavaa kyllä, myöskin selkärangaton.

Ollaan tilanteessa jossa johto päätti pelillisellä puolella viime vuonna että Manneria ei kengitä pois ja antoi siunauksensa täydelliselle mahalaskulle. Imagon puolesta mahalasku tehdään nyt.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Tämän päivän media on sellaista hömppää että mustamaalataan ja aiheutetaan kohua tuntematta asiaa.

Totta osittain, mutta tässä tapauksessa ei pitäisi olla mitään epäselvyyksiä millaista mielenlaatua ja ajattelumaailmaa tämä herra Kärkkäinen edustaa. Itsehän tuo on juttunsa suustaan päästänyt, ei tähän mitään mustamaalausta keneltäkään tarvita. Harvinaisen selkeä keissi näköjään kaikki muiden seurojen paitsi Kärppien mielestä.
 

Taapertaja73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toiminnan arvojen nostaminen esille on liike-elämässä kaksiteräinen miekka. Jos niitä halutaan korostaa, tulee niitä myös tarkasti vaalia. Jos yritys toimii tietoisesti julkistamiensa arvojen vastaisesti, voi seuraukset olla taloudellisesti katastrofaaliset.

Liiga on tapahtumaliiketoimintaa urheilun ohella, ja omien arvojensa välinpitämätön tallaaminen tekee koko organisaation toiminnasta epäuskottavaa. Taloudelliset seuraukset eivät kuitenkaan todennäköisesti tässä ympäristössä ole yhtenevät esim. teollisen tuotannon alaan verrattuna.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Mutta jos tälle linjalle lähdetään, meillä ei ole kohta ainuttakaan logoa paidassa. Mites Hesburger? Kuka vittu voi hyväksyä sen pelipaitaan kaiken sen kohun jälkeen?

Tämä on aivan järjetön väite. Kuinka usein näitä yritysjohtajia tulee ulos Kärkkäisen tyylisten kommenttien ja arvojen kanssa? Esimerkiksi case Hesburger on aivan eri asia, jossa lienee kyse enemmänkin huonosta johtamisesta, ei niinkään yrityksen arvoista. Sitähän me ei voida tietää, mitä jotkut ajattelee omassa päässään, jos eivät ajatuksiaan tuo julki tai toimi niiden mukaan. Tässä ei myöskään ole kyse mistään yhdestä lipsahduksesta, joka olisi myös täysin eri asia, kuin tällainen pitkään jatkunut aivan häpeällinen toiminta ja disinformaation levitys.

Kyllähän Kärpät tekee tässä nyt ison virheen. Kaiken mainehaitan lisäksi tästä tulee loppujen lopuksi turpaan myös taloudellisesti. Mun suosikkijengillä pitää olla tietynlaiset kestävät arvot ja kyllä tässä ihan oikeasti sellaista noin 25 vuoden faniutta nyt koetellaan. Rahaa en ainakaan seuralle kanna, ennen kuin muutoksia tehdään. En toki sitä muutenkaan paljoa etäfanina voi tehdä, mutta tuskin olen yksin näiden ajatusten kanssa.

Virkkusen ulosanti on ollut aiemminkin melkoista tuubaa, mutta nyt veti kyllä täydelliset pohjat. Aivan naurettavaa kiertelyä ja selittelyä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mihinkö olen väsynyt?

Kun eskimo tikkujäätelö vaihtaa nimensä kun media huomaa sen sortavan vähemmistöä, frölunda vaihtaa nimensä kun joku hoksaa sen loukkaavan intaaneja ( saako tätä nimitystä edes käyttää?)
Fazer vaihtaa Gheisan..
Tämän kaikki ainoastaan median nostattaman julkisen keskustelun pinteessä. En siis selvästi osta tällaista, pidän sitä tekopyhänä.

Niin, et hyväksy sitä että maailma muuttuu.

Eikä näytä hyväksyvän Kärpätkään vaan siellä halutaan elää menneisyyden ajattelussa. "Ennen oli näin. Ennen tämä hyväksyttiin."

Holokaustin kieltämiselläkään tuskin menetetään tästä hetkestä eteenpäin yhtään ihmishenkeä, mutta rokovastaisella kehoituksella niin voi käydä, koska pandemia pitkittyy.

Nyt eletään tätä päivää ja suunnitellaan parempaa tulevaisuutta. Se johtavissa ja vastuullisissa tehtävissä olevien ihmisten velvollisuus.

On se nyt kumma ettei pohjoisessa näitä asioita haluta ymmärtää.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Tämä on aivan järjetön väite. Kuinka usein näitä yritysjohtajia tulee ulos Kärkkäisen tyylisten kommenttien ja arvojen kanssa? Esimerkiksi case Hesburger on aivan eri asia, jossa lienee kyse enemmänkin huonosta johtamisesta, ei niinkään yrityksen arvoista.

Mun suosikkijengillä pitää olla tietynlaiset kestävät arvot ja kyllä tässä ihan oikeasti sellaista noin 25 vuoden faniutta nyt koetellaan.

Tässä on kaksi vahvaa omistajaa/ johtajaa. Molemmat toimivat samassa asemassa.

Toisen kommentit on ok irrottaa yrityksen arvoista ja niputtaa ne huonon johtamisen taakse, toisen kommentit ovat yrityksen arvot eikä niistä voi luikerrella. Eikö Juha Kärkkäisen kommentit voi olla vastoin heidän arvojaan ja käsittääksesi huonoa johtamista?

Mutta ymmärrät kantani varmaan paremmin jos vielä selvennän, hessburger vain pieni esimerkki vaikka Salmelan perheyrityksessä 8000 työntekijää. On yrityksiä jotka ovat silloin tällöin tapetilla rajustikin. Kuten Uros tänään. Pitäisikö siis aina katkoa sopimus kun negaa ja arvojamme loukkaavaa tulee ilmi ja miten se raja vedetään, että se olisi suoraselkäistä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös