Minne menet, Oulun Kärpät?

  • 864 789
  • 3 169

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Samaa mieltä edellä olevan kirjoittajan kanssa. Peli on erittäin alahtelevaa ... Aihetta sivuten voi alkaa miettimään loksahtaako palaset kohdalleen koskaan.

Vähän off-topic, mutta nykypäivän Sm-Liigassa Kärpät on edelleen täysin kilpailukykyinen joukkue, kyllä kaikki muutkin seurat ovat olleet ailahtelevia esityksiltään, ehkä KalPaa lukuunottamatta. Itse olen ottanut sarjan tasaisuuden ilolla vastaan.

Keväällä Kärpät saa kokemuksestaan valtaisaa etua, uskon vahvasti näin.

Ja noista sopimuksista on turha liikaa huolehtia, niitä on varmasti jo jonkin verran tehty. Joukkue muuttuu, se on päivän selvää. Nykyliigan maksukyky ei vain riitä pitämään nappikauden pelanneita miehiä enää... ikävää mutta totta. Hyvällä skouttauksella mennään jatkossa pitkälle, tälle kautta ulkomaalaisvahvistusten hankinnat meni loistavasti. Lisäksi CHL paikka varmasti vaikuttaa joukkueisiin, jos sinne päästään, on varmasti varaa sijoittaa joukkueeseen enemmän.

Huhujen mukaan ensi kaudella Kärppiin on tulossa kotimainen maalivahti, mikä sinänsä on vähän outoa, jos Tarkki ja Koivisto omaavat sopparin ensi kaudelle. No kevät näyttää.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Surullisessa valossa näen Kärppien lähitulevaisuuden.

Kuluneen vuoden aikana on tehty hirvittävä määrä karkeita munauksia ja virhevalintoja avainpaikoille. Ari Hillin voidaan sanoa epäonnistuneen urheilutoimenjohtajana ilman tätä Granlund-sotkuakin, tosin tämä taisi olla Junnon tarkoituskin. Jason tiesi mihin suuntaan pelaajamarkkinat ovat menossa ja pestasi Hillin syntipukiksi.

Joskus myöhemmin varmaan selviää mistä case Granlundissa on kyse, mutta oli mikä oli, ei tämä ennen niin arvostetun organisaation toiminta nyt kovin hyvässä valossa näyttäydy muutenkaan.

Organisaation kriisin lisäksi meillä on pelillinen kriisi. Päävalmentajana on velho joka tätä kriisiä ei edes huomaa vaan myhäilee tyytyväisenä hävittyjen otteluiden jälkeen. Joukkue on SM-liigan kallein mutta tulos on koko sarjan heikentymisestä huolimatta keskitasoa. Kärpät ei ole ainoa joukkue jossa oli kesällä paljon vaihtuvuutta, mutta Kärpät on ainoa joka ei siitä selvinnyt. Pelitapaa on ollut melkein vuosi aikaa hieroa kuntoon mutta nyt playoffien lähetessä näyttää siltä että mitään pelitapaa ei ole.

Kaiken hyvän lisäksi tälle hymyilevälle Buddhalle sorvattiin jatkosopimus jo vuodenvaihteessa. Ei hyvää päivää.

Playoff-kausikortille syvä "ei kiitos". Seuraan playoffit mielelläni televisiosta ja jännitän kaikkien asiansa hyvin hoitavien seurojen puolesta.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Ari Hillin voidaan sanoa epäonnistuneen urheilutoimenjohtajana ilman tätä Granlund-sotkuakin

Kerrotko lisää tästä Hillin epäonnistumisesta? Ulkomaalaispelaajien hankintaan tuskin ainakaan viittaat, kun Kärppien ulkomaalaisosasto on tälläkin kaudella liigan kovin. Molemmat Koivistot ovat olleet myös hyviä hankintoja, eikä kannattajilla liene paljon Bumenkaan hankintaan vastaan, vaikkei parhaaseensa ole vielä pystynyt. Ainoastaan Viitakosken kohdalla on hiukan nokan koputtamista, koska hänen pelillinen panoksensa lähenteli nollaa koko syyskauden. Nyt tilanne siinäkin on muuttunut paremmaksi. Näin ollen mielestäni Hilli on onnistunut varsin hyvin uudessa tehtävässään ottaen huomioon tuon pelaajamarkkinatilanteen. Ensi kausi tietysti on taas toinen juttu, mutta sen osalta Hillin onnistumista kannattanee kommentoida sitten, kun pelaajasopimuksia julkistetaan (tai ei julkisteta...).

Muuten olen samaa mieltä siitä, että ei Kärppien tulevaisuus erityisen valoisaltakaan näytä. Alatalon pelitavan sisäänajoprosessi on osoittaunut liian hitaaksi, tapa toimii vain väläyksittäin ja pelin taso heittelee joka sektorilla erästä ja ottelusta toiseen. Lisäksi ilmassa Jalosen aikakaudella ennenkuulumatonta kurittomuutta tyhmien jäähyjen suhteen. Pelitavallisten vaikeuksien päälle nyt sitten nämä Granlund-uutisoinnit. No, vaikeuksien kautta voittoon, siihen on uskottava.

Sinulle Kärppien tilanne ei silti liene sen suurempi huoli, koska tuo suosikkijoukkueen vaihtaminen onnistuu tarvittaesa täällä Jatkoajan palstalla yhtä helposti kuin ennenkin, kuten näkyy. ;-)
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Vähän alkanut toimiston puolella lipsumaan,,,

1. Tapaus Alatalo: Valmentajaksi kokenut mutta menestymätön kuulapää. Vaihtoehtona muuan Suikkanen muttei kokemattomuuttaan kelpaa. No, kausi näyttänyt, että nuori ja nälkäinen Suikkanen nostanut vaatimustasollaan heikon TPS:n suosta. Kärpissä valmennuksen vaatimustaso ilmeisen lepsu; peleihin tultu takki auki, turhia jäähyjä, heikkoa puolustuspelaamista,,,,jne. Tästä kaikesta jatkosoppari.

2. Tapaus Granlund

3. Missäs vitussa on viime kauden mestaruusDVD?? Olkoon vaikka kuinka mones mestaruus, niin kai tollasesta tapahtumasta luulisi jotainaikaan saatavaksi.

Yhtäkaikki, lievää pöhötteneisyyttä ilmassa, toivottavasti tekemisen meininki palaa organisaatioon.
 

IMATION

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen, Canes
Yhtäkaikki, lievää pöhötteneisyyttä ilmassa, toivottavasti tekemisen meininki palaa organisaatioon.

Jotenkin on sama fiilis täälläkin. Jo silloin alkoi tuntua että kaikki ei ole niin kuin pitäisi, kun Saarenheimo ja Haataja jätti kärpät. se ei oikein sopinut siihen kuvaan mitä olin saanut kärpistä.

Kärppäbuumi alkoi jo toistakymmentä vuotta sitten. Nyt pitäisi olla niiden pelaajien aika jotka katselivat esim. liigakarsintoja isukkiensa kanssa Raksilassa ja päättivät että heistäkin tulee isona Viuhkoloita. Missä nämä pelaajat on?

Yleensä tämmöinen hurmos tuppaa synnyttää lisää tähtiä.
Aika hiljaista vaan on ollut sillä rintamalla. Nyt on tulossa jonkunlainen aalto näitä pelaajia, mutta näyttää niitäkin kinnostavan muut seurat. Massaa on kyllä paljon, on koko pohjoissuomen junnut. Onko kärpissä tehty oikeita asioita tällä rintamalla? Jos haluamme olla omavaraisia jatkossa on tämän junioritoiminnan oltava suomen parhaimistoa. onko se?

Ja sitten on nämä vanhat pelurit joille perustetaan ihan oma työtehtävä jotta kaverit voisivat jatkaa työtä kiekkoilun parissa. Varmaan ihan hyviä tyyppejä ja voi olla osaamistakin mutta mutta... on siinä kuitenkin jotain semmoista vastenmielistä. Tuntuu että hyvän tyypin takia on keksitty työtehtävä eikä toisinpäin.

Jo pari vuotta on kärpissä ollut meininki kun viime vuosikymmenellä esim. jokereilla (on niillä se vieläkin) ja TPS:llä. Siinä vaan on se paha vika että ei asiakas (katsoja) tyhmä ole. Kyllä ne huomaa että kaikki on jotenkin muovista ja teennäistä. Prostituutioltakin saa sitä, mutta ei se rakkaudesta sitä tee...

Nyt olisi aikaa vielä parantaa asioita. ottaa johdossa peili käteen ja katsoa tekemisiään tai tekemättä jättämisiään. Semmoinen kärpät josta saamme olla kaikki pohjoissuomalaiset ylpeitä!
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Jo pari vuotta on kärpissä ollut meininki kun viime vuosikymmenellä esim. jokereilla

No nyt se viimeinen askel on virallisesti otettu, huippujunnu ryssittiin muualle. Me olemme samassa pisteessä kuin Jokerit. Kaikki samat virheet on toistettu, voi vaan kuvitella mitä seuraa tulevaisuudessa. Joukko omat pojat-projekteja ja hävinneen Kärppäkiekon etsimistä? Joukkueen runko on rikki ja ollut liian kauan sama, hyvällä syyllä voi olettaa melkoista alamäkeä parin kauden sisällä. Toki sitä hidastetaan ostamalla "dahlmaneja" kalliilla rahalla, mutta ei tässä hyvä heilu tällä menolla.

Joukkue kuvaa organisaatiota ja sehän tässä eniten vituttaakin, kentällä on sama meno kuin toimistolla. Pari vuotta sittenhän tätä jo aavisteltiin ja nyt se lopulta toteutui.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Kiitos, oli niin mukavaa kuin sitä vain kesti.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Philly Flyers, Larva ja Todd Timantti
Kiitos, oli niin mukavaa kuin sitä vain kesti.

Valitettavan samaa mieltä.. Olen oululaisena, jääkiekon ystävänä luonnollisesti aina kärppien kannattaja, mutta kyllä saa pitkä kesä kulua ennen kuin uskoo taas siihen. Granlund case, kaikki tarvittava sanottuna toisessa ketjussa, mutta kun tällainen juttu tapahtuu moisen kohun saattelemana niin kyllä masentaa.. Luultavimmin tänne saadaan kesällä taas Viitakosken ja Dahlmanin kaltaiset vahvistukset, aivan muualta kuin pohjoisesta, jollaisena itse haluaisin joukkueeni nähdä, ja pärjätään taas.. Suunta on kyllä ilmeisen selvä, mutten ole varma haluanko enää itse siinä olla mukana.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Yhtäkaikki, lievää pöhötteneisyyttä ilmassa, toivottavasti tekemisen meininki palaa organisaatioon.

Pöhöä juu, mutta kuten sanoit, vain lievää.

No nyt se viimeinen askel on virallisesti otettu, huippujunnu ryssittiin muualle. Me olemme samassa pisteessä kuin Jokerit. Kaikki samat virheet on toistettu, voi vaan kuvitella mitä seuraa tulevaisuudessa.

Kiitos, oli niin mukavaa kuin sitä vain kesti.

Pientä rajaa näihin juttuihin. Menestystä tulee ja homma kasvaa, ja parhaimman mukaan koitamme pysyä siinä mukana. Iso seura vaatii isoja kuvioita, kun menestytään ei voi toimia ikuisesti pikkuseuran tavoin. Emme voi olla ikuisesti sitkeitä ja sympaattisia saamen hankeenkusevia poropoikia, vaan kun on EM-kultaa jaolla tavoitellaan sitä, on tehtävä jokunen isompi hankintakin.

Tässä tulee nyt kuva niinkuin "kaikki hyvä ja entinen arvokkuus olisi menetetty ja myyty", vaikka tosiasiassa olemme siis menestyneet ja kasvaneet siinä mukana. Lieveilmiöt eivät tarkoita sitä että kaikki olisi muuttunut. Yksi kyseenalainen valmentajanvalinta (joka kuitenkin peluuttaa viihdyttävämpää kiekkoa kuin menestyksekäs edeltäjänsä) ja olemme jo ennen pleijareita (joissa on edelleen kaikki saumat vaikka uusia ja jatkaa dynastiaa) tuhoon tuomittuja?

No way, tämä on enemmänkin kasvukipuja kuin pieleenkasvanutta liikakasvua ja kieroutuneisuutta. Vauhdissa sattunut heikko ohitus, ei ajovirhe 10000 km väärään suuntaan, yksi reisillemeno tyttökaverin kanssa eikä herääminen motellista transu ja kaksi hevosta samassa tilassa krapulaisena.

Hyvä että fanit ovat hereillä, kyllä saa ja pitää älähtää, mutta minä en polta yhtään poropaitaa tämmöisten yksittäisten kausien tai mokien takia. Paha palaa takaisin.

~POHJOINEN!!!
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Samaa mieltä Awen kanssa, mutta tuosta lainauksesta sen verran että eikö ensin pitäisi lähteä että voi palata?? ;)

Kjeh...olen asustellut viime vuoden alusta asti pk-seudulla, eli nyt sen voi ymmärtää paikallista murretta käyttäen tarkoittamaan "ihan turha edes yrittää tulla takaisin Ouluun"...eli terveisiä Granlundille.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Kjeh...olen asustellut viime vuoden alusta asti pk-seudulla, eli nyt sen voi ymmärtää paikallista murretta käyttäen tarkoittamaan "ihan turha edes yrittää tulla takaisin Ouluun"...eli terveisiä Granlundille.

Joo, uusimpien tietojen valossa korjataan omaakin fiilistä siihen suuntaan, että aika tempun poju teki. Ja Junno reagoi juuri oikein.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
...aika tempun poju teki.

Ehkäpä, mutta totuuden nimissä se sopimus olisi pitänyt tehdä jo hyvissä ajoin eikä vasta silloin, kun on jo liian myöhäistä. Kusinen temppu molemmin puollin.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Ehkäpä, mutta totuuden nimissä se sopimus olisi pitänyt tehdä jo hyvissä ajoin eikä vasta silloin, kun on jo liian myöhäistä. Kusinen temppu molemmin puollin.
Pojun kanssa tehtiin sopimus 2007, mikä on mielestäni varsin hyvissä ajoin. Olisiko sille pitänyt silloin tarjota satoja tuhansia, jotta ahneet paskiaiset olisivat tänä päivänä olleet tyytyväisiä?
 
Organisaation kriisin lisäksi meillä on pelillinen kriisi. Päävalmentajana on velho joka tätä kriisiä ei edes huomaa vaan myhäilee tyytyväisenä hävittyjen otteluiden jälkeen. Joukkue on SM-liigan kallein mutta tulos on koko sarjan heikentymisestä huolimatta keskitasoa. Kärpät ei ole ainoa joukkue jossa oli kesällä paljon vaihtuvuutta, mutta Kärpät on ainoa joka ei siitä selvinnyt. Pelitapaa on ollut melkein vuosi aikaa hieroa kuntoon mutta nyt playoffien lähetessä näyttää siltä että mitään pelitapaa ei ole.

Ymmärrän kyllä kritiikkisi sille että Kärppien peli ei ole vieläkään kunnossa ja se ailahtelee aivan liikaa. Hyviä hetkiä seuraa huonoja hetkiä saman pelin sisällä ja etenkin voitettua peliä seuraa huono ja hävitty peli. Tämä on huolestuttavaa, mutta väitteesi että Kärpät on ainoa joukkue joka siitä ei ole selvinnyt on naurettavaa.

Voit tutkailla esim.kesälomilla olevan HIFK:n fanien mielipiteitä Jalosen onnistumisesta, Jokeri-fanien tyytyväisyyttä Hanloniin voit käydä seuraamassa vaikkapa Jokerien-keskustelupastalla. Hanlonin pelasti vain hyvä maalivahti Riksman, muuten peli on ollut kokokauden p***aa. Lukko taistelee sarjapaikastaan,eli Uramaa ei ole pelastanut Kärppä-tason budjettikaan Lukossa. Muutama esimerkki sille että ei helppoa ole muuallakaan, jos se yhtään ahdistustasi helpottaa. Meillä kuitenkin pelit jatkuu ja vieläpä playoffeissa.
 

JPL

Jäsen
Sijoitetaan nyt viesti tänne, kun en parempaakaan ketjua asialleni löytänyt.

Elikkä elikkä... Eilen julkistettiin Leijonien MM-kisajoukkue. Aluksi vitutti, kun sekä Kärpät 08-09 että Koivun Mikko loistivat poissaolollaan, mutta että joku Tepsin Vahalahti ryhmässä.

Kaveri soitteli hetken päästä ja tottakai armottomana TPS-fanina kuittaili, kun kerrankin siihen aihetta oli. Puhelun jälkeen oli pakko etsiä listasta jotain Kärppä-uskottavuutta tukevaa ja silloin vasta hoksasin, että jumalauta. Yy, kaa, koo, nee, vii, kuusi kärppäkasvattia. Soitin puhelun.

Onkohan ennätysedustus Oulun poikia? Erikoisenhan tilanteesta tekee se, että kukaan kuudesta ei siis pelannut tämän kauden joukkueessa, ei missään muussakaan SM-Liigajoukkueessa, vaan ulkomailla. Tästä joku voisi päätellä, että joskus tulevina kausina nähdään kovia paluumuuttajia Raksilassa. Toivottavasti.

Mielenkiinto kisoja kohtaan kasvoi joka tapauksessa potenssiin x. Mikelle muuten onnittelut ronssista.

Eikä Lassekaan kovin kaukana kisapaikasta enää ole.... Sitten olisi jo seitsemän... Lisäksi mahdollisina vielä Jokinen sekä Pitkänen, joista Jonilla ilmeisesti taas vammoja (lehtitieto). Eli parhaimmillaan Suomen joukkueesta lähes puolet olisi Kärppäkasvatteja. Saa siinä Turkulaiset kuittailla aivan vapaasti. ;)
 

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikä Lassekaan kovin kaukana kisapaikasta enää ole.... Sitten olisi jo seitsemän... Lisäksi mahdollisina vielä Jokinen sekä Pitkänen, joista Jonilla ilmeisesti taas vammoja (lehtitieto). Eli parhaimmillaan Suomen joukkueesta lähes puolet olisi Kärppäkasvatteja. Saa siinä Turkulaiset kuittailla aivan vapaasti. ;)
Pitkäsellä nyt on aina MM-kisojen aikaan jotain vammoja tai sitten ei ole sopimusta, joten yhtä hyvin voisi unohtaa koko miehen tästä hamaan tulevaisuuteen, mitä tulee maajoukkueeseen. Kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tästä joku voisi päätellä, että joskus tulevina kausina nähdään kovia paluumuuttajia Raksilassa. Toivottavasti.

Tarkoitatko Hannes "Lähden perhesyiden takia Ruottiin (Eiku Valko-Venäjälle)" Hyvöstä, vai Mikko "Kun pelaan Euroopassa, seurani on Kärpät (eiku Timrå)" Lehtosta? Kummastakaan näistä, eikä oikeastaan kenestäkään noista saa seurauskollista muutenkuin valehtelemalla päin naamaa. Jos joku noista heppuleista joskus Kärppiin paluumuuttaa ennen eläkeikää muussa kun kasvattajaseuransa kuppausmielessä, syön hatullisen paskaa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tarkoitatko Hannes "Lähden perhesyiden takia Ruottiin (Eiku Valko-Venäjälle)" Hyvöstä, vai Mikko "Kun pelaan Euroopassa, seurani on Kärpät (eiku Timrå)" Lehtosta? Kummastakaan näistä, eikä oikeastaan kenestäkään noista saa seurauskollista muutenkuin valehtelemalla päin naamaa. Jos joku noista heppuleista joskus Kärppiin paluumuuttaa ennen eläkeikää muussa kun kasvattajaseuransa kuppausmielessä, syön hatullisen paskaa.

Aika hauska asenne sinänsä. Jos nämä pelaajat tulevat Kärppiin vielä siinä vaiheessa, kun ovat ns. pelimiehiä, tulee heille maksaakin pelimiehen palkka. Jos tulevat Loponen tyylisesti uransa ehtoo puolella niin maksetaan sitten sen mukainen palkka. En näe kuppaamista kumassakaan tapauksessa. Hyvönen tuskin Kärppiin enään tulee kun sai haluamansa tuplasti Kärppäpaidassa ja taitaa olla ettei ole nykyään niin Oululainen. Lehtosen sen sijaan uskon palaavan jossain vaiheessa Kärppiin. Ja eikös Lehtonen tuon sanonut (Euroopassa Kärpät) siinä vaiheessa, kun pelasi Nashvillen organisaatiossa ja palasikin sieltä Kärppiin. Ei sitä tarvitse eikä aina kannatakaan homehtua yhdessä seurassa. Ei sitä tarvitse olla jatkuvasti seurauskollinen. Se on molempien tahojen kannalta hyvä että käy välillä muualla. Vain harva poikkeus vahvistaa säännön. Ja meillähän on Viuhkolan muodossa ainakin toistaiseksi tällainen pelaaja, jota yksi NHL yritys ei tahraa. Eikä sen Viuhkolankaan ole nälkää tarvinnut nähdä ja pelkästä sydämmestä kärppäpaitaa kantaa.
 
Lehtonen olisi jatkanut Kärpissä, mikäli palkka olisi ollut edes samalla seinällä muiden kanssa. Ei ollut ja aivan oikein Lelu lähti seuraan, jossa hänelle maksetaan. Huippupelaajalle huippupelaajan palkka liigan mittapuulla on maksettava, vaikka kyseessä olisi kuinka seurauskollinen pelaaja.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mun puolesta saavat pelata vaikka Steua Bukarestissa, ei kiinnosta. Mutta miksi puhutaan toista ja tehdään toista.

Lähtihän Topikin (Jaakola) viime kauden jälkeen Ruotsiin ja tienailee siellä massia ihan niinku muutki, ei siinä mitää. Lehtosen Mikko huutaa naama vääränä että Kärpät on mun sakki ja näyttää sen sitten toteen pelaamalla kiekkoa naapurissa.

Hyvönenki lähti viime kauden jälkeen Ruotsiin. Ei voinu jatkaa Kärpissä perhesyiden takia. Nyt pelaa Valko-Venäjällä kiekkoa, ilmeisesti perhesyiden takia?

Näitä tämmösiä ei kyllä mielellään takasi haluakaan, toisin kuten jotkut edelläkirjoittaneet. Valehtelu on vastenmielistä. Pelatkoot missä hyväänsä, mutta pysykööt totuudessa.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Hyvönenki lähti viime kauden jälkeen Ruotsiin. Ei voinu jatkaa Kärpissä perhesyiden takia. Nyt pelaa Valko-Venäjällä kiekkoa, ilmeisesti perhesyiden takia?

Perhesyyhän se on sekin, että hankitaan perheelle viiden vuoden toimeentulo vuodessa sen vuoden toimeentulon sijaan. En kyllä itse lähtis ketään näistä lähtijöistä kovin kritisoimaan.
 

Otteluvalvoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En nyt oikein ymmärrä nimim. Koskenkorvan tilitystä näistä kahdesta herrasta.

Hyvöstä nyt en koskaan ole pitänyt mitenkään seurauskollisena; pelaa aina siellä, missä hänelle maksetaan ruhtinaallisesti. Vaihtaa seuroja vuodesta toiseen.

Lehtoselle tekee vaan hyvää käydä välillä katselemassa muita ympyröitä. Kehittyy kiekkoilijana varmasti paremmin, kun saa uusia haasteita eteensä, eikä jumita yhdessä seurassa koko uraansa. Lelu on kyllä tervetullut takaisin koska tahansa.

En nyt lähtisi tuomitsemaan näitä miehiä sillä perusteella, että eivät halua edustaa Kärppiä kaudesta toiseen, vaan etsivät uusia haasteita. Onko se sitten hirveä synti, ettei pelaa kasvattajaseurassa NHL:sta paluun jälkeen? Minusta ei...

Enemmän minua ottaisi päähän, jos nämä herrat valitsisivat jonkin toisen SM-liigaseuran ennen Kärppiä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itse en ymmärrä, mikä ihmeen velvollisuus noilla täältä lähteneillä Kärppäkasvateilla olisi täällä pelata?
Esim. Hyvönen, ruotsalainen vaimo, lasten äidinkieli Ruotsi, osti vasta talon Karlstadista mistä vaimo on kotoisin.
Neuvotteli muuten pitkään myös pelaamisesta elitserienissä ensi kaudella mutta Minskin tarjous veti pitemmän korren. Hanneksen ikäisellä pelaajalla alkaa olla edessä vuodet jolloin viimeisia kertoja pääsee kuittaamaan kunnon tilin hyvällä sopimuksella.
Tretjakki tuossa mainitsikin Lehtosesta ja palkastaan Kärpissä. "Pihi"-Junnon tyylinä on ollut yrittää saada joukkueessa jo pelaaville omille kasvateille mahdollisimman halpa sopimus ja käyttää sitten säästyviä rahoja ulkopuolisiin hankintoihin. Tuo äskeinen noin pääsääntöisesti, poikkeuksia tottakai löytyy.
Noin yleisellä tasolla, harvemmin olen kuullut kenenkään pelaajan kovin negatiivisesti puhuvan pelaamisesta joskus vielä kasvattajaseurassaan, oli se sitten mikä tahansa.
 

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Perhesyyhän se on sekin, että hankitaan perheelle viiden vuoden toimeentulo vuodessa sen vuoden toimeentulon sijaan. En kyllä itse lähtis ketään näistä lähtijöistä kovin kritisoimaan.
No, Hyvönen sai kai yli 200,000 euroa kaudesta Kärpissäkin, joten kovat on menot Hyvösten perheessä, jos tuo menee vuodessa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös