Minne menet, Oulun Kärpät?

  • 864 838
  • 3 169

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Tänään alkaa mielenkiintoinen vaihe runkosarjassa. Tammikuun aikana pelataan 14 ottelua. Pelejä on tasaiseen tahtiin ti-to-la, aina maajoukkuetaukoon asti.
Tammikuun otteluohjelmaa voisi kuvata keskivaikeaksi. Pahimmista kilpakumppaneista ei kohdata kertaakaan Jypiä eikä Jokereita. Viikon kolmesta ottelusta keskimäärin kaksi kamppailua on koti-Raksilassa. Tammikuun vieraspelit ovat sitten sarjan häntäpään joukkueita vastaan. Henkkoht helmi on sitten tammikuun lopun Tappara-Kärpät -peli melkein jo kotoisassa Tampereen Hakametsän jäähallissa.

La 03.01 Kärpät - Blues 5-4 vl.
***
Ti 06.01 Ässät - Kärpät 2-6
To 08.01 Kärpät - KalPa 4-5
La 10.01 Kärpät - Tappara 4-2
***
Ti 13.01 SaiPa - Kärpät 1-5
To 15.01 HIFK - Kärpät 6-2
La 17.01 Kärpät - HPK 1-4
***
Ti 20.01 Kärpät - Lukko 3-7
To 22.01 Kärpät - TPS 5-2
La 24.01 Ässät - Kärpät 2-4
***
Ma 26.01 Kärpät - HIFK 5-2
Ti 27.01 Kärpät - KalPa 4-2
To 29.01 Tappara - Kärpät 1-3
La 31.01 Kärpät - Blues 1-3

LG Hockey Games, 5.-8.2.2009, Tukholma

Tammikuun peleistä pistetavoitteena tai -tahtina voisi pitää "voitto kotona (2-3 pinnaa), vähintään tasuripinna (1-3) vieraissa" -tahtia. Ainakin täällä tälläinen pistetahti kelpaisi. Tahti on etukäteen ajateltuna kova, mutta realistinen. Pelin täytyy olla kuosissa eikä herpaantumisia tai löysäilyä saa tapahtua.
 
Viimeksi muokattu:

JPL

Jäsen
Tänään klo. 15 lienee jotain tapahtumassa?
 

JPL

Jäsen
Mikäli vihjaat johonkin tiekkariin, niin lieneeköhän kuitenkin jokin Alatalon uusi 10+5v sopparin julkistus?

Joo... saa nähdä. Eihän tuota tiedä, mitä julkistetaan mutta jotakin. ;)
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Veikkaisin joko uuden hankinnan esittelyä tai jatkosopimusta tyyliin T. Koivisto, Corso tms...

Kärpät ei nykyjään ole järjestänyt erillisiä tiedotustilaisuuksia jos kyseessä ei ole ollut merkittäviä kokonaisuuksia, mutta voisiko olla valmentaja + pari jatkosopimusta ja ehkäpä uusi pelaaja ?

Joskus taannoin Kärpät järjesti tilaisuuden jossa tiedotettiin ettei ketään aiota hankkia enään :)
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Tänään todellakin piirretään se isoin ratkaisu ensi kautta silmällä pitäen. Tästä voikin päätellä, että päivän uutiset liittyvät 95% todennäköisyydellä Alatalon jatkoon.

Hyvä valinta, koska kotimaisista ei ole muitakaan varteenotettavia. Aravirran juna ajoi asemansa ohi kiitos tämän kauden perseilyn.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Tästä voikin päätellä, että päivän uutiset liittyvät 95% todennäköisyydellä Alatalon jatkoon.

Hyvä valinta, koska kotimaisista ei ole muitakaan varteenotettavia. Aravirran juna ajoi asemansa ohi kiitos tämän kauden perseilyn.


Itsekin toivon Matille jatkosopimusta. Pelisysteemi toimii nyt ajoittain jopa hienosti, ja tuolla pakistolla Kärpät on pärjännyt yllättävänkin hyvin - runkosarjan kakkossijakin on täysin mahdollinen.

Kysymys: Kuka vielä haluaisi ensi kaudeksi Aravirran tai K. Jalosen Alatalon tilalle? Miesten todelliset kyvyt ovat paljastuneet, kun pelaajamateriaali ei olekaan niin loistava...
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Jos kyseessä olisi hankinta, se tarkoittaisi sitä, että Lekatiellä ollaan sittenkin hereillä.. Osaava, kotimainen pakki on kyllä näiltä markkinoilta todellinen pommi ja hyökkääjäpulaa meillä ei ole. Sen todistaa viime pelien tehdyt maalit

Jos ja kun tämä tilaisuus on jatkopahvien ilmoittelua, tarkoittaa se sitä, että jengi haluaa ottaa vielä jokuset nokkaunet ja katsellaan nyt loppukausikin. Alatalo ja ulkomaalaiset siis luultavasti varastavat tämän show'n

Saas nähdä, mitä ne on keksiny
 

JPL

Jäsen
Olen Ujcikin linjoilla. Todennäköisesti halutaan ensi kauden valmentaja lyödä lukkoon jo tässä vaiheessa sekä toivottavasti julkistetaan 1-2 uuden pelaajan sopimukset. Vanhojen jatkot olisivat pelkkää plussaa.

Puolentoista tunnin päästähän tuo kuullaan.
 
Kysymys: Kuka vielä haluaisi ensi kaudeksi Aravirran tai K. Jalosen Alatalon tilalle? Miesten todelliset kyvyt ovat paljastuneet, kun pelaajamateriaali ei olekaan niin loistava...

Mielestäni pelicansseilla ei ole minään vuonna ollut loistava pelaajamateriaali. Ottaisin siis Aravirran muikistelematta :)

KJ ei ole onnistunut tänä vuonna, mutta siihen liittyy paljon muitakin asioita kuin valmennustaidot. En kuitenkaan toivo häntä ihan heti takaisin, koska peli on evoluutiota.

En itke, vaikka muikistelijalle jatkoa tulisikin. Hän ei alun alkujaan ollut omassa päässä valinta 1 (kelle olisi ollutkaan), mutta toisaalta eipä tuossa hirveästi vikojakaan ole. Mestaruuksia ei välttämättä tule, mutta tarvitseeko joka vuosi tullakaan?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ketjun otsikkoon vastaten: finaaleihin, taas kerran.

Näköjään se on ihan se sama kuka siellä muikistelee tai irvistelee penkin takana, juna puksuttaa vaikka alkukaudesta ei käynytkään kaikilla pytyillä. Tavallaan ihmettelen jos muikistelija ei saa jatkoa, toisaalta ymmärrän jos Ara tulee kassakaappisopimuksen myötä. Ei näytä tosiaan väliä olevan.
 

10

Jäsen
Tänään todellakin piirretään se isoin ratkaisu ensi kautta silmällä pitäen. Tästä voikin päätellä, että päivän uutiset liittyvät 95% todennäköisyydellä Alatalon jatkoon.
Alatalolla oli tietääkseni pitkä sopimus Kärppiin ja hänen oli tarkoitus ottaa tämän kauden jäkeen vastuuta junioreiden valmennuksesta. Voi olla että viime aikojen parantuneet otteet tuovat Alatalolle jatkoa edustuksessa...
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Gagsin visio ei ole ihan utopistinen. Kärpät on kuntopuntarin ykkönen 10, 15 ja 20 edellisen pelin aikajänteellä. Tähän kun saadaan vielä Järventie ja Korpikari kuntoon + se yksi pakollinen pakkivahvistus, niin taikina on leivottu. Sitten kun kypsytellään kevättä kohti ja hienosäädetään hommaa (chilimausteilla), saattaa tuloksena olla pulla, joka takertuu jopa Hjalliksen ja Immosen kurkkuun.
 

Fordél

Jäsen
Aravirran juna ajoi asemansa ohi kiitos tämän kauden perseilyn.

Silkkaa faktaa! Vuosikymmenten osaaminen valmentamisesta ja yhdet kovimmat saavutukset suomalaisista nykyvalmentajista on vedetty vessan pöntöstä alas puolessa vuodessa ja Aran markkina-arvo on romahtanut. Vai oliko se sittenkään näin...
 

JPL

Jäsen
Olisihan tuota saanut julkistaa jotain muutakin. Olihan Kärpät saanut jo rightin pelotteen viivalle edelliseen peliin, mutta ehkä hänen varaan ei voi loppukautta laskea.

Alatalo saa minun puolestani jatkaa, jos sama kehityskäyrä jatkuu ja homma toimii, mutta tuon voi tiedottaa jossain 5x5mm kokoisessa jutussa urheilutulosten seassa.
 
Sinänsä hyvä asia. Yleensä vuotta pitemmät projektit onnistuvat kokonaisuutena paremmin kuin vuoden. Näillä mennään.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Hyvä asia sinänsä että valmennus pysyy samana. Se helpottaa ensikauden joukkueen rakentamista ja syksystäkin voi povata helpompaa kuin kuluneella kaudella. Alatalo pystyy johtamaan joukkuetta ja esitykset kentällä paranevat kokoajan. Vielä kuitenkin jäi puuttumaan se pakki, mitä tässä on koko kausi odoteltu.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Eipä olisi syksyllä ihan varmaksi uskonut, mutta totta se on.

Hyvä homma, tämä edes jonkinmoinen pitkäjänteisyys. Odotin itsekin sitä Aravirtaa mutta kun joukkue voittaa kiinnostavalla pelityylillä, tuosta pakkimateriaalista huolimatta, ei tässä oikein muuta voi, ja luotetaan Mattiin jatkossakin. Takana voi toki olla myös se, että neuvottelut Aravirran kanssa ovat kariutuneet syystä tai toisesta. Aravirta ei ehkä suostunut tekemään hommia Alatalon palkalla (palkka on Trip-mehuja ja Junnon lumikoneen puhdistaminen tasaviikoin).

On muuten sinänsä mielenkiintoinen fakta, että niinkin varovainen persoona kuin Alatalo on, hän jakaa kiivaita mielipiteitä pitkin fanikenttää ja jääkiekkoa.

Mitä muuten arvelette, olisikohan ensi kaudeksi pienempi vaihtuvuus pelaajistossa?
 

Fordél

Jäsen
On muuten sinänsä mielenkiintoinen fakta, että niinkin varovainen persoona kuin Alatalo on, hän jakaa kiivaita mielipiteitä pitkin fanikenttää ja jääkiekkoa.

Jokainen liigavalmentajahan näin tekee, koska on julkisessa ammatissa. Yksikään koutsi ei välty arvosteluilta, olivat ne sitten risuja tai ruusuja. Ei Alatalo herätä mitään suuria tunteita, johtuen juuri tuosta varovaisesta persoonastaan. Ja harva jaksaa edes kiinnostua miehen persoonasta vaan arvostelun kohteena on lähinnä Kärppien otteet.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eipä ollut ihmeellinen tiedotustilaisuus, mutta teillä edes jotain tapahtuu. Meidän UTJ on hävinnyt kuin pieru saharaan kun ei rahkeet olekaan riittänyt näin vaativaan hommaan. Hyvä veto ilmoittaa jo jatkosta tässä vaiheessa, niin valmennuskolmikko saa työrauhan kevääksi ja tulos on varmastikkin sen mukaista.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kyllähän Alatalo on ottanut kaiken irti tuosta pakistosta ja enemmänkin. Jos totta puhutaan niin ennen kauden alkua ei olisi kyllä millään uskonut että ollaan näinkin hyvissä kyttäysasemissa tässä vaiheessa kautta!

Pelityylikin on muuttunut TODELLA viihdyttävään suuntaan ja verkotkin on tötteröllä ihan kiitettävästi. Joten ei todellakaan mitään valittamista. Matin jatkolle peukku.

No tietenkin sarja on tasainen ja alaskin tullaan myös nopeasti. Mutta hyvillä mielin tässä voi kuitenkin olla. Junnokin lupaili vielä 1-2 Pelimiestä (pakkia) ennen tammikuun loppua joten mikäs tässä!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös