Mille naurat juuri nyt?

  • 13 235 373
  • 50 412

d2uce

Jäsen
Tänään piti ratketa ketkä tulevat mm-kisoihin. No päivän jälkeen avaan teksti-tv:n ja eiköhän siellä ole otsikko "Teemu empii..". Vittu että yllätti. Tipuin täysin.

Samaa nauroin myös. Se mies ei vaan osaa tehdä nopeita päätkösiä. Veikkaan, että rangaistuslaukausta ampuessaan muistuttaisi se salibandyrankkaria luistimet jalassa.

"Lauon, harhautan...Ei, kyllä mä lauon..Vai pitäisikö harhauttaa.." Todellinen tosielämän James Potkukelkka.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Onko tuo ylläoleva sarkasmia, vain oletteko te täysin kuutamolla?
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Kyllä tuo Teemun empiminen hieman huvittaa, mutta vielä enemmän huvitti uutisen lukiessani ajatus siitä kuinka täällä tullaan ylireagoimaan asiaan. Ja oikeassa olin.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Maajoukkuevalinnoista nousseille erimielisyyksille pelaajia kohtaan. Loppupeleissä, sehän on vain jääkiekkoa.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Tappara-osiossa, kun kannattajilla on ainakin vielä uskoa, että Lasse Korhonen breikkaa siellä ja siitä on apua joukkueelle. Sijoittelevat häntä fantasiarostereissaan jopa pelaavaan kokoonpanoon.
 

TML

Jäsen
Itseasiassa hieman naurattaa kun spekulaatiot Ville Niemisen siirtymisestä IFK:hon on saanut näin isot mittasuhteet. Paskalehdet väläyttelevät ja ihmiset tarttuvat syöttiin.

Niin siis Nieminenhän ei ole menossa Stadiin pelaamaan.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil

Voi Jumal-avita.

Mitähän olisi tapahtunut, jos joku alle kahdeksantoistavuotias olisi jopa polttanut savuketta? Elinikäinen pelikielto + häpeäpaalussa istumista parin viikon verran ja piiskaamista tapaan Passion Of The Christ?

Harmi ettei uutinen kerro paljonko pokerissa oli buy-in ja millaisilla blindeillä pelattiin...

Ei saatana mitä paskaa. Ihan hirveää paskaa.

Vintsukka kirjoitti:
Ihan joka tasolla juttu ei auennut mutta absurdiudessaan nauratti silti. Onhan ne kaverit ihan näkösiäkin.

Eikös "I'm the best - the best of the best!" ollut Jean-Claude Van Dammen repliikki?

EDIT: Kopat pudottaa hurrit. Tämä jaksaa aina naurattaa..
 
Viimeksi muokattu:

tutzba

Jäsen

Voikohan yksikään vähääkään jääkiekkoa seuraava ihminen väittää, ettei olisi tietoinen tuon ikäisten kiekkoilijoiden käyttävän nuuskaa? Puhumattakaan kortinpeluusta! Sen ymmärrän, että nuuskankäytöstä annetaan huomautus, mutta miksi ihmeessä kortin pelaaminen on kiellettyjen asioiden listalla? Hiukan voisi löysätä tuossa asiassa.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Sen ymmärrän, että nuuskankäytöstä annetaan huomautus, mutta miksi ihmeessä kortin pelaaminen on kiellettyjen asioiden listalla?

Onhan kortinpeluu kielletty muutamassa Valioliigaseurassakin. Siis rahasta pelaaminen. Ei välttämättä edistä joukkueen yhteenhitsautumista, jos muutama kaveri kynii rahat muilta.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Britannia-ketjulle

Junteille tarkoitetuissa lomanviettopaikoissa on juntteja brittejä viettämässä lomaansa.

More news at eleven.

muaddib
 

scholl

Jäsen
Harvoin olen nauranut niin kuin nyt, kun luin seuraavan tekstin:

Tomber76 kirjoitti:
Olen asunut noin 24 vuotta 10 minuutin junamatkan päässä Helsingin rajasta. Tiedän siis jotain stadista (olen jopa käynnyt siellä muutaman kerran), stadilaisuudesta ja jopa jopa Jokereistakin ja sen kannattajista, varsinkin kun oma veli ja paras kaveri kuuluu tuohon kannattajakuntaan. Ja taitaa se oma siskokin asua Helsingissä. On siis ihan Stadilainen

Siis ensinnäkin voin kertoa nyt heti suoraan, että kirjoittajan sisko heh ei ole stadilainen. Toisekseen tuo on uskomattomin selitys, mitä olen koskaan kuullut, joten kyllä tässä saa nauraa vedet silmissä. Ymmärrän tässä kaupungissa syntyneiden selittelyn siitä, että ei ole heidän vikansa, jos heidän vanhempansa ovat syntyneet landella tms. (kenen vika se sitten muuten on), kun selittelijöitä ei sitten sen takia hyväksytä stadilaisiksi, mutta tässä esitetty selittely 10 minuutin junamatkasta kaupungin rajasta niin herregud. Juna, kaupunginraja. Ymmärtäisin jos olisi puhe 10 minuutin kävelymatkasta steissille. Onko joku kuullut ylipäätänsä stadilaisten junamatkailusta joskus.

Jos sisko esim. kantakaupungissa asuu niin venataan 50 vuotta niin hänen lapsenlapsensa voivat sitten sanoa olevan stadilaisia.

Ihmettelen kyllä jatkuvaa landejen tarvetta selitellä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Josta seuraa kysymys, että miksi kukaan haluaisi olla helsinkiläinen? Josta seuraa ihmettelyä aiheelle, että joku pitää stadilaisia muita parempina ihmisinä. Josta seuraa toteamus, että Helsinki on Suomen riippakivi. Josta seuraa naurahdus sille, että scholl päättää kuka on oikea snadilainen ja kuka ei. Ja tästä seuraa piste.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Ihmettelen kyllä jatkuvaa landejen tarvetta selitellä.

Frendini kuittas tuollaiseen hyvin. Oli puhe maalaisista, niin hän ylpeänä kertoi, että kävi edellisenä kesänä kerran landella, ihan mustikkamaalla asti, joten hänellä on todellakin perspektiiviä puhua asioista. Saako tähän hymiön jostain?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös