Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Mikko Suvanto siirtyy Norjaan!

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana anatomia, 14.11.2007 klo 09.10.

 1. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Voi paska. Perhanan hyvä pelimies. Ei sinänsä, odotettavissahan tuo oli, mutta iso harmi. Etenkin tiukoissa peleissä ratkaisijana usein Suvanto kumppaneineen.
   
 2. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Järkyttävä menetys. Vielä, kun viime peli oli akselilta Suvanto-Hildén loistava. Tilallekaan ei oikein kannata hankkia ketään, kun pakkipuolen ongelmat puskee päälle. HeKi-pelissä nähdään, vaikuttiko Mikon lähtö paljonkin.
   
 3. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Kieltämättä iso pala hyökkäystä lähti Mikon myötä pois. Nyt olis Mattilalle ruutua tarjolla, samoin Jose on ollut viimeisimmissä peleissä hyvässä vireessä. En millään jaksa uskoa, että esim. Joki-Erkkilästä olisi toistaiseksi 3. sentteriä vastuullisempaan rooliin.

  Lähinnä suurin pelko liittyy siihen, miten lähtö vaikuttaa muiden pelaajien korvien väliin. Varsinkin viimeisimmissä peleissä ratkaisijoita on ollut laajemmallakin rintamalla, ei joukkueen menestys voi olla pelkästään yhdestä (joskin kovasta) pelaajasta kiinni. Kakkosessa riittää edelleen käsiä, kun Hilu ja Jasko viilettää laidoilla. Mattila voisi olla tuossa välissä erinomainen, ainoa pelko on istuttaa lainamies noin tärkeään ketjuun. Jos Ipa huutelee miestä takaisin, niin kusessa ollaan.