Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Mikko Suvanto siirtyy Norjaan!

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana anatomia, 14.11.2007 klo 09.10.

 1. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Voi paska. Perhanan hyvä pelimies. Ei sinänsä, odotettavissahan tuo oli, mutta iso harmi. Etenkin tiukoissa peleissä ratkaisijana usein Suvanto kumppaneineen.
   
 2. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Järkyttävä menetys. Vielä, kun viime peli oli akselilta Suvanto-Hildén loistava. Tilallekaan ei oikein kannata hankkia ketään, kun pakkipuolen ongelmat puskee päälle. HeKi-pelissä nähdään, vaikuttiko Mikon lähtö paljonkin.
   
 3. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Kieltämättä iso pala hyökkäystä lähti Mikon myötä pois. Nyt olis Mattilalle ruutua tarjolla, samoin Jose on ollut viimeisimmissä peleissä hyvässä vireessä. En millään jaksa uskoa, että esim. Joki-Erkkilästä olisi toistaiseksi 3. sentteriä vastuullisempaan rooliin.

  Lähinnä suurin pelko liittyy siihen, miten lähtö vaikuttaa muiden pelaajien korvien väliin. Varsinkin viimeisimmissä peleissä ratkaisijoita on ollut laajemmallakin rintamalla, ei joukkueen menestys voi olla pelkästään yhdestä (joskin kovasta) pelaajasta kiinni. Kakkosessa riittää edelleen käsiä, kun Hilu ja Jasko viilettää laidoilla. Mattila voisi olla tuossa välissä erinomainen, ainoa pelko on istuttaa lainamies noin tärkeään ketjuun. Jos Ipa huutelee miestä takaisin, niin kusessa ollaan.