Mikko Kuparinen Ilvekseen, Koistiselle jatkosopimus

  • 3 209
  • 33

Matti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Huuhaa
Toivotaan, että Kuparinen antaa vastustajille turpaan oikein monasti Ilveksessä pelatessaan, silläkin uhalla, että jäähyaitio kutsuisi useasti.
Jotakin ihan muuta ovat minun toivomukseni Kuparisen suhteen.
 

Ralli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Viestin lähetti Rebel




Minäkin olin tyytyväinen kuullessani Mobergin eläkkeelle lähdöstä, mutta ei sentään pakkomielteenä tunkea kyseistä herraa joka ketjuun.

Kuules Repeli, ei Moberg ole minnekkään eläkkeelle lähtenyt. Mikäli olisi niin ei Matikainen vaikuttaisi IFK:ssa!

Ja minähän tungen kyseisen suternöörin juuri siihen ketjuun mihin haluan!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Ralli


Kuules Repeli, ei Moberg ole minnekkään eläkkeelle lähtenyt. Mikäli olisi niin ei Matikainen vaikuttaisi IFK:ssa!

Ja minähän tungen kyseisen suternöörin juuri siihen ketjuun mihin haluan!

:o Ei tarinat paljon muutu. Kukas siellä sitten vaikuttaisi. Jos sulla on korvaajat jo valmiina, niin rupea nyt äkkiä hoitamaan niitä oikeita miehiä oikeille paikoille. Nyt on jo vähän helvetin kiire.

Tällä palstalla on jo aika päivää sitten lopettu valtava itku ja keskitytty faktoihin ja siihen, miten asiat pitäisi hoitaa. Ylenpalttisella Muuperi buu! huutelulla ei saa mitään aikaan. Luuletko, että tällä palstalla joku on tyytyväinen IFK:n tilaan tällä hetkellä? Esitä omat ratkaisusi ihan ilman pelkkää mooperin mollaamista, me tiedämme jo sinun mielipiteesi hänestä.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Onko tuo Moberg pakko tuoda joka helvetin ketjuun vatvottavaksi? Tehkää oma ketju aiheesta vapaan keskustelun puolelle niin saatte jauhaa kaikessa rauhassa. Tällaisen liirumlaarumin takia ketjut paisuvat liian pitkiksi eikä ihan jokaista kiinnosta lukea Rallin ajatuksia Frankista joka toisen otsikon alta.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Ehkä sittenkin

Mielestäni "Kuppa" Kuparinen ei ollut aivan niin ääliö kuin tässä ketjussa usein annetaan ymmärtää.
Luulen, että kaverilla on potentiaalia, ainakin hyvät raamit, mutta joku Lehkonen ei ole oikea mies kouluttamaan tätä nuorukaista.
Sitä paitsi voisin kuvitella, että Lehkonen antoi "Kupalle" käskyn olla kovis jäällä IFK:n aikana. Ehkä vähemmällä kovistelulla ja paremmalla keskittymisellä puolustuspeliin olisi tuonut parempaa jälkeä.
Mielenkiinnolla jään seuraamaan, varsinkin Lukko-matsit (kuulapää Lehkosen jengi).
 

Tipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kädettömät pakit, hasardihankinnat & hukatut 87:t
Viestin lähetti Crick
Kuparisesta muistaa vaan tappelun Tomek Valtosta vastaan pari kautta sitten (tais olla 1999-2000). Kuparinen on päätä pidempi, mutta silti matsi oli aika tasanen.

no pistetään harkoissa muutaman kerran tappelemaan Smithin kanssa, niin tulee sitä harjaantumista ja alkaa valtoset putoilla!!:D
 

Tarkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mikko Kuparinen on ollut todella myönteinen yllätys - etenkin nyt, kun on pelannut kaksi peliä pakkina. Kupru on ollut sekä Tappara- että Jokerit-pelissä Ilveksen paras pakki. Mies liikkuu hyvin, avaa peliä, nousee oikea-aikaisesti tukemaan hyökkäyksiä (avausmaali Tappara-pelissä!), mutta pelaa myös omassa päässä tarkasti eikä höntyile itseään tilanteista ulos. Eikä ota edes turhia jäähyjä.
Reissu Jenkkilään ja hyökkääjänä pelaaminen ovat tehneet Kuprulle hyvää. Jos otteet jatkuvat samanlaisina, niin Jalolla voi olla vaikeata pitää miestä Ilveksessä. Voisi tehdä monelle muullekin nuorelle puolustajalle hyvää pelata välillä hyökkääjänä - kuva viisikkopelaamisesta avartuisi paremmin ja kiekollinen peli paranisi. Toivottomat puukädet ja yksisilmät ovat tietenkin asia erikseen.
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Viestin lähetti Esco
Mikko sai HPK:ssa paljon peliaikaa alivoimalla ja hoitikin hommansa hienosti muodosten toisen nuoren puolustajan Tomi Källarssonin kanssa legendaarisen alivoimapakkiparin.


Mitäs tähän sanoisi ... together again :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuparinen

Mitä ihmettä tälle Kupariselle on tapahtunut viime Ifk visiitin jälkeen? Mieshän on oppinut avaamaankin peliä.

Näin Jokerit-Ilves matsin, jossa hän oli mielestäni yksi kentän parhaista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös