Mikkelin Jukurit kaudella 2023–2024

  • 283 343
  • 1 302

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tärkeä viikko pistekamppailussa tällä(kin) viikolla. Kova luotto on Heimoon ja 9pisteeseen.
Kenet laitatte Puistolan tilalle kakkosketjun? Salonen, Mäkiaho, Leppänen, Hynninen? Vai yllätysvetona Jesper Piitulainen?

Itse kallistuisin ehkä Salosen puolelle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Näen, että Tiuhti ja Viuhti kaksikon välinen vihreä linkki, sekä vauhti voisi toimia Huuhtasen kanssa. @Tuusa n ehdottama Bredu voisi olla myös viime aikaisilla esityksillä ihan hyvä vaihtoehto. Mäkiaho sitten aina varma, pelasi mitä paikkaa tahansa.
 

Shemeikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Itse myös olen 3H ketjun kannattaja. Heleniuksen/Hynnisen kemia toimii ja kaverit pisti Tapparan mankeliin viime viikolla. Siihen kun lisätään Niko Jonglööri-Hämmentäjä niin, vapiskaa vastustajat!
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Tänään selviää Puistolan jatkosuunnitelmat. Luulisi, että liitolla on näitä pelaajia ja pelejä varten omat 'tapaturmavakuutukset'.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kovarcik-Kovarcik-Jormakka
Nässen-Larsen
Hynninen-Helenius-Huuhtanen
Soini-Lundgren
Salonen-Mäkinen-Leppänen
Romppanen-Peltomäki
Batna-Immonen-Piitulainen
Engebråten

Korhonen (Ruusu)

Nordsäter puuttuu, ja tietysti Puistola. Liigan paras nelonen on taas kasassa.

EHT miehillä oli kova turnaus, mm. Kovarcikit pelasi kaikki kolme peliä. Toivotaan, että virtaa riittää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Tänään selviää Puistolan jatkosuunnitelmat. Luulisi, että liitolla on näitä pelaajia ja pelejä varten omat 'tapaturmavakuutukset'.
"Liigaseurat saavat jonkinlaisen rahallisen korvauksen pelaajiensa maajoukkue-edustuksesta. Raha ei kuitenkaan korvaa loukkaantunutta pelaajaa."

Tämä olikin itselleni uutta tietoa, no sentään jotain kahvirahaa saavat.

Itse toivon, että joku ukko saatas Hakin toimesta naarattua. Jos on mahdollisuus niin siihen on ainakin iskettävä. Sitä ei tiedä milloin ollaan seuraavan kerran Helmikuussa top3. Ei välttämättä ihan hetkeen. OJn eka kaudella jengi huuteli "now or never", mutta näkisin, että tuo lausahdus on nyt vieläkin validimpi. Jos ketään ei ole tai rahat ei riitä sopivaan, niin eihän sille sitten voi mitään. Nihkeät on markkinat.

Se on vaan semmonen juttu, että kun pelit nyt tästä kovenee ja fyysisyys ja vauhti vain lisääntyy, niin vaatii suorananaista ihmettä, että jengi pysyy 100% ehjänä. Tuntuu, että tässä on nyt kokeiltu rouva fortunaa vähän väliä, ensin M. Kovarcik, sitten Soini ja nyt Jore ja Puistola. Toistaiseksi kai selvitty säikähdyksillä, mutta tällä menolla jossain kohtaa kolahtaa kovemmin. Eikä meistä kukaan halua nähdä Häkkilää ja Soinia vääntämässä samaan aikaan omassa kenttäpäädyssä kevään peleissä.

Toki onhan se fakta, että pieni ja köyhä seura tarvitsee myös kaiken tuurin puolelleen menestyäkseen, mutta jos pelimerkkejä on, ne pitää uskaltaa käyttää. Eipähän tartteis jossitella sit Huhtikuussa...

Tänään hieno ilta tulossa, vamos Heimo!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Heitetäänpä näitä aina yhtä mukavia tinapaperispekulointia.

Tinamyssyt päässä: meiltä loppuu miehet, pakko heittää kentälle ketju omista junnuista. Ei pääse kukaan piruilemaan omista junnuista enää mitään.
Kentälle piiskataan kovaa jälkeä U20-ssä tehneet omat junnut, koska sopimuksen muotoilu antaa näin ymmärtää, että peliaikaa on luvattu ja onhan valmentajat sentään sukulaisia keskenään ja kiitollisuudenvelka maksettava. Pudotuspeleissä yksi hyökkäysketju on muodossa:

K.Helenius - Tiusanen - Butkovskiy


Reaalitodellisuudessa Jukureissa pelannut ketju:

*Puistola - Pitkänen - Oden

Pari näistä lähtenyt seurasta ja yksi toipilaana, jonka toipumista seurataan. Seura ei tähän mennessä ole hankkinut poislähteneiden tilalle ketään. Ajatusleikkinä ja vähän mukahassutteluna tämä on kivaa pohtimista valintojen maailmasta. Tinapaperiketju voidaan siirtää jo tänne reaalitodellisuuteenkin..

Kumman ketjun valitsette elämän ja kuoleman peliin, game seveniin?

*toipilaana.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Huuhtanen ei sitten ole pelikunnossa ja Mäkiaho tilalle. Piitulainen sen sijaan on mukana nelosessa. Ruusu hoitaa torjumisen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Huuhtanen ei sitten ole pelikunnossa ja Mäkiaho tilalle. Piitulainen sen sijaan on mukana nelosessa. Ruusu hoitaa torjumisen.

Vaikka Niko eilen pystyikin jatkamaan niin oli kieltämättä vaisua pelaamista sen töötin jälkeen, tsempit Nikolle pikaiseen toipumiseen. Tuosta Piitulaisen tilanteesta taas sai sen kuvan, että teki kipeää isosti ja saattoi käydä pahastikin mutta ukko kuitenkin taas askissa, hienoa.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Puistola, Huuhtanen.. Lista poissaolijoista ja näistä tärkeimmistä alkaa paisua vaikka ei olla edes pudotuspeleissä. Vammojen pituuksista kukaan tiedä, mutta kaikki on vielä omissa käsissä etsiä mahdolliset paikkaajat. Jälkiviisaana voi joku todeta, että ketään enää löydy tähän hätään, kun ei niitä löytynyt muutama viikko sittenkään.. Mielenkiintoisia aikoja!
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jos puhutaan mahdollisista lisävahvistuksista, niin mielestäni Jukurien kokoisella lompakolla ollaan armotta parisen kuukautta myöhässä. Markkinat ovat rutikuivat ja samoista pelaajista taistelee Liigan suurseurojen lisäksi vielä Ruotsi ja Sveitsi sekä Tsekki, joten tuskin on mitään kaloja Jukurien pyydykseen tarttumassa enää. Voidaankin sanoa, että Jukureilla onkin käynyt huono tuuri tällä kaudella loukkaantumisten osalta, koska uskomattoman hyvin kun ovat ukot pysyneet kunnossa, niin hankinnoille ei ole ollut tarvetta. Tuolla kun olisi ollut tähtipelaajaa sivussa marras-joulukuussa, niin olisi hyvinkin voitu tehdä hankintoja loppukauden sopimuksilla ja nyt olisi rosterissa leveyttä.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Luojan kiitos siellä on ukot pysyneet terveen kirjoissa koko kauden ja sen ansiosta ollaan tällä hetkellä siinä tilanteessa, että tapellaan jopa runkosarjan voitosta. Todella laadukas arki ja sitä kautta pelaajien hyvä fyysinen kunto on taannut myös osittain sen ettei sairastuvalla ole tunkua ollut ja hyvä niin. Tällä hetkellä maajoukkueiden mukana olleille pelaajille tulee kova kuorma mutta se on hyvää valmistautumista kevättä ajatellen jossa pelitahti on tiivistä.

Ymmärsin varmaankin ylläolevista väärin mutta olisitteko toivoneet loukkaantumisia meidän kärkijätkille, että olisi saatu leveyttä?
 

Riki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllähän enne kauden alkua mietittiin et missä on ne Jukurien vahvistukset , OJ joukkoineen taisi tietää mitä tekee ja samaa toivottava nyt ,kun ei ilmeisen tietoisesti oteta ketään joukkueeseen. Esim viime kaudellahan ovet kävi kesken kauden moneen kertaan kun tuli kaikenlaista kokeilemaan . Taisi vaan sotkea lopulta liikaa ja rahaakin pitäisi olla. Jokatapauksessa loukkaantumisia tulee ja ihan Tuurissaan ketä tippuu,kevät on pitkä
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tämän illan pelistä on turha vetää isompia johtopäätöksiä. Batnan nopea maali alussa vähän vääristi kuvaa, mutta näkihän tuon jo ensi minuuteista, että tänään ei luistin kulje ja sen myötä ei oikein toimi mikään muukaan. Mieli ja keho ei ollut joukkueella 100% läsnä. Silloin tulee juurikin noita tyhmiä virheitä, harhasyöttöjä ja huolimatonta pelaamista.

Joukkue huomiseksi lataukseen vapaaehtoisten jäiden kautta ja perjantaina täyden Ikioman tuella uuteen nousuun.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
@Gameson mainitsi tuolla seurantaketjussa puolustavan pakin tarvetta pakistoon. Tälläisellä puolustuspelillä mitä nyt on nähty, niin ollaan toisen viulun soittajia pudotuspeleissä. Valmennusjohdon ja Kehityspäällikön on syytä miettiä ilta jos huominenkin, miten reagoidaan.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Jos jotain huonoa niin jotain hyvääkin, aamupala ja lounas oli makoisia (hymiö). Vaasan reissusta nyt otetaan toivon mukaan ainakin opiksi, että tuollainen esitys ei riitä tässä sarjassa ketään vastaan jos meinataan voitosta kamppailla. Peliä katsoessa olin nimittäin ihan varma, että joukkueet on vaihtaneet pelipaidat ristiin ja Vaasan Sport olikin Jukurit tai jotain sinnepäin. Kolmas erä jo oli vähän parempaa mutta toki siinä ei Sport niin hanakasti lisämaaleja hakenut vaan puolusti riittävän hyvin Jukurit pois maalipaikoilta ja pisteet jäi Vaasaan.

Nyt vaan latautuminen kohti perjantaita ja päätä pystyyn, IFK on alkanut saamaan koneita käyntiin ja luvassa varmasti tunnelmaltaankin erittäin hyvä perjantaisauna jossa toivottavasti nähdään taas parasta mahdollista jukurikiekkoa.
 

Gameson

Jäsen
Vähän jäi Jokisen kommenteista se fiilis, ettei hän ole ihan luottavainen joukkueeseen. Totesi, että jollain tavalla täytyy olla huolissaan muusta kuin kärjestä. Viittaako juuri puolustukseen, jossa on ollut heikompaa?

Nämä pelit voivat hyvinkin muuttaa Jukurien ajatusta vahvistuksista. Saas nähdä mitä 24 tunnin aikana tapahtuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös