Mikkelin Jukurit kaudella 2023–2024

  • 282 882
  • 1 302

tuke94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Voi perse. Toivottavasti ei tipu muita vielä pois, kun markkinatkin on aika kuivat ja tuskin sitä rahuliakaan on hankintoihin mitenkään älyttömiä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Leijonista viestitettiin MTV Urheilulle, että Puistola lähti ”lisätutkimuksiin”.

Toivotaan parasta, pelätään..
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Puistolan pitkä sairasloma olisi paha. Kukaan nykyisistä ei samaan rooliin kykenisi, ei kukaan. Soinin menetys kirpaisee ehkä vähiten, jos nykyisistä pakeista täytyisi valita. Häkkilää lukuunottamatta. Perustelen Soinin siten, että vaikka on liukas kuin Heiskanen, mutta puoluspäässä ja varsinkin maalin edessä on eniten vaikeuksissa, vaikka hyväjalkainen onkin. Ei puolustajia edelleenkään riittävästi ole. Voidaan olla tilanteessa, että kaikki Jukureiden puolustuspilarit ovat samaan aikaan kentällä. Eli Engebråten, Häkkilä..

Puistolan osalta ei voi vielä spekuloida, mutta pohditaan Jukureista lähteneitä tällä kaudella. Pitkänen, Oden - tähän mennessä. Hakkarainen selvitteli joskus pelaajahankintoja ja selvensi menettelyä kauden aikana tehdyistä pelaajasiirroista. Totesi, ettei ketään oteta ellei kukaan poistu eli vaihtokauppa tulisi ensimmäiseksi mieleen. Mainitsi myös politiikkaa hieman syvemmältä, ottaen joukkueen hengen ja dynamiikan vahvasti esille.

Pärjätäänkö pelkällä ' hengellä' jos kokoonpano on ohut ja vajavainen? Nyt kun mietitään keitä on lähtenyt. Oden ja Pitkänenkin olisi vahvistuksia näihin keitä nähtiin viikon peleissä. Miksi ketään ei alunperikään hommattu heidän tilalle? Joukkuehengen vuoksi? Se vaan on nyt melko varmaa, että keitä nyt nähtiin tuuraamassa EHT-karkureita, ei heistä ole kuin satunnaistuuraajan pestiin ja silloinkin yksi tai kaksi kerralla.

Vajavainen ja kokematon on nämä ns. täytteet. Ei mahda mitään.
 
Viimeksi muokattu:

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juuri sellainen paska uutinen jota Jukurit/Jokinen ei halunnut kuulla. Aivan läpsytteluturnaus ja sitten yhdestä joukkueesta, jonka rerussit ovat pienimmät, kupataan viisi pelaajaa.

Ja se on aivan selvä ettei esim Jormakka pelaa mm-kisoissa, ja tuskin Puistolakaan. Mutta pakko ottaa mukaan että saadaan neljä kenttää kasaan.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Pärjätäänkö pelkällä ' hengellä' jos kokoonpano on ohut ja vajavainen? Nyt kun mietitään keitä on lähtenyt. Oden ja Pitkänenkin olisi vahvistuksia näihin keitä nähtiin viikon peleissä. Miksi ketään ei alunperikään hommattu heidän tilalle? Joukkuehengen vuoksi? Se vaan on nyt melko varmaa, että keitä nyt nähtiin tuuraamassa EHT-karkureita, ei heistä ole kuin satunnaistuuraajan pestiin ja silloinkin yksi tai kaksi kerralla.

Vajavainen ja kokematon on rosteri. Ei mahda mitään.

Pitkänen ei esittänyt Jukureissa ollessaan oikeastaan missään vaiheessa mitään sellaista mikä olisi oikeuttanut vakituiseen pelipaikkaan Jukureissa, lisäksi oli ilmeisen kallis joten aika suotta oli pitää miestä rotaatiossa. Lisäksi parin kauden ajan näistä ketjuista sai jatkuvasti lukea miten Miku pitäisi päästää muualle kun ei saa mitään aikaiseksi. Se, että suorittaisiko Pitkänen paremmin tällä hetkellä kuin mitä junnut kahdessa edeltävässä pelissä niin jää arvailujen varaan. Eilinen oli koko joukkueelta heikkoa suorittamista ja en suoranaisesti tappiota junnujen syyksi laske, vaikka heiltäkin olisi voinut odottaa parempaa kuten Tappara pelissä jo nähtiin.

Odenin olisin pitänyt joukkueessa tuomaan leveyttä ja nopeutta eikä nyt varmasti ollut hintalapultaankaan kovin kallis. Make ei varmasti ollut tyytyväinen omaan rooliinsa ja halusi enemmän peliaikaa ja valmennus ei sitä pystynyt lupaamaan joten tällöin haettiin molempia tyydyttävä ratkaisu.

Hakkaraisen pelaajapolitiikka on aika selkeä, että ketään ei hankita hankkimisen ilosta eli jotain sellaista tulisi löytyä tilalle mitä joukkueesta mahdollisesti puuttuu. Jukureilla eikä muillakaan ole varaa seisottaa rotaatiossa "toista joukkuetta" samantasoisia pelaajia saatikka lähelle samaa tasoakaan olevia. Kilpailua ja leveyttä toki olisi hyvä olla muutenkin mutta liekkö toimistolla otettu tietoisesti riski ettei ketään oteta tilalle ja paikataan junnuilla tarvittaessa.

O.Kovarcik - M.Kovarcik - Jormakka
Nässen - Larsen

Puistola - Helenius - Huuhtanen
Soini - Lundgren

Salonen - Mäkinen - Batna
Nordsäter - Peltomäki

Leppänen - Immonen - Piitulainen
Romppanen

Ruusu
Korhonen
--------
Hynninen, Mäkiaho, Kalle Helenius,
Engebråten, Häkkilä

Ihannetilanteessa riittää määrällisesti mutta nykyhetkelle sinänsä paska tuuri, että noin moni sai maajoukkuekutsun. Peukut pystyyn, että Soini ja Puistola saataisiin askiin Ilvestä vastaan. Larsen lienee tiistaina ainakin sivussa.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
@p_3ksi Omat juniorit täytemiehinä on ymmärrettävä keino ja ratkaisu. Tällä hetkellä U20 - joukkueesta ei kukaan yllä poistuneiden tasolle. U20- Joukkue taapersi taas alempaan lohkoon kuten viime vuonnakin, vanhemman Jokisen tykö. Tätä kuilua olisi kurottu näillä jo poistuneilla tai täyttämällä heidät aikuisilla pelimiehillä.

Jukurit on pelannut varmaan yllätyksellisen kauden ja suunnitelmat varmaankin olleet täyttää nämä rotaatiot omilla junnuilla. Toivotaan ettei näiden varaan liiemmälti jouduttaisi.
 

Savolainen99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiat Kiekko-Espoo
Loppusuora häämöttää runkosarjan osalta. 11 peliä enää. Kyllä se koti etu pitäis ehdottomasti saada pudotuspeleihin. Tärkeitä pisteitä jaossa tulevina viikkoina. Toivottavasti Puistola nähtäisiin piakkoin taas kaukalossa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Positiivinen yllätys 0 peliä Larsenille. Liigan tuntien odotin 1-2 peliä, ehkä sekään ei olisi vääryys ollut.

Hauska kumminkin lukea noita Turkulaisten kommentteja, että samanalainen tai jopa pahempi kuin Rafkinin taklaus, josta hän sai 2 peliä. Larsen vetää teknisesti taklauksen oikein pitäen oman "pakkansa" hyvin kasassa ja peliasennon matalana, jolloin suurin voima kohdistuu vastustajan kroppaan/vartaloon. Rafkinin taklauksessa HPK pelaajaan on päähän kohdistuva voima paljon suurempi ja taklaus osuu suurimmalta osin suoraan päähän. Noh, internet on internet. Se on vain jännä miten vaikea asioita on katsella neutraalisti. Värilasit vai puusilmiä servu täynnä? Sitten taas Ässien Davidssonin taklaus osuu käytännössä vain ja ainoastaan päähän, mutta voimaa tässä ei ole läheskään niin paljon kuin Larsenilla ja Rafkinilla. Nämä asiat huomioiden, Larsen 0, Davidsson 1 ja Rafkin 2 on mielestäni yllättävänkin hyvä jako kurinpidolta ja pystyn tämän ostamaan.

Larsenina olisin silti jatkossa huolellisempi. Noista vauhdeissa ja noilla voimilla kun vahingossa vetää oikeasti suoraan päähän niin se on minimi 5 peliä pelikieltoa. Nyt onneksi osui runkoon ensimmäisenä.

Onko Puistolan loukkaantumisesta kellään klippiä? Koitin etsiä, nada. En tiiä olisko Discoveryssä jälkilähetys kelattavissa mutta itse en kys. palvelua omista. Kiinnostais vaan nähdä se kaatumistilanne, jos nilkka jäi alle. Noista voi useasti paljaalla silmällä jo aika hyvin arvioida damagen määrän. Vissiin pystyi kuitenkin jonkun verran varaamaan painoa jalalle loukkaantumisen jälkeen?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Näytti kyllä yllättävän pahalta. Kävi vielä testaamassa jalkaa jäällä ja irvisteli edelleen. Ei hyvä merkki.

Jääkö tästä kaudesta lopulta ikuinen jossittelu käteen?
Jossittelu on parasta jälkiviihdettä. Onko palstan syväkurkkujen huuto rosterin vahvuudesta ja EHT:stä kaikonnut Kalevankankaan supikkoon? Vielä ehtii...
 

Mandoliino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Noin. Sieltähän se tuli mitä odoteltiinkin. Jormakalla jalka paskaksi. Hieno homma. Ja miksi? No siksi että pääsee pelaamaan höntsää Ruotsiin vailla mitään mahdollisuuksia pelata mm-kisoissa.

Minun puolestani voi tunkea koko EHT:n sinne minne valo ei paista. Kyllä ne näytöt voi antaa seurajoukkueessakin. Ihan turhia pelejä ylipäätään. Tuntuu että mm-kisojen arvostuskin laskee vuosi vuodelta niin saatikka sitten näiden ”maaotteluiden”.
 
Suosikkijoukkue
Liiga
Laitetaas foliohattu päähän;
Jaloselle maksettu että ottaa Jukureiden kärjen mukaan höntsäilyyn loukkaantumaan.

Otetaas foliohattu pois päästä;
Vittu että vituttaa tämä EHT pelleily, kokonaisuudessaan.
Pitää vaan toivoa että ei satu enempää. Eli posin kautta? :D
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pekka Jormakka on hieno persoona.

"Nyt lähdetään Mikkeliin töihin. Mennään siellä päätyyn asti ja katsellaan sitten, että nähdäänkö Prahassa, Jormakka huikkasi hymyissä suin."

 

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Viikkoinfo tullut sivuille tunnin sisään mutta jutussa näkyy kellonaika 10:01. :) Varmaan ollut aina näin, pisti vain silmään...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös