Mikkelin Jukurit kaudella 2022–2023

  • 570 163
  • 3 712

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Kyllä ärsyttää nää pienet ratkaisevat asiat pelin sisällä. Tilanteen ollessa 0-0 ja meillä hirveä momentum ja mylly päällä, niin meidän ykkössentteri Mäkinen ottaa tyhmääkin tyhmemmän huitomisjäähyn hyökkäysalueella kiekottomaan pelaajaan->Pelsu 0-1 johtoon YV:llä. Tack och adjö.
 

Gameson

Jäsen
Tämä peli on kyllä Jukurien kausi pienoiskoossa. Parempi kaukalossa noin muuten, mutta pienet voittavat asiat vastustaja tekee paremmin.

Tämä peli viimeistään osoittaa, miten Jukureilta puuttuu ykkösketjun sentteri, joka tekee ketjukavereistaan parempia. Tänään Puistolallakin pomppi lavassa aika lailla. Tuntuu, ettei Jukurit saa millään kaikkia pelaajia parhaimpaansa samana iltana. Iso tappio pudotuspelipaikan kannalta. Tämä käytännössä varmisti sen, ettei molempia viimeisiä vierasotteluita saa hävitä.

Kova on vaade. Jukurit ei halua tehdä tätä helpoksi.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Maalinteossa on niin hirvittävä kipsi päällä, että ihan hirvittävästi hirvittää ja vielä kerran hirvittää. Ammutaan hutikuteja, ammutaan ku ei ole maskia, ei ammuta kun on maski, hyvästä paikasta kiekkoa siirrellään jne jne jne. Tänäänkin 10 min ylivoimaa. Mitä saatiin aikaan? Ei niin mitään.

Se on pojat sillä tavalla, että jos pe ja la ei ala osua, niin sen jälkeen ei enää tarvitsekkaan osua.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pakkovoittohäviön jälkeen on kaksi pakkopakkovoittoa edessä. Pitäisköhän OJ:n viedä pojat vaikka Relanderin tallille ratsastamaan?
Tikkurilan väritehtaalle mieluummin. Siellähän tehdään maaleja. Tiedä vaikka tarttuisi jotain takaraivoon..
 

juhtii72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sehän on kehitellyt aihioita pitkin kautta ja luonut maaliodottamaa. Vieläkö passaa odotella?

Mäkinen?
Tänään sentään näkyi, useana iltana ollut ihan näkymätön. Mutta tottahan sekin on, että 20 pelin maaliton putki ylivoimaiselta "ykköstykiltä" on äärimmäisen karu saldo.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Montahan kertaa tällä viikolla muistetaan mainita miten ihana ja mahtava kotiyleisö meillä onkaan.
Aiheesta buuaukset Aaltoselle, olihan se nyt aivan kauheaa pellailua koko illan ajan, muutaman kärkimiinan tais saada onnistumaan, mutta siihen se sitten taas jäi… Vaikka päädyssä ei porukkaa liikaa ollut, ääntä tuli silti loppuun asti, joka on hienoa.

Ei kyllä Pelicansin tarvinnut liikaa kolmen pisteen eteen tehdä tänään. Tämä meidän jumaloinen ”liigan toiseksi paras ylivoima” (en tiedä onko enää) näytti taas persettä tilastoille. Aivan kauheaa, jos päästiin edes punaviivan toiselle puolelle, niin pelkkää rännikiekkoa tuli, joka ainakin Huuhtasta näytti vituttavan, kun joutui ravaamaan B-pisteen ja laidan väliä. Toi viiden hyökkääjän taktiikka saattaa toimia hyökkäyspäässä (huom, saattaa), mutta tänäänkin, kun Pelsu pääsi meidän päätyyn AV:lla, oli Juhis alempana, ja eihän sitä tarvitse edes miettiä millaiselta se näyttää… Alivoima ihan jees, ei ihmeitä.

Niinkuin äskettäin täällä jo sanottu, Jukurit ei halua tehdä matkastaan sääläreihin ainakaan helppoa, jos tästä nyt vielä sääleihin päästään, toivon että joukkue kääntää nämä ottelut sisuuntumisena kevään peleihin.

Kyllä meikäläistä hieman ainakin jäi lopussa vituttamaan, kun Huuhtanen pääs tälläämään onetimeriä, puoliksi tyhjä maali ammotti, kun veto lähti, mutta jostain siihen eteen ehti Pelsu-pakin luistin, josta kiekko tolppaan??
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Rammsteinin Adieu ihan osuva kappalevalinta Haraldilta tähän hetkeen. Adjöö vittu playoffit
Kiitos, mutta en ottanut kantaa peliin/tilanteeseen.
Katkojen musalistat oli tehty jo sunnuntaina.

Tokalla erätauolla kuultiin vähän uudempia hard Rock-paloja.

Muse - Will Of The People (130) Cold
Ghost - Mary On A Cross (130) Cold
Rammstein - Adieu
Maneskin f. Tom Morello - Gossip (140) Cold
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eilinen kyllä varmisti sen, että Constantinia ei tulla näkemään tällä kaudella enään Ikiomalla. Niin monta uutta mahdollisuutta on annettu, otettu hyvät asiat edellisestä pelistä ja menty eteenpäin. Kauden saldo 9 peliä, 0 pistettä ja maaliero kammottava 11-39. Ensimmäinen oli CHL-peli Luulajaa vastaan ja loput Liigan runkosarjan pelejä. Joutuu nostamaan kyllä itselle hattua, että on selvinnyt hengissä tämmöisestä korpivaelluksesta. Vertailun vuoksi koko kauden saldo kotona on 28 peliä, 40 pistettä ja maaliero 72-77, jolla ollaan muuten Liigan 12. paras kotijoukkue.

PS: saatasko se B6-katsomossa oleva hyvin peliä ymmärtävä ja kovasti huuteleva poika Jukurien penkin taakse, korvaisi Lydmanin helposti!
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Mäkisen kokeilu ykkössentterinä olisi viimeistään kauden jälkeen syytä lopettaa. Kun ei riitä, niin ei riitä. Jälleen kerran voidaan yhtyä, niin monen kausien itkuvollotuksiin, kun ei ollut ykkössenaa edelleenkään. Ensi kauden juttuja toki, mutta on siellä vielä Pitkänen odottamassa.

Katsojista ja resursseista puheenollen. Kuinka suuren loven teki Jukureiden muutamat pelaajahankinnat pelilliseen suorituskykyyn?

Tuohimaa, Aaltonen, Pitkänen(toipilas)
450-600 keur. ?

Kai sitä voi huonomminkin rahansa sijoittaa. Tämän pitäisi ja tuntua muuallakin kuin pelaajan kypärän sisällä.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Corsi% kertoo laukausten suhteesta vastustajan laukauksiin nähden tasakentällisin. Sen perusteella voi siis päätellä kuinka hyvin jääkiekkojoukkue on hallinnut kiekkoa ja maalipaikkoja. Ilman kiekkoa on vaikea päästä laukomaan.

Seuraavassa liigan virallisilta sivuilta koko Jukurien joukkue vertailuun ja kaksi nimeä löytyy sieltä aivan kammottavilta sijoilta. Kärjessä Kirk(59,5%), Huuhtanen(56,3%) ja M. Kovarcik(55%). Mäkisen ja Aaltosen pitäisi olla joukkueen johtavia pelaajia jotka ratkovat pelit, mutta he ovatkin suoraan sanottuna susipaskoja. Tilastot eivät valehtele. Rinnalle voidaan ottaa vielä perinteinen plusmiinustilasto: Mäkinen -20, Aaltonen -19. Jormakka komppaa hyvin kolmantena -16. Joukkueen rakennus on mennyt pahasti pieleen johtavien ja kokeneiden pelaajien osalta.

Taulukossa: pelatut pelit, 5vs5 laukaukset, 5vs5 vastaanotetut laukaukset, 5vs5 laukauste erotus, corsi % sekä Corsi Close %. Corsi %, kun peli on tasan ensimmäisessä tai toisessa erässä ja maaliero on korkeintaan yksi. Isompi maaliero tai ottelun loppuhetket vääristävät tilastoa, kun johtoasemassa oleva joukkue tyytyy usein varmistelemaan ja tappiolla oleva hyökkää korkeallakin riskillä.

25.Mäkinen OttoJukuritKH51453529-7646,145,3

26.Aaltonen JuhamattiJukuritOL47473555-824644,6
 
Itse kuulin tänään 2. erässä päätykatsomosta jopa buuauksen poikasta Aaltosen menettäessä ylivoimalla kiekon
Huvittavaa lueskella Jukurit FB kommenteista pahoittuneita mieliä siitä kuinka Aaltoselle on huudeltu ja vislattu. Punaista mattoa ja fanfaaria sitten "kapteenille" seuraavassa kotipelissä tilalle.

Ymmärrän täysin maksavien kannattajien tarpeen ilmaista mieltään mikäli jokin juttu ei miellytä. Se on välittämistä. Eihän kukaan kuitenkaan lipusta/kausarista maksa sen takia, että pääsee pelkkää pahuuttaan katsomoon huutelemaan?

Aaltosellekin maksetaan varmasti pitkän matkaa yli toistasataa tuhatta €uroa kaudessa tuosta läpsyttelystä. Edellinen maali ties milloin? Eilen yv:llä kiekonmenetyksiä omassa päässä, muuten ihan ok tekemistä loppupelin aikana.

Lisäksi vielä välinpitämättömältä vaikuttava asenne kannattajia kohtaan: onkohan herra nro #50 kertaakaan hävityn pelin jälkeen kiittänyt kannattajia saamastaan tuesta? Voitetun pelin jälkeen ehkä joo ohimennen, kun on muiden mukana pitänyt mennä. Tulee vähän mieleen P. Palmun käytös viime kauden viimeisen matsin jälkeen. Myöskään kahvipöydistä kuultu kesällä järjestetylle preseason-fanitapahtumalle jälkikäteen naureskelu ei nosta pisteitä ainakaan allekirjoittaneen silmissä. Edellä mainittu kuultu tuttavalta, mutta en ihmettelisi jos pitää paikkansa.

Tietysti jos joku mielensäpahoittaneista faneista kohtelee seuraa kuten esim. omaa lastaan, niin ymmärrän että on vaikeaa koskaan löytää mitään moitittavaa tai pahaa sanottavaa omista. Mutta niinhän se on, meitä on moneen junaan, jokainen tallaa tavallaan jne. Itse vaan koen todella häpeällisenä sen, että tuollaiselle pelaajalle on annettu C rintaan. Ja vielä kärkiratsusta kyse. Tiedossahan tämän piti olla että välillä kiinnostaa pellailla ja välillä ei. Siitä jälleen pyyhkeitä ja risuja myös valmennusjohdon suuntaan että C on tuolle kaverille ommeltu. Onko nykyinen kapteeni seuran arvojen mukainen, kysynpä vaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös