Mikkelin Jukurit kaudella 2022–2023

  • 569 262
  • 3 712

Tepukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Boston, sympatiat KaPa-51
Maalivahdeilta kyllä aika jäätävä peli.
Kirkiltä vakuuttava ranu ja kaks pinnaa Kososen bussilla kohti Mikkeliä...

HPK ja KouKou myös 2 p ilta joten valitettavasti asetelma ei muutu.

Huomenna pitäisi kammeta punanutut nurin, kyllä kaipaisi Nordsäteriä ja Jore-setää tuo kokoonpano...
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Olipahan upea matsi kahden tiukasti paikkaa pleijareihin mielivän joukkueen välillä, tapahtumia riitti alusta alkaen ja paikkoja oli molemmissa päädyissä ratkaista peli, todella viihdyttävä matsi. Molempien maalivahdit oli kyllä melkoisessa liekissä ja tuota Markus De La Rosea on vaan kehuttava, ei helvetti sentäs mitä torjuntoja, Tuohimaa voi katella koosteita miten pelaa voittava maalivahti, terveisiä vaan sinne svedulaan. Puolustus toimi oikeinkin mallikkaasti vaikka siellä Jurmon työskentely aiheutti ainakin allekirjoittaneelle tuskan hikeä ajoittain kun ei aina tiennyt mitä tulee tapahtumaan, posia tietysti ettei tänään kukaan puolustuksesta eikä hyökkäyksestä joutunut telakalle, kaikkia tarvitaan huomenna.

Pyyhkeitä pakko silti antaa tuolle ylivoimalle ja olihan siinä useammallakin pelaajalla paikkaa tehdä tarvittavia maaleja mutta hattua päästä kuitenkin Vehviläiselle. Aaltonenkin näytti mallikasta puolustustyöskentelyä JYPin tasoitusmaalissa mutta kaikesta huolimatta hitokseen tärkeet pisteet ja hieno voitto. Huomenna varmasti luvassa tiivistunnelmainen kiekkoilta Ikiomalla, ei muutakun mökää pönttöön ja IFK nurin!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Paljon parjattu Heleniuskin pelasi ihan mukavasti ja alkoi olla kerrankin vaarallinen myös vastustajan päässä.
Kolme uskomattoman hölmöä ratkaisua hyökkäyssinisellä ja niistä jokaisesta JYP pääsi kääntämään pahan vastaiskun. Ei kuulu pelaavaan kokoonpanoon varsinkaan näin tärkeissä peleissä. Pelipäällä olleet Kovarcikit sai Heleniuksen näyttämään 'paremmalta' kuin oli.

Nämä pisteet meille pelasi Make Ruusu. Jäätävän hyvä peli Roselta. Tuleeko kellekään muulle mieleen Rosen pelaamisesta Salminen? Sama rauhallisuus ja reaktiot toimii.

Tärkeät 2p. Pahimmat uhkaajat otti kans, joten eikös sitä huomenna kaadeta IFK.. Eikä Ässätkään kaukana ole enää.

Ps. Sille kiekon jäälle heittäneelle katsojalle porttikielto liigahalleihin, kiitos.
 

Slash

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
”Sille kiekon jäälle heittäneelle katsojalle porttikielto liigahalleihin, kiitos.”


Itse tykkäsin, saatiin idiootin takia vielä rankkari..
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
”Sille kiekon jäälle heittäneelle katsojalle porttikielto liigahalleihin, kiitos.”


Itse tykkäsin, saatiin idiootin takia vielä rankkari..
Aaltonen hiljensi siinä tilanteen läpiajossa vauhtia, kun huomasi ylimääräisen kiekon.. ois voinu jo sillon ratketa. Ois voinu..
 

Gameson

Jäsen
Juhis säästelee ja antaa sen kuuluisan himon ylltyvä.

Aaltonen pelasi mielestäni muuten hyvin ja jakeli passeja. Ylivoima ikävä kyllä oli vaisua, mutta se ei ollut yksin hänen syynsä. Aaltonen tekee muuten koko ajan oikeita peliä edeltäviä ratkaisuja. Esim. Puistola oli lähellä ratkaista koko pelin Aaltosen taidon ansiosta.

Mutta josko säästelivät sitten huomiselle.
 

Mars_Lumo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Oli kyllä mahtava peli kaikin puolin.
Ylivoimalla ei maaleja saatu, mutta siinä oli nähtävillä hyviä elementtejä ja pilkahdus paremmasta, ei nysvätty vain kulmassa vaan syötöt oli räväköitä ja tavoitti kohteen toiselta puoleltakin. Maalivahtipelaaminen molemmissa päissä aivan älytöntä, että olisi varmaan saanut Liigan top5-torjunnat kerätä eilisestä pelistä. Ruusulta upea hauiksen pullistus Tuohimaan perään, tälle tontille ei ole tulemista. Toivottavasti sama vire jatkuu ja Ruusu kantaa sarvipäät pleijareihin.
Samalla itseluottamuksella stadilaisten kimppuun ja heimopäädyn säestämänä otetaan kolme pistettä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös