Mikkelin Jukurit kaudella 2021–2022

  • 586 190
  • 2 936

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jurmokin poissa? Vaikka Rindell pois, niin tilalla pari muuta kiekonsyöjää. Olisihan se joku vaikutus, jos tilalle tulisi pari Piipposta. Nyt vaihdetaan lahjetta lennosta.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Raikkaan näköinen esitys ollu ny reilu 45 minsaa.
Sarjakärki vastassa, ja peli on tasaista. Ei Mikkelissä kannata kannattajienkaan heittää pyyhettä kehään, joukkue ei ainakaan ole niin tehnyt.
Salminen maalissa tosi hyvä ja Rento-Jakke naulas nätin byyrin Stranskyn hienosta esityöstä. Eikä ollu Zabranskyn rystylämärikään hassumpi.
 

Huoltomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-Liiga, FPS, HPK
Hyvin näyttää peli pyörivän ja kolme pistettä Mikkeliin. Eipä ole tänään nähty hirveesti sähläämisiä , harhasyöttöjä tai kärkikyniä puolustuspäässä. Hieno voitto tänään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Miju

N13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vituttaa tuo Aki Palsanmäen näköinen patukka. Nöyryytti sitten kaiken kruunuksi koko kentällistä
tps fanien suolaiset kyynelet maistuvat makealta
tämmöisen esityksen jälkeen. :)
 
Sarjan huonoin joukkue voitti sarjan kärkijoukkueen (kävin lukemassa TPS-osiota ;))
Ei tainnut TPS:llä olla tänään paljoa jakoa voiton suhteen.
 

Governator

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, SaPKo.
Sehän oli ryhdikäs ja jämäkkä esitys. Puolustus toimi nyt niin kuin sen pitää toimia. Zabransky, Immonen ja Palmu ovat hereillä ja sehän riitti. Pidin tuosta pienestä kovuudesta, mitä siellä moni pääsi TPS:lle tarjoamaan. Puistola oli siellä haastamassa ja hankki TPS:lle jäähyn, mikä on myös niitä voittavia juttuja. Salmisellekin varmasti positiivinen kokemus. Jos peli on jatkossa myös tuollaista, niin väistämättä pisteitä tulee. Niin, ja Rindellille hyvää syyslomaa.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jääkiekko on maalinteko- ja maalinestopeli. En henkilökohtaisesti uskonut, että Jokinen pystyisi tekemään tänään nähdyt kompromissit näin nopeasti ja yhtäkkisesti.

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Jukurit ei pakottanut prässäämistään eikä prässännyt kolmella niin, että "kolmonen" jää toistuvasti pelin yläpuolelle. Kolmas mies sijoittui varmistaen sijoittumisensa pelin alle kiekonmenetyshetkellä.
Jukurit pelasi ylivoimaisen ennätysmäärän 0-5-trapia ja prässäsi ylivoimaisesti vähiten koko kauden otannalla. Vaikutus pelin virtaukseen, kun vastustaja ei enää pääsekään kiekottelemaan pakotetusti prässäävän viisikon läpi, on dramaattinen. Tiivis viisikko puolustaessa helpottaa myös kiekonriiston jälkeistä hyökkäämistä.
Kiekonmenetyksiä kriittisillä alueilla ei nähty, riskitaso oli nyt hyväksyttävällä tasolla. TPS:n ylivoimahyökkäykset laskettiin yhden käden sormilla, tämä on aivan ylivoimaisesti vähiten kaikista kauden peleistä.

Jääkiekossa ei ole mitenkään erityisesti kyse "aktiivisuudesta" eikä "aktiivisuus", esimerkiksi paineistamisen osalta, ole mikään sellainen arvo, mitä pitäisi tavoitella minkään muun kustannuksella. Tänään nähtiin jäällä tämän kauden passiivisin Jukurit, mikä on loistava asia, koska se mahdollistaa tiiviyden ja yhteistyön puolustamisessa - ja sitä kautta aukeaa mahdollisuus olla aktiivinen ja aloitteellinen seuraavassa hyökkäystilanteessa.

Sille ei voi enää mitään, että näin ei ole pelattu kauden alusta asti. Nyt pitää jatkaa tästä ja saada tiiviyttä myös hyökkäämiseen. Toivottavasti voittavaa kokoonpanoa ei vaihdeta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Voidaan ottaa huomisen pelin jälkeen TPS:n tekemät maalit tässä yksitellen käsittelyyn ja todeta puolueettomasti, mitä niissä tapahtuu, ettei tarvitse ihan paskapuheiden armoilla olla.

Tätä pitkää analyysia odotellessa... *hymiö*

Hieno esitys Jukureilta. Omalla alueella hölmöilyt loisti poissaolollaan lähes kokonaan, ja Tepsiä ei päästetty juurikaan oikeille tekopaikoille. Tätä lisää!

Oliver Larsen ja Libor Zabransky.. näin pitää kuumentaa vihulaiset! Zabranskyllä ja Rodewaltilla oli mahottomasti asiaa toisilleen kolmannen erän jälkipuoliskolla, mut pahasti loppui peli kesken. Jutut jäi kesken..

Maininnat: Immonen, Salminen, Palmu, puolustus ja sanokaa mitä sanotte, mut Tuppuraisen paluu teki tuolle joukkueelle hyvää. Nelosketju toimi.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Rindell poissa kokoonpanosta, Jukurit alistaa sarjakärkeä. Sattumaa? Tuskinpa. Jos Jukurit pelaa vielä toisenkin pelin ilman Rindelliä ja voittaa, voi Axu-pojalle toivottaa hyvää jatkoa tulevassa ja antaa junalipun käteen jonnekin kauas.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Tällä samalla peli-ilmeellä ainakin seuraavat 43 peliä, kiitos!
Vaikein asiahan on pitää tämä taso, katsellaan muutama peli lisää ennekuin julistellaan raiteiden löytymistä.
 

Gameson

Jäsen
Loppuviikolla kaksi kovaa ottelua, kun perjantaina kotona Kärpät ja seuraavaksi vieraissa Tappara.

Kärppien tilannetta tarkastellessa näyttää ihan voitettavalta joukkueelta. Ville Leskinen ja Mika Pyörälä poissa ja Atte Ohtaama huhkii puolustuksessa puolta tuntia, kun muista pakeista ei ole mihinkään. Ulkomaalaishankinnat osoittautuneet ilmeisesti flopeiksi.

Ainoastaan ylivoimalle heitä ei voi päästää, sillä käsittämättömän tehokasta ylivoimapeliä.

Kärpillä on tappiot Pelicansille ja HIFK:lle. Sitä ennen kaksi voittoa HPK:sta, tosin V. Leskinen oli silloin mukana.

Ainakin eilisellä pelillä Jukurit voi hyvinkin yllättää Kärpätkin kotonaan. Toivottavasti valmennus tekee kotiläksyt hyvin, ja Kärppien pakistoon laitetaan kunnolla painetta. Viime aikoina on ollut merkkejä myös siitä, ettei se Ohtamaakaan jaksa tällä menolla pitkään samalla tasolla.

Jesper Piitulaiselle soisi kyllä kauden avausmaalin. Väläyttelee ajoittain, mutta hieman on puristamista. Ei ole sellaista tuttua rentoutta tekemisessä.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Rindell on ottanut kopin tekemisistään ja palaa kokoonpanoon? Tässä suurin kysymysmerkki ja tae tai este Jukureiden voittoon. Ikäviä juttuja, mutta todellisia.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Rindell on ottanut kopin tekemisistään ja palaa kokoonpanoon? Tässä suurin kysymysmerkki ja tae tai este Jukureiden voittoon. Ikäviä juttuja, mutta todellisia.

Puolustus jatkaa täsmälleen samana kuin tiistaina. Hyökkäyksen ainut pelaajamuutos on Sahan tulo Henritiuksen tilalle. Tämä teki myös pientä viilausta ketjuihin. Salminen jatkaa maalissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös