Mikkelin Jukurit kaudella 2021–2022

  • 585 657
  • 2 936

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Tänään haetaan longdrawista Jukureiden kautta syyslomarahat pussiin. On taas sen verran houkutteleva tuo kerroin ja tilastollisesti voitto tulee pakosti jossain vaiheessa. Joten ei kun vaan "Let`s go Predators!"...ei kun väärä joukkue
 

Huoltomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-Liiga, FPS, HPK
Batna käyttää ainakin kokoonsa hyvin tuolla kentällä ja hyvä näin. Pelsut ehkä hieman terävämpiä tässä alussa mutta ottelu on nuori vielä.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Nyt kulkee Jukureilla. Putki tänään poikki!
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Rindell, meidän pistenikkari. Normaalissa työyhteisössä alkaisi varoitukset napsumaan. On tuo uskomatonta.
 

Huoltomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-Liiga, FPS, HPK
Palmu on iskussa tänään. Hän haluaa ainakin voittaa tämän ottelun. Tuleeko tänään hattutemppu ? Kohti toista erää lukemissa 2-3.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Kyllä se vaan pojat ja tytöt tästä ottelusta nyt voitto kairataan. Vaikka oli vähän hurlumheitä niin ei haittaa kun maaleja saatiin tehtyä. Palmulle palkankorotus kiitos.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Nämä toisen erän päästetyt maalithan olivat selvä koijaus. Vastustaja erehtyi luulemaan, että romahdus tulee jo ennen päätöserää. Sen jälkeen pisteet olikin helppo ottaa pois kuljeksimasta.
 

Gameson

Jäsen
Legandaarisesti posit ja negat illan ottelusta, kun posiin kerrankin aihetta:

+ Voitto. Äärimmäisen tärkeä henkisesti. Vapauttaako pelaamista?
+ Palmu. Huikea pelaaja.
+ Mäkinen sai myös kolme syöttöpistettä, Nelinkertaisti syöttösaldonsa.
+ Puistola 1+1. Aukeaisiko vihdoin? Vaikea kausi, mutta tällaisia suorituksia kaivataan häneltä lisää.
+ Hyökkäsalueen hyökkäypeli. Jukurit luo edelleen parempaa hyökkäyspeliä kuin ikinä liigakaudellaan. Vedot lähtevät paremmista paikoista, suoraan syötöstä jne.


- Puolustuspelaaminen. Karmivaa, miten voi tulla noin paljon henkilökohtaisia virheitä. Surenkin ulos.
- Kiekolliset ratkaisut omissa. Jokisen kiekossa ei ole usein päätä eikä häntää, kun puhutaan peruspelistä omalla alueella. Jukurien pitää pelata jatkossa viisaammin. Turhia pitkiä kiekkoja yms. tulee, kun peliä pakotetaan liikaa ylöspäin.

Kiinnostavaa, miten tästä edetään. Tuossa lopussa Pelicansin aikalisän aikana Jokinen otti enemmän roolia puolustuspelin ohjeiden suhteen, ja Palmu rauhoitteli joukkuetta, jakoi ohjeita.

Batna vaikuttaa ihan hyvältä haulta. Jalka liikkuu ja kaksinkamppailee todella vahvasti. Esim. Puistolan läpiajo oli seurausta juuri Batnan loistavasta kamppailupelaamisesta.

Jukurit luo selvästi edelleen paljon enemmän tilanteita kuin vastustaja. Nyt ongelma on, että ne vastustajan vähäiset tilanteet ovat todella vaarallisia mm. vastahyökkäyksistä ja suoraan syötöistä maalin edestä jne. Tuo pitää laittaa kuntoon.

Eteenpäin!
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Puolustusta peluuttamaan oikea valmentaja, kiitos.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kylläpä tekee voitto nasulia! Mitään en paljon kiekosta ymmärrä, mut pyrkikö Jukurit laukomaan selkeesti enemmän kuin ennen ja peli oli suoraviivaisempaa hyökkäyspäässä? Paikkoja oli enempäänkin.

Palmun hatullinen on tietysti illan huippukohta, mutta on sekin, että kolme pelaajaa teki kauden avausmaalinsa (Puistola, Henritius ja Batna). Jokohan ketsuppia riittää jatkossakin..? Jopa Rindellin pelissä oli ajoittain viime kautista Rindelliä, vaikka vieläkin tuli.. no niitä.

Loppuviikon teemaksi puolustamisen tiivistäminen. Hyökkääjät saa jatkaa maalailuaan.
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Puolustusta peluuttamaan oikea valmentaja, kiitos.
Ne on niitä kuuluisia suojatyöpaikkoja mitä löytyy muualtakin oy:stä.

Mutta totta porukka turisee, tärkeätärkeä voitto. Aikaisemmilla kausilla vaivannut maalinteko on nyt paremmalla tolalla vaikka Larmilla olikin huono ilta, kaikki onneksi lasketaan. Jotain tuolle omanpään pelaamiselle on pakko tehdä.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Äärimmäisen vapauttava ja tärkeä voitto joukkueelle, lähtökohdat ei ollu parhaat mahdolliset, tappioputki alla, kokenutta kaartia telakalla ja Pelicans vastassa vieraskentällä. Palmu näytti kapteenin ominaisuudessa pelaamisen mallia ja toivottavasti jatkaa hyviä otteita, Batnaltakin hyvää suorittamista ja plussana heti maali, Mäkinenkin vaatinut itseltään ja joukkueelta parempaa tekemistä, heti onnistumisia. Puolustus tosin aiheuttaa harmaita hiuksia edelleenkin, eihän se voi koko kauden olla tuollaista, eihän?

Voitto on kuitenkin aina voitto ja päässytkin jo unohtumaan miten hyvälle se tuntuu, nyt hetki naatistekelua ja uuta kohti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Miju

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Puolustuspään pelaamista täytyy parantaa ja mielellään aika vikkelästi. Siellä oli Tänäänkin miehen mittaisia aukkoja. Miksi se on noin luokatonta? Isossa kuvassa voittaminen tulee edelleenkin olemaan kannattajien Joulu. Ei mahda mitään.
 

Allu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mikäs Puistolalla? Peliaika alle 10 minuuttia… loukkaantuiko?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös