Mikkelin Jukurit kaudella 2021–2022

  • 585 345
  • 2 936

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Toista kertaa tällä viikolla joukkue vastaan jolla on tappioputki alla. Nyt voisi käydä niinkin hienosti, että lisätään sitä vastustajan tappioputkea, eikä olla se perinteinen tappioputken katkaisun automaatti. Kiitos!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukureilla on kyllä suhteellisen karmea track record tappioputkien katkaisuissa ja alisuorittajien selkäapinoiden tiputtajana ja ikävä kyllä nimenomaan siinä luuserin ominaisuudessa. No jos nyt kerrankin onnistuisi vaikka vastustajakin on kontannut tuloksellisesti.

Kun nyt ei taas annettaisi useampaa lahjamaalia vastustajalle avauserään (tai jopa koko matsiin) niin olisi jo hyvä.
 

Huoltomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-Liiga, FPS, HPK
Tasaista on illan vääntö Tapparaa vastaan mutta tekemistä vielä on. Puolustuspelaaminen oman maalin edessä edelleen hakusessa. HPK jyrää IFK:ta vastaan. On Pikkaraisen tulo Hämeenlinnaan vaikuttanut joukkueen pelaamiseen positiivisesti.
 

Gameson

Jäsen
Huhhuh. Häkkilällä ei riitä ihan pelata näitä pelejä isossa roolissa. Jokaisessa maalissa aivan väärällä puolen. Maininta myös Mäkiselle, joka ei selvästi ollut valmis tähän otteluun. Jatkuvia kiekonmenetyksiä, onneton aloituksissa.

Jukurit oli mukana pelissä, mutta tuo puolustuspeli lopulta tämänkin torpedoi. Hyökkäyspäässähän on loistavaa peliä, paljon paikkoja. Mutta yksittäiset kamppailut omalla maalilla. Niissä Jukurit on karmivan huono. Jurmokin makselee oppirahoja siitä, että maila pitäisi pelata pois.

Jukurit olisi kaivannut puolustajaa ehdottomasti Puistolan sijasta.
 

Huoltomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-Liiga, FPS, HPK
Se siitä tasaisesta väännöstä. Puolustuspelaaminen pettää taas. Tapparalle toinen erä täysin. Palmulta suoraa puhetta haastattelussa "ihan paska erä Jukureilta". Kohti viimeistä erää.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Toista kertaa tällä viikolla joukkue vastaan jolla on tappioputki alla. Nyt voisi käydä niinkin hienosti, että lisätään sitä vastustajan tappioputkea, eikä olla se perinteinen tappioputken katkaisun automaatti. Kiitos!
Jos sinulla on tappioputki tai pelillisiä ongelmia, pelaa meitä vastaan. Tehtaantakuulla pääsette katkaisemaan tappioputken ja ratkaisemaan esimerkiksi maalinteko-ongelmat. Apinat selästä on helppo karistaa meitä vastaan. Meillä löytyy puolustuksesta kaikkien aikojen hasardi pariskunta joka helpottaa teitä, jos ette muuten saa maalia tehtyä.
 

Gameson

Jäsen
Jokainen voi kelata tämän päivän ottelun ja katsoa Häkkilän karmivaa sijoittumista noissa maaleissa. Joka kerta jäljessä, väärällä puolella. Eiköhän aika laittaa sivuun ja ottaa vaikka Marlo Koponen Ketterästä lainalle. Ei voi antaa ammattiurheilussa noin paljon maalin edessä eteen.
 

Aabeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jokinen voisi tulostaa alla näkyvän kuvan kopin seinälle. "Sota-alueella" olisi parannettavaa aika tavalla..
 

Liitteet

  • Screenshot_20211009-191646.jpg
    Screenshot_20211009-191646.jpg
    152,5 KB · kertaa luettu: 154

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt ollaan sitten pisteautomaatti. Kukapa olisi viikko sitten uskonut.

Tuolle pap-pelaamiselle olis kyllä paljonkin tehtävää, mut nyt ei vaan jaksa edes kommentoida enempää.
 

Huoltomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-Liiga, FPS, HPK
Rindelli ohitettiin kun pujottelukeppiä ja 2-8 taululle. Aika hiljasta on hallilla paitsi Tapparan aitiossa. Haen kaljan. Hyvää octoberfestiä !
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Saisiko Hannes Häkkilästä jonkinlaista analyysia alkukauden osalta?

Tuli (ja tulee) seurattua Suomi-Sarjaa niin kaveri erottui edukseen kiekollisilta taidoiltaan ja pelisilmältään 17 vuotiaana. Olisi kiva tietää siirtyikö nuo ominaisuudet millä tavalla liigajäille? Pelasi tosiaan tuolloin JHT:n paidassa.
Tämä viikko on osoittanut, että Häkkilän paikka on jossain muualla kuin liigassa. On niin onnetonta pelaamista oman maalin edessä. Vastustaja saa täysin vapaasti tehdä maalit maalinedestä. Yv:llä mielikuvituksetonta kiekon siirtelyä. Loppukausi Sapkossa tekisi hyvää, niin oppisi puollustamaan. Tänään Häkkilä oli kentällä 5 Tapparan maalin aikana.

Nyt Viitikko kättä taskuun ja kanadalaista peruspakkia rosteriin tai tämäkin kausi on kustu! Rindellille terveisiä, tänään nähdään Wilhelmissä. Voidaan puhua sun ens kauden änäri-matkasta.
 

Kalske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, KaPa-51
NHL-stara oli jokaisen kuuden tasakentällisillä tehdyn Tappara-maalin aikana aitiopaikalla. Olisiko jonkinasteinen ennätys?
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jokisen ja uuden valmentajan perisynti on nyt kaikkien nähtävillä. Luullaan, että peli keksitään uudestaan ja vielä kerran luullaan. Kukaan täysjärkinen Valmentaja ei laita tälläisiä veijareita kuin Rindell ja toista yhtä heppoista Häkkilää ykköspariksi. Ei kukaan. Alunalkaenkin täältä on puuttunut ne pakkiparin fyysisempi ja ennenkaikkea isompikokoisempi pelaaja.

Nyt punnitaan päällikön puheita rehellisyydestä. Nyt täytyy nostaa tikunnokkaan myös Hakkarainen.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
OJ voisi laittaa ukaasin että tiimiin 2 oikeaa liigatason puolustavaa pakkia tai purkaa sopimuksen. Itse taidan viitsiä tuota jengiä seurata seuraavan kerran kun siellä oikeita puolustajia on. Täyttä huumoria koko paska tänäänkin, tapparalaiset kun tajusi että jukurimaalille kävellään täysin ilmaiseksi ja omaa suojellaan kun ei höntyillä idioottimaisesti niin lopputulos oli selviö.

Ilmainen vinkki siis kaikille vastustajille, maalin edessä on aina tilaa eikä siitä tarvitse edes maksaa minkäänlaista hintaa. Jos tuolle jengille onnistuu joku häviämään niin syytä on tuijotella peiliin ihan ajatuksen kanssa, voittaminen kun onnistuu miltään yli 80kg massaisia hyökkääjiä omistavalta joukkueelta sarjatasosta riippumatta. Semmoinen ihan sananmukainen isät vastaan pojat kun vastustaja haastaa jukurialakertaa.

Tuohon vaikka pari hampaatonta ei kanukkia vaan ukrainalaista. Tärkein kriteeri että osaa pysyä paikallaan maalin edessä ja tarjota poikkaria naamaan. Jos osaa luistella ja lyödä mailalla vastustajan lisäksi kiekkoa niin olisi kiva lisä, muttei mitenkään välttämätöntä.
 

Governator

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, SaPKo.
Nyt oli kyllä sellainen höyryävä kasa tuo peli. Puolustus hajosi kokonaan (ei kiinnostele kun sillä ei saa nimeä lehteen?), Salminen jätettiin yksinään, eikä näyttänyt olevan hyvä päivä hänelläkään. Sitten taas toisaalta myöskään maalinteko ei kiinnostellut, siinä kun voi tulla mustelma jos menee Tapparan maalille.

Tässä alkaa lokakuu lähestyä puoltaväliä, pelejä takana neljä, joissa oma verkko on soinut 18 kertaa, pisteitä 2 kpl 12 mahdollisesta. Voisiko joku piirtää Jokiselle käppyrän joka kertoo missä vika on?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös