Mika Toivola Ässien urheilujohtajaksi

  • 330 325
  • 1 438

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sama negatiivinen ajatus putkahti mieleen. Vanha tuttu saunakaveri vuosien takaa, joka ei turhaan kiukuttele ja pesee silloin tällöin toimarin selänkin. Rocky taas vaatii pikkaisen liikaa ja valittaa medialle ellei saa haluamaansa.

Toivotaan ettei asia ole näin, koska silloin Porissa pyöritään vanhaa tuttua piirileikkiä kavereiden kanssa, joka ei pitkällä tähtäimellä johda mihinkään hyvään.

Toivola ei ole mikään joo joo -mies, jos sitä kuvittelette. Se, että Rautakallio vatvoo seuran ongelmakohtia mediassa, ei tarkoita sitä että hän olisi ainoa asioihin puuttuva taho. Taustalla on monia henkilöitä, jotka eivät pääse/ halua haastateltavaksi, mutta ovat Rautakallion kanssa samaa mieltä.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eihän Toivola saa minkäänlaisia käsiä joukkueen kokoamiseen. Ihmeellinen rooli, mutta toisaalta järkevä kun miettii esimerkiksi mitä Hilli sai Kärpissä aikaan. Kyllä näille hihhuleille pitää jonkinlainen sisäinen tarkastus olla mitä sopivat.

Kiven nimitys oli loistava uutinen, mutta heräsi pieni pelko tämän vuoksi. Niinköhän Toivola yrittää pelata itseään aitioon.

Vaikka lainaankin tässä Dynamoa, ei kommenttini ole mitenkään erityisesti häntä kohden suunnattu. Tässä nyt vaan on lyhyesti todettu se, mikä ajatus on aistittavissa monestakin viestistä.

Miten Toivola yrittäisi pelata itseään aitioon? Hommaamalla niin paskan nipun, ettei Ässät menesty ja hän pääsisi sitten Kiven tilalle? Vai niin, että Ässien mahdollisesti ollessa hyvillä realistisilla sijoilla 6-8 runkosarjassa antaisi Kivelle potkut ja siirtyisi itse aitioon? Muita skenaarioita en keksi ja yllä esittämäni ovat kyllä jo niin järjettömiä, että tuskin nekään toteutuvat.

UTJ toimenkuva on vielä sangen nuori sm-liigassa UJ:n toimenkuvasta puhumattakaan. Hyviä liigassa ovat olleet Kekäläinen, (vaikka en nyt varma olekkaan, oliko hänen nimikkeensä kumpikaan), Holtari ja Seppänen, (?). Muuten onkin ollut hiljaisempaa. yhtään vapaana olevaa tai vapautuvaa kaveria, jolla olisi selvästi paremat valmiudet hoitaa tuo vakanssi kunnialla en ainakaan itse osaa nimetä.

Näen, että Toivolalla lähtökohtaisesti on jopa kärkipään mahdollisuudet onnistua tehtävässään, ainakin samanlaiset kuin Korpisalolla tai Rockyllä. Rautakallion menetys on tietysti erittäin valitettavaa, mutta näin käy joskus. Toivon Toivolalle, Kivelle ja koko Ässäorganisaatiolle onnistumisia lähivuosina, aika hyviä uutisia nämä tämänpäiväiset ovat.
 

kessukka

Jäsen
Hyvä valinta. Monta puoltavaa tekijää, Ässät tuntee kaverin ennestään ja Toivola tuntee Porin tyylin, selkään puukotetaan tai taputetaan. Porilaisuus ei tule siis yllätyksenä.

Toivola on kohtuullisen nuori, kuitenkin kaukalon laidalla on tullut oltua aikamonta vuotta ja myös paperit liikuntatieteellisestä on erittäin positiivinen asia. Pystynee myös kehittymään, oppimaan ja viisastumaan asioissa. Lisäksi on erinomainen asia, että Toivola ja uusi päävalmentaja tuntevat ennestään toisensa ja ovat käsittääkseni hyvissä väleissä.

Toivolan Ässien hopeakauden jälkeiset näytöt eivät valmentajana olleet parhaat mahdolliset, mutta eipä juuri kukaan muukaan Lukon tai Pelicansin (tai Lahden reippaan) valmentajana ole onnistunut tuomaan menestystä viimeisen 20 v aikana.

Lukon työympäristö on varmasti ollut vaikea, jos Porissa ei ole ollut rahaa koota kunnon joukkuetta niin Raumalla RTKn rahat on saatu tuhlattua hyvin ilman menestystä. Paljonko todellisuudessa on Toivolalla ollut sanavaltaa Mokan ja Rajalan valtakunnassa?

Pelicansin Nurmisen kanssa on varmasti ollut myös todella mukavaa ja helppoa tehdä yhteistyötä. Nurmisen sanavalta on pakosta ollut jonkinmoinen, istunee kuitenkin perse jollakin tasolla seuran lompakon päällä. Ainakin kesällä oli Nurminen uhannut vetää rahansa pois jos ei Toivola lähde pois, siinä upea lähtökohta kauteen. Tosin Toivolan potkujen jälkeen Pelsujen kurssi on ottanut vielä selvemmän suunnan alaspäin.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivola ei ole mikään joo joo -mies, jos sitä kuvittelette. Se, että Rautakallio vatvoo seuran ongelmakohtia mediassa, ei tarkoita sitä että hän olisi ainoa asioihin puuttuva taho. Taustalla on monia henkilöitä, jotka eivät pääse/ halua haastateltavaksi, mutta ovat Rautakallion kanssa samaa mieltä.

Tämä asia on juurikin näin. Mika on kova kanto kaskessa ja suurten tammissotien voittaja. Antaa raumalaisten ihan rauhassa jutella, mutta Ässät teki hyvän valinnan. Oltaisiin aivan hyvin voitu valita myös Alatalon tyyppinen kaveri, joka ei edes itse tiedä mitä mieltä on asioista.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jatkoajan jutussa Rocky heitti vielä vähän suolaa haavoihin ilmoittamalla, että asiat oli vaimon kanssa juteltu selviksi ja mikäli hänestä olisi tullut Ässien UJ, niin vaimo olisi muuttanut Poriin.

En tunne kumpaakaan herroista Toivola tai Rautakallio henkilökohtaisesti, mutta jostain syystä Rocky olisi herättänyt enemmän luottamusta tuossa "urheilujohtajan" virassa.

Toivotaan toki, että Toivola klaaraa homman. Ihmetyttää ettei Ässät nähnyt Rockylle kuitenkaan käyttöä tuossa hommassa. Rautakallio tuntuu parhaalta asialta aikoihin mitä Ässissä on tapahtunut ja nyt mies päästetään pois. Miksi?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Rautakallio tuntuu parhaalta asialta aikoihin mitä Ässissä on tapahtunut ja nyt mies päästetään pois. Miksi?

Ehkä siellä taustalla henkilökemioissa on jotain häikkää, jota emme yleisesti julkisuudessa tiedä. Joka tapauksessa päätös on nyt tehty ja Toivolalla mennään seuraavat 3 vuotta. Tuskin Rockykään ihan toimettomaksi jää tämän kauden jälkeen.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Ehkä Rockyn omakin jahkailu ja arpominen on vaikuttanut taustalla. Ja olisiko Rocky sittenkään ollut valmis 3 vuotta kestävään projektiin? Nyt on tietysti helppo antaa lausuntoja medialle, ja vaimokin vedetty mukaan kommenteihin. Toivottavasti Rocky panostaa nyt kaiken tarmonsa loppukauteen, ja tämä muljaus ei näy millään tavalla kaukalossa.

Itsellä on kyllä luottoa toimistoon tässä asiassa. Uskon, että kokonaiskuvaa tarkasteltaessa Toivola on ollut parempi ratkaisu. Aika näyttää, ja Mika ansaitsee reilun mahdollisuuden näyttää osaamisensa.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vai tällaisia uutisia. Hyvä, että ratkaisu on tehty, niin voidaan keskittyä olennaiseen eli tämän hetkisen trendin hyödyntämiseen pitkällä tähtäimellä. Porin kyky kehittää lahjakkuuksia on todistettu ja panostuksia sille puolelle pitää lisätä plus brändin mukaista mediaseksikästä toimintaa ja hallittuja junnukaappauksia.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Satakunnan Radiossa iltapäivällä Kivi jutteli jotenkin niin, että hänen päävalmentajapestinsä, sekä Toivolan palkkaaminen urheilujohtajaksi ovat olleet kaksi eri prosessia, eikä miehet ole kuulemma olleet juurikaan tekemisissä neljään vuoteen.

Sanalla sanoen todellinen unelma-alku herrojen tulevalle yhteistyölle. Täytyy ihmetellä mitä Ässäjohdossa oikein kelataan? Toivovat tottakai paluuta hopeavuoteen tjs?

Porilaista hulluutta tosiaan.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyvin tunnepohjaisesti täällä muutamat nimimerkit kirjoittelevat ensireaktioitaan. Kieltämättä itsekin mielsin Toivolan hankinnan mielikuvituksettomaksi hyväveli toiminnaksi. Pureksittuani asiaa, näen yhden ammattilaisen tulon puuttuvalle paikalle melko positiivisena.
Tämän hetkinen mielipide Toivolasta on monella se, että hän on ammattitaidoton, sosiaalisesti heikkolahjainen, viimeaikaisissa tehtävissään epäonnistunut valmentaja. Tämän pettymyksen määrän tavallaan ymmärrän, mutta se lienee vain ensireaktio. Eli että Rocky on osaava kiekkomies, Toivola ei osaa. Näin yksinkertaista se ei ole.
Kaikki ovat odottaneet UTJ:n tontille täysipäiväistä, sitoutunutta ammattilaista. Nimiä on Ässien listoilla ollut varmasti useita, harva ns. fani kuitenkaan kykenee pitkää ja perusteltua listaa hyvistä vaihtoehdoista heittämään.
Rockyn luotsaamana Ässät on tällä kaudella menestynyt, Mika sai juuri potkut Lahdesta, on siis selvää, että lyhytkatseinen Ässäfani tekee päätelmän, että Rocky olisi automaattisesti hyvä myös UTJ:n virkaan. Mikasta taas ajatellaan että ei osaa kasata joukkuetta, kun ei ole menestynyt valmentajanakaan.
Itselläni vaakakuppi kallistuu näistä kahdesta hieman Mikan suuntaan. Nuori kaveri, jolla varmaasti kovat näyttöhalut. Sopiva lajikokemus, ja koulutus.

Tämä "ranteet auki" reaktio on sangen ihmeellinen juuri siksi, että Ässäthän mitä todennäköisimmin otti askeleen eteenpäin matkalla yhä ammattimaisempaa organisaatiota. Yksi kokenut ja kovissa liemissä keitetty henkilö keskittyneenä ja sitoutuneena omaan tehtäväänsä ei voi olla negatiivinen asia. Epäilen että kovinkaan monella UTJ virkaa tavoittelevalla ei ole ollut heittää Toivolan kaltaista CV:tä pöytään. Jukka Holtareita tuohon työhön on vain yksi. Keitä ne muut mahdollisesti paremmat, saatavilla olevat vaihtoehdot olisivat olleet?

Eli perusteluja sille, miksi Rocky tai joku muu olisi parempi vaihtoehto kyseiseen tehtävään, kuin lähes kaikkien lyttäämä Toivola!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Oltaisiin aivan hyvin voitu valita myös Alatalon tyyppinen kaveri, joka ei edes itse tiedä mitä mieltä on asioista.
Alatalo ei ole edustusjoukkueen valmentajien esimies kuten varmaan tiesitkin vaan kehitysjohtaja ja tekee toisenlaisia hommia joissa on kyllä ihan pätevä.

Omituisinta tässä valinnassa toki se, että varmasti rocky olisi ollut parempi vaihtoehto kuin Toivola ja varsinkin jos rocky kerran olisi ollut halukas pestiin. Käsitykseni mukaan Rocky tulee pahuksen hyvin junnujen kanssa toimeen ja on pidetty sekä suosittu niiden keskuudessa. Eli tuohon sisäiseen tarkkailuun paras mahdollinen kaveri.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Kirjoittelin tällaista Pataljoonan sivuille tästä asiasta:

Mulla on ajatukset hieman selkeytyneet. Ja siksi minua ärsyttää suunnattomasti tämä asenne, että nimitys on valmiiksi paska ja Rocky olisi ehdottomasti täytynyt pitää. En olisi valittanut Rockyn nimityksestä UTJ:ksi, mutta tämänkin tiedon kanssa voin elää.

Rockylle nostan hattua. Hän on tehnyt loistavaa duunia Ässien eteen. Hän on vienyt Ässiä eteenpäin Suhosen aloittamalla tiellä, jossa urheilullisuus tuodaan Ässiin. Ja hän on itse halunnut tiettyjä asioita joukkueeseen, ja pois taas joitain. Erinomaisia asioita. Erityisesti urheilullisuuden tuominen mukaan on huikea juttu. Mutta silti täytyy muistaa, että Rautakallion näytöt ovat ihan samalla tavalla ohuet, kuin Toivolankin. Nyt osui kohdalleen miltei jokainen asia, Kilpeläinen nousi viimein voittavaksi vahdiksi, ja kaupan päälle esille nousi Armia. Kaikki Ässien onnistuneet hankinnat tuskin myöskään ovat pelkästään Rockyn ansiota. Caldwell ja Malkamäki taitavat esimerkiksi olla Takon löytöjä. Ja en ihmettele yhtään sitä, että toimisto ei tykkää kaikista Rockyn kommenteista. Välillä hän on kyllä astunut oman vastuualueensa yli, ja lipsauttanut medialle keskeneräisiä asioita. Ja luuleeko joku oikeasti, että Toivolalla ei ole munaa sanoa asioita suoraan, jos niikseen tulee?

Toivola on kysymysmerkki. Sen minäkin myönnän. Mutta en halua tuomita kaveria ihan vain sen takia, että hän on epäonnistunut VALMENTAJANA. Valmentaminen ja urheilujohtajan pesti on kuitenkin eri asia. Edustusjoukkueessa Kivi päättää jatkossa, mitä kentällä tehdään ja millaisia pelaajia hän haluaa. Toivolan tehtävä on hankkia Kiven haluaman pelaajatyypin mukaisia pelaajia. Ja tuossa Toivolallakin lienee ihan hyvä näkemys muutaman vuoden takaisen yhteistyön jäljiltä. Lisäksi valmennusura auttaa tuomaan näkemystä siitä, että mitä joukkueessa on, ja mitä siitä puuttuu. Kyllä, Toivola tykkää fyysisemmästä pelityylistä. Mutta jos Kivi ei halua joukkueeseensa kasaa tappelijoita, niin tuskin myöskään tulee.

Urheilujohtajan pesti on muutenkin äärimmäisen nuori suomalaisessa kiekkoilussa. Valmiit ihmiset UTJ:n tehtäviin on laskettavissa kuta kuinkin yhden käden sormilla. Muu porukka on sekalainen sakki erilaisia ihmisiä, joiden pätevyys on pienempi tai suurempi kysymysmerkki. "Oikeaa" reittiä ei vielä tuohon rooliin ole, eikä myöskään perinteitä. Kymmenen vuoden kuluttua tilanne voi olla toinen. Mutta nyt voi ihan hyvin olla niin, että Toivolan kaltainen entinen valmentaja ei olekaan yhtään huono vaihtoehto UTJ:ksi. Kyllähän Kärppien dynastiankin taisi käytännössä luoda Juha Junno, joka oli valmentajana ei ollut mikään erityisen hyvä.

Nyt sentään joukkueessa on hankittu joku vakituisesti urheilujohtajan tehtäviin, enkä itse halua tuomita häntä jo ennen virkaan saapumista.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Omituisinta tässä valinnassa toki se, että varmasti rocky olisi ollut parempi vaihtoehto kuin Toivola ja varsinkin jos rocky kerran olisi ollut halukas pestiin.

Ihmetyttää tämä monenkin kirjoituksissa ilmenevä varmuus. Kyseessä nyt kuitenkaan ei ole valmennuspesti.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olennainen asia tässä on se, että Toivola on oikeasti kovanaama, joka ei kovin helposti taivu painostuksen edessä. Ja tätä painostusta Porissa tulee aivan varmasti riittämään, kun tietyt tahot huomaavat, että asiat eivät ole enää heidän päätösvallassaan.

Jonkun verran tiedän muita ehdolla olleita nimiä ja suuri osa heistä on teoreettisesti jopa päteviä, mutta käytännössä täydellisiä märkäkorvia johtamaan Porin Ässien urheiluosaamista. Toivola sen sijaan tuntee pelikentän ja tietää mitä tulossa.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Alatalo ei ole edustusjoukkueen valmentajien esimies kuten varmaan tiesitkin vaan kehitysjohtaja ja tekee toisenlaisia hommia joissa on kyllä ihan pätevä.

Selvää lienee se, että kehitysjohtaja kehittää ja kaikki muu onkin sitten epäselvää. On tietenkin helppo sanoa, että mitään ei kehitetä hetkessä, mutta pidän pienenä ihmeenä, jos Alatalo saa jotakin vähänkin merkittävää aikaa Rauman kiekkomaailmassa. Raumalla on meinaan täsmälleen se sama tilanne kuin Porissa, ne kenellä vallankahva on, pitävät siitä kiinni kaikin keinoin ja ulkopuolisen on sitä kuorta äärettömän vaikea rikkoa ja sanoisin, että Alatalo on siihen tehtävään aivan liian kiltti mies. Mutta antaa pojan nyt kehittää rauhassa.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Omituisinta tässä valinnassa toki se, että varmasti rocky olisi ollut parempi vaihtoehto kuin Toivola ja varsinkin jos rocky kerran olisi ollut halukas pestiin. Käsitykseni mukaan Rocky tulee pahuksen hyvin junnujen kanssa toimeen ja on pidetty sekä suosittu niiden keskuudessa. Eli tuohon sisäiseen tarkkailuun paras mahdollinen kaveri.
Kun näitä Raumalaisia täällä nyt piisaa kommentoimassa tätä Urheilujohtajan nimitystä, niin kysynpä nyt sinulta L4E perusteita tähän väittämääsi. Miksi Rocky olisi ollut parempi tälle postille kuin Toivola? Sen tähden, kun olisi ollut halukas pestiin?? Vai sen tähden, että sinun käsityksesi mukaan Rocky tulee pahuksen hyvin toimeen junnujen kanssa??? Paras mahdollinen kaveri "sisäiseen tarkkailuun"????

Vai oliko jotain muita perusteltuja mielipiteitä? Jaa ei vai, näin vähän ajattelinkin.

On se vaan perkeleen hyvä, ettei Raumalaiset pääse valitsemaan Ässien operatiivista johtoa, meillä olisi pelkkiä Top-3 miehiä bändi täynnä vailla minkään näköisiä saavutuksia.
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Rockyhan tuosa taannoin ilmoitti ettei jatka missään muodossa Ässissä ensikaudella. Tuo lausunto medialle, ilman että oltiin edes kerrottu johdolle asiasta, tarkoittaa kyllä kaikissa täysijärkisissä seuroissa sitä, että aletaan etsiä jotain muuta kuin kyseistä henkilöä.
Aivan oikea valinta, ettei Rautakalliota edes tuonjälkeen pyydetty UTJ:si vaan etsittiin muualta. Onko Toivola sitten oikea, se jäänee nähtäväksi.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Vaikka lainaankin tässä Dynamoa, ei kommenttini ole mitenkään erityisesti häntä kohden suunnattu. Tässä nyt vaan on lyhyesti todettu se, mikä ajatus on aistittavissa monestakin viestistä.

Lähinnä pohdin ääneen Toivolan ambitioita jääkiekon ja etenkin valmentamisen suhteen. Ja nuo oppositio-siiven Toivola-kehut vaan pistivät miettimään.

Unelmatilanteessa Toivola on selkänoja ja paskasuodatin Kivelle, ja siitähän sitä pitää lähteä kun en niin tarkkaan tunne Ässien poliittista kenttää. Olen siinä luulossa, että Ahola tuki Toivolaa vahvasti Tammista vastaan, ja Toivolalla voisi olla sinnekin suuntaan sympatioita.

Ja kerranhan tämä kuvio on jo Ässissä koettu kun toimisto yritti tunkea itseään aitioon, niin mietin vaan, että onko tässä historian kertauskurssi menossa.
 

reaper78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HIFK
Ja kerranhan tämä kuvio on jo Ässissä koettu kun toimisto yritti tunkea itseään aitioon, niin mietin vaan, että onko tässä historian kertauskurssi menossa.
No ainakin haastatteluissa Toivola itse naureskelee että tuossa on varoittava esimerkki miten ei tule toimia. Eli en usko että ainakaan tietoisesti yrittää mitään valmennusprojektia haalia ennen tämän homman loppuunvientiä.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Kyllä on hauska ketju! :) Ensinnäkin, Porissa ei käänny takki, täällä se liehuu kuin repaleinen purje. Kun Toivola saapui aikanaan Ässiin, hänhän oli kaikkien suosikki. Tammisen aikana suosio putosi, mutta keväällä 2006 mies oli suosionsa huipulla. Koko kaupunki purnasi miehen perään ja nyt kun on tulossa takaisin, osa tarjoaa ilmaisia pähkinöitä tms. (on saatanan hauskaa pilkata ihmisiä vinoista hampaista).

En ota kantaa Toivolan valmennukselliseen puoleen (mikä sekään ei ole ihan yksiselitteinen juttu). Jos Ässillä on ensimmäisen kerran seuran historiassa henkilö, joka seuraa paikanpäällä "farmiin" laitettujen pelaajien esityksiä, hakee Ässiin lahjakkaita pelaajia ympäri Suomea niin olen tyytyväinen. Jos Toivola nyt sattuu olemaan Kiven "ESIMIES", niin huh huh. On mullakin töissä pomo, joka kuittaa mun tunnit. Se on sen ainoa työ, jossa olemme keskenämme tekemisessä. Todellisuudessa Kiven potkuista päättää Ässien hallitus. Ässien pelitavan määrää Kivi. Toivola osaa pysyä taustalla.

Varmasti tulee tilanteita, joissa kummankin kommentteja osataan kivasti sekoitella keskenään, sen nykyajan lehdistö/tv osaa enemmän kuin hyvin. Siksi toivoisin, että Ässät palkkaisi organisaatioon tiedoittajan. Ottakaa vaikka Jouko Färd tai joku muu kokenut kehäkettu, joka miettii hetken mitä sanoo. Siitä hyötyy kaikki. Seura ja fanit.
 
"Mika Toivola on nykyjohdolle tuttu mies, jonka kanssa työskentely oli mukavaa ja suhteellisen ongelmatonta."

Noin siis kirjoitti JA-toimittaja M. Lempinen.

Seuran hallitushan vaihtui tuossa välissä.

Eikös tuo orava-nimitys ole Raumalta lähtöisin?
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Kyllä Toivola ainakin Suomi kiekon tuntee. Miten haut sitten ulkomailta onnistuvat, huolettaa mua ainakin enemmän?

Se pelkkä Suomi-kiekon tunteminen ei vie kovinkaan pitkälle. Vai mitä sanotte kaverista nimeltä Juha hautamaa?

Itse veikkaan, että torahammas-Toivola on melko tyhjä arpa. Äijä on sen yhden sensaatiohopean jälkeen vain epäonnistunut kiekon saralla ja paha pelko oli viime talvena, että kyseinen ukko ilmestyisi Ilveksen aitioon organisaation ollessa täysin sekaisin. No nyt ei sellaista pelkoa onneksi enää ole.
 
SeÄijä on sen yhden sensaatiohopean jälkeen vain epäonnistunut kiekon saralla...

Tuokin väittämä on enemmän puhdasta legendaa tai ei ole ainakaan linjassa muiden toimijoiden kanssa.
Lukko 2005-06, 13.
Toivolan molemmilla kausilla paikka sääläreissä
Lukko 2008-09, 13.

Lahdessa ollaan epäonnistuttu ylemmällä taholla, eikä näin ollen voida puntaroida Toivolan onnistumista. Selvää kuitenkin on, että Pelicansin tulokset ja sijoitus heikkenivät, kun Toivola kengittiin ulos ja tällä hetkellä Pelsut ovatkin ykkösehdokas karsijaksi.

Toivola ei ole onnistunut mitenkään mullistavasti, mutta on liioittelua väittää hänen epäonnistuneen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös