Mika Pyörälä – rikkaan miehen mikapyörälä

  • 152 179
  • 463
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pyörälästä vielä, että lähes joka kausi Liigan yhdet parhaimista ketjuista on rakennettu nimenomaan Pyörälän ympärille: Marjamäen aikana oli hyviä komboja, nuoret hurjat Kupari ja Heponiemi loistivat Pyörälän kanssa ---> Pyörälä loukkaantui, poikien tahti hiipui täysin, pari kautta sitten Lammikon ja Puljujärven kanssa, nyt Mäenalasen ja Leskisen...

Mutta se ei ole koskaan Pyörälä joka on niissä otsikoissa, vaan mm. Kuparia ja Heponiemeä kehuttiin ja heidän huimaa kemiaansa, Lammikko ja Pulju keräsivät isot otsikot, nyt jutut pyörivät pitkälti paluumuuttajien Mäenalasen ja Leskisen ympärillä ja kaikki kehu menee näiden kaverien suuntaan. Ihan aiheesta totta kai näitkin pelaajia kehutaan en sitä.

Mutta aikamoinen "sattuma" tosiaan, että kaudesta toiseen Pyörälä pelaa ja muodostaa Liigan parhaita ketjuja, ja silti ne aina on ne muut siitä ketjusta, jotka ne suuret otsikot keräävät. Huikea pelimies tämä Spede!
Tätä samaahan on todistettu myös maajoukkueessa. Pariinkin kertaan Spede on aloittanut mm-kisat 13.hyökkääjänä, mutta päättänyt ne ykkösketjussa kun tulosyksikkö on pitänyt saada toimimaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nostellaanpas vähän Speden ketjua, kun Kaleva jututti miestä illan ottelun jälkeen.

Maksumuurin takana olevassa jutussa Pyörälä nostaa esiin hyvän sijoittumisen ja pelinluvun merkityksen kamppailussa hidastuvaa jalkanopeutta vastaan. Varmasti myös tuossa miehen suuressa työmäärässä ja tinkimättömässä asenteessa piilee syitä edelleen jatkuvaan pelaajauraan ja säännöllisesti heiluvaan maaliverkkoon. Artikkelin mukaan Spede onkin tuttu näky ensimmäisenä pelaajana Kärppien aamuharjoituksissa ja tekee paljon ylimääräistä aerobista treeniä.

Myös pelaajauran jatkuminen nousee puheeksi:

Kaleva kirjoitti:
Voisi sanoa, että Pyörän pelaamisessa on tehtaan takuu.

– Toivottavasti näitä kymmenen maalin kausia tulee vielä lisää.

Meinaat siis jatkaa pelaajauraasi myös ensi kaudella?

– Tuo kysymys on aivan liian aikainen. En ole vielä päättänyt. Koen ainakin vielä pysyväni ihan hyvin vauhdissa mukana ja pystyväni pelaamaan hyvällä tasolla.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös