Mikäs sen biisin nimi olikaan? – biisi hukassa -ketju

  • 1 378 645
  • 7 308

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt tulee äärimmäisen paskat tuntomerkit kadonneesta biisistä:
suomenkielinen, tummaäänisen mieslaulajan esittämä rokkibiisi jossa erittäin nopeatempoinen kertosäe, sanat menevät niin nopeasti ettei meinaa saada selvää. Ei mikään uusi biisi, soi esim. Radio Rockilla. Jos joku tietää, niin kiitos ja hatunnosto!

Vaikka kaikki Mokoman levyt omistankin niin täytyy nyt vaan ehdottaa bändin nimeä. En näet tiedä mitä biisiä Radio Rock tällä hetkellä soittaa. Eli olisiko joku Mokoman biisi?
 

Kostaja#2

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hiki-Hockey. Sympatiat Rauman Lukolle.
Vaikka kaikki Mokoman levyt omistankin niin täytyy nyt vaan ehdottaa bändin nimeä. En näet tiedä mitä biisiä Radio Rock tällä hetkellä soittaa. Eli olisiko joku Mokoman biisi?

Ei kyllä hyvin todennäköisesti ole Mokomaa.
 

Baldrick

Jäsen
Kirjoitan tänne jo valmiiksi sitä varten, että unohdan biisin, jonka nimi on Puolikuu - Makeaa myrkkyä

"Kädet vapisee, eikä tupakkaa mieleni tee"

Välillä muistan ton kertsin, mutta välillä unohdan senkin, joten nyt ainakin voin kaivella viestihistoriastani tämän biisin. Olihan se tuossa viime viikolla ikävää, kun ei muistanut biisiä ja sanoistakin muistin vain vitsikkäästi lauleskelleeni "Bongi porisee" (kädet vapisee tilalla). Tämä tuotti biisi on tuottanut useasti harmaita hiuksia.

Ja olisihan niitä moniakin biisejä, joita ei muista miten menee tai muista itse biisiä muutenkaan, mutta sitten rupee kaiveleen, että "mikähän se oli biisi oli, joka soi silloin ja siellä ja mitenhän se meni? Oli muuten hyvä biisi."
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Mikähän kappale oli eilisessä HPK-Ilves -pelissä Kerhon sisääntulomusiikkina? Ei ollut ainakaan Metallican Wherever I May Roam.



Ei ollut myöskään J.Karjalaisen Väinö.

Helppo. Näillä vihjeillä se ei voi olla muu, kuin Veera Telenius Miljoona ruusua.


Minkä suomipoppi bändin vanhempi biisi? Kertosäkeessä pyydettiin käskemään miestäsi pukeutumaan (??) Che Guevaraan.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Välillä vaikeampi. Onko jollain radioasemalla mahdollisesti välirenkutuksena sellainen lyhyehkö, nopeatempoinen ja (teko?)pirteä saksofonipätkä? Jotenkin epäilen Radio Novaa, vaikken ole sitä tietääkseni aikoihin kuunnellutkaan. Jostain syystä päässä nimittäin soi sellainen räikeät havajipaidat ja Raybanin pilottilasit mieleen tuova sävelkulku. Voi olla, että on saattanut olla myös jossain tv-sarjassa tai elokuvassa. Sellainen "La bamba" fiilis ja sävelkulku on itse asiassa jokseenkin sinne päin. Luulisin, että lähes jokainen on jossakin yhteydessä sen kuullut.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Melkosta Aliasta. Osuu. Kiitos. Ei mitenkään erityisen hääviltä kuulosta, mutta tietääpähän nyt sitten tämänkin.

E: Kiitos myös Roccolle ansiokkaasta, joskin tällä kertaa hutiin menneestä arvauksesta. Nämä biisit kun edes osittain kuunteli putkeen niin ei tarvitse vastaavan tasoisen saksofonimusiikin perään ihan heti kyselläkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös