Miika Koivisto – kokonaisvaltaisen pelin aivot

  • 54 551
  • 270

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Tänään mietin, että kuka on tuo Kärppien puolustaja joka lypsää pitkää kiekkoa tulemalla noin hitaasti alas? Sehän olikin vain Miika Koivisto, joka kyllä luisteli niin paljon kuin kintuista lähtee, mutta eihän sieltä vittu kovin paljoa lähde.

Olen yrittänyt olla kärsivällinen, mutta nyt alkaa riittämään. Nyt viimein pitäisi rajoittaa tämän kaverin peliaikaa. Voi pelata yv:llä muuten pidetään peliaika siinä 10 minuutin paikkeilla. Ei niin vähäisintäkään käyttöä 5vs5 pelissä.
 

Micol

Jäsen
Koiviston esityksillä kuka tahansa muu olisi jo lentänyt hiuksista vilttiin vittuun.
Korjasin hiukan tekstiä oikeampaan muotoon.

Kyllähän tämä puolustajan irvikuva alkaa olemaan jo aivan sietämätön riippakivi joukkueelle, eikä tätä menoa voida enää jatkaa ja hyväksyä hiljaisesti miehen jatkuvat peliä sabotoivat perseilyt. Monessa muussa seurassa olisi jo joko saanut kenkää tai pudotettu vähintään jämäminuuteille 3. pariin / 7. pakiksi. Kärpissä saa puolestaan vedellä ilman vauhtia kaikki erikoistilanteet rajattomalla vastuulla. Vituttaa kyllä aika huolella...
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Todella harmillinen on Koiviston tason lasku. Hän kuitenkin oli tärkeä osa Kärppien viimeisintä mestaruutta. Muutaman kerran hänet tavanneena voi sanoa, että Koivisto aidosti on ihmisenä todella hieno ja mahtava. Mitään negatiivista adjektiivia hänestä ei voi sanoa kaukalon ulkopuolelta.

Sen sijaan hommat ovat menneet todella harmillisesti kaukalossa. Muistaakseni @erku taisi mainita, että hän oli Ruotsissa pelatessaan vasta nelos- tai viitospakki. Nyt hänet hankittiin tänne ykköspakiksi. Ero on tuossa todella iso, kun voisi olettaa hänen pelanneen Ruotsissa melko turvallista roolia. Nyt hänen pitäisi pelata sitä kaikista vaativinta roolia kokoonpanossa kenttäpelaajista.

Harva varmaan edes muistaa Koiviston olleen MM19-kultaleijonista. Tämä on hänen kohdallaan kuitenkin tietyllä tavalla kehu, sillä näkemättömyys Koivistolle oli hyvä juttu toisin kuin juhamattiaaltosille. Nyt hän ei ole valitettavasti näkymätön. Pitäisi laskea selkeästi minuutteja.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
hän oli Ruotsissa pelatessaan vasta nelos- tai viitospakki. Nyt hänet hankittiin tänne ykköspakiksi. Ero on tuossa todella iso, kun voisi olettaa hänen pelanneen Ruotsissa melko turvallista roolia. Nyt hänen pitäisi pelata sitä kaikista vaativinta roolia kokoonpanossa kenttäpelaajista.
Kyllähän tätä peräänkuulutti aika moni, että hankitaan hidas puolustava pakki joukkueen kiekolliseksi liideriksi. Ei sitä kukaan tainnut vaan uskoa. Koivisto on kuitenkin yllättänyt itseni tällä kaudella, on jopa paskempi mitä odotin. Ajattelin että edes puolustaa jämäkästi mutta eihän siitäkään tule yhtikäs mitään.
 

Löppönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,AcOulu,Frölunda,LuleåHF
Juuri hallilta kotiutuneena, täynnä pettymystä, en voi kuin ihmetellä, mikä on se syy että #52 on kentällä yv:llä ja ottelun ratkaisuhetkillä. Tänään syötti 2 vastustajan maalia. Onko Miikalla jotain arkaluontoista materiaalia hallussaan valmennusjohdosta ja toimiston "pojista"? Antakaa nyt yksikin järkevä syy, miksi tämä ei ole katsomossa poppareilla?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tähän väliin sitten surkea peli Koivistolta. Vähän aikaa meni jo paremmin. Toivottavasti lauantaina taas iskussa.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Tähän väliin sitten surkea peli Koivistolta. Vähän aikaa meni jo paremmin. Toivottavasti lauantaina taas iskussa.
Tässä on vaan se ongelma että kun Koivisto pelasi paremmin, niin meni juurikin peruspakistan, eikä nyt aivan hirveän hyvästä sellaisesta. Mies joka kuitenkin hankittiin ykköspakiksi ja ylivoiman liideriksi. Minusta silloin ei voi sanoa että pelasi jo hyvin kun pärjäsi peruspelissä hetken aikaa ja sai pari kakkossyöttöä.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Toivottavasti lauantaina taas iskussa.
Mulla on mennyt ne Koiviston hyvät pelit vissiin ohi, vaikka kaikki pelit olen katsonutkin. Ja vertaan siis sitä tasoa hänen palkkapussiin ja sitä mitä häneltä odotettaisiin. Ei tämän nimen kohdalla voi olla tyytyväinen mihinkään kivaan 0-0 selviytymiseen kentällä.

Boldaus oma.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Joo, kyllä taas ei voi muuta kuin ihmetellä miten helvetin huono puolustaja Miika Koivisto on Liiga-tasolle. Jalka ei riitä mihinkään ja se on helvetin iso miiiiinus. Yleensä hallilta nähtynä pelaajat näyttävät ainakin omaan silmään nopeammilta kuin lähetyksestä katsottuna, mutta ei kyllä näytä Koivisto. Ei ehdi mihinkään, ja välillä näyttää siltä että haluaiasi antaa kiekon vastustajalle tai antaa mahdollisuuden pitkän kiekon välttämiseen.

Kyllä tässä jopa Byströmiä on ikävä.

Ps. Jos Liigassa oikeasti vihellettäisiin rikkeet, Koivisto istuisi keskimäärin 200 minuuttia jäähyboksissa per peli. Koko ajan on pieni virveli, kun ei pysy mukana.
 

Beni49

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kertokaa mulle, miten ammattilaisjääkiekkoilija voi hävittää itseltään luistelutaidon? Aivan järkyttävää katseltavaa, kun potkussa ei ole minkäänlaista liukua. Ei sillä, että Koivisto olisi koskaan ollut erityisen hyvä luistimilla, mutta onhan tuo nykypäivänä aivan surkuhupaisaa.

Ei sitä sitten tarvi ihmetellä, kun käy noin niin kuin 1-3 maaliin johtaneessa tilanteessa kävi, kun pitäisi vielä yrittää samalla kiekkoa käsitellä.
 
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Jyske takorautainen
Miika Paska Koivisto, tämän miehen voisi päästää jo kesälomalle.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
3 divarissakin kun tarpeeksi perseili, niin peliaika väheni kummasti. Kärppien liiga joukkueessa ei liene samaa ajattelumallia ole. Vastuu määräytyy palkkapussin ja vuosia vanhojen meriittien perusteella. Melkein toivoisi, että joku oma pelaaja kävisi näiden jatkuvien hazardien hetkellä huutamassa naama punaisena pari valittua sanaa tälle Koivistolle, kun kerran valmennusjohto siunaa tämän touhun eipä puutu asiaan. Jos Galimov olisi vielä maalissa, olisi Koivisto varmasti jatkuvan ryöpytyksen kohteena ja ihan aiheesta.hänhän tykkäsi antaa hazardipakeille suoraa ja välitöntä palautetta.Varmasti esim Turusta ja kumppaneita vituttaa tällainen omaan pesään paskoja ihan huolella. JA Havu, nyt vittu nämä perseilijät ruotuun!
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Havulla on tuo sama logiikka kuin Mannerilla, että kun vaan tarpeeksi luottaa ja peluuttaa heikosti suorittavaa pelaajaa niin ennen pitkää alkaa kulkemaan. Saa nähdä kauanko tässä pitää vielä odottaa.

Tässä voi olla sellainenkin ongelma, että Berglund on jo kolmosparissa, niin Koiviston kanssahan olisivat yhdessä ihan täysi katastrofi. Siksi ei voi pudottaa peluutuksessa alemmaksikaan.

Tuo ylivoimapeluutuskin on hämmentänyt mua koko kauden. Keskinkertainen kiekon kanssa, virhealtis viivassa, olematon laukaus. Kyllä Jandus ja Ohtamaa pitäisi olla meidän YV-pakit ehdottomasti. Berglundia voisi kokeilla rightin puolen pyssyttäjän paikalla.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Havulla on tuo sama logiikka kuin Mannerilla, että kun vaan tarpeeksi luottaa ja peluuttaa heikosti suorittavaa pelaajaa niin ennen pitkää alkaa kulkemaan. Saa nähdä kauanko tässä pitää vielä odottaa.
Tämä on yksi niistä syistä, miksi Mamba kaatui saappaat jalassa Kärppien peräsimessä. Ehkä Havulla kannattaisi ottaa järki käteen ja peluuttaa parhaiten sen hetken suorittavia pelaajia mitä rosterista löytyy. Tuohan on aivan joukkueen muroihin kusemista. Kyllä minuakin vituttaisi katsella vaihtopenkilä pienemmällä peliajalla tuota Koiviston tunarointia, jos kokisin että itsellä luistaa paljon paremmin.
 

Arbelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Ketut, Oulun Kärpät
Tuo ylivoimapeluutuskin on hämmentänyt mua koko kauden. Keskinkertainen kiekon kanssa, virhealtis viivassa, olematon laukaus. Kyllä Jandus ja Ohtamaa pitäisi olla meidän YV-pakit ehdottomasti. Berglundia voisi kokeilla rightin puolen pyssyttäjän paikalla.
Myös Paason näkisin mielellään Koiviston tilalla yv:llä. Paljon varmempi ja taitavampi pienessä tilassa viivalla operoimaan, ja melko varmasti myös jalkavampi kirimään omaan päähän lipsahduksen sattuessa.
 

JPL

Jäsen
Oli kyllä eilinen peli Koivistolta kauden pohjanoteeraus. Jos ei nyt ole hirvittävän hyvin pelannut missään vaiheessa, niin Marjamäen lähdön jälkeen tuntui että sai vähän kiinni pelaamisesta. Eilen oli taas sitten semmoinen koomailu päällä, etten muista ihan hetkeen tuon kokemuksen pelaajalta nähneeni. Junnutkin pelaa varmempaa lätkää kuin tämä amatimies. Onneksi Pieniniemi saadaan jälleen rivistöön, niin tulee vähän vaihtoehtoja, vaikka Juusola nyt takaisin lähteekin.

Olkkosta myös kaipailee takaisin, vaikka hänelläkin on ollut hieman nihkeää tällä kaudella. On kuitenkin omassa päässä varmempi tapaus kuin ketjun aihe. Tuntuma on, että sisään on tulossa pakki vielä ennen siirtorajaa.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kaveri on kyllä aivan helvetin hidas ja melkein aina myöhässä joka tilanteessa. Huonoa luistelua voisi paikata paremmalla sijoittautumisella ja ennakoinnilla. Vahvuudet pitäisi olla syöttämisessä, kiekon käsittelyssä ja pelin avaamisessa. Jukurien kolmannessa maalissa nähtiin irvikuva näistä "vahvuuksista".

Itse en viime keväänä yhtään syttynyt, kun kuulin ensimmäiset huhut Koiviston paluusta. Aina sitä toivoisi onnistumisia, mutta näissä asioissa täytyy olla realisti. Parhaat vuodet ovat takana päin.

Kyllähän Koivisto tuosta nykyisestä tasosta pystyy parantamaan, mutta se taso ei silti tule olemaan kärkipakin tasolla. Kyllähän Myllykosken täytyy taikoa jostain kiekollinen kärkipakki, koska nykyisessä rosterissa sitä ei ole.
 

Vyuola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Roki
Kaveri on kyllä aivan helvetin hidas ja melkein aina myöhässä joka tilanteessa. Huonoa luistelua voisi paikata paremmalla sijoittautumisella ja ennakoinnilla. Vahvuudet pitäisi olla syöttämisessä, kiekon käsittelyssä ja pelin avaamisessa. Jukurien kolmannessa maalissa nähtiin irvikuva näistä "vahvuuksista".

Itse en viime keväänä yhtään syttynyt, kun kuulin ensimmäiset huhut Koiviston paluusta. Aina sitä toivoisi onnistumisia, mutta näissä asioissa täytyy olla realisti. Parhaat vuodet ovat takana päin.

Kyllähän Koivisto tuosta nykyisestä tasosta pystyy parantamaan, mutta se taso ei silti tule olemaan kärkipakin tasolla. Kyllähän Myllykosken täytyy taikoa jostain kiekollinen kärkipakki, koska nykyisessä rosterissa sitä ei ole.
Aamen!
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juusolalta oli pari heikompaa peliä ja kaveri olikin viltissä yhden matsin (vai oliko kaksi?) ja tänään oli taas ihan OK peli. Koivistoa ei ole vielä kertaakaan viltitetty tällä kaudella vaikka paikkoja ja aihetta olisi ollut jo useampi. Palkkapussi määrää kuka pelaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös