Miika Elomo – Palloseuran entinen luotsi

  • 232 133
  • 778

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Jos tällä seiskasenttisellä on niin hankala purkupykälä sopparissa niin nyt voisi ihan huoletta laittaa kaverin hanskaan vaikka koko vuoden liksan ja lentolipun johonkin helvetin kauas! Ei tarvitse edes matkaseuraa, kyllä tolla huumorilla viihdyttää jo itsekseenkin....

Oliskohan tänään muuten nakkikattilassa kauden pohjat??? Ainakin hyvät mahdollisuudet; käytännössä (ja vissiin teoriassakin) 10-paikka mennyt, lauantai ja hyvät ulkoiluilmat... itse valitsen tänään suosiolla ajan perheen kanssa!

*edit typo
 
Viimeksi muokattu:

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
En jaksanut selata, mutta onko kukaan laskenut paljonko Tepsin pistekeskiarvo on nyt tämän Molotovin aikana?
Kuka sellaisia viitsii laskea, hallittiin peliä ja jätkät pelas hyvin ja ollaan oikealla tiellä. Ja jos joku ei tätä tajua ei tajua myöskään jääkiekon syvintä olemusta.
 

Veijari

Jäsen
24 ottelua ja 19 pistettä, ellen kovin paljon väärin laskenut. 0,79 ppg. Tuossa tilastossa on siis kaikki Molon johdolla vedetyt Liigapelit.
 

Miika666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joopa-joo - onhan teitä melkoisella sepällä siunattu...

El Molon viimeisen 20 pelin pistekeskiarvo on 0,65!!! Liekö jo jonkinmoinen Suomen ennätys vai pistikö Unski vielä tätäkin paremmin (lue: pahemmin)?
Lisäksi, jos sääleihin pääsy oli vielä ennen 18:30 sellaisen kolmetoistavuotiaan karvan varassa, sekin taisi katketa lopullisesti jo siinä ilta-seitsemän jälkeen, kolme-muna ja silleen...

Tuohonhan sitä on lasketeltu.

Edit: olin näköjää hidas, eikä tossa laskelmassa ole ku 20peliä
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei Vi##u! Tämä koutsihan saa minutkin taas nauramaan ensimmäistä kertaa 20 vuoteen!! Ei jumalauta mitä läppää hei! Mähän alan jo pikkasen rakastamaan tätä seuraa! Kiitos Elomo! Jos tulis vielä tällä kaudella yhden matsin katsomaan nakkikattilaankin. Tätä sirkusta ei voi jättää näkemättä!
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Mielenkiinnolla jo odottelen illan pressin antia.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Siellä se jauhaa maalien lahjottamisesta ja miten pelaajat tekee vastustajan maalivahdista super maalivahdin.
Elomo ei ole kuulemma vastaavaa maalinteon tuskaa nähnyt edes pleikkaripeleissä.

Eikö se jumalauta tajuu että kun rakenne on noin ketuillaan, niin se ei luo maaleja.


Ainiin, joukkuetta ei saa lyödä, mutta Elomoa saa koska hän on aikoinuinen mies.

Elomon mielestä on mikkimiirimäistä heitellä kausareita jäälle. Tämä syyllistää joukkuetta. Hänen mukaansa pitäisi tulla hänen kanssaan käymään asia läpi.

Lopetti pressin tyylikkäästi "Laittakaa sinne lehteen että: Mehän tästä lähdemme, mutta TPS pysyy. Ei TPS ole mihinkään lähdössä."
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Maalinteon tuskan sijaan pitäisi varmasti keskittyä siihen että saisivat edes organisaatuja hyökkäyksiä aikaan. Ei yhtään organisaatua 5-5 pelin hyökkäystä.

Ja nyt Elomo sitten ei tajua että kausikorttien heittäminen ei ole mielenosoitus joukkuetta kohtaan vaan mielenosoitus päävalmentajaa ja tätä taaperrusta vastaan. Ääliö! Todellinen ääliö!
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Elomon mielestä on mikkimiirimäistä heitellä kausareita jäälle. Tämä syyllistää joukkuetta. Hänen mukaansa pitäisi tulla hänen kanssaan käymään asia läpi.

Olisikohan paikka tehdä nettiaddressi Elomon erottamisen puolesta, ihan vain vaikka siksi että mies ymmärtäisi että hänen päänsä fanit haluavat.
 

Tomazevski

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Elomohan sanoi vielä lopuksi, että ei Tepsi oo kartalta mihinkään lähdössä. Että "me muut" lähdetään ensin. Olisko loppulaulum aika jo?
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Eikö siellä nyt kukaan tajua antaa armonlaukausta tolle kitumiselle? Sääliksihän tässä jo käy tuommoista seppää, joka tappelee todennäköisyyksiä vastaan illasta toiseen, yrittäen roikkua vielä joissakin uskon ja toivon rippeissä tässä epätodellisessa näytelmässä.

Tepsin päättäjät, päästäkää nyt jo irti tuosta elävästä ruumiista!
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Eikös se tässä koulutusohjelmassa ole ollut opiskelemassa? Ihan kauhean hyvä mainos tämä ei kyllä ko. ohjelmalle ole. Toisaalta, Elomo voisi käydä vieralevana luennoitsijana kertomassa, miksi ei kannata ottaa heti pestiä korkealta vaan rakentaa uraa pala palalta. Elomosta voi tulla vielä hyvä valmentaja, jos ottaa pari askelta taakse voidakseen ottaa yhden taas eteenpäin.

Lisäksi kannattaa mennä valmentamaan muuallekin kuin Turkuun. Näkee asioita vähän laajemmasti, väitän.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Elomo, jos sä luet näitä niin tässä palaute: kerää kamasi ja häviä koko Turusta. Ota auto ja aja. Olet kaikkien aikojen paskin palloseuraa valmentanut ihminen. Sen lisäksi niin saatanan vastenmielinen ja ylimielinen, etten voi sietää ajatustakaan sinusta ja seurasta jota olen kannattanut 35 vuotta. Painu helvettiin.
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Lampaan perse Elomolle ja iso peukku kausikorttinsa jäälle viskanneille. Voiko tuon suoraselkäisempää toimintaa ollakaan, loistava tapa ilmaista mielipiteensä Tepsin nykymenosta. Ja nimenomaan siksi, että tuossa kirpaisee omaa persettäkin. Tai no, voiko tuota loppukauden matsien menetystä nyt näissä oloissa kirpaisuksi kutsua...?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Myös itseltä iso peukalo kausikorttiheittelijöille. Kiitos.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Elomohan pelasi Espoossa uransa lopun ja oli melkoisen turha kaveri jo silloin, kyseessä oli pelaaja jonka olemassaolo lähinnä otti päähän. Valmentajanuransa ei kyllä paljon paremmalta näytä. Mutta tosiaan voimia turkulaisille jos joudutte tätä kaveria vielä pitkään katsomaan.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Elomohan pelasi Espoossa uransa lopun ja oli melkoisen turha kaveri jo silloin, kyseessä oli pelaaja jonka olemassaolo lähinnä otti päähän.

Täytyy muuten heittää tähän sellainen välikommentti että Elomolle kertyi Blues-paidassa enemmän runkosarjaotteluita kuin TPS:n riveissä. Vaihdatteko päittäin miehen Ahoon?
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Silloin kun Suikkanen sai potkut ja Elomo valittin, Jortikka oli Iltasanomien tv-haastattelussa. Toimittaja kysyi Jorelta Elomosta, jolloin tämän mestarivalkun ilme kertoi seuraavaa: "En tietenkään lähde nyt julkisesti äijää teilaamaan, mutta tuosta siirrosta ei koidu hyvää." Mielestäni jo silloin Joren vittumainen virne kertoi näin. En tiedä, löytyykö pätkä vielä IS:stä. Elomoakin Jore on valmentanut ja kokemusta on.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onkohan tässä TPS:n kaikkien aikojen huonoin päävalmentaja? En muista, että ketään aikaisempi suosikkini Peksi tai Leime olisi sentään faneja mennyt haukkumaan ja mulla on sellanen kutina, että oli myös "johdatellut" joukkueen ulos kopista ennen junnujen saapumista. Eipä hän ainakaan itse kopissa ollut, eikö hänkin ole osa edaria?
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikkihiiri Elomolla on pokkaa sanoa että pelaajat antavat kaikkensa jäällä ja se on heidän työnsä. Miksei se valtava halu pelata ja taistella tilanteet loppuun asti sitten näy katsomoon asti. Ilmeisesti tarttee mennä taas optikolle kun alkaa tuo näkö näköjään näin iän myötä huonemaan.
Ei tarvitse kuin seurata esim. kovapalkkaisten Seikolan, Gysbersin ja Koskirannan otteita niin jo huomaa antavatko he kaikkensa jäällä.
Mikkihiirellä olisi pitänyt olla myös munaa pitää pelaajat kopissa kun seuran junnut tulevat vierailulle koppiin. Pelkureita koko sakki jollei pysty munattoman esityksen jälkeen kohtaamaan pikku kiekkoilijoiden alkuja vaan luikitaan karkuun. Toivottavasti Eskolalla ja Niittymäellä on sitten vastaavasti munaa puuttua noihin Elomon lausuntoihin ja pelaajien pakoiluun junnukohtaamisessa. Elomo ja pelaajat antoivat hyvän kuvan itsestään miten liigajoukkue pelaa, toimii ja käyttäytyy.
Kausikorttien lentäessä jäälle katsomosta oli huudeltu jotain Elomolle johon tämän oli ollut pakko huudella takaisin. Tuolla tyylillähän niitä kannattajia saadaan lisää.
Mikkihiiri Elomolla voi olla mukava faniristeily tiedossa sillä kannustavia selkääntaputtelijoita ei liiemmälti varmaankaan ole tiedossa. Muutenkin kun tietää miten hänelle maistuu keitto ja kuinka herkästi hän on ollut haastamassa riitaa kannattajienkin kanssa muutamalla risteilyllä. Voi toki olla että johto päättää että hän jää pois tuolta reissulta.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kannattaisikohan Tepsin sometiimin pyytää anteeksi Elomon puolesta ja katsoa miten Elomo räyhäisi, että "TPS ei pyydä mitään anteeksi"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös