Mieluisimmat/pahimmat playoff-vastustajat 2004-05

  • 25 439
  • 155

SportFreak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täysin samaa mieltä jokaisesta joukkueesta ketjun aloittaneen ikijokerin kanssa, tässä muutamia muutoksia minun listaani.

TPS voisi olla mieluisissa runkosarjan perusteella, mutta varmasti parantaa play-offseissa.

Kärpät tulee olemaan kova, niinkuin viime vuonna. HIFK:lla on niin leveä materiaali, ett' oksat pois alta.

Ainoa minkä vaihtaisin säälipleijareihin olisi Ässät JYPin tilalle. isomäellä lohkeaisi varmemmin voitto kuin Hippoksella.

Ja nyt ollaan hävitty Kerhollekin. Onneks olkoon vaan voitosta!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mieluisin vastustaja IFK:lle olisi ollut Ilves... Jollain tavalla pidän Lukkoa erittäin pahana ja vaikeana vastustajana, enkä vähiten fyysisyyden takia. Eniten huolestuttaa kuitenkin se, että meillä ei ole tähtien vastapainoksi kunnollista jarruketjua, joka pitäisi vastustajien ykköspyssyt pimennossa!

Onneksi pakkikalusto on kuitenkin enemmäin kuin kunnossa, mikä antaa meille etulyönnin. Ainakin näin toivon.
 
Mun mielestä pahin vastustaja Ässille on Tampereen Ilves. YKSIKÄÄN muu joukkue ei ole voittanut Ässiä vastaan pudotuspelisarjaa tällä vuosituhannella. Jonkinverran asiaan voi vaikuttaa se, ettei Ässät ole muita vastaan edes pelannut.

Edellistä viestiä voidaan sivuta sillä, että edellinen playoff-sarjavoitto (pronssiottelu ei ole sarja) tuli Ässille juuri HIFK:sta, voitoin 3-0, tosin siitäkin on jo ehtänyt kulua tovi, jos toinenkin tovi. Tahallaan sen verran vedän off-topiciksi, että silloinhan Ässät voitti tai hävisi aina 3-0 (Ässät-HIFK 3-0, Jokerit-Ässät 3-0, Lukko-Ässät 0-3).

Sivutaan tässä samalla tuota "Playoff-MVP"-ketjua toteamalla, ettei Ässät ole seitsemään vuoteen tehnyt maalin maalia playoffeissa, jossa Jason Williams ei olisi ollut mukana. Siis koko joukkueen playoff-maalit ovat olleet jo seitsemän vuotta riippuvaisia yhdestä miehestä... Joko Williams vuonna 1998 oli kuullut Ässistä tai Suomesta?

Vielä yksi enemmän tai vähemmän "mahtava" näkökulma. Huomenna ilmestyy IS Veikkaaja, jossa luultavasti on jonkunlainen playoff-paketti. Onko IS Veikkaajan hitautta vai Ässien "nopeutta", kun "ennakkopaketin" ilmestyessä yksi joukkue on jo sanonut kiitos ja näkemiin?

Ja sitten tähän niitä hymiöitä. Lopuksi semmoinen suupielet alaspäin oleva, sillä en olisi halunnut Ässien tippuvan jo nyt. Tämän kaltaisella joukkueella (karkeasti ottaen) on menestytty NHL:ssäkin, eli huippumaalivahti ja yksi maalintekijä.

Hyvää kesää kaikille! (Älkääkä ottako nokkiinne, kuten Ässät teki)
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Kumpi ois teidän mielestä parempi vastus Jokereille, HPK vai Lukko?

Itse toivon HPK:n vastaan seuraavalle kierrokselle, syistä että:

*TPS ei tule voittamaan tai edes antamaan pientä kiusaa Kärpille
*Lukko on todella kovassa iskussa
*Lukko on mielestäni ansainnut paikan finaaliin, mutta niin on Jokeritkin...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Edellisen viestin kysymykseen helppo vastaus: Ehdottomasti HPK!

Katson, että Lukko on nykykunnossaan niin arvaamaton joukkue, että jopa Jokerien kotietu olisi melko pieni, vaikka Lukon kaltaisella joukkueelle saattaisikin iso kaukalo olla myrkkyä. Lukon joukkue on myös fyysisempi kuin HPK:n ja Rauma on Jokereille tunnetusti hemmetin paha vierashalli. Ei kiitos.
HPK on nähdäkseni täysin lyötävissä. Jokerit on menestynyt hyvin tällä kaudella pelaamissaan Kerho-peleissä - Siis niissä, joissa joukkue on viitsinyt pelata täysillä. Viimeinen pelihän areenalla oli täydellistä höntsäilyä, eikä HPK siinäkään kovin pelottavalta vastustajalta tuntunut.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Beast
Niin sääkö luulet että runkosarjakohtaamisilla on jotain merkitystä pudotuspeleissä!? Et varmaan satu muistamaan viime kaudelta playoffs sarjaa Ilves-Hifk. Ilves meinasi lähettää Hifkin kesälomalle vaikka oli hävinnyt jokaisen ottelun runkosarjassa kyseiselle joukkueelle. Mutta kuten olen jo sanonut, se nähään sitten että tuutte yllättyyn miten Ilves pärjää.

Mitä mää sanoin että runkosarjapelit ei merkkaa mitään pudotuspeleissä. Runkosarjassa Ilveksen ykkösketju oli erinomainen, pudotuspeleissä paska. Ja mähän sanoin että tuutte yllättyyn kuinka paska Ilves tulee olemaan! No joopa joo...kiitos ja anteeks..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös