Mielenosoitus HIFK:n toimiston eteen UTJ Tom Nybondaksen erottamiseksi.

  • 49 576
  • 137

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Vittu mitä skeidaa oli taas koko video. Taas vedettiin ne tunteet mukaan ja aletaan hakemaan sympatiaa.

Ei tietenkään ollut tällä viestillä tarkoitus millään tapaa vähätellä Wickedin näkemää vaivaa kaikkien puolesta. Täytyy arvostaa jäbää, että lähdet yksin ajamaan kaikkien asiaa.

Kai tää tästä taas jossain vaiheessa lähtee kulkemaan sitä oikeaa rataa, U2:sta lainatakseni with or without tomppa.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kiitos Wicked, eli luottavaisin mielin että jotain kohta tiedotetaan valmentajasta. Siitä se jälleenrakennus sitten vasta alkaa. Enkä minä näe mitään ideaa että pitää odottaa kauden päättymistä koska jos se Törmänen on niin sitten eihän sillä ole sopimusta enää minnekään.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Enkä minä näe mitään ideaa että pitää odottaa kauden päättymistä koska jos se Törmänen on niin sitten eihän sillä ole sopimusta enää minnekään.

Mistään en mitään tiedä, mutta voisikohan olla niin, että HIFK haluaa pitää tiedotustulaisuuden joka saa mediassa suurimman mahdollisen huomion. Toinen syy voi olla myös se, että Törmäsen julkistaminen ei ole vielä Törmäselle hyväksi.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienoa, että ihmiset suhtautuvat tunteella joukkueen kannatukseen ja ovat tarvittaessa valmiita nousemaan barrikadeille. Pientä realismia olisi kuitenkin syytä harjoittaa, koska vaikka asiat ovat menneet ihan päin persettä, kysymyksessä ei kuitenkaan ole mikään kriisi. Tuskin kenellekään tulee yllätyksenä, että ihmiset ovat tyytymättömiä, mutta tämän mielenilmaisun takana on kuitenkin vain noin 40 hengen porukka, joka ei lopulta saanut mitään mielenilmaisua toimistolla edes järjestettyä.

Ei HIFK tule pienen ryhmän vuoksi muuttamaan toimintatapojaan eikä Nybondas tule tämän vuoksi saamaan kenkää. Ei, vaikka siellä olisi millaiset kipinävuorot jaettu toimiston edessä päivystämiseksi. Jos potkut tulee, ne tulee ihan muista syistä kuin fanien huuteluista tai tyytymättömyydestä. Ne tulee siksi, että Nybondas ei ole hoitanut hommiaan siten kuin olisi syytä odottaa.

En ole Nybondas-fani enkä suinkaan ole tyytyväinen HIFK:n tekemiseen. Päinvastoin. Muutoksia tarvitaan. Mutta oletan, että HIFK on sen verran ammattimainen organisaatio, että hoitaa tällaiset asiat kuten ne pitää hoitaa. Sisäisesti. Likapyykit pitää pestä kunnolla, mutta ei julkisesti. Jos joku on oikeasti valmis kertomaan koko totuuden kauden kulusta, kuulen sen mielelläni, mutta en ole kiinnostunut kuulemaan perusjargonia, jossa ei kerrota mitään. Ikävä kyllä reaalimaailmassa koko totuutta ei tulla yleensä organisaatioiden toimesta kertomaan, vaan tapahtumista luetaan joskus jonkun elämänkerrassa, jos silloinkaan. Ja kun kysymys on joukkueen sisäisistä asioista, niistä ei kerrota. Ja vaikka toimisto ei ole osa joukkuetta, joukkueen sisällä on tapahtunut paljon sellaisia asioita, jotka ovat vaikuttaneet myös toimiston töihin. Eniten ne ovat kirpaisseet juuri Nybondaksen duunia.

HIFK tarvitsee tuuletusta monella saralla. Mutta ennen kuin aletaan tuulettaa, pitää selvittää asioiden kulku, syyt ja seuraukset kunnolla. Jos siihen ei olla valmiita eikä kunnollista strategiaa tehdä, kaikki muutokset ovat ihan yhtä tyhjän kanssa. Ja HIFK:ssa tilanne on se, että pelkkä urheilutoimenjohtajan vaihtaminen ei riitä. Tai jonkun uuden henkilön palkkaaminen. Koko paletti pitää pistää uuteen uskoon. Riittikö tämä kausi vai pitääkö sukeltaa vielä enemmän? Siihen mulla ei ole vastausta, mutta luulen, ettei tämä vielä ollut riittävän suuri pudotus. Ja miksi pitäisi dyykata oikein kunnolla ennen kuin alkaa tapahtua?

Nyt on Nybondaksellakin näytön paikka. Kenties viimeinen sellainen. Tulevana koutsina on henkilö, joka kiinnostaa pelaajia. Seuralla on kuitenkin lopulta hyvä maine pelaajien keskuudessa, vaikka kopissa on sekavaa ollutkin. Stadi on stadi, pesee jonkun jyväskylän heittämällä. Palkka maksetaan ajallaan ja tarjolla on mainetta ja kunniaa, jos pelaaja onnistuu. Nybarilla on oikeasti nyt myytävänään hyvä paketti pelaajille. Nybondaksen esimiesten pitäisi selvittää Nybondaksen kanssa asioivilta organisaation ulkopuolisilta sidosryhmiltä, missä Nybondaksella on kehitettävää ja tarjottava Nybondakselle työkaluja kehittymiseen. Kun seura/esimies asettaa kunnolliset tavoitteet ja tarjoaa tukensa, voidaan oikeasti arvioida, onko Nybondaksesta hoitamaan duuninsa. Mulle on ihan sama vaikka Nybondaksen tilalla olisi mattinykänen- niminen tanssiva koira, jos hoitaa oman duuninsa hyvin. Jos Nybari korvataan uudella naamalla, oletan, että hänellä on selkeät tavoitteet ja organisaatio tarjoaa hänelle työkalut duuninsa tekemiseen. Vaihtamisen vuoksi ei kannata vaihtaa, jos mikään muu ei muutu.

Nybondas ei onnistunut työssään, mutta paljon parannettavaa jäi noin kolmellekymmenelle muullekin seurassa duunissa olleelle.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Nyt lienee kauden 14-15 liigajoukkue päällisin puolin kasassa ja nyt pitäisi tehdä muutos, jos sellaiseen vieläkään kyetään. Jos syy jatkamiseen on perusteltu, niin jatkakoon, mutta tehkää nyt muutos HIFK-Hockey Oy:n UTJ:n pestin, jos siihen on syytä, eikä sitten mitään selityksiä tyyliin "Juhannuksena ei palkata uusia pelaajia" ja jatketaan osittain Country-Club meininkiä ja lisäksi "emme jaksa miettiä kuka korvaisi "Nybarin".

On helpompi jatkaa keskinkertaista menoa urheilupuolella kuin tehdä muutos, myönnän, mutta käsitelkää edes asia, että onko kaikki ok ja sijat 5-10 riittävät HIFK:n urheilupuolen menestykseksi.
 
Viimeksi muokattu:

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ammattilainen omassa ammatissaan myöntää virheensä suoraan ja kertoo suoraselkäisesti mikä on mennyt pieleen omassa duunissa.

Tässä haastattelussa Nybondas kiertää jokaisen osa-alueen mahdollisimman kaukaa ja perustelee valintansa kuin karhu, joka on jo astunut ansaan.

Kyllä noi Nybarin ajat on pelattu, vittu niskasta kiinni ja ulos hallista. Faktat esiin, tappiota tuottava tj on heivattava tai laiva uppoaa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mistään en mitään tiedä, mutta voisikohan olla niin, että HIFK haluaa pitää tiedotustulaisuuden joka saa mediassa suurimman mahdollisen huomion. Toinen syy voi olla myös se, että Törmäsen julkistaminen ei ole vielä Törmäselle hyväksi.

Perusjuttuja medianhallinnassa. Jos uutinen on Nybarin jatkaminen, niin se kannattaa ajoittaa iltapäivään ennen ensimmäistä finaalia.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo haastattelu nyt oli yhtä tyhjän kanssa, pitäähän sitä jotenkin yritellä selitellä huonoa menestystä. Haastattelussa erityisesti huvitti tuo kun Nybari
puhui intohimolajista. Hyvältä UTJ:lta sitä intohimoa lajia kohtaan pitäisi löytyä, sitä ei kyllä Nybarissa ole tippaakaan, sen näkee koko olemuksesta ja puheista. Ei auta näillä kuitenkin ilmeisesti mennään ainakin ensi kausi. Toivottavasti parempaan päin ollaan kuitenkin menossa.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ennen kauden 14-15 avauskotipelin alkua kone lentämään Nordiksen edustan yläpuolelle, bannerina: Väärä Utj - Nybondas ulos ....

Minkähänlaisen kolehdin mahtaisi tarvita, jos pyöritettäisiin konetta koko kesän hallin yläpuolella.
 

King Harvest

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
Minkähänlaisen kolehdin mahtaisi tarvita, jos pyöritettäisiin konetta koko kesän hallin yläpuolella.

Kannatan ideaa. Puuttuu vain lentotaidot ja oma kone. Löytyisikö palstalta osaavaa pilottia jolta sattuisi vielä löytymään oma kone ja hieman asiaan omistautumista? Käsiä pystyyn.

Jos Pena oli Titanicin kapteeni joka ajoi laivansa toistuvasti joka kausi samaan jäävuoreen, Nybundas (kuten lausutaan) on kuin Datsun-kuski joka on laitettu 747:n puikkoihin. Maahansyöksyhän siitä joka kausi seuraa jos apupilottina ei satu olemaan K.Jalosen tapaista kaveria joka ohjaisi koneen väkisin kiitotielle. Tämä Datsun-kuski kuvittelee vielä olevansa osaava lentäjä.
 
Viimeksi muokattu:

Darhan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Montreal Canadiens
Jos Pena oli Titanicin kapteeni joka ajoi laivansa toistuvasti joka kausi samaan jäävuoreen, Nybundas (kuten lausutaan) on kuin Datsun-kuski joka on laitettu 747:n puikkoihin. Maahansyöksyhän siitä joka kausi seuraa jos apupilottina ei satu olemaan K.Jalosen tapaista kaveria joka ohjaisi koneen väkisin kiitotielle.

Tämä Nybondaksen ohjaama konehan on ollut hukassa jo pitkään. IFK:n identiteetin paikantamiseksi tarvitaan kivenkovia ammattilaisia ja raakaa työtä. Se on kadonnut kuin jäljettömiin, mutta osaavissa käsissä rippeet ovat yhä ongittavissa sieltä jostain.

Ihmeen se jo vaatii - nimittäin Nybarin korvaaminen. Kuinka kauan on aikaa odottaa? Opitaanko virheistä koskaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös