Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Michael Keränen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana flintstone, 28.04.2016 klo 09.43.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sitten se on parempi valkku kuin Jalonen. Jalosen resepti isosta vastuusta sis ylivoimaa ja rankkareita ei toiminut. pieni sarkastinen hymiö

  Lainaus:
  Jos ei löydä itseluottamustaan, niin voi siirtyä harrastekiekon pariin. Toivottavasti löytää kadonneen pelin.
   
 2. hiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, Wild
  Keräsen ketju se vaan pompahtaa esille. Eikö tästä painajaisesta pääsisi jo eroon?
   
 3. Infamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Penguins, Steelers
  Lainaus:
  Kaikki maailman yv-aika ei auta henkisen lukon avautumiseen, jos onnistumisia ei meinaa tulla. Uskoisin, että Kivi on mentaalipuolella yksi valtakunnan parhaita valkkuja. Hän jos joku voisi saada Keräsestä kaivettua sen vahnan taikurin esiin. Katsotaan kuinka käy.
   
 4. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Yhdeksään otteluun 1+3 ja tehotilastossa -3, ei varsinaista loistamista.

  Jotenkin toivoisi, että Keränen floppaa myös Ilveksessä, mutta toisaalta sellaisen toivominen tuntuu vähän ilkeältä. Ja katkeralta.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokereissa 25 peliä 2+5 ja -5 eli melko sama tahti ipassa. Keräsellä taitaa olla aikaa tämä kevät saada pelinsä kuosiin tai odottaa muut hommat. Sen sopparihan on loppukausi + optio ja tuolla tahdilla ihmettelen, jos optio käytetään.
   
 6. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Joku Kookoo tms nappaa halvalla pariksi kaudeksi jäähdyttelemään
   
 7. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, Toronton nuoret
  Lainaus:
  Toivottavasti jää Ilvekseen. Hyvä kesä alle ja Sandellin kanssa homma raiteilleen. Kyse ei kuitenkaan ole mistään ikälopusta, vaan parhaassa peli-iässä olevasta kaverista.
   
 8. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Lainaus:
  Onhan siellä saksa, ranska ja vaikka sveitsin kakkosliiga kierrettävänä jos ei liiga on liikaa.
   
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Pelaajayhdistys on vienyt Case-Keräsen eteenpäin ja nyt se menee Kilpailu- ja kuluttajaviranomaisen syyniin.

  Mielenkiintoista nähdä miten tilanne etenee.
   
 10. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Jos (ja kun) liiga todetaan syylliseksi tai toimineeksi väärin case Keräsessä, onkohan mahdollista, että myös tuo "herrasmiessopimus" harjoituspeleistä vs. Jokerit saadaan samalla myös kumottua?

  ÄRRÄ-CUP takaisin?
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Turha edes haaveilla mistään harjoituspeleistä. Ne ei ole ĺiigan etu. Olisi toki Suomen lätkän etu, mutta se ei noita kiinnosta.
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Fight Night lämppäri otteluna Lauridsen - Finley niin ei koko joukkueen tarvi pukea turhaan kamoja päälle. Sitä on hyvä jatkaa mihin jäätiin..
   
 13. Japi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
  Lainaus:
  Eikä ole sekä suomalaisen jääkiekon, Jokereiden että Liigan etu on mahdollisimman tasokkaat harjoitusottelut. Se tarkoittaa sitä, että Jokerit pelaa harjoitusotteluita itseään parempia KHL-seuroja vastaan ja mahdollisesti Ruotsin liigan top nelosta ja Sveitsin liigan top kakkosta vastaan. Liigan seurat pelaavat harjoitusotteluita Ruotsin ja Sveitsin liigojen joukkueita vastaan ja Jokereita heikompia KHL-seuroja vastaan. Liiga-seurat saavat pelata toisiaan vastaan tarpeeksi kauden aikana ja harjoituspelien tarkoituksena on joukkueen ja pelaajien kehittyminen ja se onnistuu parhaiten pelaamalla itseään parempia vastaan. Jokereille ei ole mitään hyötyä pelata harjoituspelejä Liiga-seuroja vastaan, koska Jokereilla on (ainakin lähtökohtaisesti parempi joukkue).
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllä Jokerien kannattaisi vetää ennen liigan joukkueita vastaan harjoitusmatsi, kun se toteutunut vaihtoehto on KiVa. Lisäksi tulisi näkyvyyttä.