Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Michael Keränen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana flintstone, 28.04.2016 klo 09.43.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Sitten se on parempi valkku kuin Jalonen. Jalosen resepti isosta vastuusta sis ylivoimaa ja rankkareita ei toiminut. pieni sarkastinen hymiö

  Lainaus:
  Jos ei löydä itseluottamustaan, niin voi siirtyä harrastekiekon pariin. Toivottavasti löytää kadonneen pelin.
   
 2. hiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, Wild
  Keräsen ketju se vaan pompahtaa esille. Eikö tästä painajaisesta pääsisi jo eroon?
   
 3. Infamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Penguins, Steelers
  Lainaus:
  Kaikki maailman yv-aika ei auta henkisen lukon avautumiseen, jos onnistumisia ei meinaa tulla. Uskoisin, että Kivi on mentaalipuolella yksi valtakunnan parhaita valkkuja. Hän jos joku voisi saada Keräsestä kaivettua sen vahnan taikurin esiin. Katsotaan kuinka käy.
   
 4. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Yhdeksään otteluun 1+3 ja tehotilastossa -3, ei varsinaista loistamista.

  Jotenkin toivoisi, että Keränen floppaa myös Ilveksessä, mutta toisaalta sellaisen toivominen tuntuu vähän ilkeältä. Ja katkeralta.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jokereissa 25 peliä 2+5 ja -5 eli melko sama tahti ipassa. Keräsellä taitaa olla aikaa tämä kevät saada pelinsä kuosiin tai odottaa muut hommat. Sen sopparihan on loppukausi + optio ja tuolla tahdilla ihmettelen, jos optio käytetään.
   
 6. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Joku Kookoo tms nappaa halvalla pariksi kaudeksi jäähdyttelemään
   
 7. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Toivottavasti jää Ilvekseen. Hyvä kesä alle ja Sandellin kanssa homma raiteilleen. Kyse ei kuitenkaan ole mistään ikälopusta, vaan parhaassa peli-iässä olevasta kaverista.
   
 8. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Lainaus:
  Onhan siellä saksa, ranska ja vaikka sveitsin kakkosliiga kierrettävänä jos ei liiga on liikaa.
   
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Pelaajayhdistys on vienyt Case-Keräsen eteenpäin ja nyt se menee Kilpailu- ja kuluttajaviranomaisen syyniin.

  Mielenkiintoista nähdä miten tilanne etenee.
   
 10. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Jos (ja kun) liiga todetaan syylliseksi tai toimineeksi väärin case Keräsessä, onkohan mahdollista, että myös tuo "herrasmiessopimus" harjoituspeleistä vs. Jokerit saadaan samalla myös kumottua?

  ÄRRÄ-CUP takaisin?
   
 11. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Turha edes haaveilla mistään harjoituspeleistä. Ne ei ole ĺiigan etu. Olisi toki Suomen lätkän etu, mutta se ei noita kiinnosta.
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Fight Night lämppäri otteluna Lauridsen - Finley niin ei koko joukkueen tarvi pukea turhaan kamoja päälle. Sitä on hyvä jatkaa mihin jäätiin..
   
 13. Japi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh, Jokerit, Saipa, Jokipojat, Titaanit
  Lainaus:
  Eikä ole sekä suomalaisen jääkiekon, Jokereiden että Liigan etu on mahdollisimman tasokkaat harjoitusottelut. Se tarkoittaa sitä, että Jokerit pelaa harjoitusotteluita itseään parempia KHL-seuroja vastaan ja mahdollisesti Ruotsin liigan top nelosta ja Sveitsin liigan top kakkosta vastaan. Liigan seurat pelaavat harjoitusotteluita Ruotsin ja Sveitsin liigojen joukkueita vastaan ja Jokereita heikompia KHL-seuroja vastaan. Liiga-seurat saavat pelata toisiaan vastaan tarpeeksi kauden aikana ja harjoituspelien tarkoituksena on joukkueen ja pelaajien kehittyminen ja se onnistuu parhaiten pelaamalla itseään parempia vastaan. Jokereille ei ole mitään hyötyä pelata harjoituspelejä Liiga-seuroja vastaan, koska Jokereilla on (ainakin lähtökohtaisesti parempi joukkue).
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kyllä Jokerien kannattaisi vetää ennen liigan joukkueita vastaan harjoitusmatsi, kun se toteutunut vaihtoehto on KiVa. Lisäksi tulisi näkyvyyttä.