Mestiskarsinta

  • 32 716
  • 204

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Viestin lähetti Bowman
Ei kai Järvelä ainakaan Sportissa pelatessaan mikään varsinainen tähti ollut, ellen nyt väärin muista.

Aika kultaa näköjään muistot:

Sport Vaasa I divisioona 97/98

43 peliä 15+12 = 27 -5 26 min.


Sport Vaasa I divisioona 98/99

38 peliä 6+6 = 12 +6 16 min.

SM-liigassa Lukossa 1992-93 18 pelissä 1+0=1 ja teholukema +2

Lisäksi Eurohockey kertoo Järvelän pelanneen 2002-2003 kaudella 16 peliä Suomi-sarjan ! Odense IK:ssa tehopistein 9+17=26 =D
Mahtaako olla sarja vai joukkue väärin ?
 
Heinolan halli vaikutti kyllä ihan mukavalta. Yleisöäkin oli ihan kohtuullisesti. Harmi vain, että peli oli käytännössä niin nopeasti ohi. Saumoja isännillä olisi kyllä ollut, jos ottelun alun muutamassa ylivoimassa olisi onnistumisia tullut hieman enemmän ja Mäkitalo olisi ollut muutaman kopin verran terävämpänä.

Mielenkiinto kohdistuu nyt SHT:n otteisiin. Monella tavalla keskiviikon suomisarjalaisten keskinäinen peli on kiinnostava. Sarjatilanteen kannalta HeKi on heikossa asemassa, ja tulevasta pelistä on voitto otettava, jos mukaan vielä mielitään. Lisämausteensa tuo jaossa oleva Suomisarjan mestaruus, johon toki vaikuttaa myös Seinäjoella käytävä peli. Ja kuinka paljon arvoa sille sitten lopulta annetaan, kun mahdollista ylimääräistä nostettavaa joukkuetta keväämmällä pohditaan.

Kaiken kaikkiaan SHT:llä on sarjassa hyvä tilanne, mestisjoukkueilta neljästä jaossa olleesta pisteestä kolme taskussa. Ei huono aloitus alkuunkaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Jokru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hawks, sympatiat Sportille, S-Kiekko
Viestin lähetti kumikiekko
SHT ei todellakaan ole mikään heittopussi!
Tähän voisin kuivasti todeta että mitä mä sanoin. Sht:lle ei ole luvattu minkäänläista menestystä koko suomisarjassa ja täälä ollaan PERKELE!!!
Kukaan muu paitsi seinäjokiset ei ole sht:lle povannut voittoa yli kuukauteen. Ainoastaa yhdessä Titaani pelissä se piti paikkansa.

btw. Tämän päivän ottelussa päätuomari otti vähän turhan suurta roolia.. mikä Turokainen se nyt oli. Ei enää häntä Seinäjoelle kiitos!

edit. pari lineä pelistä:
-Päätuomarin nimi oli Turtonen... Joka todellakin otti vähän liian näkyvän roolin, linja oli tasaisen epävarma. Ensimmäisessä erässä vihellettiin todella herkästi ja sitten jätettiin pari ihan selvää pois, toisessa erässä ei sitten joutunut penkille oikein mistään...

-Jokipojat on Mestisjoukkue. Kyllähän sen huomasi, paras joukkue mikä on pitkään aikaan Seinäjoella käynyt. Liike oli hyvää ja Sht:n pojat oli välillä todella kevyitä nostella sivuun...

-Sht:n ylivoima todella surkeata.. vaikka tarjottiin jopa 5-3 ylivoimaa 2min niin oli tuloksena yksi roiskaisu maali kohti. Yv:n pitää parantua todella paljon jos mielii jatkaa voittojen tiellä.

-Sht:llä on kolme tasaisen varmaa kentää jotka koska vaan voi heittää kehiin. Tokikin näistä paras on ykkönen Järvelän johdolla

-Paluun tehnyt Jesper Söderholm oli todella pirteällä pelipäällä.

-Jussi Pernaasta tullaan vielä kuulemaan! Poitsu on äitynyt todella hyvään kevät vireeseen ja jos Sht:n sarjataso tulee kaikesta huolimatta jatkossakin olemaan Suomisarja, Pernaata ei ensi kaudella enää meillä nähdä.

Olisi mukava saada Joensuun immeisten kommentteja jotka oli paikanpäällä, että saadaan vähä muutakin väriä kuin punaista tänne. Taitaapa vaan kommentit tulla vasta huomenna, onhan täältä jonkin verran kotimatkaa ja jos jälkipeleihin pitää vielä lähteä Joensuussa :)
 
Viimeksi muokattu:

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
SHT-Jokipojat 3-2 (2-1, 0-1, 1-0)

Seinäjoen Hockey Team jyrää jääkiekon Mestis-karsinnassa kovalla sykkeellä. Takana on kaksi ottelua ja tilillä komeat kolme pistettä. Lauantaina SHT käytti kotiottelussaan sarjaporrasta ylempänä pelanneen Jokipoikien virheet hyväksi ja otti kaksi sarjapistettä. Jokipojat kuittasi kahdesti SHT:n johdon tasoihin, mutta kotijoukkueen kolmas maali oli liikaa. SHT:n parhaana palkittu Tomi Jaakkola ratkaisi pelin ajassa 52.17
- Tosi hienolta tuntuu. Tasainen matsi, jossa mentiin päästä päähän kovalla sykkeellä. Onnistuimme kuitenkin viimeistelyssä vastustajaa paremmin, kiteytti Jaakkola.
Ottelun alussa hyvin liikkuva Jokipojat oli aavistuksen niskan päällä. Matti Höylä SHT:n maalissa jatkoi kuitenkin mainioita otteitaan ja piti maalinsa puhtaana alun painostuksessa. Varsinkin Jokipoikien ketju Tapio Ahtonen, Sami Puruskainen ja Jani Keränen pitivät Höylän kiireessä läpi ottelun.
- Puolustuspeli oli uhrautuvaa ja Höylä hyvässä vireessä jälleen kerran. Tosin parannettavaakin puolustuspeliin jäi. Kiekko jäi liian usein makaamaan maalin eteen. Purkukiekot pitää lähteä heti, mutta ei tässä tietysti pettynyt voi olla, virnisti SHT:n voittoisa valmentaja Nicklas Hudd.

Pernaa iski avausmaalin

SHT:n ykköskenttä oli nimensä veroinen viimeistelemällä kaikki kotijoukkueen kolme maalia. Nopea pakki Jussi Pernaa ajoi läpi ja iski taululle avausmaalin pelikellon näyttäessä 9.57. Jokipoikien kuitti tuli vajaa kolme minuuttia ennen erätaukoa. Sami Puruskainen nosti kiekon ohi Höylän. Peli ehti vanheta vain reilun minuutin, kun Räisänen Jokipoikien maalilla joutui antautumaan toistamiseen. SHT:n kapteeni Tero Järvelä iski kiekon maaliin.
Toisen erän alussa Jokipoikien vaarallinen kolmikko Ahtonen, Puruskainen ja Keränen olivat jälleen vauhdissa ja tuloksena tasoittava maali, kun erää oli pelattu vajaa minuutti. Seuraava puoli tuntia ottelua pelattiin tasalukemissa 2-2. SHT:llä oli toisessa erässä tilaisuus iskeä ylivoimalla ja uudelleen kolmannen erän puolivälissä kolmella viittä vastaan. Jokipojat sai vaihtovirheestä rangaistuksen, mutta kun miestä ei aitioon kuulunut passitti ottelun tuomari myös toisen miehen penkille rangaistuksena viivyttelystä. SHT:n ylivoima oli molemmilla kerroilla tehoton ja ratkaisun paikat hukattiin. Kauan ei kotiyleisön tarvinnut kuitenkaan menetettyä ylivoimaa murehtia, kun Jaakkola nousi pelin ratkaisijaksi.

Lentokentältä kapeaan kaukaloon

Hudd oli alkuun epäileväinen, sillä Jokipojat otti Mestiksen runkosarjassa kovan kirin kevätkaudella. Alkuminuutit kuitenkin näyttivät, että SHT pysyy vauhdissa.
- Luotimme, että jaksamme luistella. Tämä oli joukkueelle hieno palkinto. Meillä on nyt kova syke päällä, totesi Hudd.
Jokipoikien valmentaja Kari Rauhanen manaili joukkueensa karkeita puolustuspelivirheitä. Mies ei päästänyt vähällä myöskään Seinäjoen uutta kaukaloa. Se on 300 neliötä pienempi kuin Jokipoikien.
- Tulimme tänne kuin lentokentältä. Ei tällaisessa saisi pelata. Se ei vähennä SHT:n voiton arvoa, mutta vaikutti meidän peliin, tuskaili Rauhanen.
Rauhasen joukkue on haavoittunut. Siitä puuttui kolme ykköspakkia.
- Eniten meillä kipsasi kuitenkin korvien välissä. Vastustajan pelaajat vilahtivat meidän aition ohi palo silmissä. Kotijoukkue tahtoi voittoa ja ansaitsi sen, tunnusti Rauhanen.

Lähde: Pohjalainen
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Viestin lähetti Jokru
Olisi mukava saada Joensuun immeisten kommentteja jotka oli paikanpäällä, että saadaan vähä muutakin väriä kuin punaista tänne. Taitaapa vaan kommentit tulla vasta huomenna, onhan täältä jonkin verran kotimatkaa ja jos jälkipeleihin pitää vielä lähteä Joensuussa :)

No mitäköhän haluat kuulla? Reilu tunti sitten päästiin kotiin (yöjunalla). Taitaa olla vähän krapula, ja vieläkin vituttaa. Kirjottelin tuonne Mehtimäkeläiseen otteluraportin, sieltä varmaan löytynee parhaiten joensuulaisnäkemys ottelusta. Tämä peli olisi pitänyt hoitaa, mutta kun ei niin ei. Noh, onnittelut voitosta Seinäjoelle! Eipä mulla ainakaan nyt heti muuta, vois vaikka mennä nukkumaan.
 

Hamtaro

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS ja Narrit
Raporttia odotellessa edelleen, voin todeta että hienot numerot mutta erät ( 1-5, 0-2, 1-0 ) olisivat voineet mennä paremmin. Torjunnatkaan eivät olleet niin suuria mitää odotin. Kyselisin sen verran, että millainen tämä Heinolan yleisö on? Onko heillä jonkin näköinen faniporukka? Kumpi voitti huutokisan? : )
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Seinäjoen hyvät otteet eivät ole kyllä yllätys.Jo Kotkassa joukkue pelasi hyvin yhteen.Liike ei ole mikään paras,mutta syötöt menevät omille ja muutenkin pelaataan järkevää peliä.

Toivottavasti jos Seinäjoki paikan mestiksessä saavuttaa mietittäisiin tarkkaan seuran resurssit,ettei lähdettäisiin tekemään konkkaa tai yhden kauden visiittiä mestiksessä..........
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Viestin lähetti Sigi
Seinäjoen hyvät otteet eivät ole kyllä yllätys.Jo Kotkassa joukkue pelasi hyvin yhteen.Liike ei ole mikään paras,mutta syötöt menevät omille ja muutenkin pelaataan järkevää peliä.

Toivottavasti jos Seinäjoki paikan mestiksessä saavuttaa mietittäisiin tarkkaan seuran resurssit,ettei lähdettäisiin tekemään konkkaa tai yhden kauden visiittiä mestiksessä..........

Seinäjoella varmasti mietitään kuumeisesti mahdollisen nousun aihettamia lisäkustannuksia. Itse uskon että tämä talousalue pystyy elättämään yhden mestisjengin.
Ensiksi tosin SHT tarvii toimintaan lisää henkilökuntaa, ettei leipurin tarvitse yksin kaikkia sponsorieuroja kerätä.

Uusia pelaajiahan mestisnousu vaatii, mutta Seinäjokisen kiekkokasvatuksen saaneita pelimiehiä on maailmalla sen verran paljon. Eiköhän niistä pojista osa takaisin kotiin palaisi varsin mielellään, kun kotona saisi pelata Mestistä.
Sen lisäksi jonkun liigajengin kanssa olisi saatava ns. farmisopimus. Olisiko se sitten Tappara vai Sport???

Sarjanousu varmasti pistäisi vauhtia myös kaupungin kaavailemalle uudelle kilpahallille. Sitä hallia ei enää tarvitsisi hävetä.
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Ei ole Sport ensikaudella liigaseura.....

Kyllä varmasti mestiksessä tarvittaisiin sellainen halli joka vetää sen 2000-ihmistä,ellei enemmän....
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Viestin lähetti Sigi
Ei ole Sport ensikaudella liigaseura.....
Millä perustelet? Oletko nähnyt sportin (tai muun) mestisjengin peliä tällä kaudella?
 

jaheka

Jäsen
Viestin lähetti Johnny K

Uusia pelaajiahan mestisnousu vaatii, mutta Seinäjokisen kiekkokasvatuksen saaneita pelimiehiä on maailmalla sen verran paljon.

Tälläkin hetkellä joukkueessa on monia pelaajia jotka pärjäävät Mestiksessä; Höylä, Pernaa, Uitto, Söderholm, Jaakkola, Kuusela, Pieninkeroinen, Järvelä, Nevala..

Varmaankin takaisin voisi ainakin tulla Smura, Tuokkola, Lipponen..
 

Jokru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hawks, sympatiat Sportille, S-Kiekko
www.mehtimakelainen.net by BIRD
Kotiyleisö kannusti välillä varsin hyvin, mutta jotenkin sellainen kuva jäi, että jääkiekko ei Seinäjoella kuitenkaan suuremmin ihmisiä kiinnosta. Pelin jälkeen yhdessä keskustan baarissa tosin oli sentään teksti-tv auki Mestiksen karsintasarjan taulukon kohdalta. Ehkä yleinen mielenkiinto on SHT:n hienojen otteiden ansiosta hiljalleen heräämässä?... Tämä ei nyt sitten liity enää mitenkään jääkiekkoon, mutta aika eteläpohjalainen paikka Seinäjoki tosiaan. Traktoreita pörrää kadulla, ja yhdessä baarissa oli esim. ovella puupölkky "puukot tähän". Noh, huumorilla varmastikin laitettu, mutta kuitenkin ihan hauska yksityiskohta.
Pari kommenttia tekstistä...
- Kyllä seinäjokisia kiinnostaa kiekko. Olihan meillä tupa täynnä.(851 kun hallin kapasiteetti on 850) Tokikin tämä kiekko buumi on vasta herännyt viimeaikoina täällä menestyksen myötä. Pesäpallon ohi on menty jo lujaa
-Kyllä Seinäjoki on eteläpohjalainen paikka mutta, traktoreita et varmasti nähnyt pörräämässä kaduilla. Korkeintaan jonku traktori urakoitsija joka ajaa työkseen, mutta Seinäjoella ei pörrätä huvikseen traktorilla. Jos niitä haluat kaduilla nähdä niin pitää mennä Ilmajoelle tai Lapualle .
-Baari missä kävitte oli varmasti Härmän Häjy. Eikö nyt mitää muuta olisi ollut. Seinäjoen ainut "räkälä". Siellä tosiaan on aika pohjalainen meininki.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti Hamtaro
Torjunnatkaan eivät olleet niin suuria mitää odotin. Kyselisin sen verran, että millainen tämä Heinolan yleisö on? Onko heillä jonkin näköinen faniporukka? Kumpi voitti huutokisan? : )
No, kohtuullisen paljon potentiaalia heinolalaisyleisössä ainakin on. Sen huomasi pelin alussa, kun lataus vielä oli kova ja peli ei ollut ratkennut. Meteli oli ajoittain jopa kova. Ainakin eilisen perusteella HeKin huutosakki rajoittuu kohtuullisen pieneen rumpuryhmään, joka tuntui muodostuvan lähinnä junnuista; jonkin verran kuului sitten tietysti huutelua myös muualta hallista.

Eilisen huutokisan vei nimiinsä ehdottomasti FPS:n fanisakki, mikä ei sinällään ole yllätys. Kyllähän sitä hiljenee äänekkäämpikin kotiyleisö, mikäli vastustaja onnistuu latomaan maaleja heti avauserässä noin hurjalla prosentilla.

Sääli sikäli, että ottelu päättyi näinkin selvästi FPS:lle. Ei minulle mitään forssalaisia vastaan ole, mutta eilisen kaltainen peli ei varmastikaan tee hyvää Heinolan kiekkoilulle. Ilmiö on tuttu Järvenpäästäkin: joukkue on pelannut hyvin -> peliä saapuu seuraamaan paljon katsojia -> kyseinen ottelu menee vituilleen -> katsojat ja orastava tunnelma häviävät.

Eilisen perusteella HeKi on varsin heppoinen joukkue. Otteisiin toki varmasti vaikutti myös forssalaisten uskomaton alku, jonka myötä kotijoukkueen lataus ja "oman pelin pelaaminen" varmastivat lipsuivat uriltaan, mutta silti peli oli todella aseetonta. Näytti siltä, että taidot eivät kertakaikkiaan riitä.

Mielenkiinnolla jäämme seuraamaan, mitä jatkossa seuraa...
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Viestin lähetti fastasashark
Millä perustelet? Oletko nähnyt sportin (tai muun) mestisjengin peliä tällä kaudella?

Kyllähän se fakta tulisi jo jokaisen myöntää,että mestiksestä jos joku nousee niin Kalpa...
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Viestin lähetti Sigi
Kyllähän se fakta tulisi jo jokaisen myöntää,että mestiksestä jos joku nousee niin Kalpa...

Se on jo myönnetty. Jotkut vain haluavat räpiköidä vastaan...
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ja Uljaksen näkemykset eilisestä kärsimysnäytelmästä saavat vielä odottaa itseään... FPS juotti tappion myötä karvasta olutta sen verta paljon että toipuminen kirjoituskuntoon vie oman aikansa.
Heinolan yleisö 700 katsojaa jäivät toiseksi ~50 möykkäävälle vorssalaispoppoolle äänen tuottamisessa. Tunnelma oli muuten huipussaan pelin viidennelle minuutille asti. Jääkiekko todisti taas ihmellisyytensä ensimmäisessä erässä harmillisella tavalla tästä näkökulmasta
 

Hamtaro

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS ja Narrit
Viestin lähetti uljas

Heinolan yleisö 700 katsojaa jäivät toiseksi ~50 möykkäävälle vorssalaispoppoolle äänen tuottamisessa.
Hieno ja outo juttu, kun kotipeleissä ääntä ei tunnu porukalla löytyvän miksikään. About 6 äijää huutaa/paukuttaa rumpuja kotipeleissä.

E. Toivottavasti te jotka matkalla olitte, huomasitte kannustuksen viehätyksen. Nyt jatkakaa samaa kotipeleissäkin. Jos meinaan totta oli, että noin 25 henkeä Heinolassa huusi/taputti, niin luulisi sentään edes 5uuden fanin olevan syntynyt.
- Itse en tosin kuulu näihin.
 
Viimeksi muokattu:

Jokru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hawks, sympatiat Sportille, S-Kiekko
Viestin lähetti Hamtaro
Hieno ja outo juttu, kun kotipeleissä ääntä ei tunnu porukalla löytyvän miksikään. About 6 äijää huutaa/paukuttaa rumpuja kotipeleissä.
Seinäjoella sama ongelma. Eilenkin ku oli tupa täynnä niin sillä porukalla olisi pitänyt lähteä paljon enemmän ääntä.
Se vain taitaa olla niin että kunigas alkoholi on aika suuressa roolissa. Meilläkin taannoin oli reissu tampereelle, meitä oli just se 50 ja tamperelaisia n.500. Huudettiin niin hemmetisti että ääni lähti! Ei tamperelaisilla ollut mitään saumaa. Siellä saatiin meteliä aikaan paljon enemmän kuin 700 naamaa kuin kotikaukalossa! Ainut syy tosin taisi vain olla 2.5 tunnin bussimatka...
Pitäis kotipelehinkin lastata porukka bussiin kisasäkkien kanssa ja ajeluttaa niitä 2-3 tuntia ympäri maakuntaa ennen peliä, luulisi ääntä löytyvän toiseen tyyliin...
Ehkä pääsiäisenä sitten kun meille seinäjokisille tarjoillaan uutuutta: kaljanmyyntiä jääkiekkopelin yhteydessä :)
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tässähän alkaa olla ainekset Disney-elokuvaan tässä SHT:n kaudessa. Puskista tulleen porukan Mestis-paikka alkaa näyttää jo aika varmalta. Pelillisten tulosten valossa SHT:n mestisnousu on varmempaa kuin Sportin liiganousu. Siis tarkoitushan oli toki kasvattaa koko alueen kiekkokulttuuria mutta aikai tässä sittenkään ihan näin pitänyt käydä? (eihän Tami?) :P ...no palataan tähän kysymykseen uudelleen huhtikuussa.

Mutta kova porukka SHT:lla. Ei voi kuin läimäyttää selkään.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
HeKi-FPS 2-7 (1-5,0-2,1-0)

Ne ovat isompia, nopeampia, kovempia. Puhutaan siis Forssan Palloseurasta. Niin selkeästi parempia eivät vorssalaiset olleet, kuin mitä lukemat taululla kertovat.

Peli oli molemmin puolin aluksi tunnustelua ja varovaista pelailua. HeKi ottaa ohjia käsiinsä ja vyöryttää hyökkäyksiä FPS:n päätyyn. Viiden minuutin kohdalla saa FPS ensimmäisen hyökkäyksensä. HeKi ei pääse kiinni liukkaisiin vihreisiin miehiin. FPS pelaa kiekon siniviivan tuntumaan josta Heikki Saarinen laukoo ja maalin edessä pasteerannut Marko Ronkainen ohjaa vedon suoraan ilmasta häkkyrään 0-1. HeKi kuittaa pikatahtiin FPS:n ottaessa jäähyn. Ylivoimalla Jani Kuusela vääntää väkisin 1-1 tasoituksen. Vaan eipä juhlat kauaa kestä, sillä FPS siirtyy jälleen johtoon 1-2 vain 23 sekuntia HeKin tasoituksesta ja johto lisääntyy 1-3 36 sekuntia edellisestä... HeKin valmentaja Pikkarainen ottaa aikalisän ja ripittää joukkuettaan. Puhe ei kuitenkaan enää auta vaan FPS tekee 1-4 maalin, kun peliä ehditty pelata vaivaiset 11.22. Maali syntyi ylivoimalla. Pekka Mäkitalo saa maalin luukulla seisoskelusta kyllikseen ja luistelee vaihtoon. Tilalle Mikko Kapanen. Kapanenkin on yhtä voimaton HeKin joutuessa heti edellisen perään kahden miehen alivoimalle ja lukemat synkkenevät entisestään 1-5 maalin myötä. FPS:lla tuntui onnistuvan kaikki mahdollinen. Jokainen maalia kohti mennyt veto tuntui uppoavan.
Toiseen erään HeKi lähti vielä taisteluhenki päällä. Kavennusta ei vaan saatu kirvein, puukoin eikä vasaroin aikaan. Tyhjästä maalistakin vielä husittiin ohi. Ylivoima oli myös sangen luokatonta. Vetoja säästeltiin suotta. Kovan laukauksen omaava Aki Nurminenkin sortui kiekon siirtelyyn hyvistä laukomispaikoista huolimatta. 33.56 FPS:n Toni Ronkainen laittaa lopun HeKin viimeisillekin pyristelyille komealla ylälipastoon osuneella laakillaan 1-6 ja konkari Matti Raunio itkettää vielä kerran erän loppupuolella kotiyleisöä 1-7 maalillaan.
Päätöserä mennään pelailun merkeissä. HeKi yrittää kavennusta raivoisasti yksittäisillä sooloilla ja muulla sompailulla. Juha Nissinen laukoo ylivoimamaalilla lohdutukseksi 2-7 kavennuksen. Lopussa HeKi turhautuu ja ottaa joukon jäähyjä.

Peli oli siis harmillisesti ohi ennen kuin ehti edes kunnolla alkaakaan. Pienemmät tappiolukemat eivät olisi ollut tässä tapauksessa kuitenkaan vääryys, sillä ei FPS noin ylivoimaisesti parempi ollut. Torjunnat ensimmäisessä erässä olivat HeKi 11 ja FPS 8. HeKi oli alussa hallitsevampi osapuoli, mutta aina kun FPS pääsi hyökkäämään, ei tilanteita omassa päässä saatu purettua. Kaikki FPS:n avauserän osumat olivat samankaltaisia, veto siniviivalta tai hieman lähempää ja joka tilanteeseen sai FPS kunnon maskin HeKin maalivahdin eteen. Vedot eivät sinänsä niin ihmeellisiä olleet mutta mikä tärkeintä, ne osuivat maaliinsa. Mäkitaloa ei voi maaleista syyttää, varsinkin ilmasta ohjattu FPS:n ensimmäinen maali oli mahdoton torjuttava. HeKillä oli avauserässä ja toisessa erässä loistavia ja parempiakin paikkoja tehdä omat osumansa. Paikkoja ei vaan osattu hyödyntää. Suurimmat erot joukkueiden kesken syntyivät juuri hyökkäyspään pelillä. FPS:n laukaukset olivat tulisempia, terävämpiä ja hyökkäilyssä enemmän suoraviivaisuutta. HeKin peli menikin sitten plörinäksi kun kavennusta koetettiin saada väkisin aikaan hyökkäilemällä välillä päämäärättömästi ja riskillä. Hyvä asia oli kuitenkin se ettei HeKi luovuttanut peliä vaikka lukemat taululla olivat rumemmat kuin anopista juhannuspäivän aamuna napattu valokuva.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
FPS järjesti lauantaina ennakolta täysin odottamattoman ilotulituksen avauserässä. Kotonaan juhlimaan tottuneet HeKin pelaajat ja fanit olivat aika ihmeissään vihreästä vyörystä. Mäkitalo oli maalissa järkyttävän surkea kuten kenttäpelaajatkin, jotka päästivät Fopsilaiset virittämään laukauksiaan vapaasti ja vielä seisomaan maskissa pimittämässä näkyvyyttä. FPS sai avauserässä niin paljon itseluottamusta, että erän viimeisellä vitosellakin maalia kohti lähti valtavia pommeja, jotka menivät suoraan tai Kapasen torjumina vain niukasti ohi.

Loput erät FPS hoiti todella tyylikkäästi ja muutamien HeKin painostusjaksojenkin ajan heinolalaiset pidettiin vankasti kulmissa ja omat viisikot pysyivät tiiviinä. Murskavoiton jälkeen on helppo nostaa esille lukuisia onnistujia. Kahdesta ensimmäisessä maalista suurimmat ansiot menevät Jouni Kuloselle. Teppo Tuomanen on noussut puolustuksen liideriksi, mistä on tullut myös Timo Tuomelta kehuja. Toni Ronkaisen kynäilyt 1-6 maalissa olivat melkeinpä kauden komeimpia. Rami Jokinen näyttää löytäneen peli-ilon ja Krister Antila on osoittanut, että Ilveksen viides maalivahtikin voi olla kova luu.

Kuten varmaan kaikki hallissa huomasivat on monilla forssalaisilla suurena hupina tuomarien arvostelu toisin kuin esimerkiksi ex-KooKoon ex-faneilla, jotka eivät tällä sektorilla kunnostautuneet. Lauantain pelissä erotuomari Pöyhönen yritti hieman liikaa parantaa maailmaa, mutta onneksi hän sentään vihelsi jäähyt J.Sinkkosen ja Nuutisen harkituista telomisyrityksistä.

Mitä meihin faneihin muuta tulee niin lyhyesti ääntä piisasi ja kaikilla pysyi mopo hallussa niin hallissa kuin tien päälläkin. Sinne kotiluolaan vain pitäisi saada lisää ääntä. Kotimatseissa on paikalla satavarmasti nähtyä enemmän rempseitä ja äänenkäyttöä vierastamattomia jannuja.
 

Hamtaro

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS ja Narrit
Viestin lähetti Boogeyman
Kotimatseissa on paikalla satavarmasti nähtyä enemmän rempseitä ja äänenkäyttöä vierastamattomia jannuja.
Tämä oli ilo kuulla. Tai siis lukea. Niin kauan olen odottanut sitä kunnon tunnelmaa halliin, niin toivottavasti tämän myltä tunnelma edes nousee.
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Kotimatseissa on paikalla satavarmasti nähtyä enemmän rempseitä ja äänenkäyttöä vierastamattomia jannuja...

...Ollut siis koko kauden ajan, mutta istuvat vain hiljaa tai tyytyvät huutamaan muutaman kerran erässä nuijaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös