Mestis Finaali

  • 7 127
  • 95

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti DAF
Sen enempää kommentoimatta tuota (olen toki samaa mieltä, että Mestistä olis kiva nähdä) sanon vaan, että tuossa 'yhdentekevässä' saba-finaalissa oli reilusti mestiksen finaalia enemmän yleisöä. Oli muuten huikea tunnelma TV:n perusteella Mehtimäen hallissa..
Pistetään edellinen kommentti sitten hymiöiden kera. En missään nimessä väheksy salibandya, hienoahan sitäkin on telkkarista katsella. Mutta silti täytyy myöntää, että Mestiksen finaalit sytyttävät paljon enemmän.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Matti Turunen kertoi että istumapaikat myytiin loppuun alle kolmessa tunnissa!
Voipi olla siis huomenna ihmisiä Kalevankankaalla..
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Jännittävä ratkaisuottelu tulossa. Näin Jyväskyläläisenä sympatiani menevät Mikkelin suuntaan, joten toivon Jukureille mestaruutta. Mielenkiinnolla seuraan mm. Ville Hyrkästä, J-P Hytöstä ja Tommi Nikkilää. Kaikki pelaavat mahdollisesti JYP:ssä jo ensi kaudella. Mites nämä jäbät ovat muuten pelanneet pleijareissa, osaako joku kertoa?

Huomenna vaan halli täyteen ja hurmos päälle, niin eiköhän mestaruus matkaa taas kerran Mikkelin. K-Vantaalle kaikki kunnia hienosta taistelusta, mutta tällä kertaa joutunette taipumaan hurmoksessa pelaavan Jukuri-joukkueen edessä.
 

Peach

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa ja hallista toiseen: Blues, Jokerit, Hifk
Viestin lähetti Leiska3
K-Vantaalle kaikki kunnia hienosta taistelusta, mutta tällä kertaa joutunette taipumaan hurmoksessa pelaavan Jukuri-joukkueen edessä.

En nyt sanoisi, että Jukurit pelaa hurmoksessa. Jukurit oli hieman onnekkaampi Laaksosen suosiollisella avustuksella ja maltillisempi. Hurmos näkyi enemän Vantaan pelaajien vauhdikkaissa otteissa.

Harmittaa, että ratkaisumaali syntyi siten, että Koponen seisoo Hallikaisen alueella. Tämä on nyt todettu pysäytyskuvalla 10 kertaa ja sillä sipuli. Tuomaritkin ovat vain ihmisiä ja tällaista tapahtuu johan se on liigassakin saatu nähdä tänä keväänä. Aina ei asiat suju oikeudenmukaisesti.

Toivottavasti Vantaa vie mestaruuden sillä sen se todella ansaitsisi!
Tsemppiä KI-VA!
 

Jullikka

Jäsen
Viestin lähetti DAF
sanon vaan, että tuossa 'yhdentekevässä' saba-finaalissa oli reilusti mestiksen finaalia enemmän yleisöä.

Olikos se se peli johon kaikki halukkaat päästettiin ilmaiseksi sisään? Ei ihme että on halli täynnä =)
 

Afan

Jäsen
Viestin lähetti Peach
Harmittaa, että ratkaisumaali syntyi siten, että Koponen seisoo Hallikaisen alueella. Tämä on nyt todettu pysäytyskuvalla 10 kertaa ja sillä sipuli.

Sipuli... ei sentään persikka? Heh.

Risto Dufva sanoo päivän Länsi-Savossa, että...


- Turhaa pulinaa, olisi ollut suuri vääryys, jos maali olisi hylätty, Dufva sanoi.

Tapahtuman videonauhalta tarkistanut Dufva totesi, ettei jukuripelaaja tehnyt tilanteessa mitään sellaista virhettä, että maali olisi voitu hylätä.

Pitäisin Dufvan lausuntoa vähintäänkin kyseenalaisena, sillä kuten Peach jo totesi, Koponen parkkeerasi itsensä maalivahdinalueelle. Sääntökirjasta ei käsittääkseni löydy sellaista kohtaa, joka olisi mahdollistanut maalin hyväksymisen.

Vanhoja asioita on sinällään turha enää kaivella - tuomittu mikä tuomittu - mutta jos Dufvan mielestä sääntöjenvastaisen maalin hylkääminen olisi ollut suuri vääryys, hieman ihmetyttää.

Muilta osin vantaalaisten on turha tuomaria syytellä, sillä sekin kannattaa muistaa, että Jukureilta vietiin ensimmäisen jatkoerän lopussa selvä rankkari, kun Filppula kaatoi läpiajossa olleen Hytösen, mutta tuomio oli vain kaksiminuuttinen.

Kiinnostava tilanne muuten tuo Hytösen loukkaantuminen. Jukurileirissä pelättiin, että jalasta on luu poikki, mutta mies on kokoonpanossa kahta päivää myöhemmin. Aika iso haarukka on loukkaantumisen asteen määrittämisessä jätetty. Hyvä tietysti, ettei käynyt pahemmin.

Viidettä finaalia seurailen ihan vain teksti-tv:n välityksellä. Jukureita pidän aika selvänä suosikkina (56,5 % - 19,5 % - 26,0 %), sillä pahoin pelkään, että 2-0-johdon menetys kaivelee vantaalaisia ainakin alitajuisesti - etenkin kun se tapahtui tuolla tavoin kuin perjantaina. Jukurit pääse paljon iloisemmista lähtökohdista peliin.

Sympatiani ovat kuitenkin Kiekko-Vantaan puolella, joten yllätystä toivon. Mestarin olisi jo aika vaihtua.
 

Afan

Jäsen
Hieman tuloksesta riippuen voi tulla mielenkiintoisia kommentteja Tom Laaksosen vihellyksistä, kun vantaalaiset ehtivät takaisin kotio...


33.25 K-Vantaa Ari-Pekka Pajuluoma Liian monta pelaajaa jäällä 2 min
38.37 K-Vantaa Hannu Väisänen Estäminen 2 min
39.53 K-Vantaa Petja Pietiläinen Väkivaltaisuus 2 min
40.00 K-Vantaa Jukka Hakkarainen Poikittainen maila 2 min
41.18 K-Vantaa Pete Suonpää Huitominen 2 min
47.10 K-Vantaa Henri Ekholm Poikittainen maila 2 min

K-Vantaa pelasi siis putkeen lähes kolme minuuttia kahden miehen alivoimalla. Jos Jukurit olisi maalin tehnyt, olisi peli ollut 2-0-tilanteessa käytännössä ohi. Vaan nyt KiVa on edelleen mestaruustaistossa mukana...

EDIT: Yksi jäähy lisää...

EDIT 2: Näemmä ylivoimalla voi maalinkin tehdä...


54.30 Jukurit Ville Hyrkäs Kampitus 2 min
55.24 Pete Suonpää 1-1 (Ilari Filppula,Hannu Väisänen) YV

60 min 1-1... Nyt on mestaruus todella pienestä kiinni. Voittaa kumpi tahansa, finaalisarja on ollut upea!
 
Viimeksi muokattu:

zobrax

Jäsen
Suosikkijoukkue
EVU, Kiekko-Vantaa, TPS
Perhana!

Jukurit vei mestaruuden tänäkin vuonna. Pienestä ovat pelit kiinni ja kiekko pomppi tänään nähtävästi paremmin kotijoukkueelle. Tappion katkeraa kalkkia.

Tämä on jääkiekkoa. Ei voisi enempää harmittaa. 37 sekunnin päässä se mestaruus oli. Hannu Hanhi oli valitettavasti kentällä silloin.

Laaksosesta en viitsi edes kommentoida.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Näin siinä sitten taas kävi. Onnea Jukureille!

Finaalisarja oli tosiaan kaiken kaikkiaan hieno, ja Vantaa oli todella lähellä järjestää yllätyksen. Ensi kaudella sitten uudet kujeet (ja ehkä uusi mestari).

Laaksosesta sen verran, että ei kukaan noin paljoa jäähyjä voi viheltää syyttä. Tietysti osa jäähyistä voi olla heppoisin perustein vihellettyjä, mutta ovatkohan vantaalaiset päättäneet luovuttaa kesken finaalin ja ryhtyä sikailutalkoisiin?
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Hienoa Jukurit!
Mestaruus meni sitten taas kerran Mikkeliin ja sekös jos joku on hienoa. Onnittelut Jukureille ja Jukuri-faneille, mahtoi olla hyvä tunnelma hallissa tänään. Nyt Jukurit on tosiaan voittanut kolme mestaruutta putkeen, joten pitäisi kohta liigaporttienkin aueta. Nostan hattua myös Kiekko-Vantaalle, joka teki näistä finaaleista todella jännittävät. Kumpi vaan olisi voinut voittaa, mutta tällä kertaa Jukurit oli hitusen parempi.

Itse kannattaisin 16 joukkueen liigaa jo ensi kaudeksi, niin olisi jotain jännitettävää, kun kerta 10 parasta pääsee pleijareihin. Jukurit, Kalpa ja K-Vantaa ensi kaudeksi liigaan olisi hyvä vaihtoehto. Tosin silloin tulisi sama ongelma, että peräpään joukkueet alkaisivat kaupitella pelaajiaan kun playoff-paikka olisi jo menetetty. Taitaa jäädä haaveeksi tämäkin idea, ainakin mitä Harkimon tietää.

Nyt sitten alan suurella mielenkiinnolla jännittämään, että ketkä Jukureiden mestarijoukkueesta pelaavat ensi kaudella JYP:ssä. Kovanen, Hyrkäs ja Hytönen pelaavat todella todennäköisesti ensi kaudella Jyväskylässä ja Nikkilän näkisin myös mieluusti JYP:n kakkosmaalivahtina.
 
Viimeksi muokattu:

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Onnea Jukureille

Mahtaako tämän jälkeen olla kenellekään epäselvää mikä on Mestiksen paras seura? Kolme mestaruutta putkeen on suvereeni saavutus.

JYPin kannattajana on todellinen etuoikeus että kannattamani seuralla on kunnia tehdä yhteistyötä näin hienon urheilujoukkueen kanssa. JYP napsii taas liigakypsiksi kasvaneet Jukuri-pelurit ja kenties parissa vuodessa Tommi Kovanen ja Nikkilä (?) pelaavat A-maajoukkueessa. Ei JYP sentään aivan roiston asemassa ole, sillä todennäköisesti Mikkelin suuntaan suuntaa taas pari kaveria, jotka vaihtavat hurrikaanipaidan viikinkipaitaan. Viljanen? Kortelainen? Tervo? Mäenpää?

EDT: Alla suora lainaus Finhockeyn uutisesta ratkaisevasta finaalista.

Kauppi kiitteli erityisesti mikkeliläisyleisöä, joka hurrasi ja taputti Kiekko-Vantaalle palkintojenjaon aikana.

- Pojat olivat pettyneitä, mutta oli hienoa, miten Jukureiden kannattajat käyttäytyivät. Siitä heille erityiskiitos, Kauppi sanoi.


Jumalauta mikkeliläiset! Kaiken tämän vastustajan halveksimisen ja kolikko/pullosateiden aikana tällainen käytös saa raavaalle miehellekin palan kurkkuun. Urheiluhenki ei ole kuollut vaan se on ainoastaan muuttanut Mikkeliin.
 
Viimeksi muokattu:

Janii

Jäsen
KIITOS JUKURIT !

Jees. Eli Jukurit jälleen Mestis mestari! Ei varmaan moni uskonut enää että, Jukurit nousee 2-0 häviöllä olevasta ottelusarjasta vielä 3-2 VOITTOON !

Itse ottelusta. Kivasti oli katsojija katsomassa (4298), seisomapaikat oli nyt seisomapaikkoja, eikä istumapaikkoja mitä yleensä Mikkelissä on ollut. Ottelu lähti vauhdikkaasti käyntiin, oli paikkoja ainekin Jukureilla taisi olla kaksi läpiajoa ensimmäisessä erässä mutta kun ei saatu maalia niin ei saatu ja kyllä Joni Hallikainen pelasi hyvin koko ottelun ajan. Jukureilla oli taas ylivoimaa enemänkin, mutta kun ei saada ylivoimalla maaleja niin ei saada. Vantaa sitten sai ylivoimalla tasotuksen aikaan kolmanen erän loppupuolella. Ja mentiin jatkoerään. Vantaa aloitti jatkoerän vauhdikkaasti ja painosti aika pahastikkin välillä ja näytti pahalta näin Jukuri kannattajan silmin. Ajassa 69.04 sitten Petri"Puuha-Pete" Lehtonen räjäytti Mikkeliläis yleisön riemuun.

Mutta kaikki kunnia K-Vantaalle tiukasta ottelusarjasta, oli pienestä kiinni että Vantaa olisi juhlinut Mestis mestaruutta.
Näin tänä vuonna Jukurit jälleen mestari, mutta ensi kaudella katsotaan uudestaan mitä tapahtuu.
 

Peach

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa ja hallista toiseen: Blues, Jokerit, Hifk
Onnea Kiekko-Vantaa!

Hopea ei ole häpeä vaikka muutama jukuri-kannattaja niin huutelikin. Mieltä lämmitti kuitenkin ne 95% Jukurifaneista jotka huusivat Kiekko-Vantaata täysillä heidän saadessa hopeamitalit kaulaansa. Upeaa urheiluhenkeä :) Harvassa paikassa vastustaja saa niin komeita suosionosoituksia.

Itse pelistä. Tänään vuorostaan Jukurit hallitsi varsinaisella peliajalla. Siinä vaiheesssa kun Vantaa turhautui ja rupesi kostamaan jatkuvaa estämistä, koukkaamista ja roikkumista mikä Laaksosen linjan mukaan on täysin sallittua ajattelin, että jos itse hölmöilevät jäähyillä pelin niin antaa mennä. Oli todellinen ihme, että Vantaa selvisi 4 minuuttia lähes kokonaan kahden miehen alivoimalla.

Laaksonen ei kyllä onnistunut finaalisarjassa eikä ansaitse liigaan pääsyä, toisaalta sinne vaan ja äkkiä ettei ole Mestiksessä edistämässä kahvakiekkoa. Miten Jukurit osasikin tehdä niitä konnuuksia niin että Laaksonen ei "huomannut"? Se oli heidän aseensa aika pitkälle.

Hiukan huvitti takana istuvien Mikkeliläisrouvien kommentit, että Vantaa pelaa sikaa. Maila jalkojen välissä tai kainalossa on hiukan hankala pelata ja kun riuhtaisee itsensä irti oli se sitten sikaa. Jopa joo. Tyhmää on toki kostaa kun koukitaan ja estetään. Kyllä siinä ajoittain puolin sun toisin varmaan sikailtiin ja eniten harmittaa toi järkyttävä kahvaaminen joka vie todella paljon pois siitä katsojaystävällisestä taitokiekosta mitä molemmat joukkueet osaisivat pelata. No Playoff-kiekko on aika erilaista.

Jatkoerään tulikin taas KI-VA joka painoi pelin Jukuripäätyyn ja loi parhaat tilanteet. Jukurit sai pari vastahyökkäystä joista toinen onnekkaasti pienestä kulmasta meni sisään. Juhlat oli valmiit alkamaan. Onnea siitä Mikkeliin! Vieressä istuva Mikkeliläinen totesi osuvasti, että aikamoisia "Hannu Hanhia" välillä nuo Jukurit.

Tänä vuonna Mestis on tehnyt itseään tunnetuksi valtakunnallisesti ja mediakin on siitä kiinnostunut. Tämä finaalisarja on varmasti lisännyt kiinnostusta ja toivonkin, että kaikki mestipelaajat saisivat ansaitsemaansa arvostusta. Myös palkkapuoli pitäisi saada kuntoon. Osa pelaajista pelaa lähes ilmaiseksi, sen lisäksi on pakko tehdä muuta duunia. Kuitenkin treenejä ja pelejä on lähes yhtä paljon kuin liigassa, kesälomatkin jopa lyhyempiä. Mestiksen arvostusta pitää nostaa ja sitä osaltaan auttaa kaikki ihmiset jotka Mestistä seuraavat, sillä se taas tuo lisää tuloja seuroille.

Siis seuratkaa hyvät ihmiset vauhdikasta ja viihdyttävää Mestistä!
 

Karikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Rok

Laaksosesta sen verran, että ei kukaan noin paljoa jäähyjä voi viheltää syyttä. Tietysti osa jäähyistä voi olla heppoisin perustein vihellettyjä, mutta ovatkohan vantaalaiset päättäneet luovuttaa kesken finaalin ja ryhtyä sikailutalkoisiin?

Itse paikan päällä olleena voisin sanoa ettei vantaalaisilla ainakaan mitään luovutusmielialaa ollut, mailaa puristettiin kyllä puolin ja toisin, mutta kumpaakin joukkuetta tuntui mestaruus kiinnostavan sen verran ettei mihinkään ylilyönteihin ryhdytty. Kaikki jäähyt tulivat aiheellisesti ja tiukemmalla linjalla samaan putkeen olisi voinut antaa pari lisääkin. Kokonaisuutena peli oli normaalia finaalikiekkoa. Maalintekopaikkoja oli kummallakin joukkueella runsaasti, Jukureilla varsinkin ensimmäisessä erässä, mutta kuten jo aiemmin mainitsin pelin tärkeys tuntui molemmilla joukkueilla ja hyvistäkin paikoista saatiin aikaiseksi enintään maalineduskahinoita.

Lopputuloksena oli Jukureille ainakin omasta mielestäni ansaittu mestaruus. Joukkue osoitti todellista taisteluhenkeä nousemalla 0-2 otteluvoitoista mestariksi. Ainoa harmi tässä loistavassa päivässä(Jukureille mestaruus, käsipallojoukkueelle EI mestaruutta, Kimille voitto) on se että kaikkea tätä joutuu juhlimaan sunnuntaina... olisikohan pidettävä huominen omaa lomaa?
 

Afan

Jäsen
Play offsien parhaat

Hyvät naiset ja herrat,

muodostamani yhden hengen raati on yksimielisesti valinnut Mestiksen pudotuspelien parhaat. Valinnoista voi valittaa, mutta ei siitä mitään hyötyä ole.

Paras maalivahti: Tommi Nikkilä, Jukurit
Paras puolustaja: Matias Schantz, Kiekko-Vantaa
Paras hyökkääjä: Samuli Piiroinen, Jukurit
Paras valmentaja: Jarmo Kauppi, Kiekko-Vantaa
Paras tuomari: Jussi Perttu

I ALL STARS
Teemu Kuusisto – Tero Koponen – Samuli Piiroinen
Matias Schantz – Tommi Kovanen
Tommi Nikkilä


II ALL STARS
Tuomas Nikoskelainen – Petri Lehtonen – Jari Keltanen
Tony Grönroos – Jukka Hakkarainen
Marko Härkönen
 

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Onneksi olkoon Mikkelin Jukurit!

Viestin lähetti speksi
Odotan Jukureiden vielä ryhdistäytyvän keskiviikoksi, mutta kolmea peräkkäistä voittoa ei Vantaata vastaan oteta!
...sarjassamme kuuluisia viimeisiä sanoja. =)

UPEA MATSI! Kausi sai mielestäni hienon huipennuksen Kalevankankaan täpötäydessä kiekkopyhätössä. Tunnelma nousi Vantaan fanibussissa kattoon Mikkeliin saavuttaessa, eikä se ole varmaan laskenut sieltä alas vieläkään. Keskiviikon pelin jälkeen valitin huonoista istumapaikoista. Nyt ei niissäkään ollut mitään vikaa, vaan paikkamme olivat muutaman rivin ylempänä ja näimme kaukalon toiseenkin päätyyn erittäin hyvin.

Ottelu oli jälleen tapahtumarikasta vähäisestä maalimäärästä huolimatta. Vantaan jäähysumasta voi olla montaa mieltä, mutta eivät nyt vihelletyt rangaistukset missään nimessä aiheettomia olleet. Laaksonen oli pelaajana usein hieman myöhässä tilanteista, eikä tämä ominaisuus ole tuomarinakaan mihinkään kadonnut. En kuitenkaan usko että yksikään peleistä ratkesi tuomarivirheisiin. Sitäpaitsi samanlaisia "puusilmiä" ne tuntuvat olevan liigassakin viimeisten ottelujen perusteella.

Jos jotain negatiivistä illan pelistä oikein hakemalla hakee, niin se jäi hieman vaivaamaan että Jukurit voittivat. Ratkaisumaali oli kuitenkin hieno, eikä siitä jäänyt mitään jossiteltavaa. Voitto-osuman järjestellyt ketju oli mielestäni Jukureiden paras. Minuutin ajan otti päähän yli kaiken, mutta loppujen lopuksi hyvän olon tunne loistavasta kaudesta vei voiton ja kannustushuudot jatkuivat tappiosta huolimatta.

Pelin jälkeenkin tunnelma oli loistava Jukureiden ja Vantaan fanien onnitellessa toisiaan hallin käytävillä ja ulkopuolella. Oli huikea fiilis olla mukana kun kannattajat huusivat yhteen ääneen vuorotellen Vantaan ja Jukureiden kannustushuutoja. Harvoin myöskään näkee eri joukkueiden kannattajien vaihtelevan pelipaitoja ja kaulaliinoja keskenään. En nähnyt kenenkään Kiekko-Vantaan kannattajan tulevan hallista ulos suupielet alaspäin, eivätkä mikkeliläisetkään yllättäen vittuilleet meille vahingoniloisina (yhtä "sivistynyttä" poikkeusta lukuunottamatta).

Eivätköhän ylisanat jo riitä. Myönnetään, tottakai harmittaa. Mutta silti olen vieläkin innoissani ja hyvällä mielellä. Kotimatkalla bussissa laulu raikasi ja Vantaa-huudot jatkuivat melkein Valtti-areenan pihaan saakka. Upea kokemus!

Kymmenen playoff-ottelua nähneenä allekirjoitan Afanin valitseman tähdistön. Valmentajaksi voisi yhtä hyvin laittaa voittajoukkueen valmentajan ja Sportin peleistä en ole nähnyt kuin tilastot, joten annan ääneni kakkosketjuun Bona Hallikaiselle (Gepardi oli tulessa!). Jussi Perttu on ehdottomasti oikea valinta parhaaksi tuomariksi.

Onnittelut vielä Mikkeliin Mestiksen herruudesta. Dufva on ihmemies!
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
MIKKELIN JUKURIT, TRIPLAMESTARI. MAHTAVAA

Tämä mestaruus tuli taidolla ja tuurilla. 12 ottelua, niistä 6 meni jatkoeriin. Jukurit voittivat niistä kaikki 6 ottelua. Niitä pelejä ei voitettu yksin taidolla tai tuurilla. Kyllä siinä on tarvittu molempia.

Lähellä oli eilenkin, että mestaruus olisi mennyt Vantaalle. Kaikki näytti hyvältä kolmannen erän alussa, mutta sitten tapahtui jotain. Vantaa alkoi jäähyjen jälkeen painostaa ja Jukurit vain peruuttelivat. Yleisökin hallissa hiljeni kummasti. Jatkoeräkin oli Vantaan hallintaa, mutta (tuurilla ja taidolla) Puuha-Pete laukoi pienestä kulmasta yläpesään.

Ottelutapahtumista Jatkoajan raportissa ja aikaisemmissa viesteissä on kerrottu, siten kuin itsekin näin tapahtumat.

Täytyy tunnustaa. Viikko sitten olin jo menettänyt uskoni Jukureiden voittoon.
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Jukureille - pyyhkeet Suomen Jääkiekkoliitolle

Onnittelut siis Jukureille triplasta! Upea suoritus!

Eilen ratkottiin siis samana päivänä kahta suomenmestaruutta jääkiekossa. SM-liiga mestaruutta sekä Suomen jääkiekkoliiton mestaruutta ja molemmat vielä ratkesivatkin. Tuohon jälkimmäiseenhän ei ollut edes muuta vaihtoehtoa kun viides peli kuitenkin oli kysymyksessä. Tuohon nähden tämän päivän Kalevan (sanomalehti Oulussa jos joku sitä ei satu tietämään) olleessa Jouko Vuorjoen kolumnissa oli aikalaisen paljon asiaa. Hyi Kalervo!

Mitaleita olivat toki jakamassa SM-liigan puheenjohtaja Harry Harkimo ja toimitusjohtaja Urpo Helkovaara, mutta myös Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola.

Jääkiekkoliiton ylimmän sarjatason Mestiksen profiilin kohottamisesta on puhuttu paljon. Mestiksen mestaruus ratkaistiin eilen Mikkelissä.

Jos profiilia haluttaisiin ihan oikeasti nostattaa, jääkiekkoliiton puheenjohtaja olisi varmasti ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Nyt ei ollut.

Old TJ
 

Afan

Jäsen
Täsmälleen samaa mieltä Kummolan sunnuntaisesta sijainnista. Oikea aika, ehdottomasti väärä paikka.

Oli Kummola sentään perjantain neljännessä finaalissa Vantaalla, mutta se on kovin kovin heppoinen lieventävä asianhaara, kun mestaruutta ei vielä perjantaina ratkaistu.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onnittelut

Nyt kun palsta suhteellisen siedettävällä latautumisella suostuu toimimaan, niin pääsen minäkin onnittelemaan. Molempia finalisteja. Mestaruudesta kamppailivat tänä vuonna ihan oikeat joukkueet, ja hyvin kamppailivatkin.

Erikoistunnustus kyllä Mikkeliin. Helevetin vakuuttava suoritus nousta mestariksi 2-0-tappioasemasta. RD taitaapi todella osata hommansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös