Mestis Finaali

  • 7 126
  • 95

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Ratkaisu siirtyi perjantaille

Kaukaa on pitkä matka kotiin, varsinkin tappion jälkeen. Mutta ei lannistuta, kotonahan on kivempi juhlia vai kuinka? Niinkuin Afan jo kertoikin niin ei Tikkurila ole kehä III:n sisäpuolella, joten keksikäähän parempi syy olla kannattamatta Kiekko-Vantaata. =)

Illan peli oli hyvä, vaikka maaleja toivoisi aina näkevänsä enemmän kuin yhden käden sormilla voi laskea. Torjunnat menivät yllättävän tasoihin siihen nähden, että Jukureilla olikin "varmoja maalipaikkoja" ainakin kolme kertaa enemmän kuin Vantaalla. Puolustus on Vantaan heikoin lenkki; tänään se kesti kaksi erää (kiitos Jukureiden onnettoman viimeistelytaidon). Jokatapauksessa viime päivinä täällä kehä kolmosen lähettyvillä on huomattu, ettei pelejä voiteta ilman maaleja, vaikka puolustus toimisikin.

Mikkeliläisyleisöstä jäi kyllä positiivinen vaikutelma. Kuten kaikkialla muuallakin, yleisö heräsi vasta johtoasemassa kannustamaan. Voittajan puolella on mukava olla.

Vähän negatiivistäkin: Vastustajan kannattajille oli varattu katsomosta paikat, joista puolet olivat eteen rakennettujen kaidesysteemien ansiosta sellaiset, ettei toisen päädyn tapahtumia voinut kuin arvailla. Vantaalla vierasjoukkueen faneille varatut paikat ovet melkeinpä hallin parhaat; keskellä kenttää ja sopivan korkealla.

Noh, toivottavasti ei tarvitse Mikkeliin enää (tällä kaudella) lähteä.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vähän puuduttavalta tuo peli minusta näytti. Tv:ssä on tähän aikaan ylitarjontaa lätkästä, joka saattaa myöskin vaikuttaa. Mitä tulee tuohon urheilullisuus ym. keskusteluun, niin kyllä minusta pelejä on huomattavasti mielenkiintoisempi seurata, jos voi kunnolla kannustaa tai inhota jotain joukkuetta. Jos se on sitten jonkun mielestä lapsellista niin olkoon. Tämä pari ei itselläni hirvittävästi tunteita herätä, vaikka pidäkin enemmän Vantaan tyylistä ja toivon sille voittoa.

Jonkinlainen vertailukohta Sm-liigalle ja Mestikselle oli tiistainen Elitserien-loppuottelu. Paljon on Ruotsin kiekkoilua kritisoitu, mutta jos verrataan näiden sarjojen tämänviikkoisia tv-otteluita, niin viihdearvoltaan ja siltä urheilullisuudeltaan Elitserienin loppuottelu oli ehdottomasti parasta. Tympii nuo ottelut, joissa tehdään max 2-3 maalia/peli. Jotain pitäisi tehdä.
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Isaskar
Vähän puuduttavalta tuo peli minusta näytti. Tv:ssä on tähän aikaan ylitarjontaa lätkästä, joka saattaa myöskin vaikuttaa.
Totta. Ei ollut mikään huippupeli. Jukurit ei ole tällä kaudella pelannut kovinkaan yleisöystävällistä kiekkoa. Pelaavan joukkueen kannattajana tietenkin peli oli jännittävä ja sitä oli mukava seurata. Mutta saisihan noita maaleja tulla enemmänkin.

Menee vähän aiheen ohi, mutta kuiteskin. Urheilukanavan Mestis-ottelut ovat viihdearvoltaan paljon paremmin toteutettuja kuin kiekkoyö-lähetykset. Itse tykkään mielenkiintoisista vieraista ja runsaista haastatteluista. Eikä selostajakaan (Ritari) mikään huono ole. Voittaa Saukkosen mennen tullen. Vanhempaan studioisäntäänkin olen kauden aikana tottunut. Mikä parasta, otteluita tulee myös ensi vuonna.

Vapautuisikohan Jukureiden maalinteko eilisten onnistumisien jälkeen. Tässä alkaa jo itsekin taas luottamaan joukkueeseen. Kyllä ne pelit pienestä on kiinni. Eilenkin, jos Vantaa olisi tehnyt läpiajosta maalin, niin olisi Jukureilla voinut tulla paniikki. samanlaisia paikkoja oli toki Jukureillakin.

Viestin lähetti speksi
Vähän negatiivistäkin: Vastustajan kannattajille oli varattu katsomosta paikat, joista puolet olivat eteen rakennettujen kaidesysteemien ansiosta sellaiset, ettei toisen päädyn tapahtumia voinut kuin arvailla.
Jep. Eipä ollut teidän paikat kovin yleisöystävälliset. Kotiinpäin pitää josskin määrin vetää, mutta olisi hyvin voinut tarjota teille paikat D2- tai E1-katsomoista. Kaarteen seisona(istuma)katsomostakin on paremmat näkymät kuin kulmissa olevista istumakatsomoista.
 

vihtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikaanit
Jukurikannatus.

Täytyy tunnustaa, että Jukuri joukkueessa pelaa useita poikia joiden pelejä olen seurannut jo juniori ikäisenä, eli kannatukseni ei perustu pelkästään kehäkolmosen vaikutukseen. Olen seurannut valtaosan Jukureiden kotipeleistä, ihan em. syistä.

Jukurit vie ottelusarjan viidenteen ja ratkaisevaan peliin, joka pelataan sunnuntaina Kalevankankaalla, näin uskon. Toivon otteluiden olevan rehtejä ja kovatasoisia.

Miksi seuraan jääkiekkoa sitä mietin aina.
Kuluu aika kaksituntinen rattoisasti.
Siinä arkiset murheet ei päälle paina.
Tätä aion tehdä elämäni loppuun asti.

Sitä ei Kummola eikä Harkimo kiellä meiltä.
Vaikka hunojakin päätöksiä on kuultu heiltä.
En vieläkää sulata minä sulkua liigan.
Jäähallista vei se pois niin monen iikan.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Huomenna koittaa sitten seuraava totuuden hetki. Järvenpääläinen Volkswagen halkoo tuulta nelostiellä ja ilmestyy tikkurilalaiselle parkkipaikalle viettämään ottelua. Auton sisältö menee Valtti Areenalle haistelemaan ilmapiiriä.

Periaatteessa Vantaa olisi voinut voittaa myös keskiviikkoisen pelin paremmalla viimeistelyllä. On varmasti jo nyt selvää, että joukkue kykenee haastamaan Jukurit todelliseen taistoon. Kiekko-Vantaan hyväntahtoinen pyrkimys esittää hyökkäävää ja iloista kiekkoa voi kariutua mikkeliläisten parhaimmillaan hämmästyttävän varmaan puolustuspelaamiseen; näinhän kävi juuri viime ottelussa. Paikat olivat harvassa, ja nekin harvat Nikkilä otti varmasti. Jukureillekin viimeistely on ollut suorastaan yllättävän vaikeaa. Avausmaalin merkitys on tässäkin valossa todella suuri. Jos Jukurit sytyttää punalampun ensimmäisenä ottelssa, johto pitänee; näin kävi keskiviikkonakin. (Edellinen Vantaan-peli oli poikkeus: Kiekko-Vantaa pysyi hengissä nimenomaan nopeiden kuittien avulla. Jos tappioasema olisi jatkunut pidempään, Jukurit olisivat olleet ratkaisevasti varmempia voittajia.)

Minua kyllä miellyttäisi nähdä huomenna mestaruusjuhlia. Mikä olisikaan hienompaa K-Vantaalle kuin päättää kausi voittoon kotiyleisön edessä! Kotiyleisöstä tulikin mieleeni: ei kai Vantaalla sentään lippuja ole myyty loppuun ennakkoon? Itse en siihen usko. Sen sijaan uskon siihen, että halli on huomenna täynnä. Onko Tikkurilassa pientä kiekkobuumia, vai olenko käsittänyt väärin? Eikö teitä ollut Mikkelissäkin "aimo liuta"?

Huomenna siis taistoon!
 

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Viestin lähetti Kolmas Johannes
Minua kyllä miellyttäisi nähdä huomenna mestaruusjuhlia. Mikä olisikaan hienompaa K-Vantaalle kuin päättää kausi voittoon kotiyleisön edessä! Kotiyleisöstä tulikin mieleeni: ei kai Vantaalla sentään lippuja ole myyty loppuun ennakkoon? Itse en siihen usko. Sen sijaan uskon siihen, että halli on huomenna täynnä. Onko Tikkurilassa pientä kiekkobuumia, vai olenko käsittänyt väärin? Eikö teitä ollut Mikkelissäkin "aimo liuta"?
En usko että lippuja olisi vielä myyty läheskään loppuun, vaikka ennakkomyynti onkin ollut vilkkaampaa kuin aiemmin. Kävin varmuuden vuoksi ostamassa oman lippuni jo torstai iltapäivällä jäähallin viereisestä retkeilymajasta. Ajoissa kannattaa toki tulla, jos haluaa valita istumapaikkansa. Sunnuntaina pääkatsomo alkoi täyttyä puoli tuntia ennen peliä. En tiedä että halukkaita olisi jäänyt hallin ulkopuolelle, mutta silloin ei vielä ollut mahdollisuutta ratkaista mestaruutta. Nyt on!

Kiekkobuumi on vielä aika pienimuotoista siihen nähden, että Vantaalla on asukkaita n. 180 000 joista Tikkurilan palvelualueella vajaat 45 000. Mikkelin fanibussissa oli väkeä n. 35 henkeä, joten edellytyksiä kasvuun on yhä olemassa. =)
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Mikkelistä on tulossa 3 bussia + omat autot, joten eiköhän halli ole tänään täynnä. Mielenkiintoinen ottelu tulossa, avausmaalin merkitys on suuri. Tietysti vanhat toitotukset ylivoimasta ja maalivahti pelistä pätee myös tänään. Parempi voittakoon !
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikäli mainokseen on uskominen, niin Jukurit ottaa voiton tänään. Tienvarsimainos Mikkelissä kertoo, että sunnuntaina pelataan Kalevankankaalla jääkiekkopeli Jukurit Vs. K-Vantaa. Ottelu alkaa 17.00. Mainoksen tekijä on ainakin luottavainen, samoin minä.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Jep jep. Meitä on Järvenpäästä näemmä tulossa sankka fanijoukkio illanviettoon Valtti Areenalle. Jännä on nähdä, kaikuvatko ilmassa voimakkaimmin KJT:n, K-Vantaan vai Jukureiden kannatushuudot ;-). Totta puhuen tilauksessa olisi mestaruusjuhlat. Kiekko-Vantaa ei todellakaan ole yleisesti ottaen suosikkijoukkueeni, mutta näitä kahta vertailtaessa ei ole epäilystäkään, kumman puolella olen.

Olisihan se hienoa, jos kiekkokulttuuri heräisi loistoon edes Vantaalla, kun täällä Järvenpäässä se on vielä vähän lapsen kengissä. Ehkäpä kolme Mikkelistä tulevaa fanibussia sitten sytyttävät myös vantaalaisten pienen fanikatsomon suoraan huutoon. Hiljaistahan siellä Valtti Areenalla keskimäärin on ollut, mutta olisi toivottavaa, että finaalit saisivat kuitenkin arvoisensa tunnelman. Eivät taida, perhana, hommata nyt niitä Blues Show Girlsejä sinne, kun katsomoa uhkaa loppuunmyynti. Kovasti ovatkin kyllä viedeotaululla hyödyntäneet tuon syksyisen "keikan" videomateriaalia.

Itse ottelusta sen verran, että pahoin pelkään Jukureiden vievän koko sarjan nyt, kun se sai napattua avausvoiton. Tuon tasoista puolustusta on todella hankala murtaa - varsinkin nyt, kun itseluottamus on astetta kovempi. Toisaalta olen pitänyt Jukureita ennakkosuosikkina ottelusarjaan jokaiseen mittelöön lähdettäessä, mutta niin se vain Vantaa on napannut pari voittoa. Toivotaan, että näin käy myös tänään.
 

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Kiekko-Vantaa - Jukurit 2 - 3 ja.

Kolme tähteä: Tom Laaksonen

Kaksi tähteä: ei jaeta

Yksi tähti: Jukurit

Sunnuntaihin.
 
Kertokaas...

...kommentteja paikalla olleet jo tuoreeltaan!?
Miltäs se vääntö vaikutti? Yksi asia ainakin on varmaa, Kalevankankaalla on sunnuntaina tungosta...
 

Peach

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa ja hallista toiseen: Blues, Jokerit, Hifk
Viestin lähetti viikinkikissa
Parempi voittakoon !

Valitettavasti näin ei käynyt tänään. V-Aste on KORKEA!

Vantaa oli kuin eri joukkue verrattuna keskiviikon peliin. Vantaa hallitsi tapahtumia ja Jukurit oli helisemässä. Kahdesti Jukurit sai otetta pelistä ja teki tarvitavat osumat. Jukurit pelasi enemmän maltilla, Vantaa painoi ja luisteli. Meno olit ajoittain näyttävän näköistä, tahtoa riitti ja unelma oli puolen minuutin päässä. Mutta EI!

Laaksosen linja ei pitänyt ottelun läpi. Hän antoi pelata kovaa ja ajoittain rikkeiden rajamailla. Jukureille ei pilli soinut vaikka pariin kertaan olisi pitänyt. Vantaalle taasen tuli pari heppoista jäähyä. Eka korkeamaila oli aika pikkukopautus, sitä tuskin huomasi. Siitä Jukurit rokotti. Onneksi Vantaa nousi upeasti. Onneksi Laaksonen ei sentään mitään radikaalia virhettä tehnyt, ettei ainakaan voi tuomaria syyttää lopputuloksesta.

Vantaan ainoan ylivoiman aikana ei olisi pitänyt lähteä peruuttelemaan ja varmistelemaan. Olisi pitänyt jatkaa samaa painetta kuin muuten pelissä.

No ainakin voi sanoa, että 2 Mestiksen parasta joukkuetta mittelee mestaruudesta.

Eipä ole pänninyt näin paljoa varmaan ikinä pelin jälkeen. Vähän on huonot aavistukset sunnuntaista... mutta niin kauan toivo elää kun on minuutteja pelikellossa. Olisi ollut vaan niin upeaa voittaa mestaruus täpötäydessä kotihallissa. Se oli niin lähellä mutta kaukana.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Olipas matsi! Viihdettä tarjottiin kyllä koko rahan edestä, ja katsomossa oli tunnelmaakin. Hyvin KiVa-fanit yrittivät ääntä pitää, mutta muuta vantaalaisyleisöä tuntuu olevan mahdoton saada mukaan kannustamaan. Vähän samanlainen tilanne kuin Järvenpäässä: pieni ydinjoukko kannustaa ja muut ovat hiljaa. Jukuri-faneille propsit siitä, että kannustivat hyvin (vaikkakin satunnaisten käytäväotantojen mukaan muutamat olivat ottaneet aivan riittävästi yhteen kuningas alkoholin kanssa).

Oli tosiaan perhanan lähellä tuo voitto. Jotenkin sitä osasi vaan odottaa, että Jukurit nousee vielä tasoihin. Vaan enpä olisi minäkään vastaan pistänyt, jos Vantaa olisi varmistanut mestaruuden täpötäyden Valtti Areenan edessä. Joukkueet ovat todella tasaisia, mutta ikävästi tuntuu siltä, että Jukurit vie mestaruuden sunnuntaina...

Jos nyt itse ottelustakin muutaman sanan sanoisi. On totta, että Laaksonen antoi pelata kovaa, mutta muutama tuonkin linjan mukainen tilanne jäi viheltämättä - molemmin puolin. Ja Vantaan jäähyt olivat ainakin omasta mielestäni täysin aiheellisesti vihellettyjä. Ei Laaksonen missään nimessä ottelua ratkaissut.

Omasta mielestäni Jukurit ei myöskään ollut kummemmin helisemässä kenttätapahtumissa; hyvin tasaiseltahan tuo peli näytti. Vantaalla oli omat hyvät paikkansa, mutta kohtalaisen hyvin Jukureiden tiukka puolustus selvitti hyökkäykset. Tarkkaa peliä, ja molemmat maalivahdit onnistuivat hyivn. Vastakkain todellakin ovat Mestiksen tämän hetken kaksi parasta joukkuetta.

Höh, olisi sitä mielellään suonut vantaalaisille Mestiksen mestaruuden. Jukurit vaan nousi jälleen loistavalla rutiinillaan tasoihin, ja lähtökohdat sunnuntaiseen mittelöön eivät vantaalaisnäkökulmasta ole parhaat mahdolliset. Perhana, tekisi melkeinpä mieli lähteä Mikkeliin katsomaan ratkaisevaa taistoa, mutta ei budjetissa taida kuitenkaan niin paljoa liikkumavaraa olla. Osoittaisivat Urheilukanavalla hyvää urheiluhenkeä ja näyttäisivät tuon ratkaisevan finaalin näköradion välityksellä... Noh, joka tapauksessa täytyy toivoa, että meillä on sunnuntaina uusi mestari. Tsemiä Vantaa!
 
Viimeksi muokattu:

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Huh huh... Olipa vääntö. Omasta mielestä tai ainakin radio selostuksen perusteella meni tutun kaavan mukaan, et Jukurit voitti laukaukset ja teennäistä hallintaa kulmissa. Oukei, joo olihan tuo matsi aikamoista hermopeliä ainakin radion perusteella kuunnellessa ja joo en totellakaan ole enään selvinpäin... Mutta aamulla lähdetään lipun ostoon...

Ja edelleen parempi voittakoon...

Edit: Pitää varmaan ostaa useampi lippu, kun tuntuu että lippu kauppa käy kuumana, kavereille kans...
 
Viimeksi muokattu:

Afan

Jäsen
Raportti.

Hmm... pitäisiköhän ängetä KiVan fanibussiin sunnuntaina? Kun on nähnyt kauden aikana yli 60 ottelua, ei tahtoisi jättää ratkaisevaa finaalia väliin...
 

Make

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
KAKSI KOVAA JENGIÄ TAISTELEE MESTARUUDESTA,
MONI VARMAAN HAAVEILEE MESTARISTA UUDESTA.
VIELÄ SITÄ KUKAAN VARMASTI OSAA SANOA EI,
SUNNUNTAINA SELVIÄÄ KUMPI MESTARUUDEN VEI.


Täysi tunnustus tulevalle mestarille, on se sitten kumpi hyvänsä.
Mestari on mestaruutensa todellakin ansainnut.

Toivotan onnea JUKUREILLE!!!!!
 

Peach

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa ja hallista toiseen: Blues, Jokerit, Hifk
Nukutun yön jälkeen pystyy hiukan paremmin jäsentelemään ajatuksiaan.

Tämä oli kyllä vantaan paras peli Jukureita vastaan. Uskalsivat lähteä hyökkäyksiin, tempo oli moninverroin parempi kuin aiemmissa peleissä ja itsevarmuuskin oli isompi kuin esim. keskiviikkona. Toivoa sopii että sama tyyli jatkuu huomenna, sillä se on ainut tapa kaataa Jukurit.

Laukasutilastot eivät aivan kerro totuutta. Vantaan yrityksistä moni meni niukasti ohi ja oli paljon yleistä sählinkiä maalilla. Ehkäpä juuri pienten pelityylierojen johdosta tuntui, että Vantaa painoi ajoittain todella kovaa ja Jukurit oli helisemässä (Eivät ainakaan helpolla päässeet) ja Jukurit taasen pelasi maltilla. Ainakin Vantaa järjesteli moniverroin enemmän paikkoja kuin aiemmissa peleissä.

Loukkaantumiset ovat aina harmittavia, toivottavasti mitään pahempaa ei käynyt kenellekkään. Katsomoon näitä ei huomannut, voi johtua myös siitä että halli oli tupaten täynnä, porukkaa istui rappusilla ja heilui edessä.

ONNEA KIVALLE HUOMISEEN! Upea kausi kävi miten kävi!
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Puuh... Kävin jonottamassa lippuja vartin yli 9 lähtien ja sainkin liput käteen 10 aikoihin. Taitaa hallin istumapaikat olla jo nyt lähes loppuunmyyty. Tulee kyllä huomenna hieno tapahtuma Kalevankankaalle. On ollut hienot finaalit, kävi miten kävi, niin tää on lätkää parhaimmillaan... K-Vantaa on kyllä loistava joukkue faneineen ja ei epäilystäkään, etteikö finaaleissa pelaisi kaksi Mestiksen parasta joukkuetta.

Toivottavasti huomenna pelin ratkaisu on nähty 60 pelatun minuutin jälkeen ja vielä niin, että on enemmän kuin yhden maalin ero. Tahtoisi nähdä paljon maaleja vuoro tahtiin... No, näin tuskin tapahtuu, mutta kunhan ei tule mitään jossittelu ratkaisua, vaan rehti peli loppuun asti.
 

zobrax

Jäsen
Suosikkijoukkue
EVU, Kiekko-Vantaa, TPS
K-Vantaan fanibussilla ratkaisevaan finaaliotteluun 6.4.

Viimeiseen ja ratkaisevaan loppuotteluun Mikkelissä pääsee fanibussin kyydillä su 6.4. Mukaan voi lähteä vaikkei suuri kannattaja olisikaan. Tunnelma on ottelussa varmasti uskomaton.

Bussi starttaa Tikkurilan Valtti Areenan edestä sunnuntaina 13:15 kohti Mikkeliä. Paluu ottelun jälkeen Tikkurilaan.

Ilmoittautumiset matkanjohtaja Markku Sarkkilalle mahdollisimman nopeasti numeroon 050-326 8406 tai 040-557 9164.

Bussimatka maksaa 15 e / henkilö. Pääsyliput Jukureiden otteluun ovat 10 e ja ne ostetaan paikan päältä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti vantaalaisille on kuitenkin varattu liput, ettei tartte ihan pelkkää bussimatkaa tehdä. Ei nimittäin varmastikaan Kalevankankaalle montaa tyhjää paikkaa jää...

Tuon neljännen matsin maalit muuten näytettiin nelosen urheilu-uutisissa. Bongasiko kukaan muilta kanavilta, itse en tulosruutua nähnyt, enkä YLE:ltäkään kuin osan.
 

Afan

Jäsen
Viestin lähetti Everton
Tuon neljännen matsin maalit muuten näytettiin nelosen urheilu-uutisissa. Bongasiko kukaan muilta kanavilta, itse en tulosruutua nähnyt, enkä YLE:ltäkään kuin osan.

Myös Ylen kuvausryhmä oli paikalla. Soittelivat tuottajalle ja kyselivät ohjeita, kun peli vain jatkui ja jatkui ja jatkui... Ymmärtääkseni Ylellä olikin kuvaa vain jälkimmäisessä Urheiluruudussa, siinä mikä tulee ennen kymmentä kakkoselta.

EDIT: Näköjään myös MTV:n, kun näyttivät voittomaalin Kiekkoyön tauon Tulosruudussa.
 
Viimeksi muokattu:

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti Everton
Tuon neljännen matsin maalit muuten näytettiin nelosen urheilu-uutisissa. Bongasiko kukaan muilta kanavilta, itse en tulosruutua nähnyt, enkä YLE:ltäkään kuin osan.
No mä yritin katsella, joskos siinä kympin jälkeisessä tulosruudussa olisi näytetty pätkää. Mutta ei, tulos sivuutettiin kylmästi vain toteamalla lopputulos sekunnissa, minkä jälkeen siirryttiin joihinkin yhdentekeviin säbä-finaaleihin. Törkeää!

Aikaisemminhan ovat kuitenkin näyttäneet noita finaaleja (niin kuin kuulemma nytkin). Hyvä, että Mestis saa näkyvyyttä - vaikka suorastaan rikollistahan se olisikin sivuuttaa finaalit pelkällä olankohautuksella.

Oli kyllä todella hienoa tunnelma Valtti Areenalla eilen. Ei kai sitä voi kuin haaveilla, että Järvenpäänkin kiekkokulttuuri heräisi eloon joskus...
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Viestin lähetti Everton
Toivottavasti vantaalaisille on kuitenkin varattu liput, ettei tartte ihan pelkkää bussimatkaa tehdä. Ei nimittäin varmastikaan Kalevankankaalle montaa tyhjää paikkaa jää...


Joo, toivottavasti vantaalaisille on liput varattu, koska dna/Jukurit viesti ilmoitti, että kaikki istumapaikat on loppuunmyyty. Huomenna aamulla vielä voi ostaa lippuja jäähallilta seisomakatsomoon... Menee todennäköisesti 4000 rikki!
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Viestin lähetti Rok
No mä yritin katsella, joskos siinä kympin jälkeisessä tulosruudussa olisi näytetty pätkää. Mutta ei, tulos sivuutettiin kylmästi vain toteamalla lopputulos sekunnissa, minkä jälkeen siirryttiin joihinkin yhdentekeviin säbä-finaaleihin. Törkeää!

Sen enempää kommentoimatta tuota (olen toki samaa mieltä, että Mestistä olis kiva nähdä) sanon vaan, että tuossa 'yhdentekevässä' saba-finaalissa oli reilusti mestiksen finaalia enemmän yleisöä. Oli muuten huikea tunnelma TV:n perusteella Mehtimäen hallissa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös