Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Mestiksen siirtohuhut

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lohipoika, 30.01.2011.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Joo ei varmasti, oli vaan sen verran huvittava hetki kun hoksasin että tuo olisi mahdollista. Mutta samalla tuli mieleen, että onkos Kaarlehto TUTOssa kellottanut peliaikaa viidessä ottelussa? Alkukaudesta pelasi muutaman pelin, mutta pelasiko neljää? Takaisin tultuaan on ollut putkien välissä SaPKoa vastaan, mutta ei kait muissa peleissä ole torjunut.
  Sanoisin, että aika tarkalla, on pelannut joko neljässä tai viidessä runkosarjan pelissä. TPS voi lainata Kaarlehdon muutenkin , mutta tietysti tämän vuorokauden nimissä. Se olisi myös melkoinen pläjäys jos se jäisi nuorten pelaajien liikkumisen varaan ja huomattaisiin, että kappas perskele, vaan 4 peliä askissa.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tämä ei ehkä ole enää ihan asiaa, mutta onko tuo 5 peliä sitä että on maalissa vai että on kokoonpanossa? En itsekkään tiedä varmaksi montako peliä olisi ollut kentällä. No aamulla nähdään viimeistään missä mennään tai sitten ei.
   
 3. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Onhan sitä hauska saivarrella. Itsekin aloin miettiä, että riittääkö maalivahdilla luukkuvahdin rooli. Kaarlehdolla näyttää tilastojen mukaan olevan juuri se viisi pelattua ottelua ja 22 ottelua TUTOn kokoonpanossa.
   
 4. UniqueSputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pelatuista otteluista on kyse, ja merkintä pelatusta ottelusta tulee, vaikka olisi ollut jäällä vain puoli minuuttia koko ottelussa. Kaarlehto pelasi SaPKossa kuusi ottelua, ja TUTOssa viisi, eli kumpaankin joukkueeseen hän saisi siirtyä TPS:stä siirtorajan jälkeen.
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Kaarlehdolla on TUTOn kanssa koko kauden lainasopimus, joka ei katkennut vaikka hakikin vauhtia muualta. Näin siis ainakin on täällä päässä uutisoitu.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Joo en tiedä miten tai mitä on sovittu, jääkiekkoliiton vahvistetuissa siirroissa viimeisin Kaarlehtoa koskeva siirto on rajoitettu siirto 15.2.2018 saakka.
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Ei riitä maalivahdille luukkuvahdin hommat, pitää pelata viidessä pelissä. Siksi Niilo Halonen kävi useammassa SaPKon pelissä pelaamassa muutaman minuutin/peli, että sääntö täyttyi. Tai ainakin näin tuota Halosen peluutusta paikallislehdessä taidettiin kommentoida.
   
 8. Lieminen Jäsen

  Liiton panos oman kärkisarjansa siirtoikkunan sulkeutuessa on kyllä taattua laatua. Siirtolista on päivitetty klo 14 ja minkäänlaista uutista ei siirroista ole saatu aikaiseksi. Toki sääntösekamelskaa on yritetty vähän avata pikku-uutisella, mutta ei niitä varsinaisia siirtoja.

  Kiitosta vaan, sitten ihmetellään kun ei maksavaa yleisöä hallilla näy. Luulisi, että tässäkin olisi yksi paikka luoda vähän henkeä sarjan ympärille. Pelaajauutiset vierasjoukkueissakin kun yleensä aiheuttavat hyvää pöhinää ja vetävät katsojan hallille. Harva satunnaiskatsoja jaksaa kahlata joka seuran satunnaisesti tiedottavia some-kanavia lävitse tason ollessa kirjava ja päivitykset vähän niin ja näin.
   
 9. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Eikös noita nuoria pelaajia koske se sääntö, että liigaseuran pitää nimetä ne pelaajat ja ilmoittaa missä seurassa saavat pelata. Onko tälle nimeämiselle nyt takaraja liigan siirtoraja vai Mestiksen?
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Lainaus:
  Nuoret pelaajat on nimetty. Mestis - Nuorten pelaajien listalle nimetyt pelaajat
   
 11. -Jonne- Jäsen

  Sopimuspelaajia voidaan siirtää (myös) Mestiksestä Liigaan helmikuun loppuun asti, eli onkin mielenkiintoista nähdä tuleeko vielä heikennyksiä nykyisiin rostereihin.
   
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Eli voi siirtyä normaalilla siirrolla jos on Mestisjoukkueen sopimuspelaaja. Jos on liigajoukkueen sopimuspelaaja ja lainalla Mestiksessä niin ei voi enää siirtyä.