Mestiksen kovin lämääjä???

  • 3 187
  • 27

Leka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes,Tappara, Liverpool
Yksinkertanen kysymys,onko kenelläkään faktaa,että kenellä on Mestiksessä kovin lämäri?
Jos ei kunnon tietoa,niin kertokaa oman joukkueenne mielestänne kovin lämäri.

Omasta mielestä eikös ton Hermeksen kovin lämääjä ole Sami Nummi?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Vaikea sanoa KooKoon osalta. Viime kaudella tittelin oisi varmaankin voittanut Mikko "Motti" Outinen. Nyt mitään selvää kuvaa ei ole tullut.

Aikanaan oli harjoituspelin erätauolla tutka, johon KooKoon Jani Nivala ja Mika Soimakallio vetivät yli 150 km/h, haastajana heillä oli Osala, mutta taisi olla Osalalla huono päivä kun hävisi.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Juu, Hermeksestä varmaan Nummi ja myös Arolla on aika kova.

Sportin Salmulla on ainakin kova lämäri. Muista sitten en oikein tiedä? Kalpan Suhonen?
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Jukureiden lämäreistä ei ole faktaa, mutta katsomoon näyttäisi Esa Hämäläisellä olevan hyvä tykki. Moni on linkuttanut ja pahasti irvistänyt Essin ampuman kiekon seurauksena. Mielestäni Jukureista löytyy todella vähän hyviä lämääjiä!!!
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Descon lämäri oli myös tosi kova kun äijä Sportissa hiljattain kiekkoili.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sportissa muutama kausi sitten oli todistetusti kovin lämäri Mikael Hallbäckillä, ehkä hieman yllättäen.

Kovuuttakin hienompi arvo laukaukselle on se kuinka nopeasti kuti lähtee. Esimerkiksi Patrik Westerbackin lämäri lähti harvoin, mutta todella rivakasti. Salmu taas ampuu monesti semmoisia kuteja joita on hyvä ohjailla tai joista todennäköisesti tippuu rebound. Nyt uskoisin, että kovin kuti Sportista on Teemu Kuusistolla. Vaikka mies onkin tehnyt melkein kaikki maalinsa ranteella on lämärikin todella painava.

Muista joukkueista on mieleen jäänyt KalPan Samuli Suhonen, joka hakee monesti salmumaiseen tapaan hyökkääjien lapoja. Jani Södö ampuu komean vartensa ansioista kovaa.
 

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Vantaalla ainakin Nikoskelaisen Tuomas ja Hakkaraisen Jukka osaavat laittaa verkot koville halutessaan. Hakkis todisti asian tänäkin iltana.
 

samzuliini

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalpa,rautawaaran veto
Samuli Suhonen kalpan kovin lämäri.
.JOO O!!!!!hyvä hyvä!!!!!!!!!
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
HPK:n hankkimalla puolustajalla Marko Toivosella joka haki Palloseurasta pelituntumaa parin viikon ajan, on aivan kaamea lämäri, jota hän käyttikin tuloksekkaasti ensimmäisessä esiintymisessään Forssassa ja vieläpä ensimmäisessä vaihdossa.

Muuten en Lukon entistä jämäpakkia ryhtyisi enempää kehumaan. Hän vaikuttaa kentällä todella ylimieliseltä ja kuten tiedetään, vastustajan kunnioittamisessa ja hermokontrollissa on valtavasti korjaamista.

Monet kiekkoihmiset kuten HPK-valmentaja Jukka Jalonen sanovat, että pelaajat eivät harjoittele laukomista eivätkä osaa sitä enää yhtä hyvin ennen. Näkemys on oman seuraamisen perusteella täysin oikea, vaikka pitää muistaa että maalivahdit, heidän valmennuksensa ja varusteensa ovat myös kehittyneet.
 

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
Hermeksen tykittäjät..

no Nummella on kyllä aika kova kuti.. myöski Kotajärvevellä on tulinen laukaus, mut hirveen useesti mies ei sitä pääse käyttään. Muistan hyvin yhden Kotajärven maalin UJK:ta vastaan, muutama vuos sitte ku Kotajärvi pääsi tällään siniseltä.. kiekko osu maalivahti Valavuon mailaan, mutta lämy oli niin kova, että kiekko meni siitä huolimatta maaliin ja Valavuon maila meni mukana. Hildenillä on kans kova pyssy.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jukurit osallistuu tähän melkoisella nallipyssykerholla, sillä kunnollinen viivamies tosiaankin uupuu, puolustajat ovat toistaiseksi tehneetkin vain 6 maalia (yksi maali per mies). Hämäläisen laukauset ovat kyllä kovia, mutta tähtäimen kanssa olisi parantamisen varaa. Kiekot paukkuvat turhan usein päätylaudoitukseen.
 

nuunuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Yksi kovanluokan tykki löytyy tällä hetkellä Kirkkonummelta = Mikko Sairanen.
Harjoitellessaan toissa syksynä Bluesin kanssa mittautti 147 km/h
ja on sen jälkeen vaihtanut mailaan jolla lähtee kuulemma vielä kovempaa !!
Mikon oma arvio + n. 10 km/h
 

LiLLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
S. Suhonen, KalPa

Osuma tarkkuus ei ihan huippuluokkaa, mutta kehittyy koko ajan!
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti nuunuu
ja on sen jälkeen vaihtanut mailaan jolla lähtee kuulemma vielä kovempaa !!
On vähän sellainen fiilis, että Sairanen luulee tämän olevan väline-urheilua. Tosiaan Toivosella oli hyvä pyssy. Sportista Jarno Kososen piiska on kyllä viuhuva. Ja on siellä muutama muukin. Tosin sihdissä on parantamisen varaa. Kenneth Westerback huusi kerran "Ja vedot maalia kohti, Kosonen kans!" Myös paten tykki oli murskaava. Se lähti lujaa, mutta ennenkaikkea todella tarkasti. mm. K-Vantaan Joni Hallikainen näkee luultavasti pahoja unia vieläkin tästä:

50.30 Patrik Westerback 2-1 (Vesa Myllyaho,Markus Jämsä) VoM

UHH! Mitkä harhautukset ja mikä kuti!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoosta ei taida yhtään pyssyttäjää tällä kaudella löytyä. Uransa lopettanut Tony Grönroos oli kyllä maalivahdeille aika pelottava kaveri, ja mätkikin kasseja ylivoimalla kohtuullisesti. Mikko Pukalta löytyi myös ruutia. Teroz:n heitto Outisesta oli varmasti heitto - olihan?

Muihin joukkueisiin ei ole tullut niin hirveästi kiinnitettyä huomiota. Kokkolalaisten takalinjoilta on kuitenkin aina löytynyt hurjia pyssyttäjiä, ja muistelen Miika Jämsänkin joskus tykittäneen hirveitä pommeja Kouvolassa.

Paljon on parjattu liigapelaajien huonontunutta laukaisutaitoa. Eiköhän sama ilmiö ole nähtävissä Mestiksessäkin. Kovimpia vetäjiä joita muistan, oli kyllä tuo teroz:n jo mainitsema Jani Nivala. Taisi kahteen kertaa hajoittaa vedollaan päätypleksin. Sihti ei siis ollut paras mahdollinen hänelläkään. Hämärästi muistan myös tutkamittauksen kymmenen vuoden takaa. Silloinhan Sergei Karpov otti homman liiankin lunkisti, ja pamautti kiekon päin tutkaa pidellyttä poliisia :-) Siirtyi osuman jälkeen mittailemaan nopeuksia maalin taakse...
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei ei, Kyllähän se Motti veti kovaa, ihan oikeasti, tosin se onnistumisprosentti ei ollu parhaita, mutta kyllä siltä se hyvänä päivänä lähti rivakasti. Kun taas mun mielestä Grönän veto ei ollut yleensä niinkään kova, vaan tarkka.

Mutta niinkuin sanoit, tämän kauden joukkueesta lämääjät puuttuu.
 

LaCew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kalpassa vuokralla oleva O.Setzinger voisi olla yksi ehdokas. Käytettiin liigassakin viivamiehenä yv:llä.

Edit: Illan ottelun raportissakin ehditään jo hehkuttamaan Setzingerin ruoskaa

''Kajaanilaisten pyristelystä teki lopun Setzinger, joka sinetöi panoksensa kuopiolaisjoukkueelle ampumalla tulisen vedon ylivoimalla ylänurkkaan. Maalivahti Rämetkin siis joutui antautumaan kertaalleen, vaikka hänen suorituksensa olikin ansiokas. Sezingerin vedon edessä hänellä ei ollut sanansijaa, kun juomapullokin lenteli pitkin päätypleksiä. Poikittaissyötön maaliin antoi Korhonen.''
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti teroz
Ei ei, Kyllähän se Motti veti kovaa, ihan oikeasti

OK. Mä en vaan muista nähneeni yhtään kertaa, että Outinen olisi osunut kunnolla kiekkoon pelitilanteessa :-) Tyypillinen Motti-maalihan oli sellainen, että hirveän virityksen jälkeen viivalta lähti lepakko, maila hajosi, ja sitten kiekko lirui parin kimmokkeen kautta sisään... Legendaarinen hahmo.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
kookoo viimeisinä vuosina
1.Soimakallio
2.Nivala
3.Grönroos
Nivala vaan ei tuntunut enää loppuvaiheessa nauttivan Kouvolalaisyleisön luottamusta. Muistan kerran, kun joku huusi katsomosta Nivalalle, että "Nivala tunge se maila poikittain sinne perseesees". Tällaisia elämyksiä sitä Kouvolan kiekkopyhätössä on vuosien saatossa koettu.
 

Hex-index

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Jotta totuus ei pääsisi unohtumaan, niin seuraavalla kerralla, kun Kajaanin Hokki vierailee joukkueesi kotikentällä, ota katseesi pelaajaan nimeltä Mikko Palomäki. Nimittäin tältä kaverilta lämäri lähtee sen verran lujasti, että on maaliverkoilla pitelemistä, kunhan sen pääsee kunnolla virittämään.
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Palomäki ampui Luleåssa tutkaan 173 km/h ja voitti kisan.
eli kauden 2001-2002 alussa oli Luleå - Kärpät ottelun alussa nopeuskisa (voittaja Kimmo Koskenkorva) ja lämykisa voittaja Mikko Palomäki.

eli maailmanluokan lyöntilaukaus!
 

Juakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keravan Shakers
Hmm antti-pekka lambergilla on kova lämäri kans. En vaan tiedä kuinka paljon on tällä kaudella pelaillu mestistä. Vissiinki muutaman pelin mutta enemmän HIFK:n mukana.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti Jaque
Hmm antti-pekka lambergilla on kova lämäri kans. En vaan tiedä kuinka paljon on tällä kaudella pelaillu mestistä. Vissiinki muutaman pelin mutta enemmän HIFK:n mukana.
Kymmenisen peliä pelasi muistaakseni Haukkojen mukana alkukaudesta ja sen jälkeen vielä jokusen Salamoiden paidassa. Itselläni ei kummempia muistikuvia Lambergin lämäristä ole, joten en osaa kommentoida.

En tiedä, onko Haukoista kenelläkään muihin nähden ylivertaista lämyä, mutta ainakin Asikaisen Mika tuntuu tarvittaessa hallitsevan tuonkin osa-alueen kiekkoilusta.
 

amorphous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo. HIFK.
Viestin lähetti Rok
Kymmenisen peliä pelasi muistaakseni Haukkojen mukana alkukaudesta ja sen jälkeen vielä jokusen Salamoiden paidassa. Itselläni ei kummempia muistikuvia Lambergin lämäristä ole, joten en osaa kommentoida.

En tiedä, onko Haukoista kenelläkään muihin nähden ylivertaista lämyä, mutta ainakin Asikaisen Mika tuntuu tarvittaessa hallitsevan tuonkin osa-alueen kiekkoilusta.


Lamberg ei juurikaan päässyt kutiaan esittelemään Haukoissa pelatessaan, enpä osaa minäkään esittää omaa näkemystäni.

Mielestäni Haukkajoukkueen paras kuti on Tuomas Ilolalla. Lämäri lähtee kovaa ja useimmiten tarkasti. Valmennusjohtokin on asian tiedotanut, ja Ilola pelaa toisinaan pakin paikalla ylivoimassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös