Mestiksen karsintasarja 2013

  • 81 595
  • 290

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Keupalla näyttäisi olevan 3 kentällistä pelaajia matkassa, mutta se voi vain olla etukin, koska kaikki pääsee varmasti hyvään pelirytmiin.

Etu se on vain siinä tapauksessa, että HCK lähtee KeuPan kävelyvauhtiin mukaan. Ei varmasti muuten.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Keupalla näyttäisi olevan 3 kentällistä pelaajia matkassa, mutta se voi vain olla etukin, koska kaikki pääsee varmasti hyvään pelirytmiin.

HCK:n karusellissa turpaan tulee niin, että tukka lähtee. Sama tahti siis jatkuu kuin vuosi sitten KeuPalla karsinnoissa, tuolloin hävisivät kolme vierasotteluaan yhteismaalein 8-29. Ainoa kysymys kuuluu ennen illan ottelua, riittääkö HCK:lla nälkä pistää illan ottelussa kymppi rikki vai joko 3. erässä säästellään paukkuja tuleviin otteluihin?
 

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Ei mene HCK:n toimesta kymppu rikki, en usko, yllätys voi piileä molemmissa peleissä. Silti pelit menee 2 ja 1
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tylsät veikkaukset illan peleistä.
1 ja 1.

Tuolla veikkauksella ei kukkaro paljon paksune. KeuPalla 3,90 ja PYRYllä 4,35 voittaisi enemmän. KeuPan voitto olisi kyllä suuren suuri yllätys. Veikkauksen mukaan PYRYn voitto olisi vielä suurempi yllätys. Minun mielestäni RoKin ja PYRYn ero ei ole kovinkaan suuri, odotan tasaväkistä ottelua ja pomput suorittaa arvonnan kumpi voittaa.
 

Sepe75

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT ja HCK
Pyry yllättää

HCK riepottelee KeuPaa, se on sata varma. KeuPalla porukkaa kipeänä ja kolmosketjussa pelimies, joka pelannut KeuPan kakkosjoukkueessa koko kauden 3.divaria. Lukemat on jotain 13-0. Karsinnan ensimmäinen pommi tulee tänään Rovaniemellä, sillä Pyry tuon kamppailun vie! Pakko käydä lyömässä veikkauslappu sisään. Pyryllä on kaikki ukot rivissä, niin olen sata varma siitä että Roki kaatuu. Veikkaan 2-6 Pyrylle!
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
HCK riepottelee KeuPaa, se on sata varma.

Näinhän siinnä todennäköisesti käy. Reilu kentällinen miehiä tippunut syystä tai toisesta pois kokoonpanosta. KeuPalta puuttuu esim. kapteenisto kokonaisuudessaan kun Teemu Varjamo, Pirkka Lahtinen ja Kalle Mäkinen ovat tänään sivussa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hieman se on vielä epävarmaa tuo nousu!!! Eiköhän ne paineet kuitenkin ole HCK:lla. "Pelkästään joukkueiden kokoonpanolistoja vilkaisemalla voisi sanoa, että HCK on karsintasarjassa materiaalinsa puolesta aivan omassa sarjassaan. Karsinnat ovat kuitenkin aina oma maailmansa, ja joskus vahvatkin ennakkosuosikit murtuvat paineen alla." Tuo on lainaus Jatkoajalta

Onpas viisaasti kirjoittava toimittaja =)... mutta kun kerran jatkoaikaa lainataan, niin lainaan minäkin: "Lapissa Mestis-kiekon paluuta odotetaan kuin kuuta taivaalta."[URL="http://www.jatkoaika.com/Artikkeli/roki-viimeisen-haasteen-edess%C3%A4/111220]Sekin siis jatkoajalta[/URL]

Paine nousee pohjoisessa...

No mutta HCK:n kokoonpanoa vilkuilin, niin maalivahdeista Lahikainen ei olekaan kakkosena vaan Herrasen Karri.

Puolustuksessa Jortikkaa paikkaa nuori laitahyökkääjä Janne Kivilahti. Ykkösketju on pysynyt samassa kokoonpanossa kuin play outissa kuten kolmonenkin. Nuo ketjut ovat kyllä aikamoisia pyörremyrskyjä, joten katsotaan alkaako kiekko löytämään tietä purkien väliin... Lukjanov on loukkaantunut joten Lindholm pelaa sentterinä.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
RoKi, kuin myös ilmeisesti Pyry saavat jalkeille parhaan mahdollisen miehityksen illan otteluun. Luvassa on siis varmasti kovatempoinen taisto. Mielenkiintoista on nähdä että saako kotijoukkue kiristettyä ruuvia viikonlopun esityksistä, jotka luvalla sanoen olivat melkoisia sunnuntailäpsyttelyjä kumpainenkin.

RoKin hyökkäysketjuja kun katsoo niin voi todeta että mikäli painetta Pyryn päätyyn saadaan on myös lupa odottaa tulosta. Vuosikausiin RoKilla ei ole ollut vastaavanlaista tilannetta. Nyt on heittää Inkeröinen-Kostamo-Erkkilä ketjun jälkeenkin jäälle kolmikkoa jolta ei näkemys lopu kesken.

Kolmosketju Fomin-Iivari-Wedman ei ole oikein saanut vielä ketsuppipulloa auki, mutta jos peli-iloa pojilta tänään löytyy niin Pyryn maalilla voi kuhina käydä.

Vetolappuun laitetaan illan otteluihin silti rohkeasti ykköstä ja kakkosta.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Rokilla ei ole oman suorittamisen suhteen vaikeaa ja paineita ei joukkue ole itelle asettanut. Niinkuin sanottua tiimi menee "unelma elää"- teemalla ja niin kauan täysillä kuin otteluita riittää. Senhän jatkoajan toimittajakin tuonne kirjoitti että ennakkosuosikilla ja putoamisen vaarassa olevalla ne paineet vain on. Näin se menee sarjatasolla kuin sarjatasolla. Meinaatko että Ilves on se paineeton joukkue kun liiga-karsinnat aikanaan alkaa, heh on kyllä mielenkiintonen ja värilasinen ajatusmaailma =) Totuus on se että me ei kuolla vaikkei nousta mutta HCK kuolee kun tipahtaa.

Itse matsiin sitten. Edessä on tietenkin kauden tärkein peli. Pyry saapuu toista kertaa Rovaniemelle ja odotettavissa on huikea matsi. Olen varma ettei Pyry uinu eka erässä niinkuin viimeksi. Voittoon tarvitaan askel enemmän kuin viimeksi. Viimeksi maalin teko meinasi tuottaa vaikeuksia mutta nyt on ruettava osumaan. Työnteko joukkueen eteen eli viisikko pelaaminen, hyökätään ja puolustetaan yhdessä. Viimeisenä asiana T Huumonen, Tuukan hyvät otteet tulee jatkua. Hyvä maalivahti on puoli tiimiä. Totuus vaan on se niinkuin Kokkonenkin sanoi, SS:n peleillä ei ole enää merkitystä vaan nyt on kaivettava se kuutosvaihde. Odotusarvo on että aina vaikea eka peli voitetaan, voiko se olla mitän muuta?! Tulosveikkaus on annettu joten sinistä ylle ja hallille kohta mennään. KiiponROKIn.
 

MasaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiaa Kiekko-Vantaa.
HCK:n kerroin Keupaa vastaan oli todellinen lahja pelaajille, 1,40. Nyt HCK:ta on pelattu ilmeisesti jopa kymmenillä tuhansilla euroilla, ja kerrointa on poikkeuksellisesti tiputettu kesken peliajan. Nyt tuo kerroin on 1,32.
Tulosveto onkin mielenkiintoinen, joku 10-0 ei kyllä yllättäisi. Elämäni isoimmalla panoksella pelasin tänään pitkävetoa ja ehdin tuon 1,40 kertoimen saamaan.

Noin selvää peliä ei ole yhtään ollut SM-liigassa koko tällä kaudella. HCK oli monta keskinäistä kohtaamista nähneenä aika lailla saman tason joukkue kuin Kiekko-Vantaa, mutta HCK:n viimeistely oli heikompaa ja pelin taso ehkä heitteli enemmän - niin ottelun sisällä kuin ottelusta toiseen. Mutta HCK on kaatanut monta mestiksen kärkijengiä ja vieläpä ansaitusti. Keupa on ihan eri tason jengi.

HCK-Keupa on saman kaliiberin ottelu kuin vaikka HIFK-Peliitat. Eli voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyttä.

Roki-Pyry taas on mielenkiintoisempi. Rokilla on huippujengi, mutta mun mielestä tuo ei kuitenkaan ole yhtä selvästi kahden eri sarjan joukkueen peli kuin HCK-Keupa. Ihmettelen silti, jos kotivoittoa ei tule.

Roki ja HCK vääntävät keskenään Mestispaikasta, jos ei ihmeitä satu. Veikkaan HCK:n säilyttävän mestispaikkansa, vaikka Rovaniemellä voittaminen ei helppoa tule olemaankaan.

Vedetään sitten pitkävetoa:

Roki-Pyry 1
HCK-Keupa 1
Pyry-HCK 2
Roki-Keupa 1
HCK-Pyry 1
Pyry-Roki 1 JA
Keupa-Pyry 2 JA
HCK-Roki 1
Keupa-Roki 2
Keupa-HCK 2
Pyry-Keupa 1
Roki-HCK 1
 

JusuPlus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa HT, Kiekko-Espoo
Vedetäänpä sitten omakin rekka sisään:

Roki-Pyry 1
HCK-KeuPa 1
Pyry-HCK 2
Roki-KeuPa 2
HCK-Pyry 1
Pyry-Roki 2
KeuPa-Pyry 1
HCK-Roki 1
KeuPa-Roki 1
KeuPa-HCK 2
Pyry-KeuPa 2
Roki-HCK 2
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Mielenkiintoiset karsijaiset taas tiedossa... Kaksi suurta suosikki ja kaksi sopan keittäjää. RoKilla loistava tilaisuus startata kotonaan kahdella kotipelillä "heikompiaan" vastaan. Kaikki pedattu hyvään starttiin karsintasarjalle. Pari tappiota alkuun olisi joukkueelle kuin joukkueelle paha takaisku. Kerava on kyllä mielenkiintoinen tapaus. Saattaa jopa pystyä hyvinkin pelaamaan ennakkosuosikin asemassa. PYRY on kyllä todellinen musta hevonen ja KeuPa vaan arvaamaton. Näistä Mestis-paikan soisi kyllä kelle tahansa. Sen suuremmin en lähde tuloksia vielä arvuuttamaan, vaan tyydyn julkaisemaan lopullisen taulukon noorakarmamaiseen tapaan jo etukäteen.

1. RoKi
-----------------------
2. HC Keski-Uusimaa
3. PYRY
4. KeuPa HT
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Näinhän siinnä todennäköisesti käy. Reilu kentällinen miehiä tippunut syystä tai toisesta pois kokoonpanosta. KeuPalta puuttuu esim. kapteenisto kokonaisuudessaan kun Teemu Varjamo, Pirkka Lahtinen ja Kalle Mäkinen ovat tänään sivussa.

Eli Keuruu lähtee jo toista vuotta putkeen karsintoihin nolaamaan itseään pelaamalla parhaalla kokoonpanolla vain viikonlopun pelit? Sopii ihan rehellisesti ihmetellä tuota toimintaa.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Ne PYRYn pelit, jotka olen nähnyt ovat olleet hauskaa seurattavaa. Joukkue pelaa vauhdikasta kiekkoa, jossa vastustajan puolustusta revitään nopeilla, laadukkailla syötöillä ja viimeistely on terävää. Varsinkin hyökkäyspäässä joukkue jakaa kovia pommeja vastustajan puolustajiin. Vastapainona puolustus on ollut pahasti levällään, mikä ei tietenkään ole hyvä merkki karsintoja ajatellen.

Olisihan se hauskaa nähdä PYRY Mestiksessä. Pelkona vain on se, että kilpailussa elintilasta lempääläläisten kanssa molemmat tulisivat syödyiksi elävältä. Jo Suomi-Sarjaan lähdettiin yhdellä pienimmistä budjeteista, mikä pistää epäilemään PYRYn halua Mestikseen. Vaan eiköhän tässä kaadeta ensin RoKi ja HCK pariin kertaan ja mietitä sitten lisää. Niitä taktikoituja tappioita voi sitten ottaa vaikka Keuruuta vastaan, jos siltä tuntuu.

Tästä nokialaisten punaisten värilasien takaa vakioveikkausta.

Roki-Pyry 1 JA
HCK-Keupa 1
Pyry-HCK 2 VL
Roki-Keupa 1
HCK-Pyry 1
Pyry-Roki 2 JA
Keupa-Pyry 2
HCK-Roki 1
Keupa-Roki 1
Keupa-HCK 1 VL
Pyry-Keupa 1
Roki-HCK 2 JA

jolloin sarjataulukko näyttäisi seuraavalta

Koodi:
HCK      6 4 1 1 0 15
RoKi     6 1 2 1 2 8
PYRY     6 2 0 2 2 8
KeuPa HT 6 1 1 0 4 5
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Ei tullut yllätyksiä vaan suosikit pitivät pintansa. Tiukkaa oli ainakin Rovaniemellä, eikä selkeästi kovempi HCK kävellytkään yli kauden tähän asti tärkeimpään peliin höntsäilyporukan kokoisella nipulla saapuneesta KeuPasta. Kuka siellä Keravan suunnalla huuteli että nämä pelit vetäisivät halliin lähemmäs tuhatta katsojaa, koska miltei puoleen jäätiin tänään. Noh RoKin etäkannattajat korjaavat itsestään sen tilaston viikon päästä lauantaina, varsinkin kun RoKi kaataa sitä ennen KeuPan, muistakaa kiittää :)
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
RoKi-Pyry 4-2

No nyt on sarja aloitettu ja onneksi kotivoitolla. 3 pistettä tilille, mutta mitään muuta positiivista tästä pelistä ei mieleen jää. Ensimmäiset puolitoista erää oli kotijoukkueelta melkoista kuraa. En tiedä jännittikö kotijoukkue vai mikä oli mutta melko kauhean näköistä oli tuo ensimmäinen puolisko. Luistin ei liikkunut (ei se kyllä liikkunut Pyrylläkään) ja kiekollinen peli ja varsinkin syöttöpeli oli surkeaa. Toisen erän loppupuoliskolla RoKi sai hieman juonen päästä kiinni ja Springaren upea maali onneksi avasi kotijoukkueen kipsiä. Kolmannessa erässä peli ratkesi siihen että kotijoukkue teki tarvittavat maalit ja Pyry hakkasi päätään Huumoseen. RoKilla oli paikat ratkaista peli jo kolmannen erän alussa kun Pyryn peli hajosi 3-1 maalin jälkeen ja RoKi sai ylivoimahyökkäyksiä läpeensä mutta niissä viimeistely ontui. Lopussa Pyry painoi päälle mutta Huumonen oli loistava.

Puhtaat paperit kotijoukkueesta Huumoselle, Springarelle ja kokeneelle neloskentälle. Paljon pitää parantaa mikäli voidaan edes uneksia HCK:n kaatamisesta. Toivotaan että tämän nihkeän esityksen voi laittaa jännityksen piikkiin, muuten tulee todella vaikeaa. Yleisöä varsin mukavasti 1411 mutta tunnelma oli suhteellisen vaisu. RoKin myllyttäessä yleisökin heräsi ja vasta pelin viimeisellä kympillä alkoi hallissa olla meteliä.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Ei tullut yllätyksiä vaan suosikit pitivät pintansa. Tiukkaa oli ainakin Rovaniemellä, eikä selkeästi kovempi HCK kävellytkään yli kauden tähän asti tärkeimpään peliin höntsäilyporukan kokoisella nipulla saapuneesta KeuPasta. Kuka siellä Keravan suunnalla huuteli että nämä pelit vetäisivät halliin lähemmäs tuhatta katsojaa, koska miltei puoleen jäätiin tänään. Noh RoKin etäkannattajat korjaavat itsestään sen tilaston viikon päästä lauantaina, varsinkin kun RoKi kaataa sitä ennen KeuPan, muistakaa kiittää :)

En tiedä kuka huuteli, mutta luulen, ettei Keupa ole niitä jengejä, jotka oikein sytyttäisi porukkaa hallille. Mitä otteluun tulee niin HCK pelasi ensimmäisen erän ja rupesi kävelemään Keupan tahdissa loppupelin. Kaksi erää jaksoin seurata ja sitten riitti. Toivotaan, että meni alkujännityksen piikkiin sillä parempaakin olen nähnyt.
 

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yläsarjasta alasarjaan
Roki hoiti sitten pelin viimeisessä erässä. Eka erässä molemmilla muutama mukava tilanne, mutta Rokin terä oli poissa. Joukkue oli melko kohmeessa ja hermostunut. Pyry viskaisi sitten kiekon maaliin toisen erän alkuun ja paine ei kotijoukkueella helpottanut. Rokin useat hyvät maalipaikat tuhraantuivat jäässä olevien ranteiden takia ja Nalli poimi marjat pois. Pyryn pelikään ei kummoista ollut. Molempien joukkueiden syöttöpeli oli välillä melkoista ping pongia. Helpotus tuli toisen erän loppuun ylivoimalla. Kaksi erää huonoa kiekkoa. Kolmannessa erässä tempo sitten nousi ja välillä peli näytti jo jääkiekolta. Tällä kertaa Rokin tahto oli kovempi ja voitto puristettiin viimeisen erän maaleilla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Ettei vaan olisi RoKilaisilla ollut paineita...?

No mutta juu, HCK -KeuPa pelistä ei paljoa voi kertoa.

Tiivistetysti sanottuna, HCK:n voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna.

Ekassa erässä jäällä oli vain yksi joukkue, HCK. Keuruulaisia vietiin kuin litran mittaa, mutta vain yksi maali saatiin aikaan.

Erätauolla nähtävästi tuumattiin että puoleen vauhtiinkin tän pelin voi viedä ja rupesivat höntsäämään. Kun KeuPa alkoi tulla iholle, niin tempoa nostettiin ja tehtiin pari maalia.

Sama synti kolmannessa erässä. KeuPan maalin jälkeen tuutattiin se tarvittava etäisyys ja taas lonnittiin loppupeli.

HCK pelasi viidellä pakilla ja Aaron hereilläolon lisäksi tämä riitti. KeuPan kassari Pitkänen otti upeita koppeja ja piti lukemat siedettävinä. Peli olisi oikeasti voinut päättyä myös 10-1, sen verran paikkoja tuhlattiin taas.

Mutta tehdyt maalit riittää ja tällä kertaa niitä oli enemmän kuin vastustajalla.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Ei tämä nyt oikein karsintapelikiekkoa ollut. Tasaista sähläämistä, mutta RoKi paransi loppua kohden ja PYRY jatkoi samaa junnaamista. Ei se nyt mikään ihme ole, jos yleisö ei hurmioitunutkaan pelistä. Pääasia on kuitenkin, että 3 pistettä tuli. Lauantaiksi Mortenia lainaten RoKin pelaajille ”hiiliä housuihin ja tuli perseen alle”.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Totuus on se että me ei kuolla vaikkei nousta mutta HCK kuolee kun tipahtaa.

Vai oikein totuus? Hoh hoh hoh!!! Ööö, siis millä lailla HCK kuolee? Meinaatko että jos putoaa Suomi-sarjaan niin menee konkkaan tms.?

Fakta on , että RoKi ei kuole jollei nouse ja jos HCK tipahtaa, niin se pelaa ensi vuonna Suomi-sarjaa muutaman muun joukkueen kanssa, ei kuole mihinkään.

Ja miksikä kuolisi kun talous on hyvällä pohjalla ja A-junnujoukkuekin justiinsa perustettiin yhdessä KJT:n kanssa.

Jospa nyt nitten nousupaineittenne kanssa hieman laittaisitte lisää lunta sinne neljäntuulen lakin sisään ennen kuin rupeatta höpölöpöä totuutena esittämään.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
No nyt on sarja aloitettu ja onneksi kotivoitolla. 3 pistettä tilille, mutta mitään muuta positiivista tästä pelistä ei mieleen jää. Ensimmäiset puolitoista erää oli kotijoukkueelta melkoista kuraa. En tiedä jännittikö kotijoukkue vai mikä oli mutta melko kauhean näköistä oli tuo ensimmäinen puolisko.

Omasta mielestäni näimme hyvin erilaisen PYRYn kuin tässä muutama viikko sitten. Leino vei joka ainoan aloituksen ja karvaus oli kovaa. Erityisesti PYRYn sairastuvan tyhjentymisen vahvistama ykköskenttä jyräsi, mutta muuten oli taisaisempaa. Ei RoKikaan mitenkään huonosti otteluun lähtenyt, paitsi lievää hermostumista maalipaikoissa, mutta PYRY lähti todella todella hyvin. Liike oli nyt aivan samanlaista kuin RoKilla ja videoitakin oli selvästi katsottu, kun alla oli kaksi tappiota, ja RoKin tavallisimmat avauskuviot osattiin lukea ja kiekkoa karvata. Toki RoKikin sai kahteen otteen ensimmäisessä erässäkin pelattua jo tyhjän verkon takatolpalla päivystävälle laiturille, mutta kahdesti sudittiin ohi mm. Wedmanin toimesta.

Toinen eräkin alkoi vähän samaan malliin ilman, että kumpikaan mitään hienouksia esitti. Tuurilla, mutta myös taidolla PYRY pääsi johtoon. Tämän jälkeen kotijoukkue pääsi paremmin peliin mukaan aiheuttaen vierailijoille paljon jäähyjä. Lopulta tasoitus tuli ansaitusti kaksi sekunttia Arvelan jäähyn päättymisen jälkeen RoKille tyypillisen kuvion jälkeen takatolpalta tyhjiin.

Kolmannessa erässä PYRYllä alkoi sitten väsy painaa, ja päästettyjen maalien lisäksi puolustuksen harhasyötöistä aukesi aika monta ylivoimahyökkäystä RoKille. Mutta maalivahti Nalli piti Nokialaiset pelissä mukana. Loppunumerot 4-2 tyyliteltiin tyhjään maaliin.

Tänään nähty PYRY oli kyllä mielestäni tähän asti kauden kovin vastus. Peli oli kolmas joukkueiden välillä ja suhteellisen lyhyen ajan sisällä. On luonnollistakin, että joukkueet oppivat toisensa metkuja ja videoita kelataan puolin ja toisin. Kovaa vääntöä, ja marginaalit olivat todella pienet. Jos jommassa kummassa päässä olisi ollut huono maalivahti, olisivat numerot olleet toiset, mutta molemmat pelasivat todella hyvin. Molemmille vastustajan kova neljän kentän peli oli varmasti hyvää harjoitusta Mestisjoukkuetta vastaan. Nokialla tulee aikanaan aivan kauhea kapina, sillä joukkueet ovat tasoltaan hyvin lähellä toisiaan, ja PYRYltä vielä puuttuu voitto keskinäisistä otteluista.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Vai oikein totuus? Hoh hoh hoh!!! Ööö, siis millä lailla HCK kuolee? Meinaatko että jos putoaa Suomi-sarjaan niin menee konkkaan tms.?

Fakta on , että RoKi ei kuole jollei nouse ja jos HCK tipahtaa, niin se pelaa ensi vuonna Suomi-sarjaa muutaman muun joukkueen kanssa, ei kuole mihinkään.

Ja miksikä kuolisi kun talous on hyvällä pohjalla ja A-junnujoukkuekin justiinsa perustettiin yhdessä KJT:n kanssa.

Jospa nyt nitten nousupaineittenne kanssa hieman laittaisitte lisää lunta sinne neljäntuulen lakin sisään ennen kuin rupeatta höpölöpöä totuutena esittämään.

No älä nyt Morten viitsi lähteä kaikkiin huuteluihin, HCK on se suosikki halusit tai et. Tullaan nostamaan teidän katsojaluvut järkevälle tasolle koska mitä ilmeisimmin olette mestisseura myös ensi kaudella.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Jospa nyt nitten nousupaineittenne kanssa hieman laittaisitte lisää lunta sinne neljäntuulen lakin sisään ennen kuin rupeatta höpölöpöä totuutena esittämään.

Tumppuihin sitä lunta jo tungetaan! Lakki on täynnä, mutta ei se helpota. Höpölöpöä täältä kyllä tulee, mutta HCK voi kyllä olla varma Mestispaikasta, jos tämä peli ei tästä vieläkin kuumene. Tämän iltaiset pelit eivät merkitse jatkon kannalta juuri mitään. Suuret pelit ovat vielä edessä ja siitä minä tykkään.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Vai oikein totuus? Hoh hoh hoh!!! Ööö, siis millä lailla HCK kuolee? Meinaatko että jos putoaa Suomi-sarjaan niin menee konkkaan tms.?

Fakta on , että RoKi ei kuole jollei nouse ja jos HCK tipahtaa, niin se pelaa ensi vuonna Suomi-sarjaa muutaman muun joukkueen kanssa, ei kuole mihinkään.

Ja miksikä kuolisi kun talous on hyvällä pohjalla ja A-junnujoukkuekin justiinsa perustettiin yhdessä KJT:n kanssa.

Jospa nyt nitten nousupaineittenne kanssa hieman laittaisitte lisää lunta sinne neljäntuulen lakin sisään ennen kuin rupeatta höpölöpöä totuutena esittämään.

Kyllä täällä on tungettu kö jännittää niin perkeleesti! Ehkä kuolema on väärä sana mutta täällä se on nähty minkälaista on nostaa pystyyn uutta projektia. Teidän omat miehet nostivat ylös ja jos putoaminen tapahtuu niin tulevatko herrat taas takaisin pelastamaan kun joukkueesta lähtee puolet pois. Se on pitkä tie, varsinkin kun esimerkiksi bewellä on samalla kinkeripiirillä projekti jo päällä, toki siellä harrastajia riittää mutta raskasta se on. Tuota tarkoitin en mitn konkurssia ja pelaataahan ensin ja katotaan kuun lopussa miten meni. Kyllä me tiedetään että tarvitaan kaikki kuut kohdalleen jos meinataan nousta mutta voittihan Matti Heikkinenkin kultaa kun sattu kaikki kohdalleen. Mahtavaa että Mortenkin on syttynyt playoffeihin, vanha kunnon tinka päällä. Pyryä ja Keupaa ei pidä aliarvioida, ovat kovia tiimejä molemmat. Hck ja Roki vei omansa ja ralli jatkuu lauantaina. Haetaan kirnun lehtereille vielä 500 lisää kun Rops ei(kai) pelaa samaan aikaan ja viikonloppuna ihmiset piltoutuu kannattamaan. Morten ilman sarvia hampaita, hienoja aikoja eletään meillä kö teillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös