Mestiksen ennustusketju 2008-09

  • 24 648
  • 75

Bertil Snöre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
1. Jaakko Suomalainen loukkaantuu marraskuussa ja tilalle hankitaan toinen Jaakko eli Valkama. Valkama pelaa Sportin liigaan. Jukka Ropposen moderni mv peli pelastaa Sportin.
2. TuTo tippuu Suomi-sarjaan.
3. Mikko Palotie voittaa maalipörssin.
4. GrIFK nousee Mestikseen.
5. Sapkon E-T Palmu ja Titaanien Kaitsu Tillanen tappelevat keskenään.
6. Mike Ramsay voittaa jäähypörssin.
7. George Nistas nostaa Titaanit Mestiksen finaaliin.
8. Heki on ensimmäinen joukkue joka vaihtaa valmentajaa.
9. Aleksei Miasnikov ei tee yhtään maalia mutta sijoittuu pistepörssin top 10
10. Brad Mehalkon koira jää auton alle Kotkassa.

Jos noista nyt yksi toteutuisi niin olisin tyytyväinen (hymiö?)
 
Ei muuten ole!
Miten noinkin ylivoimaisen joukkueen kannattajat eivät osaa ajatella, että kun joukkue on helvatin vahva ja valmis "Liigan" välieriin, niin eihän silloin Gootille tule töitä koko pelin aikana. Otteluissa tulee vetoja noin viisi Jaskalle asti, mutta yksi sieltä kuitenkin livahtaa verkkoon, eli prosentti jää 80:een. Voittopelejä tulee varmasti paljon, mutta torjuntaprosentti jää alhaiseksi.
Oikea prosenttihirmu tulee olemaan Titaanien Kaitsu.

Tää on ihan totta. Ylivoimaisessa joukkueessa ei prosentti pääse nousemaan kovinkaan korkeaksi, jos nyt Sport NIIN ylivoimainen edes on. Eiköhän siellä Sportin maalilla tule enemmän kuin viisi laukausta pelissä? Joskus tuo viisi/erä voi olla totuus?
Kannattaa torjuntaprosentin sijasta seurata voittoprosenttia ja päästettyjen maalien keskiarvoa. Nämä antavat ehkä paremman kuvan maalivahtien onnistumisista?
Tuskin Kärppien veskareilla divarin loppuaikoina kovin ihmeellisiä prosentteja oli, kun taas nuo muut tilastot oli aivan huipputasoa. Onhan tämä sarja huomattavasti tasaisempikin nykyään kuin tuolloin Kärppien dominoidessa sarjaa.
Nollapelitkin ovat niin pienestä kiinni, tolppa sisään, tolppa ulos. Vähillä torjunnoilla yksi-kaksi maalia voi muuttaa prosenttia reippaastikin.
Prosenttihirmu löytynee jostain ylemmän keskikastin ryhmästä jossa tulee paljon torjuntoja ja siinä sivussa veskari auttaa joukkuetta voittamaan.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Bertil Snöre kirjoitti:
10. Brad Mehalkon koira jää auton alle Kotkassa.

Jos noista nyt yksi toteutuisi niin olisin tyytyväinen (hymiö?)
No tähän viimeiseen pystyt vaikuttamaan itsekin. Joten jos välttämättä haluat niin yksi menee ainakin oikein. En sitten tiedä tykkääkö Brad Mehalko.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Olipas vitun hyvä ennustus. Sulle ei näytä menevän vieläkään perille mitä mä olen ajanut takaa joten ei siitä sen enempää.

Katosvaan, onko ne laittanu poijan takaisin kasvamaan vai löytyykö sieltä esikuntakomppaniasta nettiyhteyskin? Musashin ennustushan oli hauska kuin ampiainen ulkohuussissa, joten eipä avauduta siellä vaan nautitaan huumorin kukkasista. :)

No, mutta tässäpä omat 8 käskyä:

1. Sport ei floppaa, vaan menee pitkälle
2. Sarjan katsojakeskiarvo nousee yli 25%
3. Jokipoikien uusi toimitusjohtaja nostaa kytkintä ennen joulutaukoa
4. KooKoo floppaa, osittain loukkaantumisten vuoksi
5. Jukurit on yllättävän kova
6. Katsomossa nähdään vähemmän häiriökäyttäytymistä kuin männäkaudella
7. Ainakin yksi joukkue tekee konkurssin kauden päätteeksi
8. SaPKon ulkojäätapahtumassa on aivan järkyttävä keli, silti sinne löytää tiensä yli 4000 ihmistä
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
5. Jukurit on yllättävän kova
..
8. SaPKon ulkojäätapahtumassa on aivan järkyttävä keli, silti sinne löytää tiensä yli 4000 ihmistä

5. Miten Jukurit voi olla yllättävän kova? Jukurit on aina kova.

8. Onko varma, että nuo 4000 osuu järkyttävässä kelissä juuri kiekkokaukalon laidalle? Jos ne löytyykin Olavinlinnan muurien suojista..?
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
1. Vaasan Sport floppaa tänäkin vuonna. Runkosarja menee vielä ihan mukavasti ja sijoittuu kakkoseksi mutta tippuu pleijareissa Jukureille. Tamminen saa kauden jälkeen kenkää.

2. KooKoo voittaa runkosarjan ja Mestisfinaalit. SM-liigakarsinnassa häviää kuitenkin Ässille ja mikään ei muutu valtakunnassa. SM-liigan pomoja hymyilyttää.

3. SaPKon ulkojääottelussa juhlitaan 80-vuotista SaPKoa ja siinä sivussa SaPKon voittoa Jukureista. Yleisöä tapahtuma kerää yli 6000 katsojaa siltikin vaikka lunta sataa niin että kenttää joudutaan auraamaan viiden minuutin välein.

4. D Team ja Titaanit karsivat Mestispaikoistaan. Molemmat paikkansa säilyttävät. Titaanit tekee kaudella voittoa 60.000€

5. Pistepörssin voittaa SaPKon Andy Contois pisteen erolla erääseen TuTon syöttökoneeseen.

6. Vaasalaisfanit hajottaa Hokin bussin 7.11.2008 pelatun ottelun jälkimainigeissa. Suikkanen soittaa poliisit ja homman suunnittelijaksi paljastuu Håkan Hjerppe

7. LeKissä käy kääntymässä kauden aikana 126 Tapparan ja Ilveksen pelaajaa

8. Tuomas Lohtander valitaan parhaaksi maalivahdiksi torjuntaprosentinkin ollessa peräti 95.58% ja "Oiva" pelaa 14 nollapeliä.

9. Joku hullu Bluesfani ajaa syksyllä Brad Mehalkon koiran päälle ja mies palaa murtuneena kotimaahansa.

10. K-Vantaa vaihtaa kauden aikana kaksi kertaa valmentajaa
 
Kovin tunnutaan täällä D Team tuomita heittopussiksi nimen perusteella, mutta dee tulee yllättämään monet.
Kokoonpanoon kun jypistä liittyy lähes kaksi kenttää miehiä joista osa olisi kovia vahvistuksia mihin tahansa mestisjoukkueeseen.
 
Joopa joo. Tuskinpa kuitenkaan kaikki liigajämät haluavat mennä hyväveli-meingissä pelaamaan Deetiimiin. KooKooseen ei ainakaan JyPistä kovin moni jätkä kelpaisi, jotka näin ennakkoon ovat jäämässä pihalle.
 
Joopa joo. Tuskinpa kuitenkaan kaikki liigajämät haluavat mennä hyväveli-meingissä pelaamaan Deetiimiin. KooKooseen ei ainakaan JyPistä kovin moni jätkä kelpaisi, jotka näin ennakkoon ovat jäämässä pihalle.


Sitä kun ei paljoa pelaajalta kysytä että haluatko.. Kyllä moni pelaaja ennemmin pelaa ennemmin mestistä kun istuu makkara kourassa katsomossa. Mikko Hakkarainen, Filip Riska, Miika Lahti, Harri Pesonen, Tuomas Mikkonen, Tomi Sykkö, Esa Saksinen ovat varmasti on miehiä jotka mestiksessä pärjää..
Ja jos peli ei kiinnosta deessä niin voipi se liigapaikka mennä entistä kauemmaksi..
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
1. D Team ja Titaanit joutuvat karsimaan paikoistaan Mestiksessä. Molemmat säilyvät pelillisesti Mestiksessä, mutta Titaanit joutuvat luopumaan sarjapaikastaan taloudellisten syiden takia.

2. TuTo ei pärjää runkosarjassa ja pääsee juuri ja juuri pleijareihin ja tippuu ensimmäisellä kierroksella.

3. LeKin katsojakeskiarvo putoaa 50 katsojaa viime vuodesta.

4. K-Vantaa on ensimmäinen joukkue joka vaihtaa valmentajaa kaudella 2008-2009.

5. Hokki sijoittuu runkosarjassa neljänneksi, mutta tippuu puolivälierissä.

6. SaPKon ulkojää matsissa on vesikeli, mutta 5000 katsojaa saapuu paikalle, joista 500 on Mikkeliläisiä. Jukurit voittaa SaPKon 5-2.

7. KooKoo osoittautuu vahvaksi ja pääsee finaaliin asti.

8. Sportin fanit saa porttikiellon vähintään yhteen halliin ja heistä tulee entistäkin vihatummat. Sport pääsee välieriin asti, mutta Jukurit pudottavat heidät ja etenee KooKoon vastustajaksi finaaliin.

9. HeKi pärjää yllättävän hyvin ja pääsee pleijareihin asti, mutta tippuu puolivälierissä otteluvoitoin 3-2.

10. Suomalainen on sarjan paras maalivahti, mutta loukkaantuu helmikuussa.
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
1. Tami värvää 5 entistä NHL-pelaajaa ennen tammikuun loppua ja lähtee Sveitsiin divaritason joukkueen apulaisvalmentajaksi helmikuun puoleen väliin mennessä.

2. Puolivälierässä Jukurit tiputtaa LeKin, SaPKo Sportin, KooKoo Jokipojat ja Hokki Tuton.

3. Talvisalo myydään loppuun ja kaikki eivät mahdu sisälle SaPKo-Sport sarjan neljännessä pelissä, jonka jälkeen Sport siirtyy kesälomalle.

4. Sport hakee konkurssiin tappiollisen puolivälieräsarjan jälkeen.

5. Välierässä Jukurit voittaa SaPKon ja KooKoo Hokin.

6. Dufva lainaa Jarkko Immosen D-Teamiin kahden pelin ajaksi.

7. Finaalissa Jukurit voittaa KooKoon. Mikkelissä pelattavassa 1. Mestis-finaalissa on 2003 katsojaa, mikä on kauden yleisöennätys. Ratkaisupelissä (kolmas) kävijämäärä nousee 3000 katsojaan massiivisen ilmaislippukampanjan ansiosta.

8. Päätykatsomossa valitetaan taas pikku kakkosesta jäähybiisinä ja kaikki kolme valittajaa ryhtyvät nälkälakkoon protestiksi.

9. Myös Kouvolassa, Joensuussa ja Tutussa Sportin kannattajat laitetaan häkkeihin. Turussa joku heittää banaanin häkkiin ja sitä seuranneen joukkotappelun vuoksi seuraava TuTo-Sport pitää pelata ilman yleisöä.

10. Liigakarsinnassa kohtaavat Jukurit ja Kalpa ja sarja ratkeaa Sami Kapasen tekemään omaan maaliin ja Jukurit nousee liigaan
 

The Rock

Jäsen
1.) SaPKo vaihtaa ensimmäisenä joukkueena valmentajaa Mestiksessä kaudella 2008-2009.

2.) Kaikki KooKoon kanadalaispelaajat (Tuomi, Makway, Dickenson & Ramsay) eivät kevättä Kouvolassa näe.

3.) KooKoo-puolustaja Jussi Onnela yllättää ja pelaa suht. ehjän kauden (vain korkeintaan 5 ottelua sivussa) kuuluen kouvolalaisten vakiopakistoon.

4.) Sport voittaa Mestiksen runkosarjan, mutta pudotuspelien päätteeksi joukkue ei vaasalaisten suureksi pettymykseksi mestaruuspystiä kannattele.

5.) Runkosarjan pistepörssin voittaa KooKoon Lou Dickenson, kun taas maalipörssin voitto menee Sportin Paul Cabanalle.

6.) Vuoden tulokas tulee jälleen Kiekko-Vantaan riveistä - Roope Ranta.

7.) D Teamissa try-outilla oleva Ari Kovanen saa sopimuksen jyväskyläläisjoukkueeseen ja tekee runkosarjassa hulppeat tehopisteet 5+5.

8.) Titaanit ei joudu Mestis-yleisön suureksi ihmetykseksi karsimaan, vaan joukkue taistelee loppuun asti pudotuspelipaikasta häviten taiston lopulta niukasti HeKille.

9.) Titaanipuolustaja Mikko Haapanen löytyy pakkien pistepörssin TOP10:stä runkosarjan päättyessä.

10.) Titaanit voittaa runkosarjan aikana KooKoon vähintään kerran.
 
Viimeksi muokattu:

opa27

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Ässät, Detroit Red Wings, Newcastle United
1. D-Team sijoittuu sarjassa kolmanneksi

2. Sport kokee ainoan kotitappionsa SaPKolle jatkoajalla, just sillon ku mie päätän mennä kahtomaan peliä

3. Matkustan Vaasasta Savonlinnaan täynnä intoa seuraamaan ulkojääottelua, joka perutaan -32 pakkasen takia.

4. Jos kohta kolme ei toteudu, yleisömäärä jää loistavasta säästä huolimatta (-4 astetta ja kirkasta) vain 1886:een, syystä että SPY näyttää kyseisenä viikonloppuna kaapelikanavat ilmaiseksi koko pyhien ajan. Mikkeliläisiä on näistä 550.

5. Sport voittaa runkosarjan, mutta häviää TuTolle jatkoajalla finaalien ratkaisevan ottelun, kun kiekko kimpoaa omituisesti pleksistä maalivahdin ollessa hakemassa rännikiekkoa.

6. Kookoo putoaa ensimmäisellä kierroksella Jukureille, joka jäi vasta 7. sijalle runkosarjassa.

7. Kiekko-Vantaa on yllättävän mielenkiintoinen ja raikas joukkue.

8. Forssa palaa Hermeksen kanssa Mestikseen, alaspäin valahtavat Titaanit ja Heki.

9. Savonlinnassa kannustetaan kotijoukkuetta

10. Saan turpaani Vaasassa Sport - SaPKo ottelun erätauolla, kun savolainen moottoriturpa käy lauantai-iltana liian voimakkaasti.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
2.) Kaikki KooKoon kanadalaispelaajat (Tuomi, Makway, Dickenson & Ramsay) eivät kevättä Kouvolassa näe.

Hyvin tiedetty. The Rockilla selvästi hyvät ennustajan lahjat. Kertoisitko saman tien ensi viikon oikeat lottonumerot.

Steve Makway ei jatka KooKoossa

Puolustaja Steve Makway ei jatka KooKoon riveissä kaudelle 2008-2009. Makway ei vastannut häneen kohdistettuja pelillisiä odotuksia

www.kookoo.fi
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ja muistakaa toki myös minun veikkaukseni siitä, että kanukeista vähintään 50% vaihtaa maisemaa. Ramsayn pysymiseen uskon, mutta sitten taas nuo kaksi muuta saattaa ottaa hatkat.
 

kistrand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Runkosarjan loppusijoutukset tulee olemaan:

1. Jukurit (Värvännyt viisaasti ja on ennestään tottunut voittamiseen)
2. Sport (Huippujoukkue paperilla mutta ei ole koskaan ollut hyvä paineen alla)
3. Tuto (Heikompi kuin viime kautena mutta silti vahva)
4. KooKoo (Pari mestiksen huippupelaajaa mutta ehkä liian "tasapaksu" runko)
5. HeKi (Hyvä valmentaja vie pitkään)
6. Hokki (Siirtomarkkinoiden suuri häviäjä)
7. Jokipojat (saattaa löytyä korkeemmaltakin)
8. Leki (Ei pysty toisena kautenaan yllättämään)
9. D-Team (Nousijat yleensä yllättää pikkasen sijoutuksellan)
10. SapKo (suurin piirtein yhtä iskukykyinen joukkue kuin viime kautena)
11. Titaanit (no comment)
12. K-Vantaa (ei ehkä enää riitä mestikseen)
 
I

Ice-Cold

Runkosarjan loppusijoitukset

1.Sport
2.Jukurit
3.Kookoo
4.Tuto
5.Hokki
6.Heki
7.Jokipojat
8.Leki
9.K-Vantaa
10.Sapko
11.Titaanit
12.D-Team
 

Elmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ja Runkosarjan lopputilanne näyttää tältä:

1. Jukurit
2. Sport
3. Jokipojat
4. KooKoo
5. Tuto
6. Hokki
7. Heki
8. Leki
9. Titaanit
10. D-Team
11. Sapko
12. K-Vantaa
 

Afan

Jäsen
Miten noinkin ylivoimaisen joukkueen kannattajat eivät osaa ajatella, että kun joukkue on helvatin vahva ja valmis "Liigan" välieriin, niin eihän silloin Gootille tule töitä koko pelin aikana.
Tää on ihan totta. Ylivoimaisessa joukkueessa ei prosentti pääse nousemaan kovinkaan korkeaksi, jos nyt Sport NIIN ylivoimainen edes on.
Ei se kyllä ole totta. Yleisesti ottaen, mitä parempi joukkue, sitä parempi torjuntaprosentti maalivahdilla. Perustuen yksinkertaisesti siihen, että hyvät joukkueet puolustavat paremmin.

Ei ole olemassa mitään sääntöä, että jos laukauksia tulee vähän, niistä pitäisi yhden joka tapauksessa upota. Yksittäisiä maalivahteja on toki, jotka eivät osaa sopeutua vähään työmäärään. Keskimäärin huonot jengit puolustavat kuitenkin huonommin kuin hyvät, huonojen jengien veskarit saavat keskimäärin vaikeampia tilanteita maalilleen ja huonojen jengien veskareiden prosentit jäävät heikommiksi. Eikä tämä ole mielipide. Todistusaineisto löytyy tilastoista.

Mutu-harha saattaa syntyä siitä, että yksittäisissä otteluissa huonojen jengien veskarit pääsevät loistamaan hurjilla torjuntamäärillä, mikä ei luonnollisestikaan siltä 12 laukausta ottelussa torjuttavakseen saavalta veskarilta onnistu.
 

Jääkone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekin punapaidat!
1. Sport, kulkee voitosta voittoon ja AURINKO paistaa!

2.TuTo, häviää Sportille kaikki keskenäiset ottelut (rumasti)

3. KooKoo, hieno sijoitus.. Nistas ja Dickenson tappelevat keskenään
Grillijonossa Kouvolan Uudenvuodenyössä molemmat saa kenkää.

4. Jokp, neljäs sija on Joensuulaisille kuin mestaruus, Kaupunki menee aivan
sekaisin

5. K-Vantaa saa apuja Bluesilta ja Hifk:lta

6. Jukurit, katastrofi maaliero jää miinukselle, Makkonen siirretään sivuun jo
ekan neljänneksen jälkeen, siirtyy jääpalloseura Veitsiluodon Vastuksen
katsomovalmentajaksi.

7. Hokki vaikeuksien kautta, Suikkanen palaa loppuun ja lyö hanskat
tiskiin ennen Joulua ja siirtyy hoitamaan Vuokatin Urheiluopiston
talonmiehentehtäviä.

8. Sapko yli odotusten, Kaupo Kaljuste valitaan kauden päätteeksi
Mestiksen tähtikenttään.

9. Heki, Elorannan puolustus taistelu onnistuu, päästää vähemmän
maaleja kuin KooKoo.

10. D-Team, korkeakoulu joukkue pelaa ja pitää hauskaa...

11. Leki, Lempäälän hallin katto romahtaa liiallisen lumikuorman
seurauksena, joutuu pelaamaan pari ottelua ulkojäillä, saa kerättyä
sen verran rahaa että pystyy pelaamaan loput pelit Hakametsän
hallissa.

12. Titaanit, välttää konkurssin, Uotin veljekset ostaa Titaanit.
 

(Le)Cavalier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TPS,Pelicans,Detroit
1. KooKoon "Kultain" on mestiksen leijoin jätkä, peli ei kulje ja lopettaa kesken kauden/ tai vaihtaa maisemaa...
2. Tuomas "Oiva" Lohtander pelaa loisto kauden ja siirtyy kauden päätteeksi liigaan...
3. LeKi kohtaa toisen kauden kirouksen ja rämpii sarjan hännillä. Pelastaa kuitenkin loppu kaudesta sarja paikkansa...
4. HeKin Velemirovich voittaa mestiksen pistepörssin...
5. Hokki jää pudotuspelien ulkopuolelle...
 

Thomasson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Lienee jo korkea aika heittää kehiin Thomassonin 10 "varmaa":

1. Jukurit pelaa loppuotteluissa. Mikkeliinkin saadaan kiimaa ja yleisö syttyy, kun joukkueenjohto ymmärtää vetää niin sanotun liigakortin kehiin mukaan. Entinen epämääräinen hyssyttelu vaihtuu playoffien alla selväksi liigatavoitteeksi, mikä osoittautuu ainoaksi oikeaksi vaihtoehdoksi hyvien yleisömäärien kannalta.

2. Vaasan uho ei tälläkään kertaa riitä. Kovat ovat puheet, mutta kattoa Mestis-mestaruuden kunniaksi koristava viiri jää jälleen loistamaan poissaolollaan. Sport tulee kuitenkin sijoittumaan sijoille 2-4. Yleisö elää kuitenkin vahvasti mukana ja 3000-4000 katsojan lukemat ovat arkipäivää.

3. KooKoo on kauden suurin floppi. Kannattajien keskuudessa odotetaan, milloin joukkue hitsautuu yhteen ja löytää kuuluisan "tekemisen meiningin", mutta silti ongelmat eivät ota hellittääkseen. Joukkue vaipuu epätoivoon ja viimeisetkin puheet liigakarsinnoista haudataan jo ennen playoff-pelejä.

4. Turussa "kakkonen" on ykkönen. Harjoitusottelussa Palloseuran raporttien mukaan varsin ansaitusti kaatanut TuTo jatkaa menestyksen tiellä, joskaan tällä kertaa mestaruuteen ei asiaa ole. TPS on liigassa hännänhuippujen joukossa, kun taas TuTo Mestiksen kärkijengejä, ja Toverit nousee objektiivisten turkulaisten ja muidenkin jääkiekkoihmisten silmissä kaupungin ykkösseuraksi.

5. HeKi yllättää ja Heinolassa jyrää. Joukkue saa kovan me-hengen päälle ja taistelee koko ajan sijoituksista pudotuspeliviivan yläpuolella. HeKiä vastaan yksikään joukkue ei pääse helpolla. Mestiksen parhaan valmentajan, Kari Elorannan, ansiosta myös paperilla kovempia joukkueita jää Heinolan Kiekon taakse.

6. Alkukaudella ajoittain murheen alhossa vaeltava Hokki on viime vuosilta tuttuun tyyliinsä keväällä kova. Kajaanin "areena" täyttyy playoffeissa jälleen korviahuumaavista "HOKKI HOKKI" -huudoista, mutta Hokin kovuus riittää tällä kertaa vain puolivälieräpaikkaan hienosta taistelusta huolimatta.

7. D Team on hajuton, väritön ja mauton. Tiimi ei herätä suuria tuntemuksia missään päin maailmaa, joskin mieluiten joukkueen toivotaan putoavan mutasarjaan. Sarjan ainoa puhdas farmijoukkue onnistuu kuitenkin valitettavasti juuri ja juuri säilyttämään sarjapaikkansa.

8. Titaanit sijoittuu viimeiseksi. Valmentajaakin joudutaan kauden aikana vaihtamaan, mutta lopulta huomataan, ettei mikään auta. Karsinnoissa tulee lopullinen noutaja, ja Kotkan asema ei-jääkiekkokaupunkina vahvistuu entisestään.

9. Ulkojäällä pelattavassa SaPKo-Jukurit-ottelussa nähdään Mestiksen yleisöennätys. Paikalle saapuu vähintään 6000 katsojaa, joista useita satoja Mikkelistä. Pakkasta on muutama "hikinen" aste. Ottelu päättyy varsin selvään mikkeliläisvoittoon ja tasoero verivihollisten välillä on suurin miesmuistiin. SarvisClub juhlii voittoa villisti hyppimällä lumihankeen.

10. Hei beibi, Baker leipoo pisteiden lisäksi välillä myös vastustajia. Mikkelissä kulttimaineeseen nouseva "leipuri" ajetaan pariin otteeseen "viispluskakskymppisellä" pihalle, mutta hermot pysyvät lopulta pahimpiin odotuksiin nähden yllättävän hyvin kurissa. Muistakaamme kuitenkin: ei savua ilman tulta.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
D Team
Joukkue pelaa yritteliästä ja energistä peliä, mutta taito loppuu kesken ja pudotuspelit jää haaveeksi.

HeKi
Kari Elorannasta ei ole sateentekijäksi ja HeKi jää pudotuspelien ulkopuolelle.

Hokki
Hokki hyytyy runkosarjan kuudenneksi, mutta tiputtaa Jukurit pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Jokipojat
Jokipojat yllättää ja on runkosarjan neljäs. Joukkue ottaa ensimmäisen pudotuspelivoiton ja samalla koko pudotuspelisarjan.

Jukurit
Mikkelissä ei taistella tänä vuonna mitaleista, vaan joukkue tippuu pudotuspelien avauskierroksella runkosarjan kolmossijasta huolimatta.

K-Vantaa
Pieneksi yllätykseksi ottaa viimeisen pudotuspelipaikan, vaikka roosterissa luistelee kauden aikana lähes neljäkymmentä pelaajaa.

KooKoo
Peli ailahtelee, mutta on silti runkosarjan kakkonen ja pelaa liigakarsinnassa. Ei kuitenkaan asiaa liigaan.

LeKi
LeKi ei enää yllätä. Taistelee kuitenkin runkosarjan seiskaski. Tippuu KooKoolle suoraan kolmessa pelissä.

SaPKo
Voittaa ensimmäisen vieraspelinsä jo ennen joulua. Kamppailee tiukasti jumbosijasta Titaaneiden kanssa.

Sport
Sport voittaa Juhani Tammisesta huolimatta runkosarjan. Pudotuspeleissä tilanne normalisoituu ja Vaasassa ei juhlita tänäkään vuonna.

Titaanit
Karsimaan. Selviää tästä kaudesta kahdella päävalmentajalla.

TuTo
Heikentynyt materiaali riittää vasta viidenteen sijaan runkosarjassa. Tippuu pudotuspeleissä Jokipojille tiukassa viiden ottelun sarjassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös