Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Memorial Cup 2016

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Vg Warrior, 27.04.2016 klo 17.41.

 1. Vg Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Matthew Tkachuk ratkaisee jatkoajalla Memorial Cupin Londonille. Isot onnittelut heille!

  Lopputulos jäi vähän harmittamaan. Huskies oli mielestäni hiukan parempi tässä pelissä ja olin ehkä vähän heidän puolella. Täysin ansaitusti London kyllä mestaruuden vei. Lopettivat kauden 17 ottelun voittoputkeen.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Sanottakoon, että Juolevi valittiin turnauksen all stars -kentälliseen kuitenkin. Ja tilille napsahti vielä syöttö Tkachukin voittomaaliin. Tilannehan lähti Juolevin hyvästä levityksestä laitaan, josta Tkachuk polki sisään ja laukoi kiekon maaliin.
   
 3. Kynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ja kaupan päälle vielä Juolevin erinomaiset kauden tilastot:

  OHL-runkosarja 57 ottelua, 9+33=42, 16min, +38
  OHL-playoffs 18 ottelua, 3+11=14, 4min, +15
  Memorial Cup 4 ottelua, 0+7=7, 6min, +6

  Valinnat lisäksi OHL:n tulokkaiden kakkostähdistöön ja OHL:n kolmostähdistöön.