Ilmoitukset

Nimimerkki Ultraorthdoxjew on asetettu viikon pelikieltoon useasta provosoivasta viestistä Helsinki Ice Challenge -ketjussa.

Nimimerkki keskipohja kirjoitti sisällöttömän "Joo"-viestin Sport-osioon, ja muutenkin hänen viestihistoriastaan löytyy paljon sisällöttömiä onelinereita. Koska nimimerkkiä on aiemminkin rangottu samasta syystä, kurinpitolautakunta päätti antaa tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Zodiac vietti sunnuntain kirjoitellen lukuisia offtopic-viestejä Liigan siirtohuhut -ketjuun. Koska kyseinen nimimerkki on ollut hiljattain pelikiellossa ja viestejä oli lukuisia, olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki 1946 saa seuraavan viikon ajan tuumia, kannattaako enteriä painaa, jollei ole mitään oikeaa asiaa ketjuun. Turhat viestit löytyvät kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017-2018 -ketjusta.

Nimimerkki Mazoo78 on asetettu viikon pelikieltoon, sillä pelkkä "huhhuh" kiekkokeskustelun puolella ei tuo uutta sisältöä keskustelulle.

Memorial Cup 2016

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Vg Warrior, 27.04.2016 klo 17.41.

 1. Vg Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Matthew Tkachuk ratkaisee jatkoajalla Memorial Cupin Londonille. Isot onnittelut heille!

  Lopputulos jäi vähän harmittamaan. Huskies oli mielestäni hiukan parempi tässä pelissä ja olin ehkä vähän heidän puolella. Täysin ansaitusti London kyllä mestaruuden vei. Lopettivat kauden 17 ottelun voittoputkeen.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Sanottakoon, että Juolevi valittiin turnauksen all stars -kentälliseen kuitenkin. Ja tilille napsahti vielä syöttö Tkachukin voittomaaliin. Tilannehan lähti Juolevin hyvästä levityksestä laitaan, josta Tkachuk polki sisään ja laukoi kiekon maaliin.
   
 3. Kynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ja kaupan päälle vielä Juolevin erinomaiset kauden tilastot:

  OHL-runkosarja 57 ottelua, 9+33=42, 16min, +38
  OHL-playoffs 18 ottelua, 3+11=14, 4min, +15
  Memorial Cup 4 ottelua, 0+7=7, 6min, +6

  Valinnat lisäksi OHL:n tulokkaiden kakkostähdistöön ja OHL:n kolmostähdistöön.