Matt Nickerson Ässiin

  • 788 914
  • 3 229

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Ässien pitäisi antaa sakot Mattille mikäli homma menee kuten mediassa on kerrottu. Saattaa olla että se auttaisi tulevaisuuden tekemisiin hieman.
Toivotaan kuitenkin että Matt hieman rauhoittuu ja näemme hänet pian pelissä mukana. Pienellä viilentymisellä hänellä on kuitenkin paljon annettavaa joukkueen hyväksi. Näitä ei vaan saa tulla lisää ja pieni rahallinen rokotus saattaisi hillitä halujakin.
Hyvää tässä on se että Yuppi & co on saanut jälleen elämälleen tarkoituksen. Kaikki muu tässä tapauksessa on huonoa.

Toi Pulkkisjuttu oli muuten hyvä:D
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Koskahan ministerit alkaa ottamaan kantaa Niken kilahduksiin, tällä hetkellä ei oo tainnu ketään ministereistä vielä puuttua kenenkään liigapelaajan edesottamuksiin tällä kaudella.

Aika rauhassa SM-liigassa saa olla julkisuudelta, jos molemmat joukkueet ovat Kehä III:n ulkopuolelta, koska "maalaisjunttien" keskinäiset välienselvittelyt eivät pääkaupunkikeskeistä skandaalimediaa hirveästi kiinnosta. Esimerkiksi keltainen lehdistö noteeraisi eiliset tapahtumat aivan eri tavalla, jos Ässien vastustaja olisi ollut HIFK tai Jokerit. Silloin heräisivät jo ministeritkin.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ellei tapauksesta tule minkäänlaisia erillisiä sanktioita Ässille, niin silloinhan liigahallitus (ja virkavalta) antaa luvan siihen, että muutkin joukkueet voivat alkaa käyttämään "ulkopuolisia apuja" telomaan vastustajia ottelutaphtumien ulkopuolella, ja vaikkapa pelien jälkeen pukukoppitiloissa. Voisi kuvitella että esim. playoff-sarjassa tällaiset "noudot" nousisi aika isoon rooliin.
Hullu ajatus, mutta ainakin yhtä hullua on puolustella ja selitellä ko.hullun tekemisiä. Huonoja tuomareita ja huonoja vastustajia. Itsestä on niin vaikea löytää mitään vikaa.
Hatunnosto niille ässäfaneille joiden fanitus ei sentään ylitä ihan kaikkea mahdollista.
 

Arska79

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Ei mene jakeluun tuo nickersonin koohottaminen.Käsittämätöntä miten se jaksaa
paasata Maven "suojelusta" käytävillä....un amatööri.Uhota että seuraavassa pelissä saat selkääsi.Tällä menolla se seuraava peli on kyllä jossain muualla kuin sm-liigassa.Olisin melkein valmis laittaan lentolipun taskuun ja poika koneeseen kotimaahan.

Jotenkin tuntuu että Nickellä on paha olla tällä hetkellä padassa että on valmis tekemään mitä tahansa että pääsis pois,mutta medialle puhutaan jargonia että harmittaa kun ei pysty auttamaan joukkuetta.Mutta mistäs sen tietää muut kuin herra itse.Luulenpa että Nicke lähtee hiseyn kanssa jonnekin del-liigaan.
Mutta toivottavasti miehelle ostetaan isompi kypärä mihin mahtuu jääpussi pään kanssa ja nähdään vielä kaukalossa tositoimissa.
 

piru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nikke on ilmeisesti ottanut kuningasroolinsa vakavasti ja roolipeli jäänyt pahasti päälle. Sehän piti olla vitsi (koko henkilöpalvonta juttu).

Aurinkokuninkaalla tais aikanaan käydä samoin, eli kuningasolo nousi hattuun ja jäi liiveihin asumaan. Se on pirullinen tauti keskenkasvuiselle klopillekin.

Nyt siis mentiin liian syvälle, ei missään tapauksessa ole lajin, seuran, yleisön, tai Matin etu tälläiset turhat tempaukset.

Siiviit päällä käsiksi ei käydä.

Masi Marjamäki sai todella suuren kunnioituksen joukkueen ja yleisön keskuudessa rempimällä Matin kahakasta koppiin.
Kunniakasta toimintaa kunniattomassa näytelmässä.
Uusi tähti on syttynyt. (hymiö)
 

steve-y19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings,Ilves,Arsenal
Mikä pelle,voi herranjumala!!!!!!!Pelle nikke sietäs saada turpaansa oikein kunnolla.Selkään ja hevon v....... koko sm liigasta.Naurettava tapaus, ei voi muuta sanoa
 

Ouninpohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikä pelle,voi herranjumala!!!!!!!Pelle nikke sietäs saada turpaansa oikein kunnolla.Selkään ja hevon v....... koko sm liigasta.Naurettava tapaus, ei voi muuta sanoa

Vetää hiljaiseksi... älykäs kommentti yhtä älykkään teon jälkeen.

Tietääkö muuten joku, saako Nickerson palkkaa pelikieltonsa ajalta?
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Ouninpohja kirjoitti:
Tietääkö muuten joku, saako Nickerson palkkaa pelikieltonsa ajalta?

Eikös viimekaudelle tullut jokin raja? Tietynpituisen pelikiellon aikana seura ei saa maksaa pelaajalle palkkaa. En kyllä yhtään muista, mikä tuo raja on?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Onpas taas monta sivua juttua tullut #50 toimista! Kyllä on taas selvää mistä lehdet kirjoittelevat ja "työttömät hitsarit" (+90% raumalaisista) baareissa, kahviloissa ja työmailla ensi viikolla puhuvat. :)

Jos tapaus menee noin, kuin SK:ssa on kirjoitettu, niin kyseessä on todellakin tuomittava teko (esim. Ässäjohto voisi antaa rahallisia sanktioita). Ainoastaan paikalla olleet voisivat asian oikean laidan kertoa, jonkun Hautamaankin on turhaa asiaa tilannetta näkemättä paisutella. Eiköhän tutkinnassa (ja tutkinta tulee 100% varmasti) haastatella paikalla olleita pelaajia (molempien joukkueiden) ja sitten tulee jonkunlainen päätös. Siviilioikeuteen en usko (Kanteekin sanoi, ettei ole mitään sanottavaa), rankaisutoimenpiteinä pitäisin Ässien sisäisiä kurinpitotoimia (palkanmenetystä, muutama lisäpeli katsomossa = kotona).

Kotiin en kuitenkaan vielä #50 passittaisi, riskihän on olemassa, että Pena tai Masa haluaisi lisää yleisöä kotipeleihinsä....
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Mikä pelle,voi herranjumala!!!!!!!Pelle nikke sietäs saada turpaansa oikein kunnolla.Selkään ja hevon v....... koko sm liigasta.Naurettava tapaus, ei voi muuta sanoa

Tuo sun kommenttisi oli kyllä yhtä naurettava kuin Mattin tempaus. Mene ja anna selkään Mattille. Eihän siinä sen kummempaa.
Eiköhän odotella rauhassa tuloksia tutkimuksista ja tehdä sen jälkeen johtopäätökset niistä.
Itse toivon että Matt saa jatkaa Ässissä ja saa sanktiot Ässiltä ja mahdollisesti muualta jos siihen on aihetta.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Eiköhän tutkinnassa (ja tutkinta tulee 100% varmasti) haastatella paikalla olleita pelaajia (molempien joukkueiden) ja sitten tulee jonkunlainen päätös. Siviilioikeuteen en usko (Kanteekin sanoi, ettei ole mitään sanottavaa), rankaisutoimenpiteinä pitäisin Ässien sisäisiä kurinpitotoimia (palkanmenetystä, muutama lisäpeli katsomossa = kotona).

Kotiin en kuitenkaan vielä #50 passittaisi, riskihän on olemassa, että Pena tai Masa haluaisi lisää yleisöä kotipeleihinsä....

En minäkään haluaisi missään tapauksessa purkaa Nickersonin sopimusta, mutta kun tässä nyt on kuitenkin merkittävä riski siihen, että pelikielto on mallia Allu Lähteenmäki, niin eipä Matista kauheasti iloa ole muille kuin ehkä eräälle pesukarhulle tämän kauden aikana. Siitä seuraa taasen se, että neljän ulkomaalaispaikan suhteen on tehtävä isompiakin uudelleen järjestelyitä. Kuiper ja Petre ovat pitkälti palkkansa ansainneet (elleivät nyt ihan mahdotonta tiliä tee). Lammers on lähtökohtaisestikin täysin turha mies ja Hisey ei vaan mahdu vallitsevissa olosuhteissa kokoonpanoon. Kuiperin ja Petren jälkeen kaksi jäljellä olevaan ulkomaalaispaikkaa pitää käyttää voittavaan maalivahtiin ja vähintään Helgen / Jacinan tasoiseen enforceriin, joka mielellään kilahtelisi vain pelitilanteissa kaukalossa, ei vaihtoaitiossa eikä pukukoppikäytävillä. Myös Rahikaisen palkkaamista voisi harkita, vaikka hänestä tuskin on edes Nielikäisen möyhentäjäksi, Helgestä ja Jacinasta puhumattakaan.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Kuiperin ja Petren jälkeen kaksi jäljellä olevaan ulkomaalaispaikkaa pitää käyttää voittavaan maalivahtiin ja vähintään Helgen / Jacinan tasoiseen enforceriin, joka mielellään kilahtelisi vain pelitilanteissa kaukalossa, ei vaihtoaitiossa eikä pukukoppikäytävillä. Myös Rahikaisen palkkaamista voisi harkita, vaikka hänestä tuskin on edes Nielikäisen möyhentäjäksi, Helgestä ja Jacinasta puhumattakaan.

Mistä sä revit tota Jacinaa näihin viesteihisi? Ja mitä tohon Rahikaiseen tulee, niin kenet heittäisit sivuun miehen tieltä?

Mielenkiinnolla kyllä odotan pelikeillon pituutta. Tuosta pukukoppikäytävällä heilumisesta tuskin tulee ekstraa, mutta Kanteen möyhentämisestä kyllä. Tosin tähän asti ollaan nähty vain se, mitä lehdissä lukee. Joku Ilveksen kakkoskoutsi nyt saattoi päästää tunteenpurkauksessaan hiukan omaa lisää tohon. Jos Matt olisi oikeasti halunnut satuttaa Kanteeta, niin miksei vaan pamauttanut nyrkillä? Lehtien mukaan siellä on otettu joku hemmetin wrestling-matsi, napattu pää kainaloon ja heitelty äijää telineisiin. Enää puuttuu todisteet siitä, että käytävillä on kajahdellut "WOOHOO!"-huudot.

Uskoisin että siellä on tönitty ja Kantee vetänyt lipat ja kaatanut pari mailaa siinä sivussa.

Toki tuomittavaa, teki se sitten mitä tahansa siellä. Ei pelaajiin kajota enää siellä käytävällä.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
1Eurolle aplodit täältäkin.

Totta kai Nicken toiminta tänään (jos pitää paikkansa) on väärin ja hölmöä, mutta vastapainoksi on todettava, että kelvoton tuomaripeli on provosoinut tilanteen jo toisessa pelissä peräkkäin.

Kelvoton tuomaripeli ei kyllä mitenkään selitä näin järjetöntä tilannetta. Nickersonia myös muualla seuranneena on pakko todeta ettei mies pyöri aivan täysillä. Jotenkin tästä miehestä tulee mieleen Link Gaetz. Harmi sinänsä koska Nickersonin pelillinen potentiaali on aivan toista luokkaa.
 
Suosikkijoukkue
Anaheim
En ymmärrä, miten koko mies enää liigassa tekee. Räjähtävä aika pommi. Tuo 3 kolmen ottelun pelikielto oli aivan naurettava. Nickersson ei vaan mielestäni kuulu sm- liigaan ja ei mihinkään muuallekaan, jos jatkaa vastaavanlaisia tekosiaa.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mitäs tuo Nickerson muuten jutteli Winstonin alkupeleissä? Oliko mitään merkkejä turhautumisesta tai henkisestä epätasapainosta?
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Lisäksi nyt ÄSSÄT on ottanut henkisen yliotteen jo kahdesta päävastustajastaan.
Tepsukka ja ipa on jo nöyryytetty henkisesti, valitettavasti se ei vielä näy sarjataulukossa.

Päävastustaja-Ilveksellä kuitenkin on yli kaksinkertainen pistemäärä Ässiin nähden, kun sarjaa on kolmasosa pelattu. Pikkuhiljaa siis tosiaan kannattaisi voittaa otteluita, eikä hävitä, mutta sentään "nöyryyttää henkisesti". Nytkin tulee jo tarpeeksi kiire päästä kapitalisoimaan henkistä yliotettaan.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Räjähtävä aika pommi.
Aikapommi on yhdyssana.
Redcoat kirjoitti:
Mitäs tuo Nickerson muuten jutteli Winstonin alkupeleissä? Oliko mitään merkkejä turhautumisesta tai henkisestä epätasapainosta?
Winstonin jutuista en tiedä, mutta ainakin 2. erätauolla Nikke jutusteli vip-klubilla, ja nousuhumalaisen englannintajuntani mukaan taisi verrata Paska-Muukkosta rehtoriin, joka antaa jälki-istuntoa ja soittaa aina vanhemmille jos Nikke on tehnyt jotain pahaa...

Mitenkään agressiiviselta, turhautuneelta tai humalaiselta ei mies minusta kuullostanut.
 

Pata#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, SBS Pori, NTK
Eiköhän olisi Nickersonin aika laittaa pillit pussiin ja matkustaa tonne pohjois-Amerikkaan päin.Tollasia tempauksia ei yksinkertaisesti voi hyväksyä.Jos liiga ei nyt reagoi tosissaan tähän pelleilyyn ni jo on kumma.Tietysti toivon että Matt vielä rauhoittuisi ja saisi päänsä kuntoon.Koska pelillisesti mies pystyy auttamaan kuitenkin patapaitoja.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taitaa olla paremminkin siviilioikeuden paikka tämä homma. Lisäksi tuossa on vaikea ketään kuulla kun on toimihenkilöiden (ilveksen) sana toisia vastaan (ässien pelaajia). Lisäksi otteluvalvoja ei ole ollut varmaankaan myös tilanteen tasalla. Nickerssonin toiminta on tietysti täysin tuomittavaa ja ainakin joukkueen pitäisi antaa sanktiota. Yli kolmen ottelun pelikiellot ovat palkattomia. Ei tuollaista pelaajaa voi kentälle enää päästää ilman lääkitystä. Se on selvä että ennenpitkään tulee sellainen ylilyönti että pelit loppuu ikiajoiksi.
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
Tämä homma on nyt mennyt semmoiseksi jeesusteluksi ja kukkahattutätipelleilyksi, että oksat pois ja pala latvaa. Kohumediat paukuttaa ja isot miehet itkee ikuisia traumojaan. 10-15 vuotta sitten tämä olisi ohitettu olankohautuksella. Pelien jälkeiset nokkapokat ei ole mikään täysin uusi ilmiö. Aina ylilyöntejä on ollut ja tulee myös tulevaisuudessa olemaan. Kyseisessä tilanteessa ei tullut edes mustelmia, mutta kyllä on kamalan ilkee homma silti. Tyhmäähän toi oli, mutta hei oikeesti... Huomenna kohulehdet kiljuu. No ainakin tulee ilmaista mediaaikaa ja vähän väriä liigaan. Tämmöstä tällä kertaa. Jatketaanhan jeesustelua...
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Nelosen urheilussa SM-liigan toimitusjohtaja tavallaan puolusteli Nickersonia. Kehui että Nickerson tuo väriä kentälle ja toivoi vain että ne asiat pysyisivät kentällä. Ei ottanut kantaa sen enempää tapahtumiin.

Ilveksen tj sensijaan sanoi kokoavansa silminnäkijöiden kertomukset yksiin kansiin ja lähettävänsä LIigalle. Eli Ilves hakee jotain sanktiota Nickersonille.

Ilveksen edustaja puhui vain tönäisemisestä, ei sen vakavemmasta.
 

Salkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ass@ Pori
Valitettavasti en työkiireideni vuoksi ehtinyt tuonne käytävälle, kuten moni täällä kirjoittava ja "median" edustaja, mutta mikäli SK:n juttu osoittautuu todeksi on Nickersonin toiminta erittäin tuomittavaa, odotan kuitenkin mm. Kanteen kommetteja ennen tuomitsemista.

Kaukalon sisäiset "kilahdukset" ja jopa kilahduksen hyväksyn, ymmärrän ja joskus huvittuneen katselen, mutta kaukalon ulkopuolella ja pelin ollessa ohi pitäisi myös pelaajien osalta keskittyä vain seuraavaan peliin.
 

mikkou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Kajo
Salibandymies Luotolahan ainakin jaksaa asiasta vaahdota kiekkokansassa useamman artikkelin voimin, varmasti vielä ensiviikon puolellakin?

"Nickerson otti isokokoisen Kevin Kanteen väkivaltaisesti kainaloonsa"

Mitenköhän oli käynyt jos kyseessä olisi pieni mies? :)
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Tämä homma on nyt mennyt semmoiseksi jeesusteluksi ja kukkahattutätipelleilyksi, että oksat pois ja pala latvaa. Kohumediat paukuttaa ja isot miehet itkee ikuisia traumojaan. 10-15 vuotta sitten tämä olisi ohitettu olankohautuksella. Pelien jälkeiset nokkapokat ei ole mikään täysin uusi ilmiö. Aina ylilyöntejä on ollut ja tulee myös tulevaisuudessa olemaan. Kyseisessä tilanteessa ei tullut edes mustelmia, mutta kyllä on kamalan ilkee homma silti. Tyhmäähän toi oli, mutta hei oikeesti... Huomenna kohulehdet kiljuu. No ainakin tulee ilmaista mediaaikaa ja vähän väriä liigaan. Tämmöstä tällä kertaa. Jatketaanhan jeesustelua...
Jos kyseessä olisi ollut kokoonpanossa olleet pelaajat niin tuo olisi täysin eri juttu.
Nickerson on tuossa pelissä pelikiellossa eli "siviili" eikä näin ollen mitään asiaa tuossa vaiheessa tuonne, tämän takia rangaistuksen on oltava jotain muuta kuin vaan vanhan rangaistuksen tuplaaminen.
Jos Kanteen kimppuun olisi käynyt joku täysin ulkopuolinen niin rangaistus kohdistuisi vain Ässiin, mutta nyt pelikiellossa oleva pelaaja on sellaisessa tilassa jossa hänellä ei ole läsnäolo-oikeutta tuossa vaiheessa niin on myös rangaistava pelaajaa.
Tällöin on tietenkin otettava huomioon se, että pelaaja on pelikiellossa ja näin se on myös koventavana seikkana rangaistusta määrättäessä.
Loppukauden kattavalla pelikiellolla SM-liiga samalla estäisi tämän kyseisen vatipään tulevat tempaukset, jotka tuskin loppuvat tähän jos rangaistus ei ole riittävän iso.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Tämä homma on nyt mennyt semmoiseksi jeesusteluksi ja kukkahattutätipelleilyksi, että oksat pois ja pala latvaa. Kohumediat paukuttaa ja isot miehet itkee ikuisia traumojaan. 10-15 vuotta sitten tämä olisi ohitettu olankohautuksella.
Pari vuotta sitten jäi Westcottin jalkoihin play-offeissa joku Tapparan pelaaja poistuttaessa erätauolle jäältä pukukoppehin. JYPin pakki sai tuosta "potkaisusta" pelikieltoa ainakin yhden pelin verran. Parempimuistiset korjatkoot. Olankohautusta tässäkin toivottiin, tosin tässä Westcott oli ihan pelikelpoisena esiintymässä toisin kuin tämä Nikke-poika, joten tuolla mittarilla voisi kuvitella sanktion vähintään tuplautuvan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös