Matt Nickerson Ässiin

  • 788 943
  • 3 229

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Mun mielestä sille Nickersonille tulee vielä noutaja. Toivon että Helenius näyttää sille kaapin paikan. Ja Sheddenhän ei salli että heidän tärkeitä pelaajia vastaan törkeästi rikotaan.. Mm Markkanen on suojelussa.

Ensiksi on pakko mainita, että jos Kärpät nappasivat viime keväänä kultamitalit, ei samaa palkintoa välttämättä herunut pieneläinkaupungin äidinkielenopettajille. Pytty mikä pytty.
Montako sellaista kiekkojoukkuetta olet nähnyt, jonka maalivahtia saa ajella surutta ja vapaasti? Montako kertaa olet nähnyt Nickersonin ajelevan maalivahdin yli? Se touhu on Suomessakin profiililtaan ihan erilaisten ukkojen heiniä. Luuletko, että Härkälä antaa vaikkapa Kivenmäkeä vedeltävän rauhassa sormille ilman, ettei siitä joudu maksamaan hintaa? Kyllä nämä samat jutut ovat ihan selvää pässinlihaa jokaikisessä kiekkoseurassa.

Täys pelle koko jätkä, vois mennä takaisin sinne mistä tulikin. Oikeasti kovat jätkät kuten Karalahti jne.. saa kunnioitusta myös muilta pelaajilta. Tuollainen yli iso rotta ei sitä saa..

Tässä kunnioitusasiassa kannattaa vaikka illalla käydä kyselemässä, kertoisiko vaikka Kuparinen sinulle tästä joukkueen kunnioituksesta Nickersonia kohtaan. Voit vaikka yllättyä vastauksesta. Karalahti on liigan kovimpia kavereita ja hyvä ukko, mutta luulenpa että parinakin keväänä pelaaminen pronssiottelussa ilman kapteenia ole ollut kaikista kovinkaan hauskaa... siinä mielessä sinulla on kyllä aika erikoinen käsitys kunnioituksesta ja arvostuksesta.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Ainakin Nickersonilla on paljon parempi muija kuin Seiska-Pasilla, jos multa kysytään. Ja jos pesis-Noora ja Matt enää yhdessä on...

Tämän huikean aloituksen jälkeen sitten vähemmän huikeaa tekstiä. Mielestäni Nickersonista on joukkuelleen paljon enemmän hyötyä kuin Nielikäisestä on koskaan ollut yhdellekään edustamalleen joukkueelle. Yhden hyvän kauden Pasi on mielestäni liigassa pelannut ja se oli SaiPassa 2003-04.

Nickersonin kohdalla keskustelu on vaan osin lähtenyt ei-porilaisten toimesta vähän väärille raiteille. Ei Mattin rooli ole kuitenkaan pelkästään olla show-mies eikä varsinkaan gooni, koska SM-liiga ei tuollaista goonisysteemiä tunne eikä taida koskaan tulla tuntemaankaan Suomessa. Viimeksi kun Nickerson pelasi Porissa, myös silloin ensimmäisten pelien jälkeen ihmeteltiin mikä peto ja pelle sieltä on tullut Suomeen. Loppukaudesta oli Ässien avainpakkeja ja johdatti joukkueen osaltaan hopealle - toki silloinkin tuli välillä "kilahduksia".

Pointti on siis se, että mikä on Nickersonin pelillinen hyöty tällä kaudella Ässille? No tietysti se kuinka paljon pysyy kentän puolella...nimittäin riski on siinä, että odotukset on liian korkealla eikä Nickerson pysty samanlaisiin peliesityksiin kuin keväällä 2006. Ei olisi muuten ensimmäinen joukkuensa fanien odottama huippu joka floppaa suurten odotusten jälkeen. Valek LAhdessa, Caloun HIFK:ssa, Kurka Kuopiossa jne...No Mattilla ei ainakaan ole slaavilaista luonnetta!
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siklenka ymmärtää omat vahvuutensa, tosin enpä nyt häntäkään minään kiekollisena sankarina pidä: kauden ekassa Ässät-ottelussa lähinnä huvitti se, kuinka paljon O`Brien-Siklenka -pakkiparilla oli vaikeuksia pitää siniviivaa "kiinni" jopa tilanteissa, kun purkukiekko tulee lapaa kohti niinsanotulla etanan vauhdilla. Fyysinen peliosaaminen toki on sitä mitä kanukilta voi odottaakin, ja laukaushan on kieltämättä helvetillinen tykki. Kyllä noilla eväillä jo SM-liigassa pärjää mukavasti, mutta kiekollisesta osaamisesta ukkoa on muuten ihan turha syyttää.

En haluaisi verrata tässä ketjussa Nickersonia ja Siklenkaa, koska kyseessä on pelillisesti kaksi täysin eritasoista kaveria. Siklenkan tehot (4+5) eivät ole tulleet vahingossa. Mies todennäköisesti johtaisi pakkien pistepörssiä, jos ei olisi istunut kolmea peliä katsomossa. Mies on erittäin hyvä avaamaan peliä, pelisilmää löytyy ja laukauskin on laadukas. Nämä ovat ominaisuuksia, joita Matt:lta ei (eikä monelta muultakaan) valitettavasti löydy.
 

Korinekki

Jäsen
Pelaajana Nickerson ei kovinkaan hääppöinen ole ja kaikki hypetys liittyy ainoastaan asiohin joita ei kiekkokaukalossa kuuluisi näkyä.
Nickersonin toiminta on älytöntä, enkä siitä viitsi kirjoittaa. Tähän on silti pakko tarttua.... Noiden ei-pelillisten asioiden taakse kätkeytyy asia, jota Ässiä kauempaa seuraava ei näe/ei halua nähdä. Matt Nickerson osaa oikeasti pelata. Nickerson on kiekonkin kanssa ihan kelpo pelaaja, liikkuu mukavasti ja oikeinsuunnattuna osaa myös fyysisen pelin. Kun nyt kuntoutuu, on Ässien paras/tärkein pakki.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nickerson on hyvä vahvistus Ässille, niin pelillisesti, fyysisesti kuin henkisestikin ja tähän lisätään vielä rahallisesti.

Nickerson aloitti ihan samalla tavalla vuonna 2005 - 06, koohottaen ja hankki sillä tavalla tietyn maineen itselleen. Tämä on hyvin tyypillistä tämän tyylisille pelaajille, muistakaa mm. Haldikis ja Gagnon, sekoilua ja turhia jäähyjä runkosarjassa, mutta play offeissa kurinalaista peliä.

Eivolan Mauri jutteli aikanaan kun pelasi Porissa Mal Davis:stä, jonka kanssa oli pelannut edellisellä kaudella samassa ketjussa. Kertoi, että ensimmäiset kymmenen kierrosta he hakkasivat kaikkea mikä liikkui, tämän jälkeen saivat olla aika rauhassa.

Ässien tilanteella on varmasti myös osuutensa Nickersonin "kilahteluun". Kuten hän tunnustikin, hän hermostui TPS ottelussa ja suurin syy siihen on turhautuminen. 0 - 3 taulussa ja joukkue sekaisin kuin vaarin kaappikello. Ammattilaisen pitäisi pystyä hillitsemään itsensä, mutta toisaalta silloin pelistä poistuisi tunne kokonaan.

Edelleen pidän Nickersonin riehumistä tyhmänä.
 

Korinekki

Jäsen
Edelleen pidän Nickersonin riehumistä tyhmänä.
En viitsi tuo koko TosiFanin tekstiä lainata, mutta allekirjoitan sen täysin. Mielenkiintoiseksi tilanteen toki tekee jatkossa se, että Nickersonin on nyt käytännössä pakko keskittyä vain pelaamaan. Nyt on kehitetty niin massiivista juttua tästä, että jatkossa rangaistus tulee olemaan erittäin kova.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ja tähän ei vaikuta yhtään se, että on pelannut viimekauden miinuskuninkaan pakkiparina...
Aika kaukaa lähdit hakemaan syytä miehen huonoon alkukauteen. Konttisen viime kauden suorituksiin vedoten, nyt en ihan ymmärtänyt tätä logiikkaa.
Tai se, että koko joukkue on ollut kokoajan enemmän tai vähemmän kassalla..
Tämä on jo paljon parempi perustelu, mutta ei kuitenkaan loppupeleissä mikään selitys yksittäisen pelaajan huonoihin otteisiin.

Kertokaa joku asiasta perillä oleva, miten Nickersonin kesä, ja alkusyksy meni treenaus ja harjoittelu mielessä? Jos vaikka tästä vastauksesta saataisiin aasinsilta näihin nykyisiin peliesityksiin.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jääkiekkoon kuuluu tappelut, mutta Nickersoin tekemisiä ei voi tappeluiksi oikein laskea.

Siis tämä toki pitää paikkansa niiden kahden tällä kaudella sattuneen "kilahtamisen" osalta. Ne eivät olleet tappeluita. Mutta minähän vastasin siihen väitteeseesi, että "ja kaikki hypetys liittyy ainoastaan asiohin joita ei kiekkokaukalossa kuuluisi näkyä". Tämä väite taas on aivan selvästi väärä, koska suuri osa Nickersoniin liittyvästä "hypetyksestä" on seurausta hänen peliin kuuluvasta fyysisyydestään, eikä näistä parista tempauksesta.


Mies on ollut kuudessa ottelussa kahdeksan kertaa vastustajan maalin aikana kentällä

Nickerson on pelannut keskimäärin 19:05 min ottelua kohti, joten et kai voi ihan tosissasi väittää, että kentälläolo kahdeksan vastustajan maalin aikana kuudessa ottelussa olisi jotenkin poikkeuksellisen huonoa? Kyseessä on kuitenkin suurelta osalta Ässien pahimpaan kriisivaiheeseen liittyneet ottelut, jolloin omissa on soinut melko runsaasti. Eipä moni Ässä-pelaaja ole tainnut saman aikavälin peleissä paljon kaunistella +/- saldoaan.


Lukko vastaan mies oli pelillisesti aivan surkea. Jos ihan puhtaasti pelillisestä puolesta puhutaan niin tuskin Ässät kovinkaan korkealla kauden jälkeen on jos tuon tason pelaaja kuuluu avainpuolustajiin.

Kalpaa vastaan Nickerson oli Pekka Virran mukaan kentän paras puolustaja. Jos teemme yhden ottelun perustella pitkälle meneviä johtopäätöksiä, kuten sinä teit, niin voimme kai yhtä hyvin sanoa, että Nickerson on parempi kuin kukaan muu puolustaja Ässissä tai Kalpassa.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
En haluaisi verrata tässä ketjussa Nickersonia ja Siklenkaa, koska kyseessä on pelillisesti kaksi täysin eritasoista kaveria.

On myös aika eri roolituksen kaveria. Siklenka on varmasti hyökkäyssuuntaan parempi.

Nickerson on hyvä vahvistus Ässille, niin pelillisesti, fyysisesti kuin henkisestikin ja tähän lisätään vielä rahallisesti.

Lisätietoja tästä rahallisesta hyvyydestä? Olen siinä käsityksessä, että Nickerson nostasi varsin kelvollista liksaa Porista.

Edelleen pidän Nickersonin riehumistä tyhmänä.

Sama, mutta pidän myös tätä koko keskustelua tyhmänä. Kuitenkaan Nickerson ei tehnyt käytännössä mitään. Millaisia kolumneja siinä vaiheessa kirjoitellaan, jos joku oikeasti loukkaantuu Nickersonin teon seurauksena?

Pakkohan tuosta oli pelikieltoa toki antaa, ja kolme matsia on ihan kohtalaisesti linjassa liigan aiempiin tuomioihin. Sitä en oikein ymmärrä, että miten kahden vuoden takaiset tapahtumat voivat vaikuttaa pelikieltojen pituuksiin. Mutta ei Nickersonille millään olisi voinut antaa pitempää pelikieltoa kuin mitä Siklenka sai omasta esityksestään.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lisätietoja tästä rahallisesta hyvyydestä?

Yleisökeskiarvo neljästä Nickersonin paluun jälkeisestä kotipelistä on 4700 mikä ei ole mitenkään huonosti kun pelipäivät ovat olleet 2 x la, to ja ti. Vastustajiin ovat muuten kuuluneet mm. sellaiset perinteiset Isomäen yleisömagneetit kuten KalPa ja Blues.

Jotenkin veikkaan myös, että ne työttömät pilottitakkiset hitsarit saattavat jatkossakin raahautua hallille yllättävän kernaasti, kun jäällä pyörii oma kaikkien "muiden" paheksuma lemmikki, jolle voi esittää perinteisesti mölyten tukensa naukkaillen välillä omasta pullosta eväitä.

Ässien alkukausi on ollut pelillisesti niin perseestä, että minun mielestäni yleisön kiinnostuksen ylläpitämiseksi on ollut pakko hommata joku erityinen koukutus tai juju ja juuri nyt sellaisesta on käynyt vallan hyvin Nickerson. Veikkaan että tuo kantaa vielä täst'edestkin yllättävän pitkälle, mutta olisi toki suotavaa, että juna loksahtaisi pelillisestikin raiteilleen. Tuskin vaan näillä palikoilla.
 
Viimeksi muokattu:

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Kalpaa vastaan Nickerson oli Pekka Virran mukaan kentän paras puolustaja. Jos teemme yhden ottelun perustella pitkälle meneviä johtopäätöksiä, kuten sinä teit, niin voimme kai yhtä hyvin sanoa, että Nickerson on parempi kuin kukaan muu puolustaja Ässissä tai Kalpassa.

Onko Nickerson ottanut siinä yhdessä Number 87:n näkemässä pelissä kaikki kahdeksan miinustansa? No joo, onhan sillä yksi plussakin. Vertailun vuoksi Otto Honkaheimolla on kymmenessä matsissa neljä miinusta ja Petri Tähtisalolla yksi miinus. Toki tässä puhutaan nyt vähän eritasoisista pelaajista, mutta jotain venymistä voisi kai Nickeltäkin odottaa.

Pekka Virran joukkueeseen varmaan mahtuiskin...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mielenkiintoiseksi tilanteen toki tekee jatkossa se, että Nickersonin on nyt käytännössä pakko keskittyä vain pelaamaan. Nyt on kehitetty niin massiivista juttua tästä, että jatkossa rangaistus tulee olemaan erittäin kova.

Tämä pitää paikkansa, osin samanlainen tilanne taisi olla kaksi vuotta sittenkin. Tällaisiin ns. kilahtamisiin ei ole varaa, ellei halua keräillä 5+ ottelun pelikieltoja. Noin muuten tuppaa suu käymään ja eleet olemaan melko isoja, niiden kanssa täytyy olla siinä mielessä varovainen että pistää kynttilää pikkasen vakan alle jos ukaasi raitapaidalta tulee. Ettei tule turhia kymppejä. Mutte eiköhän näitä reipashenkisiä juttutuokioita nähdä jokunen jatkossakin. Siitä pitävät huolen vastustajan rakkikoirat ja Nickersonin luonne. Toivomuksena tietysti on ettei raitapaidat hakemalla hae syytä rankaista numeroa viiskymmentä.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vertailun vuoksi Otto Honkaheimolla on kymmenessä matsissa neljä miinusta ja Petri Tähtisalolla yksi miinus.

Juu ei mitenkään malttais odottaa, että sais Honkaheimon tuonne Härkälän Ässiin hankkimaan neljässä matsissa kymmenen miinusta.

Noin niin kuin perspektiiviksi Nickersoniin.

Voi että me jaksetaan jauhaa.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Onko Nickerson ottanut siinä yhdessä Number 87:n näkemässä pelissä kaikki kahdeksan miinustansa? No joo, onhan sillä yksi plussakin. Vertailun vuoksi Otto Honkaheimolla on kymmenessä matsissa neljä miinusta ja Petri Tähtisalolla yksi miinus. Toki tässä puhutaan nyt vähän eritasoisista pelaajista, mutta jotain venymistä voisi kai Nickeltäkin odottaa.
Vittu on se Nickerson kova jätkä kun yksin kentällä pelaa. Ihmeellistä silti että 5-1 ylivoimasta menee miinukset pelaajalle kun tavallisesta yv:stä ei mene.

Eli ei kai ne miinukset kaikkea kerro jos koko joukkueen peli joukkueena on sekaisin. En sano etteikö vikaa olisi kaikissa pelaajissa, mutta yhden niskaan kaikkea ei saisi kaataa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt on Lukko fanien markkinat...

Jos Siklenka ja Nickerson vaihdettaisiin päittäin, luultavasti miinusluvut kääntyisivät päittäin.

Täytyy ymmärtää, että Lukko on tällä hetkellä liigassa neljäntenä ja päästettyjä maaleja toiseksi vähiten, kun taas Ässät toiseksi viimeisenä ja päästettyjä maaleja toiseksi eniten.

Täällä Lukko fanit ovat innoissaan, kun saavat verrata Nickersonia ja Honkaheimoa/ Tähtisaloa. Kertoo kirjoittajien jääkiekko ymmärryksestä.

Nickerson on fyysisesti erittäin hyvässä kunnossa, rasvat alle 10%, kaikki testitulokset erittäin hyviä. Tästä homma ei jää kiinni.

Täytyy muistaa, että Nickersonin tavote on NHL ja Siklenkan takaperin luistelun opettelu...
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Täytyy muistaa, että Nickersonin tavote on NHL ja Siklenkan takaperin luistelun opettelu...
Muistetaan myös se, että tuhansilla muilla Nickersonin tasoisilla pelaajilla on NHL tavoitteena. Siinä on Mattillakin tekemistä, että taalajäille pääsee. Sitten kun Nickerson nousee pelillisesti edes Siklenkan tasolle, niin NHL on askeleen lähempänä, mutta vieläkin todella kaukana. NHL:aan pääsemiseksi kun ei enää nykyisin riitä nuori ja ikä porilainen hulluus.

edit. ja
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Nyt en enää ymmärrä... miten Karamnov liittyy tähän ketjuun?

Siinä missä Kimmo Lotvonen, Janne Grönvall, Jermu Porthen, Allu Lähteenmäki tai Mike Siklenkakin.... Keskusteluun (?) on puolin ja toisin vedetty mukaan elementtejä, joilla ei ole oikeastaan mitään tekemistä Matt Nickersonin kanssa. Tahallisuusaste oli varmaan samaa luokkaa kuin Matin "kahden käden kirvesiskussa" Erholzin käsille. Seuraukset vaan olivat ihan toista luokkaa...

Joitain kuukausia tuon mainitun traagisen ottelun jälkeen pelattiin jokin harjoitusmaaottelu leijonien ja punakoneen välillä, ja ko. ottelusta on jäänyt mieleeni kaksi "tappelua" (sen aikaisen mittapuun mukaan) joissa osapuolina olivat punakoneesta Karamnov ja Kasparaitis ja leijonista "goonit" Esa Keskinen ja Janne Ojanen.... Kyseessä täytyi olla jokin vastustajan suckerpunch, sillä tuo on tasan tarkkaan ainoa kerta kun olen Esa Keskisen nähnyt ryhtyvän harjoittamaan kaukaloväkivaltaa..

Niissä hän itse korosti, että hänellä ei ole koskaan tarkoitus vahingoittaa vastustajaa kaukalossa. Eli nyt joku valehtelee, joko Nickerson tai ne, jotka hänelle elinkautista vaativat.

Kukaan ei suoranaisesti valehtele (tarkoituksellisesti), mutta nämä nämä kuraperseet, jotka täällä vaativat Matin päätä hopealautasella, vain tieten tahtoen haluavat katsoa asiaa pers'silmällään.
Toki Matin kannattaisi edes hieman löystätä hihnaa, jottei käämit pala ihan joka tilanteessa ja vastapainoksi voisi pelata jopa enemmänkin ns. pikkusikaa etenkin vastustajan maalin edustalla. Isommat kilahdukset säästäis sitten sellaisiin tilanteisiin, kun on ns. pakko... Samoin myös veskareiden ois hyvä ottaa mallia jo lopettaneesta Ron Hextallista. RH:n edessä ei maskimiehillä yleensä ollut kivaa. Jos käänsit selkäsi maalin päin, niin sait olla melko varma että puutavaraa tulee joko ristiselkään tai haaroihin...
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kyllä Karalahtikin kilahtelee:

http://youtube.com/watch?v=thRVNKTLy74

Minuutin kohdalla kunnioitettava poikittainen.

Kieltämättä komea tyrkkäys... Kolmen ottelun bannit oli jo tuolloin "muodissa". Mutta H.Kapanen on kyllä säälittävä itkijä... Toivottavasti ei koskaan tule vaikuttamaan Ässien organisaatiossa missään roolissa - edes WC:n siivoojana.
 

Ouninpohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tahallisuusaste oli varmaan samaa luokkaa kuin Matin "kahden käden kirvesiskussa" Erholzin käsille. Seuraukset vaan olivat ihan toista luokkaa...

Rohkenen olla hieman toista mieltä tahallisuusasteesta... eli ei luullakseni ihan samaa luokkaa nyt kuitenkaan.

Joka tapauksessa, olen aika paljon samaa mieltä kanssasi muuten tästä Nickersonin tapauksesta. Uskon lapsenomaisesti, että kaveri viisastuu.

Kiekkojumala Sihvonen lausuu tänään aiheesta seuravaa:

Sihvonen:
"Matt-boy on astumassa jollekin sellaiselle kaltevalle ja vaaralliselle pinnalle, jolla ei ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa. Tosi9n hänen toilailuistaan kantaa täyden vastuun Ässien päävalmentaja Jari Härkälä."
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Täytyy muistaa, että Nickersonin tavote on NHL ja Siklenkan takaperin luistelun opettelu...

Olikohan tämä tarpeellinen kommentti? Siklenka on tällä hetkellä kiistatta parempi pelaaja.

Nickersonilla voi toki olla unelmia ja tavoitteita mutta NHL on tällä hetkellä todella kaukana. Suomessakin pelaa kymmeniä parempia puolustajia.
 

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olikohan tämä tarpeellinen kommentti? Siklenka on tällä hetkellä kiistatta parempi pelaaja.

Nickersonilla voi toki olla unelmia ja tavoitteita mutta NHL on tällä hetkellä todella kaukana. Suomessakin pelaa kymmeniä parempia puolustajia.

Olikohan tämä tarpeellinen kommentti? Hyvin poika(?) irroittelet lauseita viesteistä. Ota vaikka olut jos vituttaa niin, ettei veri kierrä. Jos ei auta, niin ota toinen. Niin minäkin teen.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Nyt on Lukko fanien markkinat...

Jos Siklenka ja Nickerson vaihdettaisiin päittäin, luultavasti miinusluvut kääntyisivät päittäin.

Täytyy ymmärtää, että Lukko on tällä hetkellä liigassa neljäntenä ja päästettyjä maaleja toiseksi vähiten, kun taas Ässät toiseksi viimeisenä ja päästettyjä maaleja toiseksi eniten.

Täällä Lukko fanit ovat innoissaan, kun saavat verrata Nickersonia ja Honkaheimoa/ Tähtisaloa. Kertoo kirjoittajien jääkiekko ymmärryksestä.

Nickerson on fyysisesti erittäin hyvässä kunnossa, rasvat alle 10%, kaikki testitulokset erittäin hyviä. Tästä homma ei jää kiinni.

Täytyy muistaa, että Nickersonin tavote on NHL ja Siklenkan takaperin luistelun opettelu...

1. Voi olla, taikka sitten ei. Järkevin, ja ainoa, tapa pelaajien vertaamiseen on käyttää todellista dataa, eikä mitään fantasioita ("jos tää pelais tuolla ni se olis tehny kolme maalii").

2. Näinhän se on. Ja tämä johtuu mistä? Valmentajasta, peliohjelmasta, kotihallista, huoltajista, mailoista, pelaajista itsestään? Tähän ei varmaan kellään ole aukotonta vastausta. Siispä valitaan ilmeisin vaihtoehto, eli pelaajat, joihin Nickersonkin kuuluu.

3. Miksi ei saisi verrata? Kuinka vertailun voi suorittaa "oikein"?

4. Onko Nickerson "lainannut" Tuomaisen testituloksia? Ei ole Miikankaan 0+0 jäänyt näistä asioista kiinni.

5. Odotetaan nyt, että Nicke pääsisi edes yhden pelin ajaksi haistelemaan NHL-tunnelmaa, Siklenkahan on tämän jo aikapäiviä sitten kokenut. Aika outoa verrata 0+2 -7 -miestä pakkitilastojen kärkipään mieheen. Mitkä sinun vertailukriteerisi ovat? Ei kai vaan luistelutaito, E-junnupeleissäkin näkee parempaa luistelua kuin mitä Porin Matti esittää.
 

Jack Ace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
... E-junnupeleissäkin näkee parempaa luistelua kuin mitä Porin Matti esittää.

Lähes kaikkiin edellä oleviin näkökantoihin yhdyn kyllä täysin puuttumatta niihin enempää. Sen verran farssimaisia piirteitä Nicken palvonta/dissaaminen on saanut.
Jokainen kuitenkin voi sanoa, että kaverin keskittyessä pelaamiseen ja vain ainoastaan pelaamiseen kyseessä on SM-liigan parhaimpia puolustajia. En missään nimessä tarkoita kirkkaimpia puolustustähtiä. Niillä urilla luistelee laamaset, lehtoset, clarket, pentikäiset...
Mattin puolustuspelaaminen on hyvää ja nimenomaan luistelu on toki välillä kuin hirvi-kevätjäillä, mutta yleisesti ottaen 50 on hemmetin hyvä ja suhteellisen nopeakin putkien kanssa. Niin, U-ruudun pätkissä on näkynyt juurikin ne kompuroinnit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös