Matt Nickerson Ässiin

  • 788 916
  • 3 229

patapower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät Manchester United
Loistava uutinen Nickersonin paluu Ässiin..
En usko että mikään NHL seura tulee tarjousta tekemään, viime kausi ei mitenkään hyvin mennyt. Oman kehityksenkin kannalta liiga on hyvä paikka.
Nyt tulee kunnioitusta sen verran ettei patoja enään vedetä selästä laitoihin levyksi :D
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Joo sieltä se nyt sitten tulee. Lukon pitää kai sitten lähteä pelaajakaupoille ja hommata suojelija Toporowskille, ettei hullu-Matti käy kimppuun.

Tuosta Penon linkittämästä kuvasta tulee mieleen, että montakohan jäähyä kaveri saa pelkästään "väärästä varusteesta" ? Viimeksi hänen ollessaan täällä niihin ei kiinnitetty niin paljoa huomiota.


Ainakin talouspuolella loistava liike Ässiltä hankkia Matti takaisin. Vaikka palkka onkin varmasti kova, niin tappiota ei sen vuoksi ainakaan tule. Taitaa katsomot pullistella väkeä, vaikka pelit eivät Ässiltä sujuisikaan.
 

Pub_Winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo sieltä se nyt sitten tulee.

On se aika velikulta toi meidän Matti, raumlainen rupeaa bittiavaruudessakin pelkäämään jo niin paljon ettei meinaa onnistua kirjoittaminen sitten millään!!!


Kyllähän Matt pieksee kaikki keltapaitaiset vaikka joutuisi vähän kypäränremmiä kiristämäänkin! :)

Vielä joutuu odottamaan...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Väriähän #50 tuo liigaan ehkä enemmän kuin yksikään toinen SM-liigapelaaja. Vai kirjoitetaanko jostain toisesta tälläisiä juttuja?

http://www.jatkoaika.com/nhl.php?sivu=kolumnit&id=4100

Ei paljon iltalehtien/sanomien sivuilla normaalista pelitulosjutuista poikkeavia juttuja (okei Jerestä on kirjoitettu muutakin) mutta varmasti joku Mattin tempaus päätyy vielä lööppeihin! Ja jossei älyttömiä sakkoja tule, niin huuma vain kasvaa katsomoissa -> lisää rahaa kilisee kassaan.

"Lämäri" osa IV odotellessa...
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Love him or hate him...

Onnittelut etukäteen sinne Poriin.

Oli sitten mitä mieltä hyvänsä Nickersonista, niin hän ainakin persoonana vahvistaa Ässiä ja tuo ilon hetkiä ässäfaneille.
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Keksikylä..

Kas kas...

Jyväshyväläiset alkoi nöyristeleen vaikka siirto ei ole vielä edes varma. Mukava nähdä että joku voi tälläkaudella edes hiukan horjuttaa nykäskylän kiekkofanien itseluottamusta. Toivottavasti homma menee pulkkaan..ja vielä isompaa hurmosta taas isomäkeen. Voi pikkasen Helmisiä (ei-raimoja) hirvittää vierailu pääkallopaikalla;)
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Onneksi olkoon Porin Ässät sekä SM-Liiga! Kaikkien kukkahattumulkvistien iloksi saadaan taas vähän väriä liigaan. Mahtava juttu!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu, olisin itse valmis maksamaan kolehtiluontoisesti osan Nickersonin liksasta, jos tulisi IFK:hon. Mikä sitten liekään nykyisen IFK:n näköinen pelaaja, mutta Nickerson jos kuka olisi ns. perinne-IFK:n näköinen, kokoinen ja tyylinen ukko. Lisäksi juuri nyt jengiin tarvittaisiin isoa ja osaavaa pakkia, joten kaikki palaset olisivat kohdallaan.

Nyt #50 palaa kuitenkin ilmeisesti takaisin Ässiin, mutta siitäkään en suinkaan pettynyt ole, vaan erittäin tyytyväinen liigan ja Ässien puolesta. Innolla odotellaan, minkälaisella asenteella ja millä elkein Matt lähtee tällä kaudella liigakaukaloita valloittamaan.

Toivottavasti siirto nyt toteutuu.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei tule pelaamaan ykkösparissa ainakaan aluksi. Peltosen viereen kuulemma halajaa, joten luultavasti kolmosen takana aloittaa.

Niinhän se viimeksikin meni, kun kaveri tänne tuli. Vai muistanko ihan väärin?

Siis viimeksi Poriin tullessaan aloitti Rontin parina, mutta sitä en muista että oliko kyseessä kolmospari.
 
Suosikkijoukkue
RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
Hieno homma.
Paikallispeleistä tulee vain entistä mielenkiintoisempia. Nickersonin kotiinpaluun aikaan olisi mukava kuulla myös yleisön reaktiot, harvemmin tuon tason kulttisankari paluuta tekee. (Lukkoon vaikka Gill for example.)

Mikäli Ässät jatkaa rämpimistä, ja Matt sortuu hmv-peliin on sädekehä toisaalta pysyvästi tahrittu. Noh, ainakaan jälkimmäistä en toivo.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Ei nuolaista ennen kuin...

En kyllä tuuleta vielä yhtään, kun asia ei kerran varma ole. Jäitä hattuun.

Aloin muuten miettimään, että kuinka hyvin Härkälä osaa meidän kuningasta käsitellä. Matt ei kuitenkaan mikään helpoin tapaus ole pukukopissakaan, ja Toivola osasi miehen kanssa toimia oikein. Mun puolesta kaikki suitset irti, ainakin kentällä, ja katsotaan mitä tapahtuu. Mitään rajoituksia ei saa asettaa.

Katsellaan, jos, ja toivottavasti kun siirto varmistuu.
 
Myös moderaattorit toivottavat Nickersonin tervetulleeksi takaisin SM-liigaan. Kohteliaasti kuitenkin muistutamme, että tähän siirtoon liittyvät ylilyönnit palstalla tullaan karsimaan pois tavalla, joka ei miellytä ketään.

Moderaattorit
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vielä saadaan jännittää. Toivottavasti tuomareilla ja SM- liigan johdolla/kurinpitäjillä ei ole ennakkoluuloja Nickerssonia kohtaan. Näin tuskin tulee käymään vaan todennäköisesti mies on välittömästi erikoistarkkailun alla ja onhan se selvää että jossain vaiheessa läiskähtää yli ja veikkaisin vielä että aika pahasti. Siinä mielessä tapaus ei ole Ässille riski kun muistaakseni yli kolmen ottelun pelikiellosta seura saa katkaista palkanmaksun. Se on sitten eri asia tehdäänkö niin. Pitäisin suoranaisena ihmeenä jos tämä kolmen ottelun pelikielto ei jossain vaheessa kautta toteudu edellyttäen että mies ensin tänne varmasti saadaan. Taitaa olla la Kalpa peli loppuunmyyty jo hyvissä ajoin riippumatta alkuviikon otteluiden lopputuloksista.
 

SuperPata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olkaa hyvät patafanit, ehkei minua nyt lynkata Porin yössä olemattoman huhuni takia jonka menin viime keskiviikkona kertomaan :-).
Täytyy verran täytyy kyllä toivoa, että Illves-optio ensikaudesta huhu jäisi torsoksi

Kyllä tässä vesi kielellä odottaa Matin ekaa matsia patapaidassa
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Onhan tämä kieltämättä hauskaa seurata kun naapurissa pimpit kostuu ja vehkeet jöpöttää pelkkien huhujen takia. :)

Mitä tuo hymiö tuolla tekee? Osaatko lukea suomea? Laitan vielä linkin tuohon uutiseen ihan vain sulle Repolainen, jos vaikka sattuisi menemään kaaliin, ettei tämä Matt-juttu ole enää mikään huhu:
http://www.satakunnankansa.fi/blogit/kiekkokansa/2007/10/aessaet_ja_nickerson_paeaesiva.html#more

Oli mulla ihan asiaakin. Pahaan paikkaan jenkki itsensä laittaa jos nimensä vetää sopimuspaperiin. Tuomarit ja vastustajat kyttäävät Nikkeä ihan pommin varmasti. Mitä sitten jos Ässien kurssi ei käänny? Sädekehä lähtee nopeasti pois jos menestystä ei tule. Sekoiluista ei ole mitään hyötyä vaan Nickersonin on otettava kiekollisen ykköspakin rooli ja sitä ei jäähyboxista hoideta.

Eikö ne tuomarit kytännyt Mattia jo hopeakaudella? Ei mielestäni paljon haitannut Mattin toilailuja. Tuskinpa kukaan odottaa Mattista messiasta, joka kääntää Ässien laivan kohti finaaleja. Lisää virtaa tulee joukkueeseen varmasti, mutta tämä hankinta oli ihan puhtaasti fanien ja markkinoinnin vuoksi tehty juttu. Mattin ei ole vaikea täyttää odotuksia, kun ei tarvitse olla kuin ilkeä ja antaa silloin tällöin "lepakkojen karata vintiltä". Kaikki muu on plussaa.

Nickersonin on otettava kiekollisen ykköspakin rooli... Huh! Repolaiselle on huikeat odotukset tämän hankinnan suhteen! Montas oot tänään ottanu?

Asiasta toiseen, Mattin saapuessa täytyykin ottaa hommakseen alkaa vertailemaan jonkun (ehkä useammankin?) raumalaisen Mattia "paremmaksi" ja kovemmaksi mainostamaa Honkaheimoa ja Nickersonia noin tilastojen valossa. Mielenkiintoisia hetkiä odotettavissa!
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Siis viimeksi Poriin tullessaan aloitti Rontin parina, mutta sitä en muista että oliko kyseessä kolmospari.

Sitä kolmosparia lähinnä tarkoitin, Pelehän kurvaili silloin ykkösessä.

Nickersonin kotiinpaluun aikaan olisi mukava kuulla myös yleisön reaktiot, harvemmin tuon tason kulttisankari paluuta tekee.

Saarela sai huikean metelin aikaan, Nickersonin paluu luultavasti nostaa metelin vielä potenssiin siitä.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Love him or hate him...

Onnittelut etukäteen sinne Poriin.

Oli sitten mitä mieltä hyvänsä Nickersonista, niin hän ainakin persoonana vahvistaa Ässiä ja tuo ilon hetkiä ässäfaneille.
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Saarela sai huikean metelin aikaan, Nickersonin paluu luultavasti nostaa metelin vielä potenssiin siitä.

Itse printtasin lippuni 5-minuuttia sitten, ihan varmuuden vuoksi. Tuleepa joka tapauksessa hyvä tekosyy hommata mummo hoitamaan muksua vaikka miestä ei tulisikaan =) Meteli -jos #50 laatikkoon la. luistelee- tulee olemaan aika käsittämätön.

Noh vielä muutamia kymmeniä tunteja sitten tiedetään minne mies menee.
 

tiikeri

Jäsen
Jyväshyväläiset alkoi nöyristeleen vaikka siirto ei ole vielä edes varma. Mukava nähdä että joku voi tälläkaudella edes hiukan horjuttaa nykäskylän kiekkofanien itseluottamusta.

Tämä siirtohan ei pelkästään horjuta, vaan suorastaan romauttaa JYP-fanien itseluottamuksen tämän kauden osalta..

Varmasti hyvä hankinta Ässiltä, katsojamäärät ainakin tulevat nousemaan Porissa mukavasti tämän siirron myötä. Lisää sekopäitä liigaan kiitos.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Itse printtasin lippuni 5-minuuttia sitten, ihan varmuuden vuoksi.

Heh, sama täällä, liput KalPa-matsiin ovat jo tuossa pöydällä. Jos asia varmistuu puolenyön aikaan tiistai-iltana, niin minulla ei (eikä toisellakaan peliin tulevalla osapuolella) ole yöllä mitään mahdollisuutta olla koneen äärellä ja pahaa pelkään että aamuun mennessä liput ovat varmaan loppuneet. Haluan myös olla paikalla jo sen takia, että kuulen sen metelin kun #50 astuu laatikkoon. Ja jos taas varasin liput turhaan, niin näkeepähän sitten edes KalPan pitkästä aikaa.. ;)

No niin, jäitä hattuun nut silti... muistamme vain miten viime vuonna kävi. Mutta nyt ollaan kyllä jo niin lähellä että huh.. =)
 

Jouna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ässien peli onneksi tämän jälkeen keskittyy tuohon kovaa pelaamiseen ja Nickersonin esimerkkiä seuraten, jolloin pelistä ei tule mitään ja Ässät on ylivoimainen jumbo sarjassa, koska otteluja ei voiteta sillä, että puolet joukkueesta lentää pihalle Nickersonin ja Forsbackan esimerkkiä seuraten.
Samalla pleksejä pitää korottaa kattoon saakka, jotta ei tule ruumiita, kun nicke pääsee pleksien yli kiipeämään... ellei sitten tule läpi.

Kasvattakaa porilaiset nyt niitä pippeletänne sillä, kun joukkueessa on yksi rämäpää lisää, eiköhän ne pelitkin ala kohta muistuttamaan enemmän painitalkoita kuin maalintekokilpailuja... sehän se tosin tuntuu tärkeintä olevankin.

Toivottasti Matt on kahden viikon päästä saapunut poriin ja paikalliselle grillille, jotta voin laittaa sen hullun ojennukseen.
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Ässien peli onneksi tämän jälkeen keskittyy tuohon kovaa pelaamiseen ja Nickersonin esimerkkiä seuraten, jolloin pelistä ei tule mitään ja Ässät on ylivoimainen jumbo sarjassa, koska otteluja ei voiteta sillä, että puolet joukkueesta lentää pihalle Nickersonin ja Forsbackan esimerkkiä seuraten.
Samalla pleksejä pitää korottaa kattoon saakka, jotta ei tule ruumiita, kun nicke pääsee pleksien yli kiipeämään... ellei sitten tule läpi.

Kasvattakaa porilaiset nyt niitä pippeletänne sillä, kun joukkueessa on yksi rämäpää lisää, eiköhän ne pelitkin ala kohta muistuttamaan enemmän painitalkoita kuin maalintekokilpailuja... sehän se tosin tuntuu tärkeintä olevankin.

Toivottasti Matt on kahden viikon päästä saapunut poriin ja paikalliselle grillille, jotta voin laittaa sen hullun ojennukseen.

On se kummaa kun ei saa omalla palstalla edes iloita. Lukko on iso, ruma ja kova jengi tällä kaudella ja silti saa lukea kuinka Ässiin näitä samoja elementtejä tuova hankinta oli ihan perseestä.

Ollaanko siellä kateudesta vihreänä vai miksi tällainen avautuminen? Toivon moderaattoireilta jotain konkreettisia toimenpiteitä tämän Jounan viestin pohjalta.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottasti Matt on kahden viikon päästä saapunut poriin ja paikalliselle grillille, jotta voin laittaa sen hullun ojennukseen.

Pusuja sinulle. Neloselta tulee kaikkia amerikkalaisia terapia ohjelmia (dr phil, oprah...) Sinuna ottaisin stressilelun (tyttöystävä) nyrkkiin ja kuuntelisin mitä Philillä on asiaa. Pusuja vielä kovasti!
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Ässien peli onneksi tämän jälkeen keskittyy tuohon kovaa pelaamiseen ja Nickersonin esimerkkiä seuraten, jolloin pelistä ei tule mitään ja Ässät on ylivoimainen jumbo sarjassa, koska otteluja ei voiteta sillä, että puolet joukkueesta lentää pihalle Nickersonin ja Forsbackan esimerkkiä seuraten.
Samalla pleksejä pitää korottaa kattoon saakka, jotta ei tule ruumiita, kun nicke pääsee pleksien yli kiipeämään... ellei sitten tule läpi.

Kasvattakaa porilaiset nyt niitä pippeletänne sillä, kun joukkueessa on yksi rämäpää lisää, eiköhän ne pelitkin ala kohta muistuttamaan enemmän painitalkoita kuin maalintekokilpailuja... sehän se tosin tuntuu tärkeintä olevankin.

Toivottasti Matt on kahden viikon päästä saapunut poriin ja paikalliselle grillille, jotta voin laittaa sen hullun ojennukseen.

Minun pippelini kasvoi heti 2cm lisää. Nyt voi jo mennä makuuhuoneeseenkin paljon paremmin mielin.
Tuo lopun letkautuksesi oisi kyllä allekirjoituskamaa. Oon huomannut että netissä on paljon isompia ja vahvempia "miehiä" kuin muualla:D

Nyt vaan toivotaan että tällä kertaa siirto todella tapahtuu. Tämä on luultavasti se viimeinen hankintamme ja ottakaamme siitä ilo irti jos toteutuu. Ei vaan vielä uskalla liikaa tuuletella. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, saattaa Kalpa sytyttää Porilaisia kerrankin=)
 

Jarzki

Jäsen
Tervetuloa Mattille takaisin sm-liigaan mikäli nyt vaan toteutuu. Pakko se on myöntää, että tämä voi olla juuri se liike, joka saa Padan jälleen lentoon. Se tietää hankalia hetkiä kaikille, ei pelkästään JYPille. Toinen mahdollisuus on se, että Matt vie liiankin isoa huomiota ja muu suoritus rupeaa kärsimään koko joukkueella, mutta jostain syystä tätä hieman epäilen. Epäilen myös Hiseyn saavan jälleen aivan uutta potkua luistimiinsa. Mielenkiintoista nähdä ja kyllähän tuo Ässät vielä vähän kiinnostavuuttaan nostatti täälläkin päin. Pistäkäähän kunnon mekkala pystyyn sitten lauantaina, mikäli #50 jälleen Isonmäen hallin jäälle luistelee. Tosin eipä tuohon varmaankaan mitään erillistä kehotusta tarvitse antaa...

Lisäväriä ehdottomasti liigaan ja johan rupeaa varmasti itse kunkin puntit tutisemaan, ei välttämättä vähiten Rauman puolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös