Matki haluamaasi Jatkoajan kirjoittajaa

  • 223 666
  • 1 192

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei ollut kompa, mutta tätä ketjua jokusen viestin taaksepäin selaamalla löydät kyllä vastauksen etsimääsi.

Caney? Suloinen kosto kyseessä?

En olisi kirjoitustyylistä tunnistanut, mutta salapoliisina yhdistin vihjeen nimimerkkiin sekä kyseisen nimimerkin aiemmin kirjoittamaan viestiin tässä ketjussa, joka muistutti paljon omaasi.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Caney? Suloinen kosto kyseessä?

Caney tosiaan, ja ehkä pieni kosto. Vähän naurattaa, että huudellaan rasittavasta ilmiöstä, kun viestihistoriasta löytyy melkeinpä tuoreeltaan sellaista materiaalia, jonka voi alustaa samoin sanankääntein kuin hän itse minun kohdallani ja sitten imitoida.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC

Ei nyt ihan tunteisiin kannata ottaa ;)

Eromme lienee vain siinä, että toinen ei ole tekstinsä kanssa yksin ja toinen on, kuten nimimerkki Virveliä kainaloonkin aiemmin mainitsi. Uniikkiutta siinä tosiaan vaan haettiin.

---
Että silleen...
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Se kertoo vain olympialaisten puolivälierän heikosta tasosta, kun Juhamatti Aaltonen tekee maalin.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Se kertoo vain olympialaisten puolivälierän heikosta tasosta, kun Juhamatti Aaltonen tekee maalin.

Tähän voisi kai laittaa lisäyksenä toisen helpon.

Kyllähän tämä kertoo kaiken Venäjän maajoukkueen tasosta, että maailman yliarvostetuin ja ylihehkutetuin pelaaja MikkiAku-setä vippailee kiekkoa maaliin. Aivan umpisurkea Venäjä ja sitäkin surkeampi Granlund kun käyttää Venäjän huonouden tällä lailla tilastojen parantamiseen. Huomatkaa, että sekä syöttö että maali olivat vielä todella luokattomia suorituksia jos vertailukohdaksi ottaa NHL-tähtitason pelimiehet.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En valvo öitäni NHL-jääkiekon parissa, vaan seuraan suomalaisia lähinnä teksti-tv:n kautta. Keväisin toivon, että suomalaisten joukkueet tippuisivat pudotuspeleistä, jotta nämä pelaajat voisivat tulla edustamaan Suomea MM-kisoihin. Tällöin olisi mahdollisuus saada lisää suomalaisia ns. triple gold clubiin eli kolmen kullan klubiin, johon vaaditaan maailmanmestaruus, olympiakulta sekä Stanley Cup. Jos Teukka olisi nyt voittanut olympiakullan, olisin toivonut hänen lähtevän vielä Valko-Venäjälle jahtaamaan maailmanmestaruutta, jolloin hän pääsisi tuohon ns. triple gold clubiin, johon siis vaaditaan maailmanmestaruus, olympiakulta sekä Stanley Cup. MM-kultamitalistien toivon menevän keväällä pitkälle, mutta muuten toivon erityisesti Bostonin, Tampa Bayn, San Josen aikaisia putoamisia - näin olisi edes teoreettinen mahdollisuus, että saisimme joskus lisää suomalaisia ns. triple gold clubiin, johon siis vaaditaan maailmanmestaruus, olympiakulta sekä Stanley Cup.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Mikskä te näin helppoja. Musta Nuoli on T.Selänteen hakema kirjoittaja.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Hoi!

teemu=hyvä kaj kunnas=paskaa muista ei oo mihinkään...
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mikskä te näin helppoja. Musta Nuoli on T.Selänteen hakema kirjoittaja.

Täytyy tunnustaa, että haku on huono, koska minusta Musta Nuoli olisi kyennyt kirjoittamaan huomattavasti sofistukoinemeemman viestin ja kirjoittamaan sen huomattavasti pidemmälti ja etenkin huomattavasti asiapitoisemmin. Nyt päästiin korkeintaan mahdolliseen lopputulokseen hänen viestistä kuitenkaan pääsemättä lopulta siihen.

vlad.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ensiksi sanottakoon se, että tämän raiskaustuomion saanut 19-vuotias, häntä käy kyllä vähän sääliksi. En viitsi vähätellä hänen tekoaan, mutta kaverihan on itsekin niin nuori, vasta hetken oikeustoimikelpoinen ollut. Miksi näin kova tuomio?

Samaahan sanoin jo aikanaan niistä kahdesta lähikaupan aseella ryöstäneestä pojasta, että vika ei ole heidän, vaan tukea pitäisi antaa. No, tällaiseksi tämä Suomi on mennyt, kun ollaan oikeiston kynsissä koko maa. Kuka noita kokkareita oikein äänestää? Kaikki vain vouhkaavat, että kovempia tuomioita pitäisi antaa, mutta itse yritän muistuttaa ihmisten oikeusturvasta.

Hyvin tämä kaikki näkyi myös 6.12.2013 tapahtumissa Tampereella, jossa poliisi kävi väkivalloin ja jopa hevosia avuksi käyttäen rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun. Vasemmistoanarkisteja paikalla ei juuri näkynyt ja ne ikkuinoiden rikkojatkin olivat persuja, hämäykseksi vain huutelivat kuolemaa ohranalle.

Ohranasta tuli mieleen Venäjä, joka on jo pitkään pyrkinyt rauhanomaiseen ratkaisuun Ukrainassa, tuossa maailmankolkassa, joka on sittemmin joutunut äärioikeistolaisten vallananastajien kynsiin. Tänäänkin Ukrainassa ihmiset ovat osoittaneet mieltään vallankaappausta vastaan, tähän voisi linkittää kuvankin.

Olen pidemmän aikaa ollut huolissani siitä, miten demokraattisesti valittu presidentti Janukovich ja hänen esikuntansa saavat oikeutta, koska Haagin tuomioistuin ei ole riippumaton ja Milosevic kuoli selliinsä, siinä teille oikeutta kerrakseen. On kuitenkin hyvä, että naapurinsa vaikeasta tilanteesta huolissaan oleva Venäjä seuraa tilannetta ja toimii sitten tarpeen tullen.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ohranasta tuli mieleen Venäjä, joka on jo pitkään pyrkinyt rauhanomaiseen ratkaisuun Ukrainassa, tuossa maailmankolkassa, joka on sittemmin joutunut äärioikeistolaisten vallananastajien kynsiin. -- On kuitenkin hyvä, että naapurinsa vaikeasta tilanteesta huolissaan oleva Venäjä seuraa tilannetta ja toimii sitten tarpeen tullen.

Näiden perusteella voisi olla TOJ, mutta onhan näitä muitakin. Sen verran olen huono arvuuttelemaan, että peesaan "Iksua".
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Satuin kaupungilla kuulemaan, että Hjalliksen omaisuutta oltaisiin panemassa takavarikkoon hallikauppojen tiimoilta. Ei tainnut kaupat mennä ihan putkeen, kun käräjäille on joutumassa.

Idänkaupan lähteeni kertovat muuten, että koko Venäjän talousnäkymät ovat aivan surkeat. Myös olympialaiset Venäjällä järjestettiin todella huonosti. Slopestylen harjoituksissa yksi urheilija kaatui ja satutti polvensa. Myös sää oli liian lämmin, mikä oli kisajärjestäjien vika. Varmasti palstan russofiilit puolustelevat näitä asioita, mutta aivan turhaan. Nämä olympiakisat olisi pitänyt antaa Salzburgiin, josta minä näin dokumentin.

Onneksi Sotshissa Leijonat menestyi hyvin ja otti pronssia. Tässähän odottaa kevään MM-kisoja innolla, jossa Suomi on kisojen suurin suosikki. Ehkä jopa ylivoimainen suosikki!

On kyllä kerrassaan mahtavaa kuinka Erkka on saanut Suomen pelaamaan. Euro Hockey Tourin voitto on jo varmistunut ja nyt mitali olympialaisista. Taidanpa tästä mennäkin pelitapaketjuun ja Petteri Sihvosen ketjuun provoamaan, että tuottaapa maailman nopein jääkiekko parempia tuloksia kuin Meidän Peli.

Olympialaisissa oli se hyvä puoli, että norjalaiset hiihtäjät eivät uskaltaneet käyttää dopingia. Muuten heidän epäonnistumistaan tietyillä matkoilla ei voi selittää. Joku Björgenkin oli vielä 25-vuotiaana aivan bulkkitavaraa hiihtäjänä, vaikka muutaman maailmanmestaruuden tuurilla oli saanutkin, mutta nyt on dopingin ansiosta voittanut vaikka mitä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kyseessä olen minä, luonnollisesti, mutta luodaanpa katsaus näihin erkun esiintuomiin asioihin.


Satuin kaupungilla kuulemaan, että Hjalliksen omaisuutta oltaisiin panemassa takavarikkoon hallikauppojen tiimoilta. Ei tainnut kaupat mennä ihan putkeen, kun käräjäille on joutumassa.

Piti paikkansa. Yhteensä noin kolme miljoonaa takavarikossa vaimitensemeni.

Idänkaupan lähteeni kertovat muuten, että koko Venäjän talousnäkymät ovat aivan surkeat.

Tämäkin pitää paikkansa. Olen myös avannut näitä asioita tarkemmin Venäjä-ketjussa muutamia päiviä sitten. Sijoittajat ovat menettäneet uskonsa Venäjän talouteen.

... Slopestylen harjoituksissa yksi urheilija kaatui ja satutti polvensa. Myös sää oli liian lämmin, mikä oli kisajärjestäjien vika. Varmasti palstan russofiilit puolustelevat näitä asioita, mutta aivan turhaan. Nämä olympiakisat olisi pitänyt antaa Salzburgiin, josta minä näin dokumentin.

Kisoissa kaatunut laskija muuten halvaantui. Putin oli jo sairaalassa tarjoamassa lämmintä kättä.

Ja kyllä, kisat olisivat olleet paremmin järjestetyt Salzburgissa, tätä tuskin kukaan epäilee.

...Taidanpa tästä mennäkin pelitapaketjuun ja Petteri Sihvosen ketjuun provoamaan, että tuottaapa maailman nopein jääkiekko parempia tuloksia kuin Meidän Peli.

En kannata pystysuunnan jääkiekkoa, asia jonka olen viimeksi ilmaissut palstalla muutama päivä sitten.

Sen sijaan kritisoin P.Sihvosen (ja siffan) yksipuolista tapaa käydä tätä keskustelua, kuten aika moni muukin palstalainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös