Massiivinen tiedotustilaisuus ma 21.4.2008

  • 103 615
  • 253
Tila
Viestiketju on suljettu.

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Onko Jokerit siis signannut jo yhden sentterin sopimuksen, jota ei tänään ilmoittanut?
Jos ei vielä allekirjoitettu ole niin ainakin sopimus on viimeistelyä vaille valmis. Perjantaina tämän tulevan ykkössentterin agentti tuntui aktiivisesti soittelevan...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ketkä ovat 1. ja 2. sentterinne tulevalla kaudella? Se kiinnostaa kovasti täälläkin.
Ykkönen tulee ulkomailta ja kakkonen on lähtökohtaisesti Lahti. Taitoelementtiä on minusta lähes kiitettävästi joskin paljon on tietenkin kiinni amerikanapu John Centeristä ja toisaalta Leinon ja Staplen tilanteesta. Joka tapauksessa kyllä tuosta kaksi loistavaa ja taitavaa hyökkäysnippua saa kasaan. Parhaimmillaanhan mennään Leino-Lahti-Staple ja Rita-King-Mäki ketjuilla. Leinon ja Staplen lähtiessä on minusta syytä nostaa esille uusi_ströbä, joka on paljon parempi kuin moni luulee, Saarista voi hyvin kokeilla ylhäällä ja Juutilainenkin omaa potentiaalia joskin hänen pelejään en ole vähään aikaan nähnyt.

Mulla on kaikkinensa helvetin hyvät fiilikset tuosta jengistä. Siinä mielessä tässä on taas matkittu naapuria, että tätäkin koostumusta luonnehtisin sanalla tasapainoinen ja Jokeri-henkinen. Ehkä suurin yllätys mulle kuitenkin oli se, että Hjallis jo nyt satsaa melko laajaan rosteriin. Jos olisimme selviytyneet mestarien liigaan laaja rosteri olisi ollut välttämättömyys, mutta näyttää siltä että ensi kauden runkkariinkin Hjallis lähtee tosimielellä. Voi olla liioittelua, mutta fiilisarvosana on tällä hetkellä 10.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ykkönen tulee ulkomailta ja kakkonen on lähtökohtaisesti Lahti.

Lahti on niin umpilaituri, ettei tosikaan. Leinon jääminen syksyllä p-amerikkaan ei ole lainkaan kirkossa kuulutettu, joten lähtökohtaisesti hän on se ykkössentteri ja tuleva ulkkarivahvistus on sitten se kakkonen.
 

kaksoismetro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmasen herrasväki
Jos se ykkösparin pakki vielä saapuu, pakisto on paperilla niin kova, että Kuparinen tai Hulkkonen jää seitsemänneksi puolustajaksi. Toisaalta Hulkkonen ja Kuparinen ovat nykyään sen verran lasisia kavereita, että ylimääräinen kärkikuusikon pakki on terveen järjen merkki. Jokela sentään pysyi yhtenä palasena koko kauden, mutta HPK-kausilla on tullut lasin kerääminen tutuksi hänellekin.

Hyökkäyksessä illan Kiinnitä katseesi löytyy keskustasta. Vakituisesti sentterinä pelanneita ammattilaissarjoissa koulittuja jyriä ovat Ville Leino, AHL-holmes ja Janne "20 tehopistettä" Hauhtonen. NHL-satakielten jälkeen mahdollisesti vain AHL-holmes ja Hauhtonen. Lind ja Mäki ovat muistaakseni molemmat pelanneet keskellä ainakin junioreissa, mutta ei tuota sentteriosastoa tällä hetkellä voi mitenkään varmana ja turvallisena pitää. Varis voi pitää junnusentteriä kädestä kiinni ja Helenius toisesta, niin liikenteessä on turvallista. Jos osastoa olisi vielä tarkoitus täydentää syksyllä, laituripuolelta voisi jonkun laittaa maailmalle, jotta jokerilapsukaiset voivat edes unelmoida kokoonpanoon pääsemisestä.

Maalivahtipari on ok, jos Hallikainen on tervehtynyt vammoistaan. Päättynyt kausi oli Riksmanilta kuitenkin jotain käsittämätöntä. Pää hajosi Jenkeissä jo nuorten lupausten harjoitusleirillä. Ehkä oli aikaeroa ja kesäterää, mene ja tiedä, mutta eipä se AHL:ssä sujunut sen paremmin.

Bonuspisteet seurajohdolle Mäen ja Juutilaisen paluusta.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Ykkönen tulee ulkomailta ja kakkonen on lähtökohtaisesti Lahti. .

Janne Lahti ei ole tainnut suuremmin keskellä pelata. Ykkösen näkisin tällähetkellä jotenkin näin:

Janne Lahti - Ville Leino - Jani Rita

Stapletonin jäädessä myös Lahti siirtyy kakkoseen Hauhtosen tai John Centerin kenttään.

Hauhtonen korvaa viimekauden Hirson satavarmasti!
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Sanoisin Hauhtosesta HIFK-osiossakin, että hän on korkeintaan 3-sentteritasoa menestystä haluavassa nipussa. Paljon Hirsoa huonompi odotusarvoltaan ja Wilmistä puhuminen Hauhtosen yhteydessä on aikamoinen loukkaus näistä kahdesta ensimainittua kohtaan.

Ketkä ovat 1. ja 2. sentterinne tulevalla kaudella? Se kiinnostaa kovasti täälläkin.

Hyviä huomioita, joihin vastaan näin:

1) Hirso ei ole papereissani tasoltaan ihan 1. sentteri vaan kakkossena. Hauhtonen on 2-3 ketjujen johtaja.

2) Hauhtonen ei ole Wilmin tasoa, mutta rooliltaan vertailtavissa. Voimakas sentteri, joka on sopii checking linen keskelle järkeä tuomaan, mutta ei ole täysin kädetön tukeviin hyökkäysketjuihin. Hauhtonen siis kelpaa mulle kaikkiin muihin ketjuihin paitsi ykköseen.

3) Ykkössentteriä ei tällä hetkellä ole. Oletan, että Leino lähtee ja vaikka jäisikin, toivon miehen pysyvän laidassa. (Ei taida kyllä laituripaikat riittää silloin :)

4) Kaikki ulkkaripaikat auki, joten oletettavasti sopiva ykkössena skoutataan(tai on jo skoutattu?) Lehkosen/Hanlonin toimesta, eikä siis Virmasen/Harkimon/agenttien kautta.

5) Stapleton pystyy pelaamaan keskellä, mikäli jää tänne. Paikka olisi tosin silloin 2. keskellä, ei ykkösen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
bozik: Eihän Leinoa voi pitää potentiaalina ensi kauden miehenä teillä? Lahti on aika selkeä laituri. Onko teille oikeasti tulossa siis sentteriksi kaveri nimeltä Center? Sille sitten Wingin veljekset laitaan, niin hyvä meno! Stapleton teidän kannattaisi pitää, siinä on se hyvä versio Vescestä.

Hulkkonen seitsemäs pakki? No ei helvetti sentään, ihan selkeä kakkosparin vakionaama vai onko sillä ollut vaisuja kausia? En ole seurannut.

edit: Thanks Swearangen! Siltikin sanoisin, että Hauhtonen ei voi mahtua kahteen ensimmäiseen ketjuun, ei millään. Luulen, että Ika on halunnut hänet kokeneeksi jarrumieheksi ja veikkaan, että Lind & Varis löytyvät Hauhtosen ketjusta.
 
Viimeksi muokattu:

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Hyvä fiilis on joukkueesta ja omien poikien paluusta. Ei yks nelosketjun mielipuolikainen tossa tunnu missään.

Joku spekuloi Jason Kingiä sentteriksi, mutta taitaa olla puhdas laituri. Tämä Joey Tenute n. 200 ottelua n. 0,8 pistekeskiarvolla voisi olla lähempänä totuutta. Tuskin saa sillä varrella edes NHL sopparia ja siihen sitten vierelle toinen pikkuvipeltäjä Buster, niin saavat rauhassa takoa maaleja kun Pasi ja Helge murisee sivulla.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Sille sitten Wingin veljekset laitaan, niin hyvä meno! Stapleton teidän kannattaisi pitää, siinä on se hyvä versio Vescestä.

.

Kyllä! Veljesten nimet on muuten Right ja Left. Arvaa kumpi pelaa kummalla puolella?

Stapleton on käsittääkseni jäämässä, jos ei saa NHL diiliä.

Edit: Mitkäs prosentit näet Leinon NHL:ään menolle? Entä sille, että tulee palaamaan "kotiin" sieltä, jos pelit ei luista?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kyllä! Veljesten nimet on muuten Right ja Left. Arvaa kumpi pelaa kummalla puolella?

Jos nämä olisivat Penan signauksia, niin Right Wing olisi vasen pakki ja Left Wing olisi maalivahti. Eli taas olisivat agentit kusettaneet rehellistä miestä.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Rita-King-Mäki ketjuilla.

Ette kai te nyt oikeasti meinaa, että se ykkösentteri on Jason King?
Ja jos meinaatte, niin miten kukaan jaksaa hehkuttaa kaveria joka oli pari kautta sitten Elitserienissä ja takoi pinnoja n.0,3/peli-tahtia..?
Näkemättäkin floppi.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
bozik: Eihän Leinoa voi pitää potentiaalina ensi kauden miehenä teillä? Lahti on aika selkeä laituri. Onko teille oikeasti tulossa siis sentteriksi kaveri nimeltä Center? Sille sitten Wingin veljekset laitaan, niin hyvä meno! Stapleton teidän kannattaisi pitää, siinä on se hyvä versio Vescestä.
Mun mielestä Leino on 50-50 tapaus. En ole ollenkaan varma sytyttääkö hänen pelityylinsä NHL:n pomot ja toisaalta vaikka Leino lähtisikin, niin Staplen pysymiseen luotan. Staple koettaa kaikin keinoin NHL:ään, mutta tuskin sinne vielä kelpaa ja taitaa olla sellainen pelaaja, jolle Suomi / SM-liiga on Sveitsiä kiinnostavampi vaihtoehto. Jos siis vaikkapa Leino lähtee niin Staple ja Lahti vaan ketjuun ja siihen joku nuori kokeilemaan kolmanneksi. Juutilainen ainakin pystyy ja pelaa keskellä, jos otetaan nuori laituri niin Staple voi pelata keskellä.

Amerikanavun nimi ei taida olla center, mutta keskellä hän kyllä pelaa ja käsittääkseni kuuluu huipun veljessarjaan eli odostusarvoisesti kelpo ykkössena liigaan. Tuohon kun Hjalmari vielä saa järjestettyä Kankaanperän takaisin niin nukun yöni levollisena.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Nyt kun pelaajat on julkaistu ja tässä on muutaman tunnin antanut ajatusten selkeytyä, niin pääpiirteittäin todella hyviä signauksia ja vahvistuksia, höystettynä vahvasti jokerihenkisillä pelaajilla.

Puolustus näyttää tällä hetkellä paremmalta kuin kertaakaan 2000-luvun aikana. Hulkkonen ja Koivisto ovat todella loistavia hankintoja nykyajan sm-liigaan ja muodostavat Kauppisen ja Jokelan kanssa kyllä timanttisen kovan top4:sen meidän pakistoon. Nykyisestä pakistosta löytyy jo nyt sopivassa määrin liikettä, taitoa, kovuutta sekä kokemusta. Tuohon jos tosiaan on vielä tulossa yksi jokeritaustainen maajoukkuetason puolustaja, niin mitä muuta voi enää pyytää. Nyt puolustus on rakennettu sellaiseen kuntoon, että syksyn jokavuotisten loukkaantumissumien takia meidän ei tarvitse enää roudata näitä Kantoreita sun muita, vaan uskon vakaasti, että näillä mennään, ja jos tulee loukkaantumisia, niin Kaltevan ja omien junnujen rooli kasvaa.

Hyökkäyspään hankinnoista Lind, Juutilainen sekä Mäki ovat todella tervetulleita pelaajia ja erityisen suurella mielenkiinnolla tulen seuraamaan minkälaisen roolin lahjakas Juutilainen tulee itselleen lunastamaan ensi kauden joukkueesta. Janne Lahti menee osastoon ihan kiva/ok ja Pasi on kaikesta huolimatta loistava hankinta nimenomaan meidän nelosketjuun, jossa en halua juurikaan nähdä junioreita, vaan kovia, fyysisiä kavereita. Toivotaan että Pasin ego kestää kaverille suunnitellun roolin eikä hän älä edes vakavissaan kuvittelemaan, että rooli löytyy nelosketjua ylempää. Hauhtonen puolestaan on ihan ok hankinta 2-3.ketjun senaksi.

Uusien hankintojen myötä herää vain kysymys mitä me todella teemme esim. Kermanilla? No onneksi kilpailu pelipaikoista tulee olemaan kovaa ensi kaudella, joten fleguiluun ei taida olla kenelläkään varaa.

Nyt vain kädet ristiin, että Leino&Stapleton eivät breikkaa nhl:ssä ja tulevat näin vahvistamaan uuden kanukkisenan kanssa meidän joukkuetta.

Riksman on erittäin hyvä ja varma hankinta maalinsuulle, vaikka ei nyt menekään ihan heti top3:seen liigan maalivahtirankingissa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ketkä ovat 1. ja 2. sentterinne tulevalla kaudella? Se kiinnostaa kovasti täälläkin.

Tiedän mutta en kerro, vai miten se menee. No jos arvata tarvii niin eiköhän Hauhtoselle ole ajateltu valmennuksen toimesta (kunhan goonikortilta - ei vittu mikä termi Jokereihin - ovat kerinneet) 2.sentterin paikka, rapakon takaa on tulossa se ykkönen. Tosin toivottavasti Juutilainen ohittaa Hauhtosen, ei siksi että Hauhtonen on huono vaan siksi että Juutilainen osoittautuu niin hyväksi.

Rita - X - Leino
Saarinen - Juutilainen - Lahti
Strömberg - Hauhtonen - Mäki
Lind - Louhi - Varis
Kerman

T. Koivisto - Hulkkonen
Kauppinen - Jokela
Kalteva - Kuparinen
Helenius - Hyvönen

Riksman
Hallikainen
 
Viimeksi muokattu:

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onko teille oikeasti tulossa siis sentteriksi kaveri nimeltä Center?
Tässä on tainnut tulla väärinkäsitys, sillä miehestä on vain käytetty tunnusta AHL 0.8. Leftillä vetelee, kuten valtaosa muutenkin. Maalinteko ei ole tuntematonta hänelle, kuten ei ole kiekonlainaaminen pelikavereille. Jäähyjäkin on näköjään istunut pelintekemisen ohella melkein minuutti per peli keskiarvolla. Äijä on kuulemma varsin hyvä sopeutumaan suomalaiseen kulttuuriin, sillä pikku tenuttaminen silloin tällöin maistuu. Näin ovat kertoneet.

Buster - AHL 0.8 - Rita

Iso EI jasoneille.
 

Acid

Jäsen
bozik: Eihän Leinoa voi pitää potentiaalina ensi kauden miehenä teillä?

En ole Bozik, mutta itse uskon, että viimeistään Marras/Joulukuussa Leino on Jokereissa. AHL ei kiinnosta, eikä Leino ole 4.ketjun jyrä. Pidän sitä todella todennäköisenä, että vaikka Leino lähtisikin, niin tulee takaisin.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
En ole Bozik, mutta itse uskon, että viimeistään Marras/Joulukuussa Leino on Jokereissa. AHL ei kiinnosta, eikä Leino ole 4.ketjun jyrä. Pidän sitä todella todennäköisenä, että vaikka Leino lähtisikin, niin tulee takaisin.

Itse asiassa tähän sama, varsinkin sen jälkeen kun kuuli, että Leinoa oltaisiin Pittsburghiin viemässä. Siellä ylempiin ketjuihin nouseminen on kyllä kiven alla, eikä alemmissa ketjuissa Leinosta ole mitään hyötyä. Tällä hetkellä löisin jopa (vähäiset) roponi sen puolesta, että Ville pelaa syksyllä Jokereissa.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Luulen, että Ika on halunnut hänet kokeneeksi jarrumieheksi ja veikkaan, että Lind & Varis löytyvät Hauhtosen ketjusta.

Täysin mahdollista ja järkevääkin, mutta kuten todettu, Hauhtosen puhdas jarrurooli vaatii uusia keskushyökkääjiä rosteriin.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
AHL ei kiinnosta, eikä Leino ole 4.ketjun jyrä. Pidän sitä todella todennäköisenä, että vaikka Leino lähtisikin, niin tulee takaisin.

En näe Leinoa edes 3. ketjuun sopivana, vaan ainoastaan selvästi hyökkäävä rooli on järkevää hänelle. Ties vaikka MM-reissukin estyisi tuosta syystä.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tällä hetkellä löisin jopa (vähäiset) roponi sen puolesta, että Ville pelaa syksyllä Jokereissa.

Samoilla linjoila.

Ja varmaan asiaa ei auta NHL:ään suuntaan menossa sekään, että maajoukkuepeleistä jäi "kiikarit" pistesarakkeeseen. Kisapaikka ja peliaika MM-kisoissa tätä myöten meni Leinon kohdalla vähän vaikeammaksi, jotka taas olisi ihan ok ikkuna NHL:ään.

Eipä olisi mahdotonta, että pelaisi ensi kauden Jokereissa, kun ei kahden suunnan sopimus napostele.
 

Filosofem

Jäsen
Siltikin sanoisin, että Hauhtonen ei voi mahtua kahteen ensimmäiseen ketjuun, ei millään.

Täh? Missä vaiheessa Hauhtosesta on tullut kolmos-nelosketjun sentteri? Jos Stapleton ja Leino jatkavat, niin mulle menisi Hauhtonen ykkösenkin keskellä. Jason Krog vai kuka sieltä sitten tuleekaan voi muodostaa Ridan ja Lahden kanssa toisen toimivan nyrkin. IFK:ssa pelatessaan kevään mittaan osoittautui, että Hauhtonen on ketjun toimivuuden kannalta tärkeämpi palanen kuin Salmelainen tai Luttinen.

Toki perinteisesti Jatkoajassa arvostetaan ensisijaisesti tilastoja, joten ne voi tsekata täältä: http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?pelaaja=1627 Loistavat pelit + pleijarit IFK:ssa, seuraavalla kaudella hyvä ppg AHL:ssa ja Ruotsissa. Nyt viimeinen kausi meni lievästi heikommin, mutta niin meni koko Brynäsin joukkueen kausi. Samalla ajatusmallilla Brynäsin Markus Kankaanperäkin on nykyään varmaan aivan paska, saattaisi ehkä haastaa Heleniuksen seitsemännen pakin paikasta jos nyt tulisi meille.

Hauhtonen tuntuu aika käyttökelpoiselta pelaajalta, jolle voi räätälöidä roolin niin hyökkäävästä kuin puolustavastakin ketjusta. Loistava hankinta! Vai olisiko joku ottanut mieluummin Hirschovitsin tai Lopin ensi kauden Jokereihin. Äskeinen virke ei sisällä edes kysymysmerkkiä.
 

Jokerinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Positiivisista:
- Maalivahti kahdeksi kaudeksi
- Hallikainen 2. maalivahti
- Kiekollinen liideri kahdeksi kaudeksi. Kyllä Koivistoa onkin odotettu!
- Kuparinen 2 v.
- Omia jätkiä Juutilainen, Mäki, Lind 2v. Hulkkonen 1v.
- Lahti 2 v.
- nielikäinen VAIN 1 v.
- Hanlon&Ika

Negatiivista:
- nielikäinen 1 v.
- Jalkanen ei listalla
- Teemu Laine ei listalla
- Käsien puute hyökkäyksessä, duunareita ehkä liikaakin.
- Nuorille ei ole tilaa edes sitä vähää mitä tällä kaudella, jos NHL ei rokota kovalla kädellä.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Negatiivista:
- nielikäinen 1 v.
- Jalkanen ei listalla
- Teemu Laine ei listalla
- Käsien puute hyökkäyksessä, duunareita ehkä liikaakin.
- Nuorille ei ole tilaa edes sitä vähää mitä tällä kaudella, jos NHL ei rokota kovalla kädellä.

- Yksi Pasi nyt menee perävaunussa aina
- Sorry, no place for him
- Mäki, Lind ja Lahti paljon parempia sainauksia
- Totta tällä hetkellä, katsellaan
- Valitettavasti, mutta muistetaan, että esim. Mäki ei ole mikään ikäloppu kuitenkaan ja voi esim. olla breikkaava pelaaja yhdessä Juutilaisen kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös